BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #333700 przez mia1082
Emcia Twoj to skarb :laugh: :laugh: :laugh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #333715 przez vestusia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emcia też się cieszę, że jest wanna, ale ona jest taka mała, że szok! Ledwo się w niej mieszczę :)

Piotrek właśnie bawi się z Zuzią a ja mam chwilkę dla siebie. Lewdwo dycham i wszystko mnie boli. Ale jestem z siebie dumna, bo odwaliłam dziś kawał niezłej roboty. Aż Bob przywiózł żarełko z MakSracza :D
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333718 przez mia1082
Vestusiu ty juz lepiej odpocznij :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #333719 przez vestusia
mia1082 napisał:

Fuuuuuuuuuj i jeszcze Kacper walna kuuuuuuuupe po marchewce ale smierdzi :ohmy: :ohmy: :ohmy: teraz juz wiem o czym pisalyscie :ohmy: :ohmy: :ohmy: nie myslalam ze kupa dziecka moze tak smierdziec :cheer:

ciocia Malina mialas racje ze to marchewkowa bomba biologiczna :lol: :lol: :lol:

Oj tak te kupy to są masakryczne!!! Mój nochal niby już się przyzwyczaił, ale jak Zuzia zrobi kupę to zawsze śmierdzi mi okropnie :D Zwłaszcza teraz, gdy je różne rzeczy.... Ble :D
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333724 przez vestusia

Odezwę się później, bo zbieram się powoli do kąpieli Zuzi.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333735 przez Malina86
Czesc Mamusie!

Wysprzatalam cala chate, bylismy na spacerku, Malz poszedl na pilke, a ja kisze ogora w domu z Miśka oczywiscie. Po takim calym dniu praktycznie sama z Mała podam na cyce.

mia i Vestusia dziekuje za mile slowa dotyczace mojej fryzury. Mysle, ze przy setnym myciu w koncu dojde do tego jasnego czekoladowego brazu :)

sarna super, ze z Darusiowym oczkiem juz ok, ale jak opisywalas ten zabieg to juz wiem, ze ja bym przy nim byc nie mogla.
Prezenty super. Nie ma to jak kasiora :) Nigdy za wiele :)

Dorcia ja za to mleko place w Realu 59,99zl i wtedy sie oplaca, a za 65 zl to w sumie bez szalu.

Vestusia swietny filmik! Usmialam sie z Boba nie mniej niz Zuzia :) Mieszkanko calkiem fajne :) No i balkon- zazdroszcze :)

U nas (tzn. u Misi) po wczorajszych jagodach kupa byla w kolorze black, tak mi sie skojarzyla od razu z kolorem moich wlosow :) Podobna bardzo :lol:

Jutro jedziemy na urodziny do mojego dziadka- niech sie cieszy staruszek :)

Pazury dlugie mi sie marza, moze znajde czas, zeby sobie trzasnac w weekend, tylko boje sie, ze Miśka oko straci :)
12 lata 9 miesiąc temu #333738 przez mia1082
no ja tez juz do kompania szykuje :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #333742 przez jo_anna20
Popieram katkę – mnie rehabilitantka też powiedziała, żeby nie sadzać dziecka, nie stawiać na nózki i jeszcze jak najmniej nosić w pionie, bo skolioza murowana w przyszłości!

Wczoraj byliśmy na szczepieniu i dzisiaj temperatura ponad 38…. Ale już opanowana. Dostaliśmy kropelki na ropiejące oczko i skierowanie do chirurga, bo na ramionku coś urosło – ponoć tłuszczak, więc moje dziecko zwiedzi kolejnego lekarza….

Powiedzcie mi, czym smarujecie teraz buziaki w taką wiosenną pogode. Bo ten krem na kazdą pogode to chyba trochę za tłusty, nie?
12 lata 9 miesiąc temu #333743 przez Malina86
Dziewczyny faceci to po prostu swinie- w dodatku zmutowane, bo widzialyscie kiedys swinie z ogonkiem z przodu?! :lol: :lol: :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #333746 przez Malina86
jo_anna ja smaruje kremem Oilatum Soft.

Ja tez popieram katke. Mnie fizjoterapeutka powiedziala to samo.
12 lata 9 miesiąc temu #333750 przez mia1082
Malina dokladnie u Ciebie tez nieciekawie :( ale przynajmniej przeprosil moj ma jeszcze pretensje :ohmy: :ohmy: :ohmy: ..... ehhhhhh

Joanna ja smaruje kremem takim na codzien Atoperal dla skory wrazliwej i suchej i odkad go stosuje to Kacperek ma sliczna buzke i nic sie nie dzieje. Mialam taki na kazda pogode ale bardzo tlusty byl tak jak mowisz.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333751 przez Malina86
12 lata 9 miesiąc temu #333780 przez vestusia

Odnośnie tej pozycji pionowej. Moja lekarka powiedziała, że jeśli Zuzi jest tak lepiej, to nie mam jej męczyć jeszcze bardziej i kłaść na płasko, bo będzie ulewać. Dla niej jest to mega nieprzyjemne. Dlatego ona jest w pozycji półsiedzącej, na płasko (na boczku) śpi, a w dzień ok. godziny po jedzeniu dopiero mogę ją położyć na płasko i się z nią pobawić. A nosimy ją raczej w pozycji pionowej.
Co do tego siadania to nie chodzi przecież o to, że dziecko siedzi cały czas i cały dzień. Jak ze trzy razy na dzień spróbujemy się dźwignąć to jest maks. Więc spokojnie dziewczyny :) Przecież żadna z nas nie chce zrobić kaleki ze swojego dziecka :)

Ja smaruję Zuzi buzię tym kremem specjalnym z Emolium. Sama nie wiem czy jest oki i czy powinnam go zmienić, bo nawet nie wiem na jaki. Może na ten, co Malina??

Ale się uśmiałam z tej zmutowanej świni ha, ha, ha :D Coś w tym jest :D

Piotrek usypia Zuzię i zaraz spada do Biedronki po żyrafkę :D Bo są pluszaki od dziś, mam nadzieję, że Żyrafka jeszcze będzie, bo padnę. Ja dziś z domu nie wychodziłam w ogóle!!
12 lata 9 miesiąc temu #333793 przez Malina86
Vestusia co do tego siadania to ja tez Miśke na chwilke sadzam, uwielbiam jej mine wtedy taka zadowolona :) Pewnie wiecej takich rzeczy robimy, ktorych sie nie powinno ;)

Batmanik ja ciagle czekam na fotki Nadziejki w kolczykach! :)

Miśka wczoraj zjadla jedna lyzke marchewki z ziemniakami i zrobila histerie, a dzisiaj pieknie wciagnela caly sloik i chyba jeszcze jej bylo malo. Zrozum dziecko... :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333801 przez Batmanik
obiecane fotki ale przez jej pucusie malo co widac wiec zrobila z profilu najlepiej jak moglo byc;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia