BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340104 przez vestusia
Witam Was Kochane.

Ja tylko na chwilę, bo myślałam, że mnie dziś coś trafi.

Znowu mi komp padł i nie pomogło przywracanie systemu i znowu musiałam zrobic format dysku!!!

Przede wszystkim sto lat dla Hanusi :*

A Aurelcia to jutro dopiero :D

Odezwę się wieczorkiem, Zuzia coś dziś marudzi. Ma jakieś krostki czerwone na brzuszku i dziś troszkę na buzi. Jedyne co przychodzi mi do głowy to nivea - szampon i płyn do kąpieli 2 w 1, bo dostałam od kumpeli, a że z Hippa mi się skończył to zaczęłam używac 3 dni temu ten. No i krostki czerwone ma. Dzis to odstawimy i zobaczę czy to się będzie zmniejszac czy nie. Mam nadzieję, że to minie.

Odezwę się później. Buziole.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340107 przez Dorciaition
Dzień Doberek.

Też tylko na chwilkę.

Sarna chętnie bym się poczęstowała. Uwielbiam :lol:

Luśka Aurelka wygląda cudownie. A jaką ma extra opaskę :)

Kima śniłas mi się dziś. Kazałaś mi jeżdzić z Kubusiem w wózku pod moim blokiem. Był tylko w pampersie :ohmy: Więc przykryłam go kocykiem. Jak przyszłas tak mnie opieprzyłaś, że szok. Mówiłas, że Kubuś musi się hartować ;)
Biedny ;)

Vestusia oby to było jednak od szamponu, bo wtedy przynajmniej będziesz wiedzieć, odstawisz i minie.

My po zakupach. Kupiłam sobie kurtę, sukienkę, 2 bluzki, a Lence tym razem spodnie, które już miałam wcześniej upatrzone w Cubusie, ale kosztowały 60 zł. Dziś promocja 15 :lol: Tylko, że nie ten kolor co chciałam i rozmiar 92. Ale to nic- poczekają :)

Miłej niedzieli.

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340236 przez Malina86
Czesc Babenki!

Haniu wszystkiego najlepszego! :kiss: :kiss: :kiss:

luska Arelcia gwiazda :)

Vestusia oby Zuzi zeszly krostki. Jak nie beda schodzic to wykap ja w wodzie z zaparzona kora debu- kupisz w zielarskim.

Dzisiaj do poludnia byla piekna pogoda- bylismy na spacerku, a teraz juz deszcz i ciemno.

Odwiedzili nas moi rodzice, zrobilam obiadek- Róża robilam m.in te kotlety z Twojego przepisu i wyszly dobre, tylko mi sie troche rozwalaly przy smazeniu.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #340270 przez Dorciaition

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 9 miesiąc temu #340333 przez Malina86

12 lata 9 miesiąc temu #340343 przez [email protected]

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340351 przez [email protected]
Emcia- a jak Twoja Natalka? lepiej się juz czuje? mam nadzieje że katarek nie przerodził sie w nic gorszego!!!

no i Suari-tez nic sie nie odzywasz-czy z Igorkiem jest lepiej? obyło się bez szpitala?

i Katki Olinka tez jak się czuje? inhalacje pomogły?

biedne te nasze dzieciaczki!!!
buziaczki dla chorybzd malutkich!!!

Katka- Ty to biedna byłas z synkiem, no i mam nadzieje ze moj Daro prędko się "naprawi" na stary system:) ale pracowac nad nic coraz ciężej bo i Domisia ciężko przekonac a i darusiowi ząbki podchodzą i jest bardzo nerwowy i pierśc chce ssac z palcem w buzi!!! wtedy ssanie nie działa bo powietrze z palcem łapie puszcza pierś i szoruje palcami! szok- to dla mnie nowośc:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340388 przez kima

12 lata 9 miesiąc temu #340396 przez Malina86

Kima hahahahaaha prima aprilis!!!!
12 lata 9 miesiąc temu #340402 przez Dorciaition
proba

12 lata 9 miesiąc temu #340404 przez Dorciaition
pisalam przed chwila dluugiego posta z tel i nie wszedl!! :/

Kima to samo chcialam napisac. Ha ha :P

Malina pisalam ze Ci co jezdza na tirach jeszcze rzadziej sie widza. A co weekend to fajnie. Jak nie wytrzymacie to malz bedzie mogl zawsze wrocic co? Ale kasiore niech najpierw uzbiera. No nie wiem. Musicie sami wiedziec. A Ty czarownica to tym bardziej :P

Ide lulkac

pa

12 lata 9 miesiąc temu #340414 przez Malina86

12 lata 9 miesiąc temu #340418 przez Róża
Cześć piekne :)

Ogromne całuski dla Hanulki od Szymcia i mamy :* :* :*

Lusia, sliczne zdjęcie Aurelki ;)

Malinka, przykro mi, ze się placuchy rozpadały, bbuuu, moze więcej mąki? Ja jak dziś pamiętam, to była pierwsza rzecz którą sama robiłam jak poszliśmy mieszkać do teściów, zostałam z nimi sama, M byl w pracy, miała być popisówka, z nerwów nie dodałam jajek, nic nie wyszło ... kawałki piersi z patelni takie rozciapane ;] To byla pierwsza rzecz która mi nie wyszła od czasu kiedy sama gotuje ale byłam zla ;/

Kima - ja oczywiscie uwierzyłam !!!

Vestusia jak Zuzanka? Krostki schodzą? U nas ten plyn nivea jest ok, ale np po kremie z nivea Szymkowi wyskoczyło jakies uczulenie, krostki.

Buziole kochane :*
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340451 przez [email protected]

a tym textem ze zarabia jak górnik to nie słyszałam nigdy :)

Kima- ja tak chciałam Adama nabrać:P

ok dziewuszki zmykam do łóżka!
wkleje tylko zdjecie mojej goloneczki:)
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #340460 przez katka
Witajcie moje dziecko juz nie śpi od 6 :(

Kima ja uwierzyłam i juz ci miałam pisac zebyś nas nie zostawiała dla nowego wątku ciążowego ;)

Sarna Olince troszke przechodzi ale nadal ma katar. goloneczki są do schrupania :silly:

Luśka ale mała dama a opaska czadowa

Róża nie jesteś materialistką kazdy ma takie myśli jak sie coś wali i kupe kasy na to trzeba wydać.

Malinka ja trzymam kciuki żebyście byli zadowoleni z podjętej decyzji

Nudze sie z rana to moze wam jakięś zdjęcia zaraz wkleje
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży