BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #380328 przez mloda_mamuska
Majowka jeszcze nie jest pewne,bo ciągle sie zastanawiamy. dzisiaj je ogladalismy,jest śliczne. .nie za duze,ale dla nas wystarczy,ale troche drogo. Teraz musimy złożyć wniosek. i będą Nas sprawdzali,czy nie mamy długów,czy nie mamy kredytów.czy nie jestesmy w rejesrze dluznikow,ile zarabiamy,ile wydajemy itp...... i to trwa do dwóch tygodni. Jesli wynik jest pozytywny to od razu sie przeprowadzamy i placimy o razu kaucje i czynsz.
Zakochalismy sie w tym mieszkanku,bo jest bardzo przytulne. ale jest w centrum i w weekendy jest pewnie głośno,bo niedaleko jest dyskoteka.i to nas martwi.

Jest jeszcze jedno fajne. w mniej nowoczesnym budynku,ale tez z balkonem .i ma dwie sypialnie,nie jedną. kuchnia jest troszke gorsza niz z tym,ale ma moją ukochaną lodówko-zamrazarke dużą z kostkarką. :lol: przypominalaby mi moj domek z polski,bo rodzice taką właśnie mają.
I W poniedzialek wlasnie to jedno jeszcze bedziemy oglądali i juz zdecydujemy które bierzemy i skladamy papiery . Duzo nerwów przy tym,ale juz bardzo chcemy byc sami ... bez tych znajomych ;)

ale sie rozpisalam;)

Olga ale bedziecie szalec.hehe Partner pewnie juz nie moze sie doczekać :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #380334 przez mloda_mamuska
ja sie kładę.do jutra Dziewczyny :) :)

12 lata 6 miesiąc temu #380335 przez Majowka
Na pewno super wybierzecie! Pozniej nam zrobisz fotki!
Daj znac w poniedzialek jak to drugie mieszkanko sie prezentowalo.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #380336 przez Olga
Biedny nie może się doczekać ha ha,bo jak nie teraz,to później znów trochę czekania,a z małym dzieckiem to już nie taki sex jak wcześniej ;)

Ja też się kladę,bo o 7 muszę wstać.

Kolorowych snów :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu #380345 przez mpearl
dzień dobry, ja od 5:45 na nogach bo Hania spać już więcej nie chciała :) czekam więc aż mąż sie obudzi i ja sie kłade
Olga to musicie wykorzystać dobrze te dni które wam zostaną do urodzenia malucha:)
mm to tez masz stresa z tym mieszkaniem przed samym porodem
daria ja myślalam że Ty w Wolsztynie mieszkasz?
anna77 jak mieszkałam w poznaniu to na piatkowie pracowałam, no os. sobieskiego konkretnie:)

A ja nadal niedoczas i zmeczenie. Nie mogę na razie tak mocno uczestniczyc w forumowym życiu, bo ciągle coś. I pakujemy sie i ucze sie do egzaminów i ciągle coś jeszcze załatwic trzeba przed przeprowadzką, a jeszcze jak jest pogoda to korzystamy i plazujemy. Także jak mnie nie będzie regularnie to znaczy że coś załatwiam:) dopero gdzieś za tydzien, póltora będę luźniejsza:)

12 lata 6 miesiąc temu #380346 przez mpearl
ach i dzisiaj jeszcze do lekarza na kontrole przed wyjazdem, mam nadzieje że poogladam sobie jeszcze malutką:)
któras jeszcze ma dzisiaj wizytę zdaje się? ja mam o 14: 15, dam znac później co i jak:)

12 lata 6 miesiąc temu #380349 przez daners
hej kobitki mnie dzis mucha niedała pospac wiecznie nad uchem mi brzęczała... ech ;o

mpearl ja dzis również ide na wizyte :D ciesze sie strasznie bo ostatnia wizyte miałam miesiac temu wiec sporo sie naczekałam :)
tylko najgorsze ze u nas oberwanie chmury i poprostu nie pada a leeeeeeje masakra jak tu wyjsc ;/

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 6 miesiąc temu #380352 przez mpearl
oj, to długo czekałaś! ja 3 tygodnie i tez już doczekac sie nie mogę. U nas na razie nie pada ale zachmurzone trochę jest... a o której masz wizytę?

12 lata 6 miesiąc temu #380353 przez daners
mpearl no wyjątkowo długo musialam czekac na wizyte.Tez jakos co trzy tygodnie byly a teraz tak wyszlo.... na 11:05 jestem pierwsza pacjęntką :):):) wiec juz niebawem... a Ty troszke poczekasz jeszcze ;] ale grunt bysmy widziały nasze maluszki .

pogoda wogole nie nastraja....

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 6 miesiąc temu #380355 przez saiko
hej, no ja tez nie moglam spac - obudzilam sie ok 6:30 i jeszcze leżakowałam ale to bez sensu

ide zjesc sniadanko, teściowa dziś wraca ze szpitala

równo za miesiąc mam termin :D

12 lata 6 miesiąc temu #380356 przez mpearl
ale od soboty ma byc po 30 stopni, więc chyba wolę tak jak jest teraz :)
daj znac po wizycie:)
a ja ide poprasowac póki mi się jeszcze coś chce...

12 lata 6 miesiąc temu #380358 przez mpearl
saiko brawo! czyli 14 masz termin?
ja jak się obudze to juz nie leżę bo wszystko boli po nocy: biodra, pośladki, pachwiny...
Ale obiady chyba nadal będziesz musiała robic? czy ona jest "na chodzie"?

12 lata 6 miesiąc temu #380362 przez Daria23
o widze ze nie tylko ja nie mogłam dzisiaj spac obudziłam sie o 5;30 i oczy wielkie:)u nas cala noc chyba lało i wciąż pada-muląca pogoda

mpearl- mieszkałam w wolsztynie prawie cal zycie od 1,5 roku mieszkam dopiero z miśkiem ale lekarza itp wszystko załatwiam w wolsztynie

daners, mpearl trzymam kciuki za wizyty moja dopiero za tydz

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #380372 przez saiko
mpearl napisał:

saiko brawo! czyli 14 masz termin?
ja jak się obudze to juz nie leżę bo wszystko boli po nocy: biodra, pośladki, pachwiny...
Ale obiady chyba nadal będziesz musiała robic? czy ona jest "na chodzie"?

"musiała" to nie jest dobre określenie bo ja chciałabym ale bede musiala jej wyperswadowac żeby nie leciała do garów. To tytan pracy, nie potrafi odpoczywać (wykluczone żeby wziąć książkę, uwalić się na kanapie, bo tyle rzeczy do zrobienia), nie ma zainteresowań poza dbaniem o dom, męża i dzieci... to bardzo przykre
ostatnio tydzień po takiej operacji kosiła trawnik

a ja własnie ugotowałam zepsute jajko, boże, co za smród i to w całym domu. Teraz wietrzę :angry:

12 lata 6 miesiąc temu #380390 przez mloda_mamuska
saiko a to wiac,ze jest zepsute,czy tylko śmierdzi? bo ja mam strasznie słaby węch i sie zastanawiam czy bym sie kapnęła ,ze zepsute :lol:

ja czekam na polozna wlasnie.ma wpasc na wizyte i ocenic stan wyprawki i mieszkania.
poźniej wejde;**

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka