- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

Upatrzyłam sobie dzisiaj fajną bluzeczkę na Mariki 18,oby nikt mi nie wykupił,zanim będę wypłatę miała

daria to Tymuś nie zrozumie,żeby podlać trawkę,albo żeby kałużę zrobić ?

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mam Swojego Bąbelka :*

krecik - olga - zazdroszczę że Wasze maluchy tak ładnie już siusiają

Dziś na placu zabaw przeżyłam szok ... u nas na placyku jest taki domek i było w nim pare dzieci , ja stałam obok a z drugiej strony stała też jakaś mama z dziadkiem i ich dziecko się bawiło też w domku i Niki i jeszcze inne dzieci i było takie jedno dziecko z 3 lata miał i popychał inne dzieci biegł i pchał i jego matka z chyba ojcem siedzieli na ławce i mieli w dupie co ich dziecko robi i ja raz zwróciłam mu uwagę i mówię - nie pchaj mi dziecka bo on jest mniejszy Niki już miał stracha w oczach ale dziecko sobie nic z tego nie robiło i tamta mama z dziadkiem też mu uwagę zwracali a on nic i zaczął też ich dziecko pchać tak że on zaczął płakać i ten dziadek wziął go za rękę i powiedział że ma iść stąd jak się tak zachowuje a on w ryk to nagle rodzice przybiegli i zaczęli wrzeszczeć na dziadka i już się prawie tam bili ale oni gdzieś mieli to że ich dziecko się źle zachowuje i poszli na ławkę ten mały tak płakał że zaczął się krztusić aż wymiotował na swoja mamę i tego chyba ojca ... mówię Wam byłam w szoku i nie wiedziałam co mam myśleć o tym ...
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A takie upały od dziś zapowiadają

Olga-hi hi ciesze się że i tobie i Ignasiowi się tak spodobał ten filmik:) a skąd wie jaka następna ?pojęcia nie mam:) wiesz od początku ten alfabet był dla niego fajną zabawą podobało mu się powtarzanie potem zgadywanie jaka literka następna i tak szło:) umie wszystkie mówić prócz J, R, W a tak to wszystkie ci powie tylko na filmiku taki widzisz rozkojarzony traktorem Tosią

A no musze jakoś mu wytłumaczyć z ta kałuża itp. może też zrozumie:)
A kiedy macie tą imprezke Mariki???
Lusia-hm ciężka sprawa czemu tak aż dziecko zareagowało może jakaś krzywda go spotkała kiedyś od kogoś że tak wszystkich bił i dziwnie zareagował na tego dziadka albo druga opcja że jest tak rozpiejdany że teraz ani sprzeciwić mu się nie można.
Bidol- meldować się

- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Lusia - aaa prywatne - ok to faktycznie inna sprawa

Daria - Tymcio jest słodki - śliczny chłopczyk z niego - taki do Ciebie baaardzo podobny

co do nagrania - to musisz wrzucic na youtuba lub google+ jak masz tam konto - (polecam google - szybciej się wstawia filmik) i tutaj wkleic w rozmowę ...
Tymek tyle warzy

M89M- wow ale historia - trzymam kciuki żeby z didzią było wszystko ok

musisz duzo wypocywać - no ale w sumie jak - przy Miro ?
Olga - oo wizę że dziewczyny bedą miały fajne wakacje - zwłaszcza Marika

a Ignaś taki kloc

AF - nareeeeeeeeszcie - tak czułam że to o przeprowadzkę chozi - wiec nie panikowałam -choć nie powiem wzywana byłaś

czekamy utęsknione

Krecik - kochana Ty moja - wprawne oko masz -

Co do odpieluchowania - już czuję że mam ze 100 siwych włosów na głowie - stres mnie zżera -

kama długo siku przetrzymuje - do ok 1 godziny czasu - a ja w tym czasie chyba z 70 razy pytam czy chce... i latam za nia krok w krok

czyste szaleństwo

I Tak jak u was Krecik - do 18.00 nie było żadnej wpadki - a po 18... .......... - nie pytajcie

Lusia - ale historia - no dzieci takie są

ja na placu tez spotkałam taką 4 latke wyszczekaną - co po zjeżdżalni wchodziła pod prąd - tą rurą - a Kamcia na górze bała sie zjechać - i zwracałam jej uwage chyba z 5 razy - - matka udawała ze nie widzi - a ta wreszcie ze- "bo co mi zrobisz?"

Daria - wow boooooosko - no cudowny ten filmik - cudny Tymcio - ale mądry jest - szok!!!!!!! Kama by w zyciu się nie nauczyła

edit
chciałam tylko dodac że nienawidzę firmy kurierskiej 7 - mka - dziady pierdzielone no - do 20 mam na d....e siedziec bo kurier przyjedzie - bryyyyyyyyyyyyyyyyy
kontaktu z kurierem nie ma - bo nie kazdy ma tel służbowy

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Miro dzisiaj obudzil sie o 5.30, myslalam, ze zwariuje. Ponad godzine nie spalam, pozniej mi sie przysnelo. Obudzilam sie o 10.30, a ten spi obok mnie

Zmykam sie szykowac na kolejna ciezka wyprawe z moim klocuszkiem. Dobrze, ze maz sie zaoferowal odebrac mnie z centrum, bo Miro w wozku sobie wazy, a inaczej nie potrafie z busa wysiasc, jak wlasnie go zniesc razem z wozkiem. Mam nadzieje ze mi sie uda odezwac po powrocie.
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No widzisz to nie była taka wielka wpada skoro wołała:) Masakra z tym odpieluchowaniem .
M89M-trzymam kciuki za wyniki alee ja tam jestem dobrej myśli:*
Wiecie laski u nas znowu nadzieja na przedszkole-tam gdzie mieli otwierać dwa lata temu w zeszłym tygodniu już przywieźli meble i ponoć sanepid był też ju,z posprawdzać-tylko czemu wciąż naboru nie ma??!;/ to też będzie prywatne pszedszkole więc może nam się uda dać Tymcia nawet jak miałby pieluchy.Ja bym chciała dać go od stycznia bo w styczniu kończą mi się dwa lata wychowawczego i nie chciałabym znowu prosić się o kolejny rok.
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Daria, ale Ty nie zakladaj, ze go nie odpieluszkujesz, masz jeszcze cale wakacje polata z golym tylkiem po polku to sie i nauczy:) ja niestety niemoge otworzyc filmiku, bo mam slabego neta:( u nas na wsi, to otworzyli przedszkole i sami lataja za dziecmi, moze popytaj w gminie
M89m, trzymamkciuki:)
Bidolku, jak sie jest w domku to jeszcze znajdzie sie chwilke, zeby kompa wlaczyc, moj tez tylko by na polku siedzial a my z sikaniem to mamy tak ze co 10 min go sadzam lub zaprowadzam w krzaczki, ale nonstop powtarzam "pamietaj, nie masz bambusia (u nas to pampers) inie wolno sikac w majtki", do znudzenia...
Lusia a z tym placem to wina tego dziadka, jak chlopczyk nie reagowal, to idzie sie do rodzicow i on to wlasnie powinien zrobic, tezbym urzadzila awanture jak by ktos szarpal moje dziecko, i tak jak Bidol pisala, ze matka udaje, ze nie widzi, podchodzi sie mowi sie bardzo grzecznie (zawsze grzecznie-bedzie im podwojnie glupio inie beda mieli powodu krzyczec): "o to pani ta sliczna dziewczynka, nasze dzieciaczki by sie tak fajnie mogly bawic, ale...ble ble "
- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
a jak u Was Mamuśki z pogodą dziś ? bo u nas raz pada raz słońce wychodzi ... i czekam aż ten mój łobuz pójdzie na drzemkę bo już chodzi marudzi a ja już nie daje rady a trzeba obiad zrobić bo już mam plan jaki zrobię ale Niki mi nie ułatwia

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A pogoda idealna, cieplo, niebo zachmurzone:d
Moj siej juz budzi zaraz obiadek i zmykamy na plac zabaw:)
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ciężki dzień miałam,od 7 już byłam na szpitalu,wzięłam sobie skierowanie na mamografie i pooglądałam mamusie z brzuszkami,ale nie mogę nadal uwierzyć,że już minęło 2 lata od naszych porodów

Jutro polatam po sklepach,może znajdę coś na Mariki 18-tkę

U nas w miasteczku ponoć mają otworzyć salę zabaw dla dzieci