- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332328 przez mia1082
Witam dziewiszki my już po spaniu nie tak zle bo do 7:00 mały gryzli pospal. Dziewczyny on nie przestaje gryzc moich cycuchow. W nocy tak zachwiał zebiska ze aż się poplakalam. Chyba czas na butelkę
Madziaska drogo no ale dobrze ze wszystkim pomaga to rewelacyjna wiadomość. Wylecza i zapomnicie o wszystkim.
Malina Ty to artycha jesteś Moj Kacper ma być tenisista i zarabiać jak Ania Radwan hehehe
Dorcia z jego wolnym to katastrofa nawet nie chce mi się pisać
Ostatnio miał 1 dzień wolnego po trzech tygodniach pracy
Dziewczyny a jak ze zwykła kaszka tez zaczelyscie podawać od lyzeczki?
Pisze z tel pózniej wpadne
Madziaska drogo no ale dobrze ze wszystkim pomaga to rewelacyjna wiadomość. Wylecza i zapomnicie o wszystkim.
Malina Ty to artycha jesteś Moj Kacper ma być tenisista i zarabiać jak Ania Radwan hehehe
Dorcia z jego wolnym to katastrofa nawet nie chce mi się pisać
Ostatnio miał 1 dzień wolnego po trzech tygodniach pracy
Dziewczyny a jak ze zwykła kaszka tez zaczelyscie podawać od lyzeczki?
Pisze z tel pózniej wpadne
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mia1082.
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 9 miesiąc temu #332332 przez vestusia
Witam Lasencje!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No a co do tych cycuchów to sama nie wiem.
Ale przypomina mi się, jak pisałyśmy o rekordach karmienia piersią. Chyba teściowa Dorci karmiła do któregoś roku życia??? He, he, he
Malina ale się uśmiałam - Misia ma zarabiać dużo kasiury he, he, he. Chyba będę to samo mówić Zuzi
Batmanik o 4 godzinie zupę? Chyba zwariowałaś
Anyanka oby Bartusia nic nie złapało.
Dorcia - super, że teraz te chrzciny. I Mamitka zadowolona Ale i tak na krótko przyleciała, pewnie chciałabyś na dłużej
Emcia ja to chyba w temacie coś nie jestem, Twojego mają zwolnić??? Co się stało? Miałam troszkę przerwy w czytaniu forum i jakoś mi to umknęło. Wybacz
Ja mam zajebiaszcze zakwasy na rękach, nogach, po prostu wszędzie. Od tego noszenia gratów. Nie wiem jak mam się tu odnaleźć, jest tu niezłe pobojowisko. W zasadzie to ręce mi opadają, bo nie wiem od czego zacząć. Porażka na całego
Na pewno pójdę po coś do jedzenia i na drobne zakupy połączone ze spacerkiem. Bo inaczej nie wyrobię, a świeże powietrze dobrze mi dziś zrobi....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No a co do tych cycuchów to sama nie wiem.
Ale przypomina mi się, jak pisałyśmy o rekordach karmienia piersią. Chyba teściowa Dorci karmiła do któregoś roku życia??? He, he, he
Malina ale się uśmiałam - Misia ma zarabiać dużo kasiury he, he, he. Chyba będę to samo mówić Zuzi
Batmanik o 4 godzinie zupę? Chyba zwariowałaś
Anyanka oby Bartusia nic nie złapało.
Dorcia - super, że teraz te chrzciny. I Mamitka zadowolona Ale i tak na krótko przyleciała, pewnie chciałabyś na dłużej
Emcia ja to chyba w temacie coś nie jestem, Twojego mają zwolnić??? Co się stało? Miałam troszkę przerwy w czytaniu forum i jakoś mi to umknęło. Wybacz
Ja mam zajebiaszcze zakwasy na rękach, nogach, po prostu wszędzie. Od tego noszenia gratów. Nie wiem jak mam się tu odnaleźć, jest tu niezłe pobojowisko. W zasadzie to ręce mi opadają, bo nie wiem od czego zacząć. Porażka na całego
Na pewno pójdę po coś do jedzenia i na drobne zakupy połączone ze spacerkiem. Bo inaczej nie wyrobię, a świeże powietrze dobrze mi dziś zrobi....
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332394 przez anakol
Cześć dziewczyny.
Natalka zasnęła, to ja do Was na chwilkę.
Dorciu, masz bardzo sympatyczną Mamę No i podobna jesteś do niej jak na moje oko
Lecę, bo Natalka się budzi. Może zajrzę później.
Natalka zasnęła, to ja do Was na chwilkę.
Dorciu, masz bardzo sympatyczną Mamę No i podobna jesteś do niej jak na moje oko
Lecę, bo Natalka się budzi. Może zajrzę później.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332408 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Dorciaition.
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332419 przez mia1082
Maly zasnal wiec mam chwilke. Dokonczyl jabluszko i padl jutro marchewka pojdzie na tapete.
Dziewczyny wydaje mi sie ze on nie dojada i dlatego tak marudzi pomyslalam sobie ze moze wprowadze mu jakas kaszke bezglutenowa jako dodatkowy posilek. Wiem ze podajecie z kaszki z Nestle a o jakim smaku bo jest ich bardzo duzo. No i czy podawalyscie od razu pelna porcje czy tez tak jak ze sloiczkami wprowadzalyscie powoli???
Dorcia Lenka jest taka urocza a ta kropa na czole hehehe
Madziaska no chyba bede musiala dac nakladki tylko watpie ze on bedzie chcial pic w ten sposob bo do tej pory nie pije z butli bo nie jest zakonczona jak cycuch mamusi musze cos szybko wymyslec.....
Anakol z tym wozkiem to przegiecie to tylko w Polsce moze sie zdarzyc
Vestusiu juz blizej niz dalej trzymaj sie kochana
Dziewczyny wydaje mi sie ze on nie dojada i dlatego tak marudzi pomyslalam sobie ze moze wprowadze mu jakas kaszke bezglutenowa jako dodatkowy posilek. Wiem ze podajecie z kaszki z Nestle a o jakim smaku bo jest ich bardzo duzo. No i czy podawalyscie od razu pelna porcje czy tez tak jak ze sloiczkami wprowadzalyscie powoli???
Dorcia Lenka jest taka urocza a ta kropa na czole hehehe
Madziaska no chyba bede musiala dac nakladki tylko watpie ze on bedzie chcial pic w ten sposob bo do tej pory nie pije z butli bo nie jest zakonczona jak cycuch mamusi musze cos szybko wymyslec.....
Anakol z tym wozkiem to przegiecie to tylko w Polsce moze sie zdarzyc
Vestusiu juz blizej niz dalej trzymaj sie kochana
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332439 przez madziaska
Dorcia usmialam sie z Lenki Kaszka na czole, hehehe...
Mia moze faktycznie Twoj glodomor sie nie najada. Podaj wiec kaszke, jaki mak to nie doradze niestety, choc mi osobiscie smakuje bananowa i truskawkowa. Tylko, ze truskawka chyba jest w pozniejszym okresie
Mia moze faktycznie Twoj glodomor sie nie najada. Podaj wiec kaszke, jaki mak to nie doradze niestety, choc mi osobiscie smakuje bananowa i truskawkowa. Tylko, ze truskawka chyba jest w pozniejszym okresie
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332462 przez Batmanik
tak mnie moj wku... stwierdzil ze nie potrafie barszczu gotowac- wiec niech nie je i mam go gdzies....za to jego mamusia umi wiec niech spier....
lece bo mala steka!!
tak mnie moj wku... stwierdzil ze nie potrafie barszczu gotowac- wiec niech nie je i mam go gdzies....za to jego mamusia umi wiec niech spier....
lece bo mala steka!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332515 przez Dorciaition
Mia dobry pomysł. Spróbuj może z nakładkami.
Co do kaszki to za pierwszym razem dałam 100 ml.
Przed chwilą Lenka wypiła kaszkę z Nestle. Taka gotowa, do pogrzania. Smakowała jej bardzo, ale zdziwił mnie jej kolor bo brązowa jest.
Anakol no masakra z tym wózkiem. Znowu wydatek :/ Dobrze, że masz teraz od znajomych zastępczy.
Oo Natalcia będzie miała dziś towarzystwo
Vestusia podziwiam Cię. Dałaś radę z tym wszystkim. Teraz porządki, układanie, a potem tylko sielanka
O tak, moja teściowa chyba pobiła rekord w karmieniu. Dokładnie 3 lata 3 miesiące i 3 dni!
Co do kaszki to za pierwszym razem dałam 100 ml.
Przed chwilą Lenka wypiła kaszkę z Nestle. Taka gotowa, do pogrzania. Smakowała jej bardzo, ale zdziwił mnie jej kolor bo brązowa jest.
Anakol no masakra z tym wózkiem. Znowu wydatek :/ Dobrze, że masz teraz od znajomych zastępczy.
Oo Natalcia będzie miała dziś towarzystwo
Vestusia podziwiam Cię. Dałaś radę z tym wszystkim. Teraz porządki, układanie, a potem tylko sielanka
O tak, moja teściowa chyba pobiła rekord w karmieniu. Dokładnie 3 lata 3 miesiące i 3 dni!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Dorciaition.
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332545 przez anakol
Ja tak na szybko - nie doczytałam Was, wpadły mi tylko w oko zdj Lenki przy jedzeniu. Super! A jakie ładne serducho sobie na czółku zrobiła
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332561 przez anakol
Aha, zapomniałam Wam napisać - moja Natalka też siada z moją pomocą, tzn jak jej dam palce do złapania to się ciągnie do góry i siada Siedzi troszkę niestabilnie, muszę ją asekurować.
Natalka pięknie dziękuje za wczorajsze życzenia
Madzia, trzymam mocno kciuki! Będzie dobrze Wreszcie ta sytuacja się rozwiąże, skończy się ból i leżenie i będziecie mogli wrócić do normalnego życia.
Co do wózka, to też nie mam słów - Polska, Polska Na szczęście to tylko kasa, no i trochę rozczarowanie co do ludzi. Teraz też będę wózek przypinać albo chować w piwnicy.
Natalka pięknie dziękuje za wczorajsze życzenia
Madzia, trzymam mocno kciuki! Będzie dobrze Wreszcie ta sytuacja się rozwiąże, skończy się ból i leżenie i będziecie mogli wrócić do normalnego życia.
Co do wózka, to też nie mam słów - Polska, Polska Na szczęście to tylko kasa, no i trochę rozczarowanie co do ludzi. Teraz też będę wózek przypinać albo chować w piwnicy.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez anakol.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #332596 przez Dorciaition
mia1082 napisał:
Pisałam o takiej rzadkiej do butli. A taką gęstą, co zajada się łyżeczką to jadła z Nestle malinową i bardzo jej smakowała.
Dorcia czy piszesz o takiej kaszce blyskawicznej z nestle smakowej? Ja musze mu podac taka gestsza lyzeczka nie do picia bo z butli nie pociagnie. Jesli podajesz taka gesta to jaki smak Lenka lubi najbardziej?
Pisałam o takiej rzadkiej do butli. A taką gęstą, co zajada się łyżeczką to jadła z Nestle malinową i bardzo jej smakowała.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona