- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336349 przez Malina86
Czesc Babeczki!
My dzisiaj pospalysmy do 11:00, no jakos sie podniesc nie moglam
Misia dzisiaj wstala z czerwonym, lzawiacym oczkiem. Kurcze nie wiem co jest grane. Przeplukalam jej sola fizjologiczna, jak sie obudzi to rumiankiem jej przemyje. Mam nadzieje, ze przejdzie.
Róża ja zamawialam takie pakiety startowe na stronie Hippa- jeden z probkami mleke, a drugi ze sloiczkiem i w tym wlasnie byly rabaty do Rossmanna na produkty Hippa i kupon na odbior pudelka i w sumie wlasnie to odbierane w Rossmannia bylo "najbogatsze".
Madziaska caly czas myslami jestem z Toba! I kciki zaciskam caly czas. Na klawiaturze pisze srodkowymi palcami tzw. fakami, zeby reszte zaciskac
Dorcia no przepieknie Lenia wygladala! No strojnisia mala i jaki mial kapelutek czadowy!
Misi tez czasami rudy blysnie na glowie, ale coraz bardziej wchdzi w blond, a jak sie urodzila to byla kruczo-czarna! Wez zobacz na fb to pierwsze zdjecie co dodalam jak sie urodzila- miala czarniutka czupryne! Tez bym chciala, zeby nie byla ruda, ale od ciemnego do blondu i pzrez rudy musi przejsc
Niezly klocuszek z Lenki- tak jak moja Miśka, tydzien temu wazyla 6780 wiec teraz napewno 6800 pzrekroczyla. Pyzy nasze Ciekawe czy Zuzanka pobije ich wage?
emcia no troche przerabane z takim trybem pracy 4x4, moj A tez kiedys tak pracowal tyle, ze to bylo 4x2 i tez swieta czy nie swieta jak wypadl dzien pracujacy to musial isc i juz.
Suari zdrowka dla Igorka
Do mojego dzisiaj z jeszcze jednej pracy dzwonili- no jak nic to nic, a jak sie ruszy to nie wiadomo co brac, ale tej z dzisiaj raczej nie bierze pod uwage.
Chyba wiecej grzechow nie pamietam
My dzisiaj pospalysmy do 11:00, no jakos sie podniesc nie moglam
Misia dzisiaj wstala z czerwonym, lzawiacym oczkiem. Kurcze nie wiem co jest grane. Przeplukalam jej sola fizjologiczna, jak sie obudzi to rumiankiem jej przemyje. Mam nadzieje, ze przejdzie.
Róża ja zamawialam takie pakiety startowe na stronie Hippa- jeden z probkami mleke, a drugi ze sloiczkiem i w tym wlasnie byly rabaty do Rossmanna na produkty Hippa i kupon na odbior pudelka i w sumie wlasnie to odbierane w Rossmannia bylo "najbogatsze".
Madziaska caly czas myslami jestem z Toba! I kciki zaciskam caly czas. Na klawiaturze pisze srodkowymi palcami tzw. fakami, zeby reszte zaciskac
Dorcia no przepieknie Lenia wygladala! No strojnisia mala i jaki mial kapelutek czadowy!
Misi tez czasami rudy blysnie na glowie, ale coraz bardziej wchdzi w blond, a jak sie urodzila to byla kruczo-czarna! Wez zobacz na fb to pierwsze zdjecie co dodalam jak sie urodzila- miala czarniutka czupryne! Tez bym chciala, zeby nie byla ruda, ale od ciemnego do blondu i pzrez rudy musi przejsc
Niezly klocuszek z Lenki- tak jak moja Miśka, tydzien temu wazyla 6780 wiec teraz napewno 6800 pzrekroczyla. Pyzy nasze Ciekawe czy Zuzanka pobije ich wage?
emcia no troche przerabane z takim trybem pracy 4x4, moj A tez kiedys tak pracowal tyle, ze to bylo 4x2 i tez swieta czy nie swieta jak wypadl dzien pracujacy to musial isc i juz.
Suari zdrowka dla Igorka
Do mojego dzisiaj z jeszcze jednej pracy dzwonili- no jak nic to nic, a jak sie ruszy to nie wiadomo co brac, ale tej z dzisiaj raczej nie bierze pod uwage.
Chyba wiecej grzechow nie pamietam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Malina86.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336382 przez Dorciaition
Pocieszyłyście mnie z tymi włoskami
Ha ha Mia u mnie już teksty były, że listonosz rudy. A Krzysiu ciągle do Lenki ruda mówi. Wczoraj jadła marchewkę i wiadomo- buźka uwalona. KRzysiu wraca z pracy i mówi- "ale ona pomarańczowa", a ja "gdzie", a on "na buzi, no i na włosach też"! Najwyżej, będzie oryginalna
Co do stroju na chrzciny Lenki to może i ładny, ale tak nie wygodny, że szok. Tyle warstw miała ta kiecka, że ciężko było małą trzymać, niebezpiecznie.
Malina mam nadzieję, że Twoje zabiegi doprowadzą Miśki oko do poprzedniego, zdrowego stanu i nie będziecie musieli odwiedzać lekarza.
No to nasze dziewuszki mają podobną wagę. Lenka w ciągu 6 tyg przybrała 1 kg.
Ciekawe jak Zuzanka.
Hanka pewnie podobnie bo równo z Lenką "idzie" w wielu kwestiach
A te rzeczy dostajecie z tego co wypisywałyście w szpitalu tak? Nam nic nie dali :/
Suari dużo zdrówka dla Igorka. Ucałuj Go mocno
Madziaska koniecznie daj znać jak Sz się czuje.
Malina super u Twojego M z tą pracą. Fajnie, że tyle ofert. A tak się martwiłaś
Aa jeszcze takie prezenty dostała Lenia: kolczyki, bransoletkę z wygrawerowanym imieniem i datą urodzenia, zawieszkę na łańczuszek taką pobożną z wygrawerowaną datą chrztu, święty obrazek nad łóżeczko, album na zdjecia taki stojący na komodę, krzesełko do karmienia, ciuszki i pieniążki
Ha ha Mia u mnie już teksty były, że listonosz rudy. A Krzysiu ciągle do Lenki ruda mówi. Wczoraj jadła marchewkę i wiadomo- buźka uwalona. KRzysiu wraca z pracy i mówi- "ale ona pomarańczowa", a ja "gdzie", a on "na buzi, no i na włosach też"! Najwyżej, będzie oryginalna
Co do stroju na chrzciny Lenki to może i ładny, ale tak nie wygodny, że szok. Tyle warstw miała ta kiecka, że ciężko było małą trzymać, niebezpiecznie.
Malina mam nadzieję, że Twoje zabiegi doprowadzą Miśki oko do poprzedniego, zdrowego stanu i nie będziecie musieli odwiedzać lekarza.
No to nasze dziewuszki mają podobną wagę. Lenka w ciągu 6 tyg przybrała 1 kg.
Ciekawe jak Zuzanka.
Hanka pewnie podobnie bo równo z Lenką "idzie" w wielu kwestiach
A te rzeczy dostajecie z tego co wypisywałyście w szpitalu tak? Nam nic nie dali :/
Suari dużo zdrówka dla Igorka. Ucałuj Go mocno
Madziaska koniecznie daj znać jak Sz się czuje.
Malina super u Twojego M z tą pracą. Fajnie, że tyle ofert. A tak się martwiłaś
Aa jeszcze takie prezenty dostała Lenia: kolczyki, bransoletkę z wygrawerowanym imieniem i datą urodzenia, zawieszkę na łańczuszek taką pobożną z wygrawerowaną datą chrztu, święty obrazek nad łóżeczko, album na zdjecia taki stojący na komodę, krzesełko do karmienia, ciuszki i pieniążki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Dorciaition.
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336393 przez Dorciaition
U mnie też właśnie czarny
Aa, dzięki za info. Zmykam na stronę Hippa
Moje dziecie caały czas śpi. A w nocy pewnie znowu dyskusję będzie urządzała
Aa, dzięki za info. Zmykam na stronę Hippa
Moje dziecie caały czas śpi. A w nocy pewnie znowu dyskusję będzie urządzała
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336469 przez madziaska
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia Hania 4 tyg temu wazyla 5800 gram, za dwa tyg szczepienie, wiec zobaczymy ile przybrala Pewnie podobnie jak Lenka
Malinka nie za dobrze Ci z tym dzieckiem, spac tak dluuuugo??? Zazdroszcze Oby to oczko Miscie szybko przeszlo.
Mojej malej chyba cos z dziaslami zaczyna sie dziac, strasznie trze wszystkim co popadnie. Piszczy i ciagle chce cycucha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia Hania 4 tyg temu wazyla 5800 gram, za dwa tyg szczepienie, wiec zobaczymy ile przybrala Pewnie podobnie jak Lenka
Malinka nie za dobrze Ci z tym dzieckiem, spac tak dluuuugo??? Zazdroszcze Oby to oczko Miscie szybko przeszlo.
Mojej malej chyba cos z dziaslami zaczyna sie dziac, strasznie trze wszystkim co popadnie. Piszczy i ciagle chce cycucha
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336513 przez Dorciaition
Madzia dobrze, że już po. Teraz będzie już tylko lepiej
Ha ha a sen fajny
U nas coś tam się dzieje z dziąsełkami (są nabrzmiałe), ale pediatra mówiła, że to jeszcze trochę potrwa.
Ha ha a sen fajny
U nas coś tam się dzieje z dziąsełkami (są nabrzmiałe), ale pediatra mówiła, że to jeszcze trochę potrwa.
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336541 przez mia1082
Madziaska no suuuper ze wszystko w porzadku. No szkoda z tym snem ze tylko motor mu sie przysnil ale sie ciesze bo caly czas o Was myslalam.
Malinko zdrowka dla Misi oby szybciutko jej przeszlo
A moj grubcio wkoncu zasmakowal w sloiczku i sa to brzoskwinie nawet mamie nie dal sprobowac dostal tylko pol sloiczka bo to pierwszy raz ale podejrzewam ze by jeszcze pozarl wiecej
A przy marchewce z ziemniaczkami to mi taka histerie odwali ze szok sloiczek poszedl do kosza
Malinko zdrowka dla Misi oby szybciutko jej przeszlo
A moj grubcio wkoncu zasmakowal w sloiczku i sa to brzoskwinie nawet mamie nie dal sprobowac dostal tylko pol sloiczka bo to pierwszy raz ale podejrzewam ze by jeszcze pozarl wiecej
A przy marchewce z ziemniaczkami to mi taka histerie odwali ze szok sloiczek poszedl do kosza
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 9 miesiąc temu #336589 przez madziaska
Ja tez sie ciesze, ze juz po wszystkim Dziekuje za kciuki i mile slowa, to bardzo pomaga
Mia ja tez planowalam do 6 miesiaca, ale wydaje mi sie, ze potrwa to dluzej Hania kocha cycunia Moze jak wprowadze stale pokarmy to chociaz ogranicze, a z czasem pozegnamy sie z cycuchem
Mia ja tez planowalam do 6 miesiaca, ale wydaje mi sie, ze potrwa to dluzej Hania kocha cycunia Moze jak wprowadze stale pokarmy to chociaz ogranicze, a z czasem pozegnamy sie z cycuchem
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336591 przez mia1082
Madziaska trzymam kciuki bo u mnie jak tak dalej pojdzie to chyba do osiemnastki cycucha bedzie ciagnal tak go uwielbia
I nie masz za co dziekowac
A mam pytanko czy robicie podwojne pieluszkowanie swoim dzieciom??? Bo juz sama nie wiem co robic po porodzie powiedzieli zeby robic .... przyszla polozna powiedziala ze nie... pediatra powiedzial ze nie... a wczoraj lekarz ktory badal Kacperka powiedzial zeby robic jeszcze teraz..... ehhhhh co Wy na to???
I nie masz za co dziekowac
A mam pytanko czy robicie podwojne pieluszkowanie swoim dzieciom??? Bo juz sama nie wiem co robic po porodzie powiedzieli zeby robic .... przyszla polozna powiedziala ze nie... pediatra powiedzial ze nie... a wczoraj lekarz ktory badal Kacperka powiedzial zeby robic jeszcze teraz..... ehhhhh co Wy na to???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mia1082.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336594 przez Dorciaition
Jak do osiemnastki to koledzy na pewno mu pozazdroszczą
Madziaska wspomniałaś o tabelce. Chyba faktycznie trzeba ją zaktualizować.
Mia my nie robimy podwójnego pieluszkowania. Nikt nam o nim nie mówił, więc chyba nie trzeba.
Dziewczyny macie jakiś fajny no i łatwy przepis na pyszny obiadek? Mam ochotę zrobić juterko coś dobrego.
Madziaska wspomniałaś o tabelce. Chyba faktycznie trzeba ją zaktualizować.
Mia my nie robimy podwójnego pieluszkowania. Nikt nam o nim nie mówił, więc chyba nie trzeba.
Dziewczyny macie jakiś fajny no i łatwy przepis na pyszny obiadek? Mam ochotę zrobić juterko coś dobrego.
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #336602 przez mia1082
he he he Dorcia byle mi tu polowy wsi na obiad nie sprowadzi
Kwestie kulinarne pozostawiam innym bo zadna ze mnie kuchareczka
hmmm to juz nie wiem Dorcia bo u Kacperka tez wszystko ok a jedni mowia tak drudzy inaczej i badz tu czlowieku madry
Kwestie kulinarne pozostawiam innym bo zadna ze mnie kuchareczka
hmmm to juz nie wiem Dorcia bo u Kacperka tez wszystko ok a jedni mowia tak drudzy inaczej i badz tu czlowieku madry
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona