- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
to wiadomość od niej jaka była na forum"czesc dziewczyny pisze bo chcialam sie pochwalic synusiem
urodzilam 14.05 w 34 tygfodniu ciazy
przezylam koszmar bo nie wiedzialam co z dzieciatkkem a zaczelo sie ze rano 14 go odeszly mi wody i urodzilam o 19:45 Karolka
nie wiadomo co bylo przyczyny dejscia plynu owodniowego ale powiem wam ze zrobcie sobie badamie na posiew
Karolek lezal w inkubatprze pod respiratorem , karmiiono go sondom non stop robili mu jakies badania, w czwartek pierwszy raz dostalam go na rece cale 49 cm i 2310kg ale karmiac go z butelki pod okiem poloznych przestal mi oddychac przezylam horror na szczescis byla przy mnie polozna bo ja bym nie wiedziala co zrobic i moglo by sie to tragocznie skonczyc w niedziele dostalam go na sale bylam szczescliwa no i we wtorek wyszlismy do domu
powiem wam ze caly swiat mi sie zmienil inne mam priorytety i nie wazne jest ile przytylam , jaki wozek kupie albo inne pierdoly typu bol porodowyo ktorym juz zapomnialam zaraz po tym jak Karolek pojawił się na świecie"
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Moj Maly jest ulozony plecami do plecow.
chlopek to ta polozna wlasnie mi kazala takie rózne ćwiczenia robić zeby sie obróciła.
juz kolysalam sie pochylona . jak sie poloze to wlasnie pod tylek wlozy moje dwa jaśki.
oby sie udało!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
SZOK co się dzieje z tymi porodami przedwczesnymi i to u młodych mamusiek.Czemu tych porodów jest coraz więcej
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
dziewczyny następna czerwcóweczka urodziła
to wiadomość od niej jaka była na forum"czesc dziewczyny pisze bo chcialam sie pochwalic synusiem
urodzilam 14.05 w 34 tygfodniu ciazy
przezylam koszmar bo nie wiedzialam co z dzieciatkkem a zaczelo sie ze rano 14 go odeszly mi wody i urodzilam o 19:45 Karolka
nie wiadomo co bylo przyczyny dejscia plynu owodniowego ale powiem wam ze zrobcie sobie badamie na posiew
Karolek lezal w inkubatprze pod respiratorem , karmiiono go sondom non stop robili mu jakies badania, w czwartek pierwszy raz dostalam go na rece cale 49 cm i 2310kg ale karmiac go z butelki pod okiem poloznych przestal mi oddychac przezylam horror na szczescis byla przy mnie polozna bo ja bym nie wiedziala co zrobic i moglo by sie to tragocznie skonczyc w niedziele dostalam go na sale bylam szczescliwa no i we wtorek wyszlismy do domu
powiem wam ze caly swiat mi sie zmienil inne mam priorytety i nie wazne jest ile przytylam , jaki wozek kupie albo inne pierdoly typu bol porodowyo ktorym juz zapomnialam zaraz po tym jak Karolek pojawił się na świecie"
Cudna ta wiadomosc! Dobrze, ze wszystko sie pieknie skonczylo!!!!!!! Zyczymy duzo zdrowka! ...i zazdroscimy tego mega szczescia! juz niedlugo!!!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga no wlasnie tez sie zastanawiam... ostatnio kilka z moich znajomych -ciężarnych urodziło i to wszystkie przed terminiem... a wszystkie pierwsze dziecko rodziły...nie wiem dlaczego tak wczesnie im sie ta akcja porodowa zaczęła... no i niestety większość musiała mieć cesarkę.
jedna wlasnie miala ulozone dziecko jak ja i nie dala rady urodzic.po 7 godzinach zrobili ejj cesarke.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też idę się położyć,rano sie odezwę pa pa.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mówisz smetny dzien a co słoneczka niema? pracy niemasz prania prasowania ;p
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masz juz pokoik przygotowany czy czegos jeszcze tam brakuje? nalepki literki lampeczki itd
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jak tam z tym wszystkim u Ciebie?
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
biedronka chyba zółta taka czy zle kojarze czy typowa czerwona z czarnymi kropkami;]
u mnie idzie cianko ;/ pokoj wymalowany zielono cynamonowy,łóżeczko stoi na stronie zielonej i jest łyso nic niemam/ brak koncepcji ;/ nieumiem sobie tego jakos wyobrazic co bym chciala czy nalepki czy lampke kolo lózeczka na scianie czy jakeis polki.
Jedziemy po urlopku do Ikei i moze cos dziecinnego kupie ale ciezko mi idzie
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Ja nie dam rady Was nadrobić chyba Jesteście weteranki pisania
Przyszedł mój szablon malarski i ma idealną wielkość Tylko teraz mam problem, bo kolor farby, który wybrałam w necie, w realu mi się już nie podoba Jest oczojebny tak bardzo, że się nie nadaje do pokoiku dzieciecego I nie wiem co teraz, bo mi te kolory zieleni się średnio podobają W weekend miało byc malowanie, a ja nie umiem farby kupić
Olga ja Ci się oczka zamykają, to wracaj do łóżeczka Fajnie, że macie taką wnękę, taki fajny kącik maluszka