BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #333806 przez vestusia
Malina, ja to sadzanie traktuję jako rodzaj ćwiczeń. Tak samo "przeciągamy się", dotykamy nóżek z rączkami na krzyż i jak daję jej rączki to ona od razu się dźwiga coraz silniej i pewniej. Kilka razy dziennie na pewno jej się nic nie stanie, tym bardziej, że jest to na chwilę i od razu kładę ją z powrotem....

Moja Zuzia dzisiaj przy pierwszym podejściu do tego słoiczka z indykiem, ryżem i warzywami też się krzywiła i nie bardzo chciała jeść. Zdrzemnęła się pół godziny i potem wciągnęła pół słoika. Pół zostało na jutro ha, ha, ha. Powiem szczerze, że jest to obrzydliwe i nie dziwię się, że aż nią potrzepało ha, ha, ha :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zuzia śpi, przewróciłam ją na brzuszek, niech poprostuje kręgosłup, bo zaraz wyjdzie na to, że jestem wyrodną matką :P

Malina a propos, Misia dalej zasypia na brzuszku i tak śpi??? Bo pamiętam, że kiedyś jak ją kładłaś na brzuszek to od razu tak zasypiała???

Tefałka nadal u nas nie działa, bo Piotrek musi przynieść lutownicę, bo coś tam w zasilaczu od anteny nie działa. A obejrzałabym dzisiaj tv, bo jakoś tak pusto i cicho. Zuzia śpi, cisza jak makiem zasiał. Uwielbiam takie ciche wieczory :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #333810 przez vestusia
Batmanik jakie superowe fotki!!!!

Widzę kolczyki złote??? A mogą być srebrne czy jak to jest???? Super dziewczęco Nadziejka wygląda. Aż mi się zachciało zrobić Zuzi :D
12 lata 9 miesiąc temu #333816 przez Batmanik
nie wiem vestusia czy to sa zlote raczej nie bo to sa kolczyki te od kosmetyczki co dawala do pistoletu...zlote dopiero zaloze jak sie jej uszy zagoja choc sladu jak narazie nie ma ani krwi ani aby ropialy...
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333821 przez Malina86
Wow zarabiscie Nadziejka wyglada!!! A powiedz Batmanik plakala przy przekluciu? Pistoletem chyba przekluwalyscie nie? A teraz nie marudzi? My tze chcemy!!! Aaaa ile kosztuje taka przyjemnosc?

Vestusia teraz nie klade Misi na brzuchu bo ona zasypia wieczorem bez problemu i spi cala noc, a to dzialalo na nia jak nie chciala spac w nocy. Zreszta teraz cwaniara sie juz przekreca z brzucha na plecy jak jej nie pasi.

Slyszalyscie w Faktach o tej matce Madzi? Na ich komputerze ktos wpisywal w wyszukiwarce hasla typu: "Ceny trumien dla dzieci", "Zasilek dla rodzicow po stracie dziecka", "Jak zorganizowac pogrzeb dziecka" itp. To suka jedna, tak czulam, ze to nie byl wypadek.
12 lata 9 miesiąc temu #333827 przez Malina86
Te kolczyki chyba sa ze stali chirurgicznej i z tego co wiem to wystepuje w obu kolorach.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333841 przez Dorciaition
Nadrabiam Was, cieszę się jak gwizdek do lapka, a na końcu się poryczałam.
No co Ty Malina?? Ale pizda. Za chwilę na necie poczytam.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Vestusia
fajne mieszkanko. No i faktycznie ta wanna. Ile ja by dała żeby wanne mieć. Jak kupiliśmy to mieszkanie to wanna była, ale poźniej Krzysiu zadecydował, że przy remoncie założymy prysznic. Był zły bo ja potrafiłam 2 godziny leżeć w wannie z książką, no i oczywiście jak woda robiła się zimna to wylewałam i wlewałam nową.

A, Vestusia dostałam fotki. Ale szybko ;)

Bob wymiata :laugh: :laugh: Zuzia cudnie się śmieje. Mamusia też :)
Z tą Biedronka to przegiął. Raz gada tak, raz tak. Ach :angry:

Malina fajny kolorek. Tobie to naprawdę we wszystkim ładnie. Też nie mogę się na Ciebie napatrzeć. Śliczna z Ciebie kobietka.

super Nadzieja wygląda :)

Z Lenka pójdzie moja koleżanka. Byłam rok temu z moją chrześniaczką (tą z fb). Przy niej płakałam, a co dopiero przy Lence. Myślę, że za miesiąc się wybierzemy.

Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam. Żle się czuje. Rzygałam nawet. Ale nic dziwnego jak wpieprzyłam dziś całą paczkę ciastek maślanych.
Zapomniałam się z tego wyspowiadać ;)

Moja Daisy chciała dziś wskoczyć na łóżko, nie udało się jej i przywaliła. Chyba coś się jej poprzestawiało i zaczęła nas atakować. No nie normalna.
Teraz u fryca siedzi ;)

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #333846 przez vestusia
Malina nic nie słyszałam, bo nie mam tv!!! Ale szmacisko!!!! A ostatnio, chyba wczoraj czytałam na onecie, że niby rozwiązano zagadkę, tzn. że sprawa zakończona, że sekcja wykazała, że mógł to być nieszczęśliwy wypadek i nic poza tym. Tak się wkurzyłam, że szok!
12 lata 9 miesiąc temu #333847 przez mia1082
Malina Vestusia ja tez tak na chwilke sadzam Kacperka, tzn nie sadzam tylko on sie dzwiga jak mu dam paluszki. :laugh: a trzymama go w pionie bo inaczej nie da rady. On juz nie chce byc tak noszony jak noworodek ;) smieje sie ze juz przeciez starszak jest he he he...

Batmanik Nadziejka jest suuuuperowa :lol: :lol: :lol:
Vestusiu to sa specjalne kolczyki i sa w dwoch kolorach tak jak Malina pisze...

Malina szok z ta Madzia akurat usypialam Kacperka i sluchalam jednym uchem.... w glowie sie nie miesci.... takie malenstwo nawet nie mysle co za ludzie....
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333851 przez vestusia
Dorcia a może Ty w ciąży jesteś? he, he, he :D
Na żarty mnie wzięło.
Tak myślałam, że dostałaś mmsy, bo mi coś z siecią wskoczyło i nagle zaczął internet działać, więc posłałam mmsa i chyba przy okazji posłało te poprzednio wysyłane i tym sposobem dostałaś kilka mmsów :)

Z tą wanną to racja. Ja to też uwielbiam się w niej wylegiwać, choć ostatni raz to chyba było jakoś w lutym jak wtedy chora byłam i Bob dolewał mi wrzątku z czajnika, bo miałam taką gorączkę, że junkers nie wyrabiał z temperaturą wody ha, ha, ha :D

A Daisy to aparatka. Może przez ten wiatr pomyślała, że tak zwinnie wskoczy na łóżko, ale nie miała siły popychającej i walnęła w wyrko ha, ha, ha :D

Ja też chcę te kolczyki dla Zuzi. Skoro są w dwóch wersjach kolorystycznych, to weźmiemy te bardziej srebrne he, he, he :D Już się cieszę :D A Zuzia pewnie będzie płakać. Ale przez chwilę i potem zapomni :) I będzie z niej śliczna dziewczynka :)

Kurka, nie widzę ani na wp ani na onecie żadnych info odnośnie tej Madzi.
12 lata 9 miesiąc temu #333853 przez mia1082
Dzieki Dorciu :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #333856 przez Dorciaition
Vestusia wypluj to! :P Bym ocipiała! :blink:

No własnie też nic nie widzę nowego w necie. Moze i dobrze, bo w nocy wtedy spać nie mogę.

Idę się legnąć, ale dziś nie będę czekać na Krzysia. :silly:
Vestusia Ty na Boba też nie, bo nie zasłużył ;) Ewentualnie jeśli z żyrafką przyjdzie ;)

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #333858 przez vestusia
Dajcie mi link jak znajdziecie te wiadomości o tej Madzi. Szukam ale tego nigdzie nie znalazłam. Tylko to, że śledztwo trwa i Prokuratura nie wyklucza, że Madzię zabito.
12 lata 9 miesiąc temu #333860 przez vestusia
Dziś tak ładnie posprzątałam, że mógł się poświęcić. Jak jutro żyrafki nie będzie, to nie będę mu dawała chyba przez kolejny miesiąc.

12 lata 9 miesiąc temu #333875 przez mia1082
No wlasnie Vestusiu moglby :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #333902 przez luska
hej kobietki kochane

Sarna no to superowo , ze oczko naprawione.Ale jak przeczytałam o tych drutach wrrrr ale miałam ciary.
no prezenty fajowe, tez by mi się przydało........

Co do sadzanie aj tez jestem zdania , ze jest stanowczo za wczesnie ale mała sie rwie jak głupia.My jej to skutecznie utrudniamy

Batmanka a jak mała po tej wizycie u kosmetyczki.Czekam na fotke
No supreacko , to są te specjalne kolczyki tak??No mnie tez korci , żeby młodej przebić.ale wytrzymam do chrzcin

Malina ja sie podpisuje pod Vestusia , ładnemu we wszystkim ładnie i wyglądasz czadowo.

Mikus jaki duży oja a jaki słodki :kiss: :ohmy: :ohmy: Kredzia jaki długi jest młody??

Vestusia no teraz macie fajne mieszkano no a ten mały pokój wymiata , jak ty sie kobieto pomieścisz?? :silly: Hhehe a filmik wymiata :lol: :lol: :lol:

hehe dziewczyny ja nie pisałam , ale hehe poczekajcie teraz to jest pikus ........potem to będzie kupaaaaaaa B) B) B)

My małej smarujem twarz kremem bambiono i ma śliczna buzke.Ogólnie chyba się przerzucę na bambino, bo na mała działa rewelacyjnie , cena tez niezła a producentem jest nive polska

wow no ci wy ja tez nie słyszałam nic.Tylko , że badane śa rózne watki i tyle :dry:
Ale ja tez tak czułam.......eh co z niej za człowiek

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia