BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #332123 przez Dorciaition
Katka no pewnie :)

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #332131 przez mia1082
Katka u mnie juz wykorzystany konczy sie z poczatkiem kwietnia i do tego czasu mam umowe a pozniej na bezrobotny pojde .... chyba.... nie wiem co to bedzie....

Dorcia nieciekawe to za malo powiedziane.... sa fatalne bo prawie sie nie widujemy a nie mowie juz o tym zeby zajal sie Kacperkiem. Twoj tez dluuuugop pracuje :( co do cycuchow to znow gryzli sie wgryzl :ohmy: serio mam stracha przed kolejnym karmieniem :huh: a moj A. pewnie znow wroci nad ranem wiec lipa z masowaniem :(

Anyanka duzo zdrowka zycze

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332187 przez madziaska
Buziaczki dla Natalki :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

anyanka trzymaj się,oby Bartus nie załapał choróbska.

Dorcia, chrzciny w ten weekend?

katka,a Tobie należy się chyba 6 tyg. dodatkowego maciezynskiego,bo to drugie dziecko.
12 lata 9 miesiąc temu #332217 przez anyanka

mój potworek po zjedzeniu kilku łyżek marchewki
12 lata 9 miesiąc temu #332219 przez anyanka
czemu znów mam problem z wysłaniem zdjęć?? zdjecie ma tylko 72kb :(
12 lata 9 miesiąc temu #332254 przez Dorciaition
Mia nie mow tak. Jestes wspaniala mama.Dla Kacperka najlepsza na swiecie. Twoj maz w weekend tez pracuje? Jesli nie to moze niech zabierze malego na spacer, a Ty sobie odpoczniesz, zrelaksujesz.Albo niech zostana, a Ty wybierz sie do fryzjera albo na zakupy. Na pewno to troszeczke pomoze. :*

Madziaska sporo kaski, no ale zdrowko najwazniejsze. Na pewno wszystko sie uda i Sz wroci do formy. Trzymam kciuki.

Pisze z tel wiec sorrki za bledy.

Spijcie dobrze

12 lata 9 miesiąc temu #332257 przez Malina86
Witam wieczorowa pora :)

Dorcia, ale masz fajnie z ta mamcia :)

Ide spac, bo walnelam Redsa i mi sie normalnie oczy kleja.

Dobranoc!!!
12 lata 9 miesiąc temu #332259 przez [email protected]
Buziaczki dla solenizantów z wczoraj, przedwczoraj i dzisiaj.

Mamuty moje kochane, ja Was czytam ale żeby odpisać to czasu brak niestety...
w dodatku we wrocku musiałam zatruć się pizzą, bo od soboty rozwolnienie i wymioty-przechodzi, a po paru godz znowu wraca. w dodatko strasznie objadam się słodyczami-nie potrafie sie opanować!!!, czesto boli głowa, czuje się spuchnięta i brzuch tez boli-zupełnie jak na miesiącze...moze to i ona się zbliża-po Domisiu pierwszą dostałam po ponad 5 miesiącach, ciekawe jak będzie teraz

chciałam się Wam pochwalic, że dzis mój Domiś pierwszy raz zasnął bez smoczka!!!
ciekawe jak to będzie.
teraz nie śpie bo alarm w kominku wyje:/
woda nam sie prawie gotuje w układzie a alarm wyje jak szalony, ogień płonie, obieg wody na kaloryfery sie zamknął więc i nie stygnie-mam nadzieje ze do 12 się uspokoi bo alarm sie wyłączy dopiero jak temp spadnie do 79 stopni, ehhhh teraz jest 94, w pol godziny spadło 2 stopnie:(

Dziewczęta moje jutro jadę z Darusiem na ten zabieg na oczka więc raz jeszczę bardzo Was proszę o kciuki od godz 9!!!

jutro się odezwe bardziej, a teraz to tylko tyle co u mnie.
buzka!!!!
12 lata 9 miesiąc temu #332275 przez Malina86
sarenko trzymam kciuki za Dara! Oby poszlo szybko, sprawnie i sie bidulek nie umeczyl :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #332317 przez Batmanik
WITAM
JEST PRAWIE JUZ 4 A JA ZUPE GOTUJE:(
MALA NIE SPI OD 3CIEJ MAM NADZIEJE ZE TO PRZEZ TEN KASZEL:(
O WKONCU USNELA:) BIDULKA MOJA
CHYBA ZARAZILA SIE OD SASIADKI CHOC MA TYLKO KASZEL:( I NICI ZE SZCZEPIENIA A JUZ MIESIAC SPOZNIENIA MAMY:(
I DZIS ZAMIAST NA KOLCZYKI SMIGAMY DO LEKARZA A KOLCZYKI JUTRO NA 10TA BO INACZEJ NIE WYROBILABYM:(
TERAZ LATALAM DO IGORA -ON I TE JEGO ZEBY:(
MIA PODCZYTALAM ZE MASZ DOLA- NIE LAM SIE KOCHANA -PRZEMECZENIE DAJE O SOBIE ZNAC
MAM METLIK W GLOWIE O TEJ PORZE I NIE PAMIETAM CO PISALYSCIE:/
LECE ZOBACZYC DO ZUPY CHOC JUZ PADAM NA PYSK, OCZY MI SIE KLEJA CHOC JA TO POSPALAM ZE 4 GODZ A MOJ D... TERAZ DOPIERO POSZEDL SPAC:/
UCIEKAM MILEGO DNIA!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332321 przez madziaska
Dzien dobry :)

Dzis pierwszy dzien wiosny dziewuszki. Oby wiosna przyniosla nam same piekne dni i aby w koncu odeszly od nas zmartwienia :)

Sarenka STO LAT Kochana !!!!!!!!

Batmanik zupka o 4????? WOW :) Zdrowka dla Nadziejki :)

Sarna trzymam kciuki za DARA :)

Wszystkiego najjjjjj dla Paulinki MILII, jesli nas czyta ;)
12 lata 9 miesiąc temu #332323 przez emkapl84
Hejka
batmanik to zaszalałas z ta zupą o 4 nad ranem !!!!! :lol: :lol: :lol: a co ugotowałas???? mam nadzieje, ze dzisiejszej nocy juz bedzie lepiej i pospisz sobie troszke dłuzej bo chyba nikt nie wie lepiej ode mnie jak to jest wstawac o 4 nad ranem :lol: :lol:
M wstawała cała noc do natalki...a co!!! nie pracuje to niech wstaje :blink: staram sie zyc normalnie ale te mysli o zwolnieniu ciagle powracaja mi do głowy...manager M powiedział mu, ze bedzie go bronił na zebraniu z dyrektorami fabryki bo nie chce stracic dobrego pracownika, ktory po prostu zrobił głupote....wiec jestem dobrej mysli..
Sarna trzymamy kciuki :kiss: :kiss:
A ja wczoraj mimo syt w domu miałam naprawde fajny dzien...wyrwałam sie do kol. Ona tez ma dzidzie troche starsza od Natalki i siedziałysmy na ogródku zajadałysmy sie słodyczami (nie wytrzymałam z postanowieniem nie jedzenia slodyczy po inf, ze M maja zwolnic...musiałam sobie ulzyc) i popijajac mohito :lol: :lol: no i zajmujac sie naszymi malenstwami :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #332324 przez Dorciaition
Dzień Dobry w pierwszy dzień wiosny :)

Malina trzymam kciuki za Twojego M. Piątek i dla Ciebie i dla Emki ważny.

Sarna za Darusia będę bardzo bardzo mocno trzymała dziś kciuki. A dla Ciebie zdrówka. Oj widzę, że u Was zawsze coś :/

Batmanik szalona jesteś. O tej godzinie zupa :)

Tak Kochana, my w niedziele chrzciny mamy.

Moje dziecko spało dziś bez podbudki 11 godzin! Potem obudziła się, wypiła 60 ml, przewinęłam ją i dalej śpi. Chyba wczorajsi goście ją tak wymęczyli.

Miłego dnia!

12 lata 9 miesiąc temu #332325 przez Dorciaition
AAa, Aleksandra pisała do mnie kilka dni temu. Ma już net, ale nie moze wejśc na forum. NAtalka zaczyna siadać z jej pomocą. W domu wychodzą już na prostą. Pytała co u Was, ale jeszcze nie zdążyłam jej odpisać :/

Wysłała też zdjęcie NAtalki. JEst cudna! Postaram się później wrzucić Wam fotkę.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332326 przez madziaska
Dorcia, w przyszlym tyg., wtorek albo sroda. A z Lencia to zazdroszcze ;) Moja gwiazda ostatnio o 6 pobudka!!!!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia