- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Olga- Fajne foteczki, dzieci w tym wieku trudno uchwycić aparatem bo wiecznie w ruchu:)
Szkoda ze z wyjazdu nici:( ja tak mam z pogoda w Irlandii jak juz cos zapanuje w ta wolna niedziele to akurat pada:(
Krecik- Ojej niech szybko zdrowieja biedulki i wracają do nas. Przynajmniej wiemy co sie dzieje.
A czy ja sie doczekam filmiku ze Stasiem?
M89m- jak spotkanie z koleżanka sie udało?
Daria- Jak traktory?
My dzis pojedziemy nad jeziorko bo wczoraj Filipek zrobił sie szybko śpiący i wróciliśmy do domu a potem nagle odżył na nowo i taki był upoerdliwi!!! Poszedł spac dopiero po 3h i spal do 5:30 a potem buszowal do pozna w nocy!!!
Jeszcze małe zakupy w aptekach i drogerii i koniec urlopu:(
Miłej niedzieli
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
U nas po 12 opadla mgla i jest piekna pogoda, czyli jesien rozpoczela sie na dobre:)
M89m, spoznione ale najszczersze zyczenia z okazji urodzin, zdrowka, radosci z pociech i meza i samych pogodnych dni:)
Torcik sie udal i goscie dopisali?
Aif, ja tez czekam na ten filmik, napewno bedzie, ale nie wiadomo kiedy. Wy chyba dzisiaj wracacie? Ehhh i te powroty do zwyklych dni sa naprawde ciezkie
Olga, szkoda , ze wypad do zoo sie nie udal, ale widzialam na fb, ze byliscie w tej sali zabaw, maly chyba mnial nie mniejsza radoche. My w weekend tez cos pomyslimy, moze na gorace zrodla pojedziemy z malym on tak uwielbia kapiele:)
Maly dzisiaj mi wszystko zjadl w przedszkolu, i nawet mi teraz nie przeszkadza, ze tyle placimy za jedzenie:d pozatym byla kupa na kiblelek i by bylo super, ale w czasie obiadu sie posikal, ale widze swiatelko w tunelu, odebralam go i poszlismy jeszcze na plac zabaw na hustawke-ostatni raz, tak sie darl, zanosil, zmeczony gyl, za to polozylam go i odrazu usnal:d
Ja wracam do czytania ksiazki, bo mi wpadla bardzo fajna w rece
Milego!
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Październik i tak cieplutko-całą zimę może tak być

Dzisiaj w końcu byłam u stomatologa,bo mi plomba wyleciała,po drodze na pobraniu krwi,bo internista mi dał na wyniki

krecik nie byliśmy na sali zabaw-a gdzie na fb widziałaś? Nie wstawiałam ostatnio żadnych zdjęć

AiF zakupów w aptece nie zazdroszczę

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Af to wam dal popalic, Miro tez tak ma ze jest spiacy, a pozniej ot tak ozywa... a jak bylo nad jeziorem? Mam nadzieje ze spokojniej.
Wuzyta u znajomej sie udala, mala jest przeslodka, usmiechala sie do mnie i w ogole, a Miro byl nieco zazdrosny na koniec bo na poczatku nic sobie z tego nie robil ze mama ma innego dzidziusia na raczkach

Krecik dziekuje bardzo

Czyli Stas odnosi jakies sukcesy! Bardzo dobrze, wiadomoze wpadki beda sie zdarzac, ale juz jestescie na dobrej drodze

Olga pozycz tej pogody, u nas takir zimno dzisiaj ze przemarzlam jak po mlodego jechalam.. a u nas na polnocy kraju juz snieg w ubieglymbtygodniu..
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0

My byliśmy w sobote odwiedzić męża kuzyna bo urodził mu się synek-jej jaki ten mały malutki

Oprócz tego Tymi jest momentami nie do wytrzymania ma takie zagrywki itp ale już odkryłam dlaczego jest taki nieznośny-dolne piątki się przebijają mu-zauważyłam,że ma kawałek z jednej i z drugiej strony widoczny.
a jutro czeka nas wizyta u dentysty

Olga-fajna fotka wogóle śmiesznie wyglądają takie małe dzieci w pociągu:) ciekawe czy Tymek wkręciłby się w taką zabawe on taki niedotykalski jest wiec byłoby mu ciężko pozwolić dotknąć się komuś

aniafilip-biedny męczy się z kaszelkiem-co do flegaminy to nie wiem ona jest odksztuśna wiec już na noc jej nie można stosować poza tym po niej właśnie wywołuje się więcej kaszlu żeby wydzieline wyksztusić. Ja jak Tymi ma kaszel podaje taki syrop islandzki taki stary pediatra mi go kiedyś polecił bo jest na naturalnych składnikach etc wie,c ja go używam wrazie potrzeby.
widze że ty też masz taki problem z fifkiem jak ja odnośnie drzemek-Tymi łazi spać nie chce a potem jest nie do ujechania non stop miałczy ,krzyczy no masakra a raz mu pozwoliłam później iść spać to potem buszował do 23

z traktorów zdam relacje za tydzień

a i ja się dopisuje do życzeń spóźnionych

krecik-to super ze tak ci ładnie Stasio je w przedszkolu

a co za książke czytasz???????
u nas też piekna pogoda całymi dniami chodzimy po dworze choć wieczory robią się momentalnie takie chłodne że szok,ale u nas nie jest jak u Olgi nie możemy pozwolić sobie a krótki rękaw jedynie na cieplejszą bluze i czape bądź chuste bo wiatr powiewa i to chłodny.
zmykam bo Tymi torturuje mnie psychiczne-stoi nade mną i wyzywa szczypie ech chwili spokoju dziś nie mam

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Chyba tylko sie przywitam bo stas wstal...
Edytuje, dalam smoka spi dalej, ja wkoncu usiadlam, bo musialam mkieszkanie ogarnac-jak jest maz to jest trzy raz wiefej sprzatania;) zreszta same wiecie jak jest
Daria, byliscie juz u dentysty? Napisz jak bylo! U nas najgorsze byly 4, cale 3 tygv wychodzily....My dzisiaj idziemy do chirurga sprawdzic jaderka, czekam na meza, i jak maly sie obudzi i zje to pojsdziemy, mamy czas do 18, miala byc wielka wyprawa autobusem, ale nie mam dobrego polaczenia, duzo przystankow...
Czytam marca leviego, dzien pierwszy, bardzo fajne mozna sie wciagnac
Olga, cos dodalas nafb i mi sie skojarzylo:)
M89m, to fajnie, ze maz pomyslal o tobie i rodzinki jie aapraszal:) duzy masz juz brzuszek?
I jest juz ten filmik ze stasiem, dla zainteresowanych, udostepnilamlinkana fb
Milego:)
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Daria i jak u stomatologa? My też za 2 tyg idziemy pierwszy raz z Ignasiem

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Krecik ostatnio dawalam tu na forum fotki brzuszkowe, pewnie cibumknelo. Brzuchol jakos mi sie nie wydaje duzy dopoki nie stane bokiem przed lustrem... juz 10kg mi przybylo

A ja tego linka nie widze na fb
Olga bedziesz robic test?
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mam Swojego Bąbelka :*

powiem Wam że aż mnei taki dół złapał przez to że miałam już wszystko jedno ... taką niechęć do wszystkiego ... szkoda słów ...
Olga - no nie fajnie jak się okres spóźnia ... ja właśnie myślę nad jakaś metodą anty ... bo już mam dość gumek a napewno dzieci w najbliższych latach nie ma mowy ...
krecik - i jak tam u chirurga była ??
Daria - i jak było u dentysty ??
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A u chirurga, idziemy w piatek na usg, nic, ale to nic sienie dowiedzielismy, bylismy z tomkiem i totalnie nic nie wiemy, chyba chodzilo mu k to ze trzeba sprawdzic na usg, w piatek napisze co i jak
Olga, nie panikuj na zapas, moze to od lekow, zreszta juz mloda 20 nie jestes- moge tak napisac, bo tez nie pierwszej mlodosci nie jestem, zrob test, ktotka pilka
M89m, a nie przegapilam tych zdjec, bardziej mi chodzilo czy duzy inie przeszkadza:) filmik widze znalazlas:)
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
byliśmy wczoraj u tego dentysty. Powiem wam że jak usiadłam z nim na fotel najpierw zaczął się wić jak wąż ,krzyczeć a ja tylko patrzyłam kiedy mi wybije głową zęby..ale ta dentystka tak spokojnie do niego mówiła więc mały coraz mniej krzyczał na końcu tylko taki załzawiony pokazał jej reszte ząbków i było oki ,po obejrzeniu jeszcze go zagadywała on wkońcu też zaczął do niej mówić jak się uspokoił dał jej cześć na dowidzenia i po sprawie:)
Ogólnie to mój niepokój się sprawdził bo jednak u małego pojawiła się niewielka pruchnica między jedynkami-tak jak myślałam:( Ale jest tak mała że nic z tym nie robimy mam obserwowac do końca roku i jakby sie powiekszyła to wtedy pomyślimy o tym lakowaniu ząbków:( ale nie chce tego bo wtedy zęby s a takie czarne:(
KRECIK-i jak tam te wasze jąderka?wszystko oki?
LUSIA-co się dzieje co to za dołek hm???????nie łam się idzie jesień a wraz z nią jakieś dołki i złe nastroje też tak mam często o tej porze:/
OLGA-Ale emocje tu były na forum:):)już myślałam że jednak bedzie pozytywnie:P
moja koleżanka teraz troche załamana bo w maju mieli się chajtać a wczoraj dowiedziała się ze jest w ciąży i teraz wesele chcą odwołać bo nie chce isc z wielkim brzuchem do ołtarza. a już sala orkiestra wszystko załatwione
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U mnie wszystko ok,w nocy dostałam wyczekiwany okres,ale nerw się najadłam przez ostatnie dni

Ciekawe jak nam się uda wizyta u dentysty