- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332601 przez mia1082
Dorciaition napisał:
Dorcia a jak ja podawalas od razu konkretna porcje czy tez wprowadzalas najpierw po lyzeczce?
mia1082 napisał:
Dorcia czy piszesz o takiej kaszce blyskawicznej z nestle smakowej? Ja musze mu podac taka gestsza lyzeczka nie do picia bo z butli nie pociagnie. Jesli podajesz taka gesta to jaki smak Lenka lubi najbardziej?
Pisałam o takiej rzadkiej do butli. A taką gęstą, co zajada się łyżeczką to jadła z Nestle malinową i bardzo jej smakowała.
Dorcia a jak ja podawalas od razu konkretna porcje czy tez wprowadzalas najpierw po lyzeczce?
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 9 miesiąc temu #332604 przez vestusia
Witam
My po spacerku jesteśmy, troszkę wiało i momentami było zimno, ale dałyśmy radę. Świerze powietrze i tak robi swoje. Zrobiłam zakupy, byłam na poczcie i padam na cyce. Dziś na obiad na gotowo pierogi ruskie i z mięsem i zupa kupna na porcje. Nawet nie myślę o gotowaniu.
Dorcia Lencia superowo je kaszkę. Ale zauważyłam, że nia ma tam śliniaczka? Jejor, ja to bez śliniaka nawet nie zaczynam Zuzi karmić he, he, he
Anakol z tym wózkiem to normalnie szok. Dobrze, że macie taki tymczasowy pożyczony, bo przecież nie można siedzieć w domu.
Spóźnione ale szczere życzonka dla Natalki z okazji ukończonych 5 m-cy! Jejor jak ten czas leci, ja tu myślę, że Zuzia jest duża, bo ma 4, a Natalki i jedna, i druga już mają 5. Szok
A że tak zapytam Anakol - to jak jesteś sama z Natalką to nie masz jak wziąć prysznica? Ja to raczej staram się tak organizować czas, że znajdę czas na wiele rzeczy wedle mojego upodobania. Tzn. na prysznic to normalne, że znajdę, bo to podstawa dnia. No ale fakt, że Zuzia o wiele mniej płacze niż na początku, bo kiedyś to szłam się myć jak ona się darła. I tak darła się cały dzień. Teraz z rana grzecznie siedzi sobie w leżaczku, mogę się z nią bawić, zostawić ją samej sobie, obojętnie. Jak się zmęczy i marudzi, to znak, że musi uciąć sobie drzemkę.
Dziś Zuzia na spacerze niezbyt wiele pospała. Ja za to położę się z nią teraz z nadzieją, że sobie przyśniemy. Bo ja ledwo na oczy widzę i padam na cycki.
Idę. Buziole :*
My po spacerku jesteśmy, troszkę wiało i momentami było zimno, ale dałyśmy radę. Świerze powietrze i tak robi swoje. Zrobiłam zakupy, byłam na poczcie i padam na cyce. Dziś na obiad na gotowo pierogi ruskie i z mięsem i zupa kupna na porcje. Nawet nie myślę o gotowaniu.
Dorcia Lencia superowo je kaszkę. Ale zauważyłam, że nia ma tam śliniaczka? Jejor, ja to bez śliniaka nawet nie zaczynam Zuzi karmić he, he, he
Anakol z tym wózkiem to normalnie szok. Dobrze, że macie taki tymczasowy pożyczony, bo przecież nie można siedzieć w domu.
Spóźnione ale szczere życzonka dla Natalki z okazji ukończonych 5 m-cy! Jejor jak ten czas leci, ja tu myślę, że Zuzia jest duża, bo ma 4, a Natalki i jedna, i druga już mają 5. Szok
A że tak zapytam Anakol - to jak jesteś sama z Natalką to nie masz jak wziąć prysznica? Ja to raczej staram się tak organizować czas, że znajdę czas na wiele rzeczy wedle mojego upodobania. Tzn. na prysznic to normalne, że znajdę, bo to podstawa dnia. No ale fakt, że Zuzia o wiele mniej płacze niż na początku, bo kiedyś to szłam się myć jak ona się darła. I tak darła się cały dzień. Teraz z rana grzecznie siedzi sobie w leżaczku, mogę się z nią bawić, zostawić ją samej sobie, obojętnie. Jak się zmęczy i marudzi, to znak, że musi uciąć sobie drzemkę.
Dziś Zuzia na spacerze niezbyt wiele pospała. Ja za to położę się z nią teraz z nadzieją, że sobie przyśniemy. Bo ja ledwo na oczy widzę i padam na cycki.
Idę. Buziole :*
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332615 przez Dorciaition
Mia na opakowaniu piszą, że zrobić ją na 200ml wody, a ja robiłam na 100 ml.
Vestusia zazdroszczę spacerku. U nas tak piździ, że nie ma szans.
Wiesz co, sama jestem zdziwiona, że nie miała śliniaczka. Może body już i tak było na tyle ufajdane, że trzeba było je zmienić. Nie pamiętam
Dobranoc Vestusiu. Śpijcie dłuugo i dobrze
P.S. Aa, nie dostałam tego zdjęcia mmsem. Wiesz co, chyba masz w tel jak ja. Musisz ten tryb danych włączyć żeby wysłac mmsa.
Vestusia zazdroszczę spacerku. U nas tak piździ, że nie ma szans.
Wiesz co, sama jestem zdziwiona, że nie miała śliniaczka. Może body już i tak było na tyle ufajdane, że trzeba było je zmienić. Nie pamiętam
Dobranoc Vestusiu. Śpijcie dłuugo i dobrze
P.S. Aa, nie dostałam tego zdjęcia mmsem. Wiesz co, chyba masz w tel jak ja. Musisz ten tryb danych włączyć żeby wysłac mmsa.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332617 przez Malina86
Czesc Dziewczynki!
sarenko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Dorcia jak ta kaszka do butli wyglada? Haha Lencia z kaszka na czole za mocna!
anakol w jakich okolicznosciach Ci ukradli ten wozek? Gdzie go zostawilas?
mia ja daje kaszke bananowa z Nestle i z sokiem malinowym z Bobovity. Kaszki dawalam od razu tyle ile zdolala zjesc
Miśka tez siada jak je podam rece, albo przytrzymam kolana, a ostatnio jej ulubiona zabawka sa jej wlasne pytki No nie idzie jej przewinac, a na wadze na szczepieniu co wyprawiala- no ubaw po prostu
Przed chwila marchwewkowa bombe biologiczna przewinelam
Dzisiaj zamierzam sie ufarbowac w koncu
Stwierdzam, ze te maty dla dzieci sa za male, co chwile Michaśke z podlogi zbieram
sarenko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Dorcia jak ta kaszka do butli wyglada? Haha Lencia z kaszka na czole za mocna!
anakol w jakich okolicznosciach Ci ukradli ten wozek? Gdzie go zostawilas?
mia ja daje kaszke bananowa z Nestle i z sokiem malinowym z Bobovity. Kaszki dawalam od razu tyle ile zdolala zjesc
Miśka tez siada jak je podam rece, albo przytrzymam kolana, a ostatnio jej ulubiona zabawka sa jej wlasne pytki No nie idzie jej przewinac, a na wadze na szczepieniu co wyprawiala- no ubaw po prostu
Przed chwila marchwewkowa bombe biologiczna przewinelam
Dzisiaj zamierzam sie ufarbowac w koncu
Stwierdzam, ze te maty dla dzieci sa za male, co chwile Michaśke z podlogi zbieram
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332618 przez mia1082
Super dzieki Dorcia wysle mojego A. przed praca i podam mu dzis porcyjke zobaczymy jakie beda efekty
Vestusiu spij i wypoczywaj bo jeszcze sporo do zrobienia masz przed soba...
Myslalam o spacerku bo slonko wyszlo ale wieje straszliwie.
aaaaaa i dzwonila moja mama ze jest promocja na sloiczki i kaszki w Rossmanie!
Vestusiu spij i wypoczywaj bo jeszcze sporo do zrobienia masz przed soba...
Myslalam o spacerku bo slonko wyszlo ale wieje straszliwie.
aaaaaa i dzwonila moja mama ze jest promocja na sloiczki i kaszki w Rossmanie!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332649 przez mia1082
Dzieki Malinko kuoie i taka i taka i zobaczymy Ta twoja corcia to chyba taka artyska po mamusi hehehehe z ta mata to dobre. Powodzenia w farbowaniu. A ta kaszke co
Dorcia podaje to pisze na niej ze jest do picia.
ooooo Dorcia wlepila linka
Dorcia podaje to pisze na niej ze jest do picia.
ooooo Dorcia wlepila linka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mia1082.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332657 przez vestusia
Dorcia ten tryb danych mam włączony i nie wiem czemu mms nie idzie. Znowu wysłałam i chyba nie dostałaś. Grrr....
Mamy tę samą kaszkę i jeszcze o smaku marchewkowo-bananowym. Ale Zuzia po niej ulewa, więc raz ją piłyśmy. Ale Zuzi smakowała. Chociaż dla mnie jakaś dziwna w smaku.
Miałam iść spać, ale Zuzia mi tu cyrk odstawia i na złość nie da mi pospać... grrr... spróbuję znowu, może w końcu się uda.
Mamy tę samą kaszkę i jeszcze o smaku marchewkowo-bananowym. Ale Zuzia po niej ulewa, więc raz ją piłyśmy. Ale Zuzi smakowała. Chociaż dla mnie jakaś dziwna w smaku.
Miałam iść spać, ale Zuzia mi tu cyrk odstawia i na złość nie da mi pospać... grrr... spróbuję znowu, może w końcu się uda.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332700 przez Malina86
Dorcia dzieki za linka. Zobacze dzisiaj za ta kaszka, ale chyba w Rossmannie nie widzialam jej...
Jest promocja w Rossmannie na niektore produkty m.in na zupke jarzynowa Hippa, ale jak bylam przed wczoraj to oczywiscie wszystko wykupione.
Vestusia co do cyrkow to Miśka odstawila dzisiaj przy "pysznej" zupce jarzynowej... Mam nadzieje, ze w koncu sie przekona w koncu, chociaz naprawde jest "obrzydliwa", mam wrazenie, ze ugotowalabym jej smaczniejsza No zobaczymy, z jablkiem tez byl kryzys, a teraz sloik znika w mig.
Moze konfiguracje musisz sobie wyslac na telefon?
Jest promocja w Rossmannie na niektore produkty m.in na zupke jarzynowa Hippa, ale jak bylam przed wczoraj to oczywiscie wszystko wykupione.
Vestusia co do cyrkow to Miśka odstawila dzisiaj przy "pysznej" zupce jarzynowej... Mam nadzieje, ze w koncu sie przekona w koncu, chociaz naprawde jest "obrzydliwa", mam wrazenie, ze ugotowalabym jej smaczniejsza No zobaczymy, z jablkiem tez byl kryzys, a teraz sloik znika w mig.
Moze konfiguracje musisz sobie wyslac na telefon?
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332717 przez Dorciaition
Malina nie mogłam nigdzie znaleźć tej kaszki do picia. Kupiłam ją w Selgrosie.
Lenka zadyme robi przy kleiku. Mam nadzieję, że się do niego przekona, bo mamy 4 paczki :/
Vestusia też myślę, że konfigurację trzeba zrobić. A odkąd masz ten tel dostawałaś i wysyłałaś jakieś mmsy?
Lenka zadyme robi przy kleiku. Mam nadzieję, że się do niego przekona, bo mamy 4 paczki :/
Vestusia też myślę, że konfigurację trzeba zrobić. A odkąd masz ten tel dostawałaś i wysyłałaś jakieś mmsy?
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332725 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Dorciaition.
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332741 przez katka
Witajcie
I powiem wam ze za wcześnie pochwaliłam Olinke ze ładnie ćwiczy na rehabilitacji. Dziś odstawiła małe cyrki i rehabilitacja trwała niecałe pół godziny.
Mia ja Oli daję kaszkę www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/nestle/pro...0/productid/364.aspx i robię ją na oko taka zeby była pół płynna i podaję łyzeczką. A i po kaszkach to musisz podawac pice zeby wam sie kupka nie zaklinowała.
Sarenka najlepszego i kciukasy trzymamy daj znac jak poszło.
Ja dziś padam na cyce. Pobudke miałyśmy o 5 potem rehabilitacja i z psem do fryzjera a to jeszcze nie koniec dnia
uciekam uśpić Olinkę
I powiem wam ze za wcześnie pochwaliłam Olinke ze ładnie ćwiczy na rehabilitacji. Dziś odstawiła małe cyrki i rehabilitacja trwała niecałe pół godziny.
Mia ja Oli daję kaszkę www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/nestle/pro...0/productid/364.aspx i robię ją na oko taka zeby była pół płynna i podaję łyzeczką. A i po kaszkach to musisz podawac pice zeby wam sie kupka nie zaklinowała.
Sarenka najlepszego i kciukasy trzymamy daj znac jak poszło.
Ja dziś padam na cyce. Pobudke miałyśmy o 5 potem rehabilitacja i z psem do fryzjera a to jeszcze nie koniec dnia
uciekam uśpić Olinkę
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332750 przez madziaska
Dziewczyny ile godz. w ciągu dnia śpią Wasze pociechy? Wydaje mi się,ze Hania przez to,ze śpi długo ma podwórku, wwstaje rano o 6. Teraz śpi juz 3 godz.,szkoda mi ja budzić,bo nie śpiąc nie chce leżeć w wózku i tym samym wracamy do domu.
Śliczna Lenia
Śliczna Lenia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332757 przez Dorciaition
Lenka śpi co ok 2 godziny po pół godziny. Ostatnio też ma dłuższą drzemkę w ciągu dnia- ok 1,5 godz.
Moderatorzy: ilona