BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339144 przez Malina86
Hahaha Vestusia dresik czadzik :) Ciekawe czy damskich nie bylo? Byscie mialy z Zuzia takie same :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

sarna fajnie, ze juz w domku jestescie. Ucaluj Dara mocno i orzechow nie tykaj :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #339148 przez luska
hejka

OO Vestusia o ty niedobra tak sie spić :P :P Pozazdrościć tylko takiego stanu hehehe

www.a6w.pl/ a tu masz linka , albo wpisz sobie w google a6w

emka no proszę jaka zdolniach z Natki :laugh: teraz tylko coraz bardziej nasze dzieci będą się usamodzielniać i za chwile zatęsknimy za czasem w którym były takie maluśkie i do wszystkiego mamusi potrzebowały

Docia mi się wszystkie te rowerki podobaja ale jak bym miała Olowi kupić to pewnie z tymi piratami :) Docia mamy taka wanienke allegro.pl/fisher-price-rainforest-wanie...177-i2233498126.html to juz bedziesz wiedziała co ja trzyma ;)

hehe Vestusia prześliczny kwiatek :P .Powinnaś dostać po tyłku , ze marudziłaś nam tu i z córeczki pulpecika robiłaś.Zuzia to całkowicie normalny bobasek nie jest ani chudzielec on grubasek.Idealna!!!!

docia ale Lenka słodka .Z Olem maja takiego samego misia tyle , ze olo ma brazowego ,a Relcia ma białego tylko z krawatem :P

hheheeh Malina usmiałam sie do lez z twojego małza , ale tak na serio dobrze , ze tylko tak się skończyło.dasz rade misja to tez złote dziecko do spania noo i będziesz miała o jedno dziecko w domu mnie czyli i nie będzie tak się bałaganić, mniej prania, gotowania i tego wszystkiego

A propo takich sytuacja to moich rodziców znajomi mieli numer hehehe.Własnie z taka wersalka.Pan R poszedł z moim starszym na ryby na nockę, a wiadomo jak to sie konczy.Ledwo się doczołgali z moi staruszkiem do domu .A to chłopina zaledwie 180kg żywej wagi .Taki zgon rąbną na swoja cześć wersalki , zadziałało jak katapulta .Biedna pani B wylądowała na ścianie na drugim końcu pokoju heheheh.Taki huk był , ze cała kamienica sie zleciała :lol: :silly:

vVestusia dzięki ja sie pytałam :)
Sarenko to się naciesz domkiem i zaraz tu wracja do nas.Wow nie podejrzewała bym , ze od orzechów mozna maluszka zatruc.Fakt ja raz miała taka jazde , ze tez myślałam , ze na ip wyladuje z olem jak byłam w ciązy bo sie orzechów nażarłam jak świnak.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339160 przez luska
A ja w końcu miałam chwile , zęby usiąść , bo od rana z Olem się szwendamy.wpadałam tylko młodą nakarmić a i tak na zebranie do przedszkola sie nie wyrobiłam B)

no znowu w szmateksach byłam

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339240 przez Róża
Cześc dziewuszki, już mi mija dół, tylko głowa boli od rana, ale tez przejdzie.
Dziękuję za słowa pocieszenia :*

Mój Mis złapał przedkąpielową drzemę, a małż wpadł na obiad i pojechał z kierem na wieczorną robotę do wawy, wróci pewnie po 22, więc będę siedzieć sama i mysleć :)

Śliczne sa wszystkie pulpeciki :) A Zuzieńka, jak dla mnie, to jest całkiem zgrabniutka, muszę znaleźć i wkleić z przed paru dni mojego grubaska, porównasz sobie Vestusiu, bo przy moim domowym ważeniu wychodzi mu właśnie koło 7400 :)

Malinka, zapomniałam zupełnie o tych chrzcinach. No to tak :) Po pierwsze mieliśmy byc 15 minut przed mszą w kancelarii, podpisać dokumenty, no i byliśmy, ale przed nami była kolejka 3 osób,i żadna z nich nie chciała nas wpuścić, mimo iż widzieli, ze mamy chrzest zaraz i możemy się spóźnić, skończyło się na tym,że do kościoła weszliśmy całą piątką jak już ksiądz był na ołtarzu, cały Kościół ludzi a my paradowaliśmy środkiem do przodu do naszej ławki :) no i teraz wyobraźcie sobie że w kościele jest 5 rzędów ławek, 3 takie główne, w środkowym w pierwszej ławce siedzą jedne ludki na chrzest, za nimi ławka wolna, więc siadamy, jak już się usadowiliśmy, to patrzymy, a w tym rzędzie obok i z lewej i z prawej wolne pierwsze ławki, no to pomyśleliśmy, ze pewnie dla nas, a my się chowamy, po naradzie z chrzestna wstaliśmy i przez środek do ławki po prawo maszerujemy wzbudzając nie lada zaciekawienie. Tam babcia jakas laskę podniosła i do nas że tutaj siadać nam nie wolno tylko po lewo :) no dobra, to my znów wstajemy, i teraz do tej pierwszej ławki z lewej juz z bananami na twarzy że takie wycieczki sobie urządzamy, a wstyd nam było jak nie wiem co :) no i co dalej? z tamtej pierwszej ławki wygonił nas kościelny, i wrociliśmy do tej w której siedzieliśmy na początku, ja myślałam ze padnę, zresztą nie tylko ja, jaką polewkę miała z nas cała rodzina to możecie sobie wyobrazić :) jak takim sznureczkiem sobie spacerowaliśmy od nas do was :)
A poza tym, to w trakcie wywrócił nam sie fotelik Szymka, w którym go wnieśliśmy do kościoła i narobiliśmy trochę szumu, a jako wisienka na torcie, mój brat na moment chrztu jak juz podeszliśmy zapomniał gromnicy i musiał sie po nią wrócić :) No i tak wyglądał nasz chrzest :)

Nie doczytałam Was jeszcze, ale widziałam że Sarna wróciła, ciesze się, zę już jesteście w domku :*

Luska, super te ciuszki!!!

Znalazłam zdjęcia Szymka z misiem jak był malutki i troszkę większy, teraz tez musimy mu zrobić :)

Tu miał 2 m-ce bez jednego dnia :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A na drugim 2 m-ce i dwa dni :)
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339284 przez vestusia
Dżem dobry wieczór :D

Kurka ten dres to naprawdę porażka.
Malina - a ten niby jest dla dziewczynki? No szok po prostu, nawet nie wiem czy po domu założę Zuzi coś takiego. Porażka na całego :D

Sarna dobrze, że już jesteście w domu. Nie pomyślałabym, że to od orzechów. Kurka ten Twój Daruś choruje chyba za Was wszystkich. Oby to przeszło, bo taki malutki a już tyle niefajnych doświadczeń za nim.

Luska dzięki za link odnośnie tych ćwiczeń. Ja to jakaś niemyśląca czasami jestem, zamiast od razu zgooglować to wyszłam na ostatnią blondi :D
Ciekawe z tą katapultą he, he, he, musiało być zabawnie :D
Fajna ta wanienka co wkleiłaś. Kurka, ja już nie mogę się doczekać aż Zuzia będzie siedzieć, wtedy kąpiel będzie inaczej wyglądać. Przynajmniej jesteśmy na etapie, że leży spokojnie w wannie i już nie płacze od długiego czasu :D

No a ciuszki rewelka!!! Te z Minnie są cudaśne, kurka nieraz naprawdę idzie znaleźć niezłe rzeczy na szmatkach. Ja też kupiłam dwie sukieneczki i kilka innych rzeczy - fajne i dosłownie za grosze.

Róża no to przeboje z tym chrztem. Wesoło było no ale co zrobić :D Tak czasami bywa he, he, he :D

No a Szymuś jak ślicznie wygląda na foci. Ta na golaska z miskiem w tle jest urocza :*

Zuzanna już śpi, obróciłam ją na brzuszek na żabcię i śpika dalej. Wieczór dla nas. Piotrek powiedział, że będziemy oglądać Madagaskar II. No niech mu będzie, choć ja pewnie szybko zasnę, bo nie czułam się dzisiaj najlepiej po wczorajszej bibie :D

Miłego weekendu Mamuśki, bo pewnie będzie tutaj cisza.

Ivuś - pisz tu do nas :*

12 lata 9 miesiąc temu #339291 przez Dorciaition
Luśka ciuszki superowe :) Naprawdę.
U nas nie ma żadnych lumpków :/
Wanienka też bardzo fajna, ale droga :/

Róża no to mieliście wesoło ha ha Chciałabym to zobaczyć ;) Będziecie mieli co wspominać :)
cudowne zdjęcia Szymka. To pierwsze rewelacyjne.

Vestusia niee, to chłopięcy dres. Poczeka na Twojego Synka :laugh:

Zapowiada Wam się romantyczny wieczór przy Madagaskarze. :silly:
Mój wrócił dziś szybciej, ale co z tego jak śpi. Nawet wody mi nie wlał do wanienki. Ale za to weekend ma wolny. W końcu!

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #339294 przez vestusia
Dorcia - ja nawet synkowi tego dresu bym nie założyła!!! On jest obrzydliwy, taki sztuczny, no nie mam nawet jak tego opisać. Obrzydlistwo. A najśmieszniejsze, że babcia była taka zadowolona i taka radosna jak mi go wręczała. Że taki cudny. A ja w szoku nie umiałam chyba udać zbytnio radości. Masakra ha, ha, ha :D

No Krzyś nabiera sił na weekend sa, sa, sa :D

Zapowiada się gorący weekend he, he, he :D

Dobra lecę :D
12 lata 9 miesiąc temu #339307 przez Dorciaition
Ha ha ha :silly: :silly: :silly:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339329 przez madziaska
Dobry wieczor laseczki :)

Podczytywalam WAS z tel, a ze nie lubie z niego pisac, wiec nie odzywalam sie :P
Teraz juz mam neta w laptopie, wiec jest ok. Przepraszam, ze nie odpowiem, ale tyyyyleee tego ;)
Zdjecia bobaskowych golaskow cuuuuuuuuuudooooooooowneeeeeeee :kiss:
Vestusia gdzie tam Zuzia grubas... Naprawde ona nie jest grubasem powaznie. Wklejam zdjecia Hani i porownaj. Wydaje mi sie, ze gabarytowo podobne. Nie wiem ile Hania wazy, ale nie wydaje mi sie grubasem. Ja lubie jej faldeczki, moge je calowac caly dzien

Dorcia popatrz jaki rudzielec z Hani na zdjeciu ;)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339340 przez katka
Witajcie nie pisze bo nie bardzo mam czas bo Olinka marudna ale sumiennie was podczytuje
Na dowód wklejam mojego pulpecika jak tańczy na łóżku :silly:

I mój mały chorowitek w trakcie leczenia

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #339346 przez madziaska
Olinka rewalacyjna poza :) Taka KOBIECA ;) A na drugim bidulka nasza kochana, duzo zdrowka dla niej :*
12 lata 9 miesiąc temu #339362 przez Dorciaition
Madziaska cieszę się, że Ty się cieszysz ;) Teraz będzie już tylko dobrze.
Którego maja masz ten ślub? Jakiś wieczór panienski musimy Tobie tutaj na forum urządzić :lol:

Hanka cudna. No i faktycznie ma też rudawe włoski na tych dwóch pierwszych. Aż Krzysia zawołałam ;) Dziwne te włosy naszych panienek.

Olinka jaka tancerka ha ha . Super wygląda.
Ucałuj ją mocno. Zdrówka :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339392 przez Malina86
Haha Katka, Olinka chyba cwiczy poze na rozkladowke :)

Róża no to zabawnie mieliscie na chrzcie haha, a zdjecia Szymka cudneeee!

madziaska teraz juz napewno bedzie tylko dobrze!

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339407 przez madziaska
Dorcia 30 czerwca ;)

Wszystkiego najjjjjjjjjjjjj dla Bartusia z okazji ukonczonego 5 miesiaca :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339431 przez Malina86

A wlasnie!!!! Bartusiu wszystkiego co najlepsze!!!! Zdrowka przede wszystkim!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia