BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338066 przez vestusia
Więc wklejam te podkłady:

Dorcia dobrze, że przypomniałaś mi o tych rozmowasz w Szoku. BO bym zapomniała :D
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #338131 przez kima
Oooo Dorcia ja też zapomniałam, że to dziś :huh: Ale dobrze, że chociaż u Ciebie pamięć doskonała :P

W rossmanie rzeczywiście pewnie wyjdzie taniej, ja zamawiałam u jednego sprzedawcy wiele rzeczy i kurierem to mi się opłacało. Ja biore zawsze taki podkład do torby jak gdzieś idę, jak go u kogoś przebieram to właśnie na tym kłade, co by nie było jakiegoś kleksa :P

No ciekawa jestem baaardzo co tam u Anii_ może jeszcze kiedyś się do nas odezwie.. ;) przecież o nas nie można ot tak zapomnieć B) B) B)

Ja wkleję Wam jutro mojego golasa :P też ma dwie fałdeczki na nóziach, ale ja je kocham, ciągle tylko go zacałowuje, a Kubuś czasem robi minę zniesmaczoną jakby chciał powiedzieć "wystarczy, uspokój się matka" hehe :laugh: Też go w dzień noszę, zwłaszcza chwilę po jedzeniu, nie chcę go kłaść od razu na kocyku, bo dostaje czkawki, zresztą nie potrafię się opanować, takie małe bobaski są właśnie do przytulania, całowania i kochania :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #338160 przez vestusia
Kima racja - jak zamawiasz więcej rzeczy, to wtedy się opłaca. Ja tak samo zawsze jeden podkład zabieram ze sobą, do przewijania :)

To prawda, że o nas nie można po prostu zapomnieć :D Tylko naprawdę nie wiem, czemu Aniaa_ się nie odzywa...

A z tym całowaniem to mam identycznie he, he, he! Czasami mam takie same wrażenie, że Zuzia patrzy na mnie jakby chciała mi powiedzieć, żebym przestała :D Ale i tak to kocha i się cieszy :D A ja również nie mogę powstrzymać się od jej całowania. Ona taka kochana. To prawda, że takie małe dzieciaczki są właśnie do całowania, tulenia i w ogóle. Bo przecież jak urosną, to już nie będą chciały takich czułości :D Tzn. będą chciały, ale nie od nas ha, ha, ha :D

O, Bob wrócił. Ja zjadłam spagetti a Bob Zuzię obudził trzaskaniem drzwiami. Uduszę go kiedyś. Może jeszcze przyśnie.

Dobra babeńki. Ja spadam, obejrzę te rozmowy w szoku a potem na te urodziny jadę. Pewnie napiszę coś dopiero jutro.

Baj, baj! :* :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #338165 przez Malina86
Czesc Mamusie!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Bylismy na spacerze, zlapal nas deszcz i zapieprzalismy biegiem do domu :)

Bylam w Rossannie, kupilm sloiczki, kaszki (jest promocja druga za 50%), witamine D w aptece jeszcze odebralam i krem do dupy :)

Jak chcecie zjesc cos dobrego to zapraszam na golabki, wlasnie bede robic- gotuje ryz i liscie obgotowuje.

Co do tych podkladow to ja kupuje Bella Happy- w promocji za 10 szt. placilam 15,99 w Superpharm i sa lepsze jakosciowo od tych babydream i wieksze, ale bez promocji drozej wychodza.

Uciekam do moich golebi :) O Rozmowach w toku pamietam, a juz sie wczoraj wkurzylam, bo mi sie zdawalo, ze jest 29.03 i, ze przegapilam :)
12 lata 9 miesiąc temu #338295 przez Dorciaition
Malina będę u Ciebie za godzinę. Pakuję Lenkę i wyruszamy :lol:

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #338306 przez emkapl84
AAAAAAAAaa zapomnialam o rozmowach w toku!!!!!!!! niech mi ktos opowie jak bylo!!!!
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #338307 przez emkapl84
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #338309 przez emkapl84
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #338323 przez emkapl84
no masakra!! chcialam sobie wlaczyc odcienek rozmow w toku ze strony tvn a tam komunikat, ze ze wzgledu na ograniczenia licencyjne ten odcinek nie moze byc wyswietlony w moim kraju i mozna go obejrzec tylko na terenie Polski :angry: :angry: :angry:
12 lata 9 miesiąc temu #338330 przez Dorciaition
Vestusia dziękuję za fotę :)

Emcia nie masz co żałować. Ja to się tylko zdenerwowałam. Za nic nie wierzę tym ludziom.

Sukieniusia śliczna.
A NAtalka (zawsze chce pisać Emilka ;)) cudniutka. Chudzinka :) Widzę, że wszystkie misie z jednej kolekcji :)

12 lata 9 miesiąc temu #338331 przez kima
Nie no jak dla mnie to poprostu "żenua", Drzyzga rozmawiała z nią, jakby conajmniej to ona była ofiarą. Chyba zapomniała co ta kobieta zrobiła, ludzie nie zapominajmy, że ona zabiła własne dziecko! Teraz robi się z niej ofiarę, co to ona przeżyła, a z jej męża już wogóle bohatera niczym supermen, że jej nie zostawił :ohmy: Ostatnio w necie czytałam, że z śledztwie podobno stwierdzono, że Madzia została zabita dwa dni wcześniej, a na ich komputerze zostały odkryte wstrząsające rzeczy. Kiedyś w tv widziałam reportaż i pokazywali ich zdjęcia ze ślubu z jakimiś karabinami, kto normalny robi sobie zdjęcia w sukni ślubnej i z bronią :ohmy: Poza tym b.kiepsko się tłumaczyła - "wróciłam po .. yyy pampersy" wzięłam za mało pampersów". Gdyby powiedziała, że ich wogóle nie wzięła to już bardziej wiarygodne, ale przypomniała sobie, że wzięła 10 a jednak chciała 20? :unsure: Dla mnie to śmich na sali, ale w naszym kraju to się nie zdziwię, jak ją uniewinią..
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338337 przez Dorciaition
Kima jak ją uniewinnią to będzie naprawdę chore. Mnie też zadziwiło to z pampersami.
Nie potrafiła odpowiedzieć na pytania, a on taki pewny siebie. Drażni mnie.
Celebryci.

Aaa, Dziewczyny tabelka jak za dawnych czasów jest pode mną ;)

12 lata 9 miesiąc temu #338345 przez Dorciaition
12 lata 9 miesiąc temu #338346 przez kima
Dorcia dobrze, że pod Tobą, bo na 1wszej stronie nie widać było wszystkich zdjęć.
Aż mi się łezka zakręciła w oku jak zobaczyłam te nasze maleństwa, mój Kubuś miał kruczoczarne włoski i dużo krótsze.. i był taki pulpecik słodziuśki :dry: :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #338349 przez Malina86
No Dorcia chyba helikopter Ci nawalil, bo cos Was nie ma?! Ja sie tak obzarlam, ze ledwo dycham. Golabkow mam jeszcze na kolejne dwa dni.

emcia sliczne zdjecia Natalki, tez Miśce zrobie jak sie obudzi :) Moze zgapie od Ciebie i tez z misiami jej zrobie, chociaz my mamy kazdego misia z innej parafii :)

Vestusia ja mam tylko 165 cm niestety.

Co do Rozmow w Toku to mnie ostatnio strasznie Drzyzga irytuje od pewnego czasu... Coraz bardziej debilne temamty wymysla, zaprasza jakies plastikowe lale, albo jakis bezmozgich gosci i swoimi pytaniami, takim sztucznym zaciekawieniem i podziwem jeszcze bardziej utwierdza ich w tym, ze sa ekstra.
Co do dzisiejszego odcinka to tak kima napisala- biedna matka i wielkoduszony malzonek- smiech na sali. Z checia bym jej zmyla tez glupkowaty usmieszek z twarzy.
A ta ruda w tym wiezieniu to juz wogole brak slow... Ja nie wiem co sie dzieje na tym swiecie. Ja rozmumiem, ze moze wystapic szok poporodowy, depresja, ale niedlugo to bedzie trwalo chyba z 18 lat i bedzie wytlumaczeniem na wszystkie dzieciobojstwa.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia