- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #337091 przez Malina86
Czesc Mamusie!
U nas nocka tez udana
sarna zdrowka dla Darusia i szybkiego powrotu do domku
emcia no przekichane z tymi swietami, ale niestety szczescie nigdy nie jest pelne. No, ale grunt, ze ma robote i tym samym bedziesz miala co do koszyczka wlozyc
Róża zdrowka dla Meza i oby Szymcio nic nie zalapal.
mia wspolczuje nocki. Jak tak czytam, ze niektore dziewczyny wstaja co 2 godz. na karmienie to ja bym chyba juz dawno ducha wyzionela
O wlosy sie nie zloszcze no cos Ty!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestsia gdzie Ty?!
Moja sasiadka skonczyla prac o wpol do pierwszej, Misia sie przebudzala, ale na szczescie nie rozbudzila sie tak na maksa. Dzisiaj Malz jej korki wykreci z piwnicy
Aaaaa w tym moim przepisie zapomnialam o oleju napisac- do miesa i cebuli trzeba dodac- zedytowalam wczoraj, ale jak ktos wczesniej spisal to niech sobie dopisze
Dzisiaj piekna pogoda, chyba oststni dzien, bo od jutra ma byc zimno i brzydko.
Ide cos zjesc
U nas nocka tez udana
sarna zdrowka dla Darusia i szybkiego powrotu do domku
emcia no przekichane z tymi swietami, ale niestety szczescie nigdy nie jest pelne. No, ale grunt, ze ma robote i tym samym bedziesz miala co do koszyczka wlozyc
Róża zdrowka dla Meza i oby Szymcio nic nie zalapal.
mia wspolczuje nocki. Jak tak czytam, ze niektore dziewczyny wstaja co 2 godz. na karmienie to ja bym chyba juz dawno ducha wyzionela
O wlosy sie nie zloszcze no cos Ty!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestsia gdzie Ty?!
Moja sasiadka skonczyla prac o wpol do pierwszej, Misia sie przebudzala, ale na szczescie nie rozbudzila sie tak na maksa. Dzisiaj Malz jej korki wykreci z piwnicy
Aaaaa w tym moim przepisie zapomnialam o oleju napisac- do miesa i cebuli trzeba dodac- zedytowalam wczoraj, ale jak ktos wczesniej spisal to niech sobie dopisze
Dzisiaj piekna pogoda, chyba oststni dzien, bo od jutra ma byc zimno i brzydko.
Ide cos zjesc
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337104 przez Dorciaition
Malina olej dopisany
Powinien iść Twój małż ją opieniczyć. Pinda jedna Z korkami też dobry pomysł
U nas też ładnie, choć wieje :/ Czekam aż Lenka się obudzi i śmigamy na zakupy.
Moja Mamcia już w Anglii :/
No własnie. VESTUSIA WHERE ARE YOU??
Powinien iść Twój małż ją opieniczyć. Pinda jedna Z korkami też dobry pomysł
U nas też ładnie, choć wieje :/ Czekam aż Lenka się obudzi i śmigamy na zakupy.
Moja Mamcia już w Anglii :/
No własnie. VESTUSIA WHERE ARE YOU??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337146 przez Malina86
Dorcia A juz opierniczal sasiadke kiedys jak Misi nie bylo jeszcze, ale pomoglo moze na tydzien. Dlatego zostaja korki Ja nie wiem co ona ma pralke, ale tak lomocze, ze mam wrazenie, ze zaraz mi wpadnie przez sufit do pokoju!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Malina86.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337177 przez [email protected]
Jenów
Ja 100% polecam rowerek. Mój Domis jezdzil na takim jeszcze przed 2 urodzinami i do dzisiaj się z nim nie rozstaje! Jeździ non stop i nawet całą zimę po domu jeździł. Czubek bierze rozbieg, nogi do góry i zjeżdża z całej góry wysokiej(moje miasto bardzo gorzyste) tylko zwrócić uwagę żeby miało regulowany kierownicę i siódemki, bo znajomej mała ma 3 lata i ledwo nogami z rowerka siega a nasz regulowany i jest gites. Domisia ma też piankowe kółka więc jest lekki. POLECAM!!!
Mia współpracuje nocy... Ja po dzisiejszych akcjach też zero sił witalnych... Mam nadzieję że nasze dzisiejsze nocki będą idealne;)
Malina ...zrobiłbym sąsiadkę, a na pewno byłaby wojna, no ocipiala baba!!! U niej nie słychać to cwaniara pierze, tak jk u mnie z.kurami. Coupe mają kury za.moim płotem i mi śmierdzi a.oni mieszkają gdzie indziej!!!!
Róża- trzymam kciuki oby mąż prędko ozdrowial i nie zaraził szymcia!!!
Madziaska- napisz jak mąż dzisiaj, trzymałam kciuki za operacje!!!
Emcia szkoda świat no alebnajwazniejsze że praca jest. A i ma więcej czasu dla was
Ja 100% polecam rowerek. Mój Domis jezdzil na takim jeszcze przed 2 urodzinami i do dzisiaj się z nim nie rozstaje! Jeździ non stop i nawet całą zimę po domu jeździł. Czubek bierze rozbieg, nogi do góry i zjeżdża z całej góry wysokiej(moje miasto bardzo gorzyste) tylko zwrócić uwagę żeby miało regulowany kierownicę i siódemki, bo znajomej mała ma 3 lata i ledwo nogami z rowerka siega a nasz regulowany i jest gites. Domisia ma też piankowe kółka więc jest lekki. POLECAM!!!
Mia współpracuje nocy... Ja po dzisiejszych akcjach też zero sił witalnych... Mam nadzieję że nasze dzisiejsze nocki będą idealne;)
Malina ...zrobiłbym sąsiadkę, a na pewno byłaby wojna, no ocipiala baba!!! U niej nie słychać to cwaniara pierze, tak jk u mnie z.kurami. Coupe mają kury za.moim płotem i mi śmierdzi a.oni mieszkają gdzie indziej!!!!
Emcia szkoda świat no alebnajwazniejsze że praca jest. A i ma więcej czasu dla was
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez [email protected].
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #337180 przez [email protected]
Nie jenów tylko Hejo;)
I nie siódemki ale.siodelko!!!
Auto korekta w telefonie doprowadza mnie do szału!!
Daro śpi teraz słodko, nie wymiotuje już ale z tylko mu się leje:/ pigula mówiła że zostaniemy raczej do końca tygodnia:(
Obchodu jeszcze nie było bo ordynator miał jakąś komisję, wiem tylko że to nie rotawirus ale jakiś inny nie pamiętam nazwy:/
I nie siódemki ale.siodelko!!!
Auto korekta w telefonie doprowadza mnie do szału!!
Daro śpi teraz słodko, nie wymiotuje już ale z tylko mu się leje:/ pigula mówiła że zostaniemy raczej do końca tygodnia:(
Obchodu jeszcze nie było bo ordynator miał jakąś komisję, wiem tylko że to nie rotawirus ale jakiś inny nie pamiętam nazwy:/
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #337186 przez [email protected]
Jenów
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 9 miesiąc temu #337293 przez luska
hej laseczki
Docia fotki superowe ale Lenka jak zwykle gwiazda
Prezenciki fajniutkie
Ja tez bym chyba zainwestowała w ten rowerek , my kopiliśmy samochód właśnie na akumulator no i średnio się spisuje
Madzia najwazniejsze , ze operacja sie udała Teraz bedzie wszystko dobrze.
UUU mia współczuje nocki u mnie brzdące cała noc spal ,Olo mnie wołała ale dałam mu picie i wyszłam i zasnął sam
Sarna Oj biedulko ty nasz Z Darusiem się namęczycie jak nie wiem , zdrówka dla was i i to dużo
Malina fuck co za babsztyl.....no nie ma na co czekać tylko wykręcajcie te korki
a kolorek nowy superacki
Wczoraj tez scielam włosy.....fuck nie miałam tak krótkich z dobre 10lat No ale miała już tak zniszczone , ze nie było co się zastanawiać.....
Docia fotki superowe ale Lenka jak zwykle gwiazda
Prezenciki fajniutkie
Ja tez bym chyba zainwestowała w ten rowerek , my kopiliśmy samochód właśnie na akumulator no i średnio się spisuje
Madzia najwazniejsze , ze operacja sie udała Teraz bedzie wszystko dobrze.
UUU mia współczuje nocki u mnie brzdące cała noc spal ,Olo mnie wołała ale dałam mu picie i wyszłam i zasnął sam
Sarna Oj biedulko ty nasz Z Darusiem się namęczycie jak nie wiem , zdrówka dla was i i to dużo
Malina fuck co za babsztyl.....no nie ma na co czekać tylko wykręcajcie te korki
a kolorek nowy superacki
Wczoraj tez scielam włosy.....fuck nie miałam tak krótkich z dobre 10lat No ale miała już tak zniszczone , ze nie było co się zastanawiać.....
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #337304 przez mia1082
No witam
ale mnie urzadzili od rana nie bylo pradu a tu tyle mialam zaplanowane do zrobienia moj Dyzio odsypia nocke a mama do roboty bo jutro inspekcja przyjezdza tzn mamusia moja
Dorcia harley wyglada superowo ale tak jak dziewczyny pisza jesli rowerek sie sprawdza to zainwestowalabym w niego.
Vestusia no wlasnie gdzie Ty sie podziewasz???????
Sarna kurcze Wy macie z tymi chorobskami..... jeszcze raz duzo zdrowka
Malina korki tylko i wylacznie ja bym do niej o polnocy zaleciala i powiedziala pare slow... Ona nie wie ze w bloku ciasza nocna o 22 ??? a poza tym nie wie ze Wy macie malutka???? wrrrr wredna baba
biore sie za jakas robote bo czas ucieka a tez prad zdezorganizowal mi caly dzien
buziole
ale mnie urzadzili od rana nie bylo pradu a tu tyle mialam zaplanowane do zrobienia moj Dyzio odsypia nocke a mama do roboty bo jutro inspekcja przyjezdza tzn mamusia moja
Dorcia harley wyglada superowo ale tak jak dziewczyny pisza jesli rowerek sie sprawdza to zainwestowalabym w niego.
Vestusia no wlasnie gdzie Ty sie podziewasz???????
Sarna kurcze Wy macie z tymi chorobskami..... jeszcze raz duzo zdrowka
Malina korki tylko i wylacznie ja bym do niej o polnocy zaleciala i powiedziala pare slow... Ona nie wie ze w bloku ciasza nocna o 22 ??? a poza tym nie wie ze Wy macie malutka???? wrrrr wredna baba
biore sie za jakas robote bo czas ucieka a tez prad zdezorganizowal mi caly dzien
buziole
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #337339 przez Malina86
luska dawaj jakas fote w nowym fryzie
mia sasiadka doskonale wie, ze mamy dziecko, bo po pierwsze w bloku to ciezko nie zauwazyc, a po drugie to ona jest polozna i jak rodzialam to akurat do niej na dyzur trafilam i zajmowala sie mna po cesarce.
mia sasiadka doskonale wie, ze mamy dziecko, bo po pierwsze w bloku to ciezko nie zauwazyc, a po drugie to ona jest polozna i jak rodzialam to akurat do niej na dyzur trafilam i zajmowala sie mna po cesarce.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #337344 przez vestusia
Hallo Kochane!
Melduję się, bo widzę, że zostałam wywołana do odpowiedzi
Żyję, wczoraj byliśmy na tym szczepieniu i Zuzia potem bardzo płakała. Praktycznie do wieczora, w nocy też przebudzała się, stękała, dostała syropek, ale chyba niewiele pomagał. A dziś z rana jak mi ją Piotrek dał do wyra, to spałyśmy do 9. A na 10 byłam umówiona z kumpelą, więc nie wiem, jak to zrobiłam - ale w ciągu godziny obrobiłam i siebie i Zuzię!
Zdążyłam się wykąpać, umyć włosy, ubrać i przewinąć Zuzię, nakarmić ją i polazłyśmy na targ po ciuchy. Obkupiłam i siebie, i Zuzię - na używanych, ale same oryginalne - next, H&M - dla siebie też wyczarowałam kilka rzeczy, a co!
Teraz Zuzia usnęła, ja ugotowałam ziemniory i zaraz będzie BOb, więc odezwę się na spokojnie wieczorem, bo muszę Was nadrobić Kochane!
Napiszę tylko, że mój PULPET waży 7400kg!!!!!!!! I mierzy 64 cm!!!!!!! Co za klocuś!!! Taka malusia się urodziła a teraz taka wielka się robi - chyba po tatusiu. A tak to zdrowa. No a jak zapytałam o tej gluten, to powiedziała, żeby wprowadzić teraz - próbować po prostu.
Odezwę się wieczorkiem, bo mam do nadrobienia, a mam teraz troszkę na głowie. Buziole!!
Melduję się, bo widzę, że zostałam wywołana do odpowiedzi
Żyję, wczoraj byliśmy na tym szczepieniu i Zuzia potem bardzo płakała. Praktycznie do wieczora, w nocy też przebudzała się, stękała, dostała syropek, ale chyba niewiele pomagał. A dziś z rana jak mi ją Piotrek dał do wyra, to spałyśmy do 9. A na 10 byłam umówiona z kumpelą, więc nie wiem, jak to zrobiłam - ale w ciągu godziny obrobiłam i siebie i Zuzię!
Zdążyłam się wykąpać, umyć włosy, ubrać i przewinąć Zuzię, nakarmić ją i polazłyśmy na targ po ciuchy. Obkupiłam i siebie, i Zuzię - na używanych, ale same oryginalne - next, H&M - dla siebie też wyczarowałam kilka rzeczy, a co!
Teraz Zuzia usnęła, ja ugotowałam ziemniory i zaraz będzie BOb, więc odezwę się na spokojnie wieczorem, bo muszę Was nadrobić Kochane!
Napiszę tylko, że mój PULPET waży 7400kg!!!!!!!! I mierzy 64 cm!!!!!!! Co za klocuś!!! Taka malusia się urodziła a teraz taka wielka się robi - chyba po tatusiu. A tak to zdrowa. No a jak zapytałam o tej gluten, to powiedziała, żeby wprowadzić teraz - próbować po prostu.
Odezwę się wieczorkiem, bo mam do nadrobienia, a mam teraz troszkę na głowie. Buziole!!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337414 przez Dorciaition
Vestusia mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie lepsza.
Lenka po wczorajszej szczepionce ciągle śpi. Dziś też :/
Ładnie waży Twoja Kluseczka
Dzięki Dziewczyny za rady. Chyba się skuszę na ten rowerek. Dziwnie tak bez pedałów, ale skoro mówicie, że fajny to pewnie tak jest. No i widzę, że ma wzięcie na allegro.
Luśka pokazuj nowy fryz.
Mia teraz bez prądu to jak bez ręki. Masakra
Super, że Mamusia przyjeżdza
Krzysiu dziś znowu do 20 w pracy.
Lenka po wczorajszej szczepionce ciągle śpi. Dziś też :/
Ładnie waży Twoja Kluseczka
Dzięki Dziewczyny za rady. Chyba się skuszę na ten rowerek. Dziwnie tak bez pedałów, ale skoro mówicie, że fajny to pewnie tak jest. No i widzę, że ma wzięcie na allegro.
Luśka pokazuj nowy fryz.
Mia teraz bez prądu to jak bez ręki. Masakra
Super, że Mamusia przyjeżdza
Krzysiu dziś znowu do 20 w pracy.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Dorciaition.
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337473 przez mia1082
Vestusiu no to szkoda Zuzki biedna sie naplakala mogli by sie zgrac z moim Kacprem tylko ze on nie byl na szczepieniu nooooo ale ladnie Ci wazy fajnie ze te nasze dzieciaki zdrowo rosna a jeszcze niedawno byly takie malutkie Fajnie ze zakupy sie udaly no i pozbieralas sie piorunem heheheh
Luska wlasnie pochwal sie kobitko nowa fryzura
Dorcia nawet mi nie mow maskara bez pradu ale dzieki temu skimalam troche popoludniu a ze moja mamcia przyjezdza no nareszcie bo juz sie jej ostanio nie moglam doczekac... oby jeszcze cos jutro nie wyskoczylo ( puk puk w niemalowane )
Szkoda ze Krzysiu tak pozno wraca ale pociesze Cie moj Adam wczoraj byl o 3:30 nad ranem a dzis tez pewnie kolo 2:00 rano wroci ale ma za to dwa dni wolnego
Malina to jakas wyjatkowa wredota z tej baby
Ja Wam cos powiem marudzilyscie ze kupy po marchewce sa smierdzace...... cholera to musialybyscie powachac dzisiejsza Kacpra po brzoskwiniach Zrobil ja cichaczem jak prasowalam i nie slyszalam. Nagle jak zawalilo mysle sobie co to???? taki smrod ze ehhhh jakby pola nawozili okna pozamykane wiec nie moze byc i przeszlam blizej kolo mojego artysty i to on czegos takiego jeszcze nie bylo
Ale musze sie Wam pochwalic moj maly upiekl dzis ze mna ciasto i pranie zrobil i powiesil i przetrwal prasowanie no cud chlopaczek moj kochany
Luska wlasnie pochwal sie kobitko nowa fryzura
Dorcia nawet mi nie mow maskara bez pradu ale dzieki temu skimalam troche popoludniu a ze moja mamcia przyjezdza no nareszcie bo juz sie jej ostanio nie moglam doczekac... oby jeszcze cos jutro nie wyskoczylo ( puk puk w niemalowane )
Szkoda ze Krzysiu tak pozno wraca ale pociesze Cie moj Adam wczoraj byl o 3:30 nad ranem a dzis tez pewnie kolo 2:00 rano wroci ale ma za to dwa dni wolnego
Malina to jakas wyjatkowa wredota z tej baby
Ja Wam cos powiem marudzilyscie ze kupy po marchewce sa smierdzace...... cholera to musialybyscie powachac dzisiejsza Kacpra po brzoskwiniach Zrobil ja cichaczem jak prasowalam i nie slyszalam. Nagle jak zawalilo mysle sobie co to???? taki smrod ze ehhhh jakby pola nawozili okna pozamykane wiec nie moze byc i przeszlam blizej kolo mojego artysty i to on czegos takiego jeszcze nie bylo
Ale musze sie Wam pochwalic moj maly upiekl dzis ze mna ciasto i pranie zrobil i powiesil i przetrwal prasowanie no cud chlopaczek moj kochany
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mia1082.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #337482 przez Malina86
Hejka!
mia no wredota straszna z tej sasiadki. Teraz tez pierze, zobaczymy o ktorej skonczy. A mial je te korki wykrecic, ale widze, ze cos peka. Jemu oczywiscie nie pzreszkadza to w spaniu, on nawet na pralce by sie wyspal.
Vestusia bidna Zuzanka... Moje Miśce poki co kompletnie nic nie dolega po szczepieniach.
Ide "Na Wspolnej ogladac".
mia no wredota straszna z tej sasiadki. Teraz tez pierze, zobaczymy o ktorej skonczy. A mial je te korki wykrecic, ale widze, ze cos peka. Jemu oczywiscie nie pzreszkadza to w spaniu, on nawet na pralce by sie wyspal.
Vestusia bidna Zuzanka... Moje Miśce poki co kompletnie nic nie dolega po szczepieniach.
Ide "Na Wspolnej ogladac".
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #337495 przez Dorciaition
Mia ha ha no to Kacperek Cię nieźle zaskoczył kupą Uśmiałam się
Trzymam kciuki żeby Mamitka przyjechała.
No i zazdroszczę tych dwóch dni wolnych Twojego M. Mój to pewnie nawet w sobotę pójdzie :/
A Twój gdzie pracuje, że takie dziwne godziny?
Moje Dziecię już śpi. Przez tą zmianę czasu kąpie ją poźniej, ale za to rano dłuzej śpie
Postanowiłam ,że zacznę chodzić na fitness. Mam blisko domku, wiec super. Jeszcze z Krzysiem to skonsultuje.
Trzymam kciuki żeby Mamitka przyjechała.
No i zazdroszczę tych dwóch dni wolnych Twojego M. Mój to pewnie nawet w sobotę pójdzie :/
A Twój gdzie pracuje, że takie dziwne godziny?
Moje Dziecię już śpi. Przez tą zmianę czasu kąpie ją poźniej, ale za to rano dłuzej śpie
Postanowiłam ,że zacznę chodzić na fitness. Mam blisko domku, wiec super. Jeszcze z Krzysiem to skonsultuje.
Moderatorzy: ilona