- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
masuska ale duży twój skarbek:) !
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Ola nie lubi jak się ją nosi. Nawet jak ją karmię to na leżąco bo ona nie chce być karmiona na rękach A wszyscy ja biorą i dziwią się że ona płacze. Ona po prostu tego nie lubi... i znowu Różyczko nie napisałaś nic nowego
Różyczka piszesz że znasz się na trudnych nastolatkach więc nawróć mnie
Masuska ja przy Zuzi na początku nie kładłam pieluszki ale z czasem ona chciała się przytulać i kładłam jej pieluszkę z moimi perfumami żebym miała czas dla siebie a ona spała wiem wiem wredna jestem
Przy Oli kładę pieluszkę choć już rzadko bo nie ulewa ale kładłam właśnie jak chlustała żebym nie musiała jej 10 razy przebierać
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale ja znajomych nie nawracam więc sama rozumiesz... A poza tym tym jestes przekorna jak diabli
Masuska jaki on zajefajny!!! Gada jak stary a do tego kaszpirowski hehe ręce, które leczą heheh dobre...
Aniaw rozumiem Twoja radosć bo jak dziś do mnie kumpelka ze szkoły, w której pracuję-tez pedagożka, z która razem w duecie pracujemy, zadzwoniła i zaczeła opowiadać co i jak tam w pracy to az mi krew w zyłach szybciej zaczęła się toczyć :laugh
Rika to z tymi pefrumami to jest dobre a męzowi też dajesz do góry pidżamkę skropiona perfumami co by nie tęsknił czy on kare ma jakąś, ze tam spi?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w ogóle kupiłam Małemu używaną karuzelę Fisher Price z projektorem i melodyjkami za grosze - tyle że mam problem - nie wiem jak się uruchamia kręcenie! To się powinno włączyć automatycznie czy jak, wiecie może? Bo nie wiem czy ja taka niepojętna czy karuzela zepsuta
Takajedna ja tez mam karuzelke Fisher Prica i po naciśnięciu guziczka melodyjki zaczyna sie automatycznie kręcić i wyświetlać. Hmmm może coś zepsute tam jest?
A zakupu ksiązki nie pożałujesz i Ty tez Hoborrku - słuchajcie moja dzidzia spi dziś od godz. 20- po kapieli i jedzonku!!! ja nie wiem co ja mam poczac ze sobą normalnie
Dodam, ze oczywiscie zasnęla sama w swoim łóżeczku. Nie moge wyjść z szoku poprostu
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi spadło raptem 10 i uparcie stoi i stoi i stoi
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko spadło 19, ale ja chcę jeszcze się pozbyć, a tu d**a blada.
Synek jest gaduła we mnie:)
Rika z tego co pamiętam to już nastolatką nie jesteś, więc Różyczka nie pomoże:)
No i jak na razie dobrze mi się książkę czyta, więc polecam i ja:)
dobranocki:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja już od godziny siedze i sie nudze Dziś ten nowy serial: "Wszyscy kochają Romana" na tvn - ogladacie?
No to jak nikogo nie ma to ide jesc śniadanko
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj mieliśmy szczepienie, młody był całkiem dzielny płakał tylko przy wkuciu , i moze z 3 sek jak sie szczepionka do nóżki dostawała, w sumie nawet pielęgniarka powiedział ze nie tyle płakał co ją wyzwał.. i ma racje chłopak...
muszę przyznań ze wczorajszy dzień jakiś trudny taki był,nie wiem...albo jakas taka albo jasiek, wydaje mi się tez ze był jakoś bardziej głodny , no chyba ze cwaniaczy i chce cycula przed zaśnięciem ale to sie jeszcze zobaczy .dziś nic nie mówię o zaśnieciu rannym bo same wiecie jak to jest , dzieciaki usłyszą jak się o nich mówi w pozytywach i juz psikus
doczytałam tylko wątek pieluchy .. moj Maksi do 1,5 spał z pieluchom , gmyrał gmyrał i zasypiał a później już wybierał miśki czy inne takie. Jaśkowi tez wkładam pieluchę i faktycznie się do niej tuli ale z mniejszym entuzjazmem jak Maksi wiec nic na siłę...
oki spadam do łazienki , bo sie lekarz przestraszy potworka
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rózyczko chciałam obejrzeć "wszyscy kochają Romana" zapomniałam:( Uwielbiam Tede i cholera przegapiłam serial z nim w roli Policjanta:(
No to Natimp1, mój synek się nie wtula w pieluchę Cieszę się że nie muszę przykładać
A ile już synek waży?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A tak sobie myślałam w nocy jak karmiłam że Wam muszę coś napisać
Moim ogromnym marzeniem, jeszcze zanim zaszłam w ciąże jest:
"w pewien pochmurny, deszczowy dzień, wykładam całą drogę od drzwi wejściowych do łazienki włącznie gazetami. Ubieram mojego kochanego szkraba w kalosze i płaszcz przeciwdeszczowy i siebie również i idziemy na dwór taplać się w błocie, skakać po kałużach, robić tamy tam gdzie będzie woda spływać itd itp, tak by się maksymalnie wybrudzić. Po zabawie do domku i od razu do łazienki kąpać Czekam na ten dzień niecierpliwie"
druga sprawa, Różyczka przyśniło mi się dziś że bylam z koleżanki synek na mieście i był bardzo marudny, więc zagadnęłam do niego jak myśli co robi pewien Pan z pieskiem i jak to było opisane w książce opowiadaliśmy sobie bardzo ciekawą historię. Porąbane:P
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska Ty to masz sny
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak mi Różyczko książkę wkręciłaś to takie są efekty:P