BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 4 miesiąc temu #189557 przez hoborr
Tak mnie zachęciłyście że wylicytowałam pierwszy raz w zyciu! Książa za 14zł :) plus 7 zeta za przesyłkę! Już się doczekać nie mogę! :P

masuska ale duży twój skarbek:) !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #189573 przez masuska
Musiałam:) teraz nagrałam:)

13 lata 4 miesiąc temu #189587 przez Rika
Różyczka mąż śpi na górze w naszym przyszłym mieszkaniu...

Moja Ola nie lubi jak się ją nosi. Nawet jak ją karmię to na leżąco bo ona nie chce być karmiona na rękach :) A wszyscy ja biorą i dziwią się że ona płacze. Ona po prostu tego nie lubi... i znowu Różyczko nie napisałaś nic nowego :P

Różyczka piszesz że znasz się na trudnych nastolatkach więc nawróć mnie :D

Masuska ja przy Zuzi na początku nie kładłam pieluszki ale z czasem ona chciała się przytulać i kładłam jej pieluszkę z moimi perfumami żebym miała czas dla siebie a ona spała :D wiem wiem wredna jestem :)
Przy Oli kładę pieluszkę choć już rzadko bo nie ulewa ale kładłam właśnie jak chlustała żebym nie musiała jej 10 razy przebierać :)

13 lata 4 miesiąc temu #189598 przez różyczka
Rika ja z trudnymi nastolatkami to pracuje i ze starszymi też ale tymi co na tzw. "złą drogę" zeszli hehe :) Musiałabys wiesz....jakies przestepstwo popełnić to moze wtedy zostałabyś moją podopieczna :) np. jak trafisz teściowa "niechcący" cegłówką :lol:
Ale ja znajomych nie nawracam więc sama rozumiesz... :) A poza tym tym jestes przekorna jak diabli :silly:

Masuska jaki on zajefajny!!! :) Gada jak stary :) a do tego kaszpirowski hehe ręce, które leczą heheh :laugh: dobre...

Aniaw rozumiem Twoja radosć bo jak dziś do mnie kumpelka ze szkoły, w której pracuję-tez pedagożka, z która razem w duecie pracujemy, zadzwoniła i zaczeła opowiadać co i jak tam w pracy to az mi krew w zyłach szybciej zaczęła się toczyć :laugh

Rika to z tymi pefrumami to jest dobre :) a męzowi też dajesz do góry pidżamkę skropiona perfumami co by nie tęsknił czy on kare ma jakąś, ze tam spi? :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #189613 przez różyczka
takajedna napisał:

A w ogóle kupiłam Małemu używaną karuzelę Fisher Price z projektorem i melodyjkami za grosze - tyle że mam problem - nie wiem jak się uruchamia kręcenie! To się powinno włączyć automatycznie czy jak, wiecie może? Bo nie wiem czy ja taka niepojętna czy karuzela zepsuta :dry:

Takajedna ja tez mam karuzelke Fisher Prica i po naciśnięciu guziczka melodyjki zaczyna sie automatycznie kręcić i wyświetlać. Hmmm może coś zepsute tam jest?

A zakupu ksiązki nie pożałujesz i Ty tez Hoborrku - słuchajcie moja dzidzia spi dziś od godz. 20- po kapieli i jedzonku!!! ja nie wiem co ja mam poczac ze sobą normalnie :laugh:
Dodam, ze oczywiscie zasnęla sama w swoim łóżeczku. Nie moge wyjść z szoku poprostu :S

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #189616 przez sylka
z bolu są przełaczniki masz kręcenie się i światełko lub samo kręcenie i samo światełko a po 2 str. masz regulację głośności. Mam rain fotest to nie wiem dokładnie czy u ciebie w tym samym miejscu to jest :)

13 lata 4 miesiąc temu #189619 przez różyczka
Masuska 19 kg mniej???!!! GRATULACJE :)
Mi spadło raptem 10 i uparcie stoi i stoi i stoi :angry: :angry:

13 lata 4 miesiąc temu #189644 przez masuska
U mnie właśnie zasnął synek, ale nie posiedzę bo głośna klawiatura:)

Różyczko spadło 19, ale ja chcę jeszcze się pozbyć, a tu d**a blada.

Synek jest gaduła we mnie:)

Rika z tego co pamiętam to już nastolatką nie jesteś, więc Różyczka nie pomoże:)

No i jak na razie dobrze mi się książkę czyta, więc polecam i ja:)

dobranocki:)

13 lata 4 miesiąc temu #189829 przez różyczka
Ej a gdzie sa wszyscy?? :) Czytacie czy jak? :silly:
Ja już od godziny siedze i sie nudze :dry: Dziś ten nowy serial: "Wszyscy kochają Romana" na tvn - ogladacie?
No to jak nikogo nie ma to ide jesc śniadanko :P

13 lata 4 miesiąc temu #189831 przez natimp1
matko Dziewczyny ale naskrobałyście od wczoraj. Za pół godzinki mam karmienie i wychodzimy do neurologa wiec chciałam chwile poczytac a tu musze czytanie zostawić na popołudnie bo przecież trzeba jeszcze z siebie człowieka zrobić:)

wczoraj mieliśmy szczepienie, młody był całkiem dzielny płakał tylko przy wkuciu , i moze z 3 sek jak sie szczepionka do nóżki dostawała, w sumie nawet pielęgniarka powiedział ze nie tyle płakał co ją wyzwał.. i ma racje chłopak...
muszę przyznań ze wczorajszy dzień jakiś trudny taki był,nie wiem...albo jakas taka albo jasiek, wydaje mi się tez ze był jakoś bardziej głodny , no chyba ze cwaniaczy i chce cycula przed zaśnięciem ale to sie jeszcze zobaczy .dziś nic nie mówię o zaśnieciu rannym bo same wiecie jak to jest , dzieciaki usłyszą jak się o nich mówi w pozytywach i juz psikus

doczytałam tylko wątek pieluchy .. moj Maksi do 1,5 spał z pieluchom , gmyrał gmyrał i zasypiał a później już wybierał miśki czy inne takie. Jaśkowi tez wkładam pieluchę i faktycznie się do niej tuli ale z mniejszym entuzjazmem jak Maksi wiec nic na siłę...

oki spadam do łazienki , bo sie lekarz przestraszy potworka

13 lata 4 miesiąc temu #189840 przez masuska
Różyczka miała czas aby pogadać, a ty wszystkie w kimę:P Dziś Piotr zrobił mi niespodziankę i wstał o północy:( ledwo na oczy widziałam:( a zasnął o 1:40, no ale za to pospał sobie dłuuugo, bo do 9tej:)

Rózyczko chciałam obejrzeć "wszyscy kochają Romana" zapomniałam:( Uwielbiam Tede i cholera przegapiłam serial z nim w roli Policjanta:(

No to Natimp1, mój synek się nie wtula w pieluchę:) Cieszę się że nie muszę przykładać:)
A ile już synek waży?

13 lata 4 miesiąc temu #189852 przez różyczka
Synek Natimp na pewno sporo wazy bo ma już 40 tyg. i 1 dzień :silly:

13 lata 4 miesiąc temu #189879 przez masuska
No no, to kawał Chłopa:)

A tak sobie myślałam w nocy jak karmiłam że Wam muszę coś napisać:)

Moim ogromnym marzeniem, jeszcze zanim zaszłam w ciąże jest:
"w pewien pochmurny, deszczowy dzień, wykładam całą drogę od drzwi wejściowych do łazienki włącznie gazetami. Ubieram mojego kochanego szkraba w kalosze i płaszcz przeciwdeszczowy i siebie również i idziemy na dwór taplać się w błocie, skakać po kałużach, robić tamy tam gdzie będzie woda spływać itd itp, tak by się maksymalnie wybrudzić. Po zabawie do domku i od razu do łazienki kąpać:) Czekam na ten dzień niecierpliwie"

druga sprawa, Różyczka przyśniło mi się dziś że bylam z koleżanki synek na mieście i był bardzo marudny, więc zagadnęłam do niego jak myśli co robi pewien Pan z pieskiem i jak to było opisane w książce opowiadaliśmy sobie bardzo ciekawą historię. Porąbane:P

13 lata 4 miesiąc temu #189934 przez różyczka
Takie dni pamietam z czasów gdy Oliwia była mała....boszsz kiedy to było :) zresztą do tej pory mamy obie kalosze (żeby było smieszniej to takie same fioletowe w kratke tylko, ze ona ma rozm. 40 a ja 37 :lol: ) i jesienią i zimą, niezaleznie od pogody jexdzimy w nich nad morze pospacerowac ale w takim miejscu, ze najpierw trzeba przejsć las, więc w kaloszkach nawet do morza wchodzimy zimą :) Super sprawa...teraz mam nadzieje, ze Bianka do nas dołączy i znając życie i małe dzieci bedzie się jej podobało :) mam nadzieje hehe

Masuska Ty to masz sny :lol:

13 lata 4 miesiąc temu #189938 przez masuska
Już to widzę, jak Różyczka, Oliwka i Bianka skaczą sobie w fioletowych kaloszach:) HEhehe ciekawe co na to Oliwka, za parę lat, oczywiście:)

Jak mi Różyczko książkę wkręciłaś to takie są efekty:P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka