- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331457 przez Dorciaition
Katka super, że Olince podobają sie rehabilitacje
Batmanik koniecznie pokaż nam tutaj Nadzieje jak będzie miała już kolczyki.
My planujemy przekłucie w maju.
Mia synuś śpi bo dobrze mu przy mamusi
Z pracą meża mam to samo. Potrafi czasami wrócić o 21.
Malina Lenka też coś ma zatwardzenie. Wczoraj i dzisiaj taka twarda kupka. Sie zgrały
Daj znać jak ta kaszka.
Kurteczki super! Miśka jak zwykle piękna! No i czapę ma fajną.
Kredka no to Twoje teściowa przebiła Maliny. Nic nie kupiła jeszcze?? Maliny to chociaż 2 jabłka przyniosła.
Aaa Malina sprzedałaś ten strój?
Kredzia to prawda. Podobno jestem bardzo podobna do mojej mamy. A teściowa odkąd Lenia się urodziła 2 razy miała ją na rękach, do zjęcia oczywiście. Ale może to i dobrze.
Nie no Miki wymiata. Śliczny jest. Mały przystojniaczek, oczka duże- cudne. No i chyba faktycznie robi się podobny do mamusi. Ucałuj Go mocno
Ja już obrobiona. Padam, wiec idę za chwilę lulkać. No i jutro mamusia. Ale też wizyta u laryngologa. Boję sie. :/
Batmanik koniecznie pokaż nam tutaj Nadzieje jak będzie miała już kolczyki.
My planujemy przekłucie w maju.
Mia synuś śpi bo dobrze mu przy mamusi
Z pracą meża mam to samo. Potrafi czasami wrócić o 21.
Malina Lenka też coś ma zatwardzenie. Wczoraj i dzisiaj taka twarda kupka. Sie zgrały
Daj znać jak ta kaszka.
Kurteczki super! Miśka jak zwykle piękna! No i czapę ma fajną.
Kredka no to Twoje teściowa przebiła Maliny. Nic nie kupiła jeszcze?? Maliny to chociaż 2 jabłka przyniosła.
Aaa Malina sprzedałaś ten strój?
Kredzia to prawda. Podobno jestem bardzo podobna do mojej mamy. A teściowa odkąd Lenia się urodziła 2 razy miała ją na rękach, do zjęcia oczywiście. Ale może to i dobrze.
Nie no Miki wymiata. Śliczny jest. Mały przystojniaczek, oczka duże- cudne. No i chyba faktycznie robi się podobny do mamusi. Ucałuj Go mocno
Ja już obrobiona. Padam, wiec idę za chwilę lulkać. No i jutro mamusia. Ale też wizyta u laryngologa. Boję sie. :/
Temat został zablokowany.
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #331467 przez Kredka
A czemu Dorcia idziesz do laryngologa? co sie stało??? Dzieki za mile słowa Miki zmienił sie bardzo. Taki sie smieszek zrobił
Ja muszę isc do dentysty i ortopedy bo strasznie mnie nadgarstki bolą, często mam takie uczucie jakby mi kciuk wypadał ze swojego miejsca a przy tym boli jak cholera!! uczucie porównywalne do skręcenia kostki często mam tak jak podnoszę Mikołaja ale nie tylko. Odwlekam jak mogę ale wkoncu trzeba isc bo to nie przelewki. Myslałam ze mi przejdzie a tu ponad 3 miesiace i nie ma poprawy.
Ja muszę isc do dentysty i ortopedy bo strasznie mnie nadgarstki bolą, często mam takie uczucie jakby mi kciuk wypadał ze swojego miejsca a przy tym boli jak cholera!! uczucie porównywalne do skręcenia kostki często mam tak jak podnoszę Mikołaja ale nie tylko. Odwlekam jak mogę ale wkoncu trzeba isc bo to nie przelewki. Myslałam ze mi przejdzie a tu ponad 3 miesiace i nie ma poprawy.
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331474 przez mia1082
Kredka Mikolajek sliczny i te oczka takie duuuuze i powodzenia u lekarzy
Dorcia moj to jak o 24:00 wraca to jest dobrze ja nigdy nie potrafie dotrwac bo padam o 21:00 co do spania to chyba masz racje
Malina i Vestusia coreczki przesliczne w tych kurteczkach
Dziewczyny chcialam Was jeszcze zapytac o wprowadzanie sloiczkow. Jak np pierwsze podawalyscie jablko to w pierwszy dzien powiedzmy 2 lyzeczki i jak nic sie nie dzialo to na drugi dzien dawalyscie reszte sloiczka czy mniej?? Czy pozostalosc podzielic na pol?
Ja tez juz zmykam zamawialam kilka rzeczy na Allegro i spadam do lozia bo jutro znow jak pajaczek bede chodzila do jutra babeczki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia moj to jak o 24:00 wraca to jest dobrze ja nigdy nie potrafie dotrwac bo padam o 21:00 co do spania to chyba masz racje
Malina i Vestusia coreczki przesliczne w tych kurteczkach
Dziewczyny chcialam Was jeszcze zapytac o wprowadzanie sloiczkow. Jak np pierwsze podawalyscie jablko to w pierwszy dzien powiedzmy 2 lyzeczki i jak nic sie nie dzialo to na drugi dzien dawalyscie reszte sloiczka czy mniej?? Czy pozostalosc podzielic na pol?
Ja tez juz zmykam zamawialam kilka rzeczy na Allegro i spadam do lozia bo jutro znow jak pajaczek bede chodzila do jutra babeczki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mia1082.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331489 przez Malina86
Dorcia oczywiście, że strój się nie sprzedał i wcale się nie dziwię- widocznie nie ma takiej drugiej nawiedzonej jak moja T.
Kredka Mikolajek przecudny!
mia ja pierwszy sloiczek dzieliła na trzy.
Idę spać bo zmachana dzisiaj jestem.
Dobranoc Mamuski!
Kredka Mikolajek przecudny!
mia ja pierwszy sloiczek dzieliła na trzy.
Idę spać bo zmachana dzisiaj jestem.
Dobranoc Mamuski!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331497 przez Dorciaition
Mia robilam tak jak Malina- dzielilam na 3.
Od rana Twoj tyle pracuje?
O wow sa zabki ) Cudas maly
Kredzia koniecznie idz do lekarza, zebys sobie nic nie narobila.
2 tyg temu mialam przewiane ucho.ale ogolnie to mam problem z patyczkami. wciskan je bardzo gleboko, bo swedzi mnie w uszach, no i tez boli :/
Od rana Twoj tyle pracuje?
O wow sa zabki ) Cudas maly
Kredzia koniecznie idz do lekarza, zebys sobie nic nie narobila.
2 tyg temu mialam przewiane ucho.ale ogolnie to mam problem z patyczkami. wciskan je bardzo gleboko, bo swedzi mnie w uszach, no i tez boli :/
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331510 przez katka
Witajcie z rana
Moje dzici dzis nie śpią od 5 A mialam perfidny plan zeby dziś pospac
Wiecie co jestem taka nieprzytomna ze was przeczytałam ale prawie nie pamiętam co miałam wam napisac
Mia no zębiska są cudne i słoiczek na początek dawałam podzielony na 3
emka trzymamy kciuki
batmanik zekamy na fote
Moje dzici dzis nie śpią od 5 A mialam perfidny plan zeby dziś pospac
Wiecie co jestem taka nieprzytomna ze was przeczytałam ale prawie nie pamiętam co miałam wam napisac
Mia no zębiska są cudne i słoiczek na początek dawałam podzielony na 3
emka trzymamy kciuki
batmanik zekamy na fote
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331516 przez madziaska
To i ja się witam
Nie śpimy od 6 Coś się mojemu dziecku poprzestawiało. To chyba dlateg, ze wcześnie robi się jasno W nocy jedno jedzonko, chociaż tyle
Zdjęcia maluszków cudne
Miłego dnia babenki. U nas piękne słońce
Nie śpimy od 6 Coś się mojemu dziecku poprzestawiało. To chyba dlateg, ze wcześnie robi się jasno W nocy jedno jedzonko, chociaż tyle
Zdjęcia maluszków cudne
Miłego dnia babenki. U nas piękne słońce
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez madziaska.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331518 przez vestusia
Witam więc i ja, bo nasze dzieciaczki najwidoczniej zgrały się, bo moja Zuzia też spania nie miała i też ledwo na oczy widzę.
Po kąpieli niewiele zjadła, zrobiłam jej 150ml z czego zjadła może z 90ml. No i o 24 pobudka, musiałam wstać i ją nakarmić.
Potem wstawałam, bo się rozbierała przez sen - miała koszulkę z krótkim rękawkiem i półśpiochy (bez bodziaka) i tak się wierciła, że co chwila zdejmowała gacie. I rano oczywiście też w pieluszce paradowała
Mia - widzę zęby. Jejor jak fajnie. No i widzę, że już chlebek dałaś synusiowi??
Ja słoiczek też dzieliłam, pierwszego dnia troszkę, mniej więcej 1/3 słoiczka jak dziewczyny i tak aż przez 3 dni. Kilka razy tak robiłam jak dawałam pierwsze słoiczki, a potem któryś zjadła w całości.
Kredka no Mikuś przystojniaczek. Kurka ale te chłopaki fajne Aż mi się chce takiego bobaska ha, ha, ha
Nic teściowa nie dała Mikusiowi???? Toż to szok!!!
Dorcia - zapomniałaś, że Malina dostała też Pampersy he, he, he
Batmanik koniecznie dawaj fotkę Nadziei z kolczykami. Aż mi smaka narobiłaś i chyba po wypłacie wybierzemy się do kosmetyczki. Tzn. po szczepieniu, bo nie wiem, co pani doktor na to.
Malina dzięki za info odnośnie tego glutenu. Może rzeczywiście poczekam jeszcze troszkę, to nie zaszkodzi, a może pomoże. Tyle że ta kaszka stoi i tak patrzy na mnie codziennie No i kupiłam też taką w słoiczku z glutenem, z biszkoptami z Hippa.
Moja Psiapsióła bierze dziś Zuzię na spacer a ja zaczynam pakować graty. Poprzewożę to, co zdołam, resztę wieczorem z Piotrkiem. Planujemy dziś już się tam przenieść. To, co zostanie do dowiezienia, to już jakieś pierdoły.
Tak więc idę do łazienki ogarnąć się i powoli pakować graty, żeby potem tylko wsiąść do auta i je przewozić. Na szczęście daleko nie mam - jakieś 150m
A, bo zapomniałam. Emcia super, że w pracy było nawet oki To musi być dziwne, ale jednocześnie miałaś namiastkę tego, co będzie. Ja aż się boję i dlatego też tym bardziej myślę o brzuszku he, he, he
Po kąpieli niewiele zjadła, zrobiłam jej 150ml z czego zjadła może z 90ml. No i o 24 pobudka, musiałam wstać i ją nakarmić.
Potem wstawałam, bo się rozbierała przez sen - miała koszulkę z krótkim rękawkiem i półśpiochy (bez bodziaka) i tak się wierciła, że co chwila zdejmowała gacie. I rano oczywiście też w pieluszce paradowała
Mia - widzę zęby. Jejor jak fajnie. No i widzę, że już chlebek dałaś synusiowi??
Ja słoiczek też dzieliłam, pierwszego dnia troszkę, mniej więcej 1/3 słoiczka jak dziewczyny i tak aż przez 3 dni. Kilka razy tak robiłam jak dawałam pierwsze słoiczki, a potem któryś zjadła w całości.
Kredka no Mikuś przystojniaczek. Kurka ale te chłopaki fajne Aż mi się chce takiego bobaska ha, ha, ha
Nic teściowa nie dała Mikusiowi???? Toż to szok!!!
Dorcia - zapomniałaś, że Malina dostała też Pampersy he, he, he
Batmanik koniecznie dawaj fotkę Nadziei z kolczykami. Aż mi smaka narobiłaś i chyba po wypłacie wybierzemy się do kosmetyczki. Tzn. po szczepieniu, bo nie wiem, co pani doktor na to.
Malina dzięki za info odnośnie tego glutenu. Może rzeczywiście poczekam jeszcze troszkę, to nie zaszkodzi, a może pomoże. Tyle że ta kaszka stoi i tak patrzy na mnie codziennie No i kupiłam też taką w słoiczku z glutenem, z biszkoptami z Hippa.
Moja Psiapsióła bierze dziś Zuzię na spacer a ja zaczynam pakować graty. Poprzewożę to, co zdołam, resztę wieczorem z Piotrkiem. Planujemy dziś już się tam przenieść. To, co zostanie do dowiezienia, to już jakieś pierdoły.
Tak więc idę do łazienki ogarnąć się i powoli pakować graty, żeby potem tylko wsiąść do auta i je przewozić. Na szczęście daleko nie mam - jakieś 150m
A, bo zapomniałam. Emcia super, że w pracy było nawet oki To musi być dziwne, ale jednocześnie miałaś namiastkę tego, co będzie. Ja aż się boję i dlatego też tym bardziej myślę o brzuszku he, he, he
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331519 przez emkapl84
Dzien dobry!!!!
dziewczyny trzymajcie dzis za nas kciuki!!!!! chyba zawału dostane do tej godz 10 !!!! musze wyjsc szybko z mała na spacer i sie troche wyluzowac..
Vestusia jejku no to fajnie , ze myslisz o brzuszku ciekawa jestem czy sie zdecydujesz na kolejne malenstwo...mnie narazie moje dwa dzieciaki(Natalka + M ) przysparzaja za duzo klopotkow zeby jeszcze o nastepnym myslec
dziewczyny trzymajcie dzis za nas kciuki!!!!! chyba zawału dostane do tej godz 10 !!!! musze wyjsc szybko z mała na spacer i sie troche wyluzowac..
Vestusia jejku no to fajnie , ze myslisz o brzuszku ciekawa jestem czy sie zdecydujesz na kolejne malenstwo...mnie narazie moje dwa dzieciaki(Natalka + M ) przysparzaja za duzo klopotkow zeby jeszcze o nastepnym myslec
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331523 przez Malina86
Cześć Laseczki!
No nawet ja już nie śpię, a to dlatego, ze Misia wczoraj o 19:00 już spala więc obudziła sie jak zwykle po 12 h czyli punkt 7:00.
Pewnie zaraz usnie, ale musi poranne dyskusję z zabawkami poprowadzić.
Vestusia powodzenia z przeprowadzka. Usmialam się z Zuzolkowych gaci
emcia czekam na wiesci w sprawie M i zaciskam kciuki!
Idę jeszcze spać bo zdaje się, ze Michaska już kima
Pa!
No nawet ja już nie śpię, a to dlatego, ze Misia wczoraj o 19:00 już spala więc obudziła sie jak zwykle po 12 h czyli punkt 7:00.
Pewnie zaraz usnie, ale musi poranne dyskusję z zabawkami poprowadzić.
Vestusia powodzenia z przeprowadzka. Usmialam się z Zuzolkowych gaci
emcia czekam na wiesci w sprawie M i zaciskam kciuki!
Idę jeszcze spać bo zdaje się, ze Michaska już kima
Pa!
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331577 przez Kredka
hej dziewczyny dziękujemy z Mikołajkiem za komplementy
U nas nocka superowa. Mikiego nakarmiłam o 23 a potem poszłam spać, obudził się sam o 5ej rano z płaczem. 6 godzin spania ciągiem Dostał cyca i poszlismy znowu spać do 8:20 cycowanie i pampers do wymiany oczywiscie. Nocka super, wyspałam się
Teraz leży sobie na kanapie mój bączek mały i ogląa z tatusiem teledyski
Mam nadzieje, że i Waszym dzieciaczkom się odwidzi wczesne wstawanie. Mojemu synkowi to chyba nie grozi, ponieważ on od początku miał melodię do spania. Czasem aż za bardzo. Teraz juz mu minęło to takie meeegggaaa spanie wiec tak nie świruję i ja jak on dłuzej pospi.
O drugim dziecku to mysle za jakies 2-3 lata. W międzyczasie musimy zamienic mieszkanko na wieksze. No bo dzieciaki muszą miec swoj pokoj, nie ma co Pomysli sie wtedy o dziewczynce lub chłopcu (co bardziej chlopak prawdopodobny bo u nas w rodzinie przewaga chlopcow)
Zza okna słonce swieci ale na dworzu rewelacji nie ma. A mogłoby sie tak wydawać, bo poiecze przez szybe że szok.
Idę włoski farbować.....
U nas nocka superowa. Mikiego nakarmiłam o 23 a potem poszłam spać, obudził się sam o 5ej rano z płaczem. 6 godzin spania ciągiem Dostał cyca i poszlismy znowu spać do 8:20 cycowanie i pampers do wymiany oczywiscie. Nocka super, wyspałam się
Teraz leży sobie na kanapie mój bączek mały i ogląa z tatusiem teledyski
Mam nadzieje, że i Waszym dzieciaczkom się odwidzi wczesne wstawanie. Mojemu synkowi to chyba nie grozi, ponieważ on od początku miał melodię do spania. Czasem aż za bardzo. Teraz juz mu minęło to takie meeegggaaa spanie wiec tak nie świruję i ja jak on dłuzej pospi.
O drugim dziecku to mysle za jakies 2-3 lata. W międzyczasie musimy zamienic mieszkanko na wieksze. No bo dzieciaki muszą miec swoj pokoj, nie ma co Pomysli sie wtedy o dziewczynce lub chłopcu (co bardziej chlopak prawdopodobny bo u nas w rodzinie przewaga chlopcow)
Zza okna słonce swieci ale na dworzu rewelacji nie ma. A mogłoby sie tak wydawać, bo poiecze przez szybe że szok.
Idę włoski farbować.....
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #331600 przez Dorciaition
Hallo
U nas nocka jak zawsze. Jedzonko o 4 i pobudka o 7.
Emka trzymamy mocno kciuki.
Vestusia jak znajdziesz chwilkę pokaż też superowy dresik
Ha ha Zuzanka się przez sen rozbierała Agentka
No tak T. Maliny raz zaszalała z Pampersami
Kredzia fajnie, że Mikiemu minęło to dłuugie spanie. Nie musisz juz się tak stresować, no i się wysypiasz ładnie
Lecę, bo nie długo goście się zjadą
U nas nocka jak zawsze. Jedzonko o 4 i pobudka o 7.
Emka trzymamy mocno kciuki.
Vestusia jak znajdziesz chwilkę pokaż też superowy dresik
Ha ha Zuzanka się przez sen rozbierała Agentka
No tak T. Maliny raz zaszalała z Pampersami
Kredzia fajnie, że Mikiemu minęło to dłuugie spanie. Nie musisz juz się tak stresować, no i się wysypiasz ładnie
Lecę, bo nie długo goście się zjadą
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona