- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #242102 przez luska
IVA to ci sie aniołek trafił
Wrzuc nam jakies aktualne zdjecie twojej kruszynki 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Marysia dokładnie mój tez był przy nas cały czas o11 do szpital przychodził o 19 wychodził , rodzinka imprezowała a my bylismy razem
no jak by już musiał tego kielicha wypić za zdrowie syna to oki ale moj nie miał takich ciagotów był z nami 
Madziu rozkręci się w końcu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Emka moze mała ma zły dzień jak każdy a no i niestety często jest tak , ze po kilkunastu dniach dzidza pokazuje nam swój prawdziwy temperament , jak odpocznie po trudach porodu

Marysia dokładnie mój tez był przy nas cały czas o11 do szpital przychodził o 19 wychodził , rodzinka imprezowała a my bylismy razem

Madziu rozkręci się w końcu

Emka moze mała ma zły dzień jak każdy a no i niestety często jest tak , ze po kilkunastu dniach dzidza pokazuje nam swój prawdziwy temperament , jak odpocznie po trudach porodu

Temat został zablokowany.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #242105 przez luska
U mnie mała zastrajkowała , leniuch mały.Od wczoraj czułam ja aż raz
Teraz zjadłam obiadek popchałam kawa i cukierkiem i coś tam fikło ale bez rewelacji.Ciekawe czy jak sie urodzi to tez będzie tak spokojna
E ruszyła się chyba jej nie odpowiada jak siedzę przy kompie

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #242112 przez emkapl84
kredka tez mam taka nadzieje...i tak w nocy spi duzo lepiej niz w dzien...od samego poczatku staramy sie z M w nocy byc bardzo cicho....nie rozbudzac jej..pali sie tylko mala lampka jak mala sie budzi na karmienie...w dzien natomiast jest glosno...tv wlaczony...my normalnie gadamy...wiec moze niedlugo skuma o co chodzi

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #242117 przez Aleksandra
Cześc dziewuszki 
My już w domku. Usg główki wyszło w porządku. Natalcia ma dwie torbielki ale lekarz powiedział, że to normalne u noworodków i niemowlaków a u wcześniaków to norma, wiec mamy sie tym nie przejmowac
Na pobieraniu krwi troszkę popłakała (pobierały w główki), ale zaraz się uspokoiła
Tak w ogóle to pielęgniarki które pobierały krew pracują w CZD i powiedziały nam na wstępie, że nas kojarzą z tamtąd a najbardziej mojego Z
W poniedziałek będą wyniki 
Iva super, że Nadia tak ładnie spi
Emka może Natalka ma zły dzień, zdarza się to każdemu
Dobrze, że w nocy ładnie śpi 
Batmanik tempo miałaś ekspresowe. Super, że dobrze się czujesz no i jeszcze raz gratulacje
Kredka może to nic poważnego. Wyniki wyszły w porządku, a opuchlizna może przez to, że jesteś już na końcówce ciąży

My już w domku. Usg główki wyszło w porządku. Natalcia ma dwie torbielki ale lekarz powiedział, że to normalne u noworodków i niemowlaków a u wcześniaków to norma, wiec mamy sie tym nie przejmowac

Iva super, że Nadia tak ładnie spi

Emka może Natalka ma zły dzień, zdarza się to każdemu

Batmanik tempo miałaś ekspresowe. Super, że dobrze się czujesz no i jeszcze raz gratulacje

Kredka może to nic poważnego. Wyniki wyszły w porządku, a opuchlizna może przez to, że jesteś już na końcówce ciąży

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Aleksandra.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #242118 przez Malina86
Czesc Kochane!
Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom! Ale sie posypalo
U nas swiat stanal na glowie odkad pojawila sie Misia
Nocki bywaja ciezkie, czasem ladnie spi i budzi sie co trzy godzinki na karmienie, a czasem tak jak zeszlej nocki nie chce spac i fisiuje pol nocy. Karmie piersia i czasem- zwlaszcza w nocy butelka z moim pokarmem bo malutka jest takim ssakiem, ze od cyca ciezko ja oderwac i potrafi wisiec godzine po czym urzadzic awanture, ze sie jej cyca zabralo.
W czwartek mielismy wizyte patronazowa w przychodn i wizyte u pediatry- z malutka wszystko dobrze poki co, przybiera na wadze, za tydzien znowu jedziemy no, a kolo srody pojdziemy na pierwszy spacerek
Co do pepkowego to moj maz tez urzadzal jak bylam w szpitalu, dali sobie ostro w palnik, on z emocji i zmeczenia usnal u Miski w pokoju na dywanie, a goscie sie bawili dalej
Moj Maz byl ze mna tydzien w domku teraz i cale szczescie, bo mialam taki baby blues przez pierwsze dni po porodzie, ze szok... Bardzo mi pomaga, lepiej sobie radzi niz ja normalnie :)Szkoda, ze w poniedzialek musi juz isc do pracy
Ide sie troche ogarnac, bo czekamy na gosci- sezon odwiedzin rozpoczety
No i zostawiam fotke
Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom! Ale sie posypalo

U nas swiat stanal na glowie odkad pojawila sie Misia

W czwartek mielismy wizyte patronazowa w przychodn i wizyte u pediatry- z malutka wszystko dobrze poki co, przybiera na wadze, za tydzien znowu jedziemy no, a kolo srody pojdziemy na pierwszy spacerek

Co do pepkowego to moj maz tez urzadzal jak bylam w szpitalu, dali sobie ostro w palnik, on z emocji i zmeczenia usnal u Miski w pokoju na dywanie, a goscie sie bawili dalej

Moj Maz byl ze mna tydzien w domku teraz i cale szczescie, bo mialam taki baby blues przez pierwsze dni po porodzie, ze szok... Bardzo mi pomaga, lepiej sobie radzi niz ja normalnie :)Szkoda, ze w poniedzialek musi juz isc do pracy

Ide sie troche ogarnac, bo czekamy na gosci- sezon odwiedzin rozpoczety

No i zostawiam fotke

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #242184 przez Róża
Empka - cudaśną masz córeczkę
i Wojtus Ani też słodziudki
i Michalinka, ehhh 
Kredka - dziękuję
dziś juz lepiej, i wpadłam na podobny pomysl jak Ty, ktory poprawił humor - FRYZJER
włoski po bokach 2-3 cm, z tyłu irokez, jak mnie lekarz zobaczy, to mnie na jakiś specjalny oddział poloży, bo stwierdzi, ze juz zupelnie mi odbiło
ale mnie się podoba i mężowi też, a jak inni będą patrzec trudno, synuś będzie mial rockowa mamusię
a ja mam problem z ujarzmianiem włosow na jakies dwa m-ce z głowy 
Super, ze wyniki ok
Mi zaczęły puchnąć nogi, pytalam gina, sprawdzał, powiedział, że jeśli sobie dotykam palcem np łydkę i nie pozostaje mi wgłębienie, to znaczy że jest ok, nie martw się to na pewno końcówka ciąży daje się we znaki 
Madzia - juz na pewno jest blisko
corcia się bawi w podchody, a mama się zstanawia już czy jeszcze 
Batmanik - super, ze na końcu poszło już szybko, już wszystko za Tobą
czekamy na zdjęcia dzieciątka 
a pogoda za oknem faktycznie nie sprzyja pogodzie ducha, no ale cóż,w końcu jesien ...

Kredka - dziękuję

Super, ze wyniki ok

Madzia - juz na pewno jest blisko

Batmanik - super, ze na końcu poszło już szybko, już wszystko za Tobą

a pogoda za oknem faktycznie nie sprzyja pogodzie ducha, no ale cóż,w końcu jesien ...
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #242206 przez Aleksandra
Mam jakiś nadmiar energii i wzięłam się za porządki
Czekam, aż Natalka się obudzi na jedzenie i chyba nie mam co robić z nadmiarem czasu

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #242262 przez Kredka
Każde malenstwo jest inne, a każde piękne. Zazdroszczę Wam pociech ale wiem że juz niedługo i ja bede tulić naszego Mikołaja.
Iva malutka jest podobna do Ciebie prawda? Taki sam ma zadarty nosek
Pulchniutka i jakie ma pućki 
Malina 86 ten baby blues to po prostu spadek hormonów. Wszystko wróci do normy
Masz śliczną MIsię która pochłania kazdą wolną chwilę. Trzeba czasu aby sie przestawić. Dobrze ze mąż jest wyrozumiały i możesz na niego liczyć. To baaarrrdddzzzzoooo duuuzo
Aleksandra no no przy malutkim dziecku nadmiar energi - podziwiam. Proponuje podzialać z mezusiem, jak my jestesmy zajete maluszkami oni czesto czuja sie zaniedbywani. Ja za to padam, wsyprzatałam mieszkanie, nałaziłam sie po miescie. Ide polezec
Róża niby mała zmiana a jak poprawia humor
Ja jeszcze kolorek zrobiłam, wiec jakby co to moge jechac do szpitala
. Fryzurka pod kontrolą
torba spakowana
okna pomyte i załozone firanki
łóżeczko wraz z całą bandą miśków czeka na naszego synka 
Idę zaraz polezeć sobie z mężusiem przy dobrym filmie. Uwielbiam takie sobotnie wieczory. Miłego wieczorku
Iva malutka jest podobna do Ciebie prawda? Taki sam ma zadarty nosek

Malina 86 ten baby blues to po prostu spadek hormonów. Wszystko wróci do normy

Aleksandra no no przy malutkim dziecku nadmiar energi - podziwiam. Proponuje podzialać z mezusiem, jak my jestesmy zajete maluszkami oni czesto czuja sie zaniedbywani. Ja za to padam, wsyprzatałam mieszkanie, nałaziłam sie po miescie. Ide polezec
Róża niby mała zmiana a jak poprawia humor

Idę zaraz polezeć sobie z mężusiem przy dobrym filmie. Uwielbiam takie sobotnie wieczory. Miłego wieczorku
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Kredka.
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #242273 przez iva 20
Kredka mala to cala ja mezus sie smieje ze ma mnie miniaturke:)
hiihale wiadomo dziecko sie zmienia i jak bedzie rosla moze sie upodabniac do mezusia ale nie wiadomo jak to bedzie z czasem zbaczymy ja tam sie ciesze ze jest podobna do mnie
a ty Kredka sie ciesz z tych wieczorkow z mezusiem 
ja nie narzekam bo mala spi to czasem sobie cos obejrzymy razem nie powiem
a ja malutka wykapalam 0 17 i spi teraz jak zjadla cyca ciekawe ile bedzie lulac
jak ogladam zdjecia to widze roznice ze mala rosnie nosek raczki wydaja sie wieksze i wogole jak ja przebieram to ma takie zwaleczki a narzekalam po porodzie ze ma takie chude nozki a tesciu do mnie zebym sie nie martwila bo najdzie malutka tluszczykiem hihih i wlasnie teraz widze ze mial racje ihihi

ja nie narzekam bo mala spi to czasem sobie cos obejrzymy razem nie powiem

a ja malutka wykapalam 0 17 i spi teraz jak zjadla cyca ciekawe ile bedzie lulac

jak ogladam zdjecia to widze roznice ze mala rosnie nosek raczki wydaja sie wieksze i wogole jak ja przebieram to ma takie zwaleczki a narzekalam po porodzie ze ma takie chude nozki a tesciu do mnie zebym sie nie martwila bo najdzie malutka tluszczykiem hihih i wlasnie teraz widze ze mial racje ihihi
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #242288 przez Aleksandra
Kredka to dlatego, że Nacia zjadła o 13.20 i do tej pory śpi. Z mężusiem może podziałam wieczorkiem bo teraz jest na budowie i maluje ściany
Święta się zbliżają to robię generalne porządki w wolnych chwilach jak mam siłę, żeby nie obudzić się dwa dni przed Wigilią 
Iva dzieci rosną bardzo szybko. Ja też to widzę po swojej niuni. W porównaniu z tym jaka się urodziła to teraz kawał baby z niej

Iva dzieci rosną bardzo szybko. Ja też to widzę po swojej niuni. W porównaniu z tym jaka się urodziła to teraz kawał baby z niej

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona