- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339844 przez katka
Witajcie kochaniutkie
Padam dziś na twarz ale jestem z siebie dumna posprzątane na święta zostala mi tylko kuchnia.
Wszystkie kąty przetrzepane.
Zdjęcia dzieciaczków superanckie
Malinka daruj mu juz no musial jakoś odreagowac
Róza ale sie uśmiałam z waszego chrztu.
Pa kochane uciekam na relaks do wanny
Padam dziś na twarz ale jestem z siebie dumna posprzątane na święta zostala mi tylko kuchnia.
Wszystkie kąty przetrzepane.
Zdjęcia dzieciaczków superanckie
Malinka daruj mu juz no musial jakoś odreagowac
Róza ale sie uśmiałam z waszego chrztu.
Pa kochane uciekam na relaks do wanny
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 9 miesiąc temu #339848 przez Dorciaition
Malina ha ha ten Twój małż to udany jest
Weź mnie nie denerwuj, że nie masz figury. To co ja mam powiedzieć?
Wybacz, wybacz małżowi.
Lence kupiłam dziś tylko bluzeczkę.
My za chwilę zabieramy się za whisky. Więc pa pa
Śpijcie dobrze
Weź mnie nie denerwuj, że nie masz figury. To co ja mam powiedzieć?
Wybacz, wybacz małżowi.
Lence kupiłam dziś tylko bluzeczkę.
My za chwilę zabieramy się za whisky. Więc pa pa
Śpijcie dobrze
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339882 przez kima
hej, widzę Madziaska, że Hanulka wyczuła, że Kubuś podjada marchewkę i też zasmakowała
Ale jak widać po minach - nie zrobiła furory i nie wiem jak Kubuś to zrobił, ale ciuchy i leżaczek były brudne, a śliniaczek tylko się czysty ostał
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale jak widać po minach - nie zrobiła furory i nie wiem jak Kubuś to zrobił, ale ciuchy i leżaczek były brudne, a śliniaczek tylko się czysty ostał
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez kima.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 9 miesiąc temu #339902 przez luska
hej laseczki
malina twó małz jest poprostu the best
u mnie to samo , juz nie pamietam kiedy sobie coś kupiłam, ale malucha ciągłe coś
No Haniulka wcinała marcheweczke o i Kubus też.No to chyba tylko moja Aurelka i Daro nie mają za sobą pierwszego raz z marchewka hhehehe
Kubus jak golasek
Oj dziewczyny po tyłkach odemnie dostaniecie za robienie mi tu smaka
malina twó małz jest poprostu the best
u mnie to samo , juz nie pamietam kiedy sobie coś kupiłam, ale malucha ciągłe coś
No Haniulka wcinała marcheweczke o i Kubus też.No to chyba tylko moja Aurelka i Daro nie mają za sobą pierwszego raz z marchewka hhehehe
Kubus jak golasek
Oj dziewczyny po tyłkach odemnie dostaniecie za robienie mi tu smaka
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339926 przez [email protected]
Madzia-no ciekawe czy ślub brata jest takim uzasadnieniem, trzeba to sprawdzić, bo mi się wydaje że niekoniecznie. Mój Adam kilka razy juz zdawał różne takie państwówki i żadnego zmiłuj nie było:/ no ale niech on koniecznie zapyta!!! A z czystej ciekawoci-na co to uprawnienia?
Madzia no i dałaś marchewke:) ja ciągle czekam, jeszcze teraz w szpitalu lekarka mi powiedziała że skoro mały na piersi to żeby pokarmystałe wprowadzić jak mały bedzie miał 6 miesięcy. A z koleji jak była u mnie pielegniarka srodowiskowa to mowila zeby dawać wzesniej...
Róża – oj kurcze, te autowe sprawy zawsze mega drogie są:/
Malina-ty to ugodowa jesteś, bo u mnie jak coś o aklohol idzie to jak sie wsciekne i zacietrzewie to nie ma zmiłuj hehe no ale fakt, nowa praca, niebawem wyjazd i tata z łiskaczem –faktycznie warto wybaczyc;)
Ostatnio...no chyba jesienią, wyjezdzałam z garażu, tylko zapomniałam otworzyć bramy na podwórko. W ostatniej chwili zobaczyłam ją w lusterku i po hamulcu! No i tak troche walnęłam hahah na szczęście nic się nie uszkodziło-ani auto ani brama, bo brama drewniana
Kima Lusia-a ja z koleji od rana na szmacie:( ręce aż mam mega suche! Ale do swiąt już sprżatanie bierzące zostanie-czyli kurze i po Domisiu hehe dzisiajw kuchnie uprzątnęłam każdą szafke i wyniosłam do piwnicy milion szklanek i kupków nie od pary i brzydkie. Wyrzuciłam wszysko przeterminowane i bliskie przeterminowania, posortowałam torby i worki-kurde zrobiłam chyba wszystko! Adam umył okna i łazienki i kibelek
Lusia-posadziłaś Aurelkę jak ja Darusia?
Kima-boski ten kubunio-a włosiwo nadaje mu takiego uroku że hej!
Dorcia zabierasz się za whisky zaraz...ja to nieierpie! Niewiem jak można pić i wszyscy to wiedzą, a wiesz co jest w tym najlepsze-że teraz na urodziny dostałam 3 litry Jacka Danielsa!!!!!!!!! Myślałam że padne! No i jeszcze dostałam kieliszki do szampana, pełno cudnych kwiatów i kasiory
A kilka dni wczesniej dostałam 12letniego Johny Walkera, wzięłma bo akurat znajoma wyswiadczła mi przysługe i dałam jej w podzience-myslałam ze moj Adam mnie zabije bo to ponoć około 300 kosztuje! Ja szczesliwa bo dostałam, pozbyłam sięw dobrym uczynku no i Aadam nie spił się moim prezentem hahah
Wypuściłam się dziś na zawidowskie zakupy czytaj-biedronka, apteka, dino-i 400 poszło się...
No ale nakupiłam już napoje, mięcho, słodkości jakieś-no ale jeszcze chwile temu zapłaciłabym za to z 70 zł mniej!!!
...w ogole moja Neira dosała ciote!!!! Znowu na świeta-jak rok temu! Jak na jesień miała cieczke to miałam sado psów przed płotem, jeden cwaniak wskakiwał na skrzynke od prądu i przez płot do nas, a potem nocował na tarasie. Między sąsiadami jako płot mamy siatke-taki zwykły płot i jeden pies ją przegryzł!!! Wczesniej jeszcze była młoda i psy nie interesowały się-ale jesienia było przegięcie-ciekawe jak będzie teraz:/
Daro mój przez szpitaj się rozregulował i nie śpi w dzień jak dawniej no i nerwowy jest i nerwowo w buzi grzebie. Na 100% mu ząbki podchodzą-ciekawe tylko kiedy wyjdą, w buzi nic nie widać a on taki malutki. A dzisiaj hahaha leżał na leżaczku i popłakiwał bo już głodny był i stanełam nad nim, wyciągnęłam pierś żeby szybciej było-a on zobaczył ją i zaczął się tak głośno śmiać-cwaniaczek jeden:)
Ok dziewuszki, film sie kończy-drętwy nieco(STONE) zabieram męża i idziem do wyrka pomolestować się troszku
BRANOC!!!!
Madzia no i dałaś marchewke:) ja ciągle czekam, jeszcze teraz w szpitalu lekarka mi powiedziała że skoro mały na piersi to żeby pokarmystałe wprowadzić jak mały bedzie miał 6 miesięcy. A z koleji jak była u mnie pielegniarka srodowiskowa to mowila zeby dawać wzesniej...
Róża – oj kurcze, te autowe sprawy zawsze mega drogie są:/
Malina-ty to ugodowa jesteś, bo u mnie jak coś o aklohol idzie to jak sie wsciekne i zacietrzewie to nie ma zmiłuj hehe no ale fakt, nowa praca, niebawem wyjazd i tata z łiskaczem –faktycznie warto wybaczyc;)
Ostatnio...no chyba jesienią, wyjezdzałam z garażu, tylko zapomniałam otworzyć bramy na podwórko. W ostatniej chwili zobaczyłam ją w lusterku i po hamulcu! No i tak troche walnęłam hahah na szczęście nic się nie uszkodziło-ani auto ani brama, bo brama drewniana
Kima Lusia-a ja z koleji od rana na szmacie:( ręce aż mam mega suche! Ale do swiąt już sprżatanie bierzące zostanie-czyli kurze i po Domisiu hehe dzisiajw kuchnie uprzątnęłam każdą szafke i wyniosłam do piwnicy milion szklanek i kupków nie od pary i brzydkie. Wyrzuciłam wszysko przeterminowane i bliskie przeterminowania, posortowałam torby i worki-kurde zrobiłam chyba wszystko! Adam umył okna i łazienki i kibelek
Lusia-posadziłaś Aurelkę jak ja Darusia?
Kima-boski ten kubunio-a włosiwo nadaje mu takiego uroku że hej!
Dorcia zabierasz się za whisky zaraz...ja to nieierpie! Niewiem jak można pić i wszyscy to wiedzą, a wiesz co jest w tym najlepsze-że teraz na urodziny dostałam 3 litry Jacka Danielsa!!!!!!!!! Myślałam że padne! No i jeszcze dostałam kieliszki do szampana, pełno cudnych kwiatów i kasiory
A kilka dni wczesniej dostałam 12letniego Johny Walkera, wzięłma bo akurat znajoma wyswiadczła mi przysługe i dałam jej w podzience-myslałam ze moj Adam mnie zabije bo to ponoć około 300 kosztuje! Ja szczesliwa bo dostałam, pozbyłam sięw dobrym uczynku no i Aadam nie spił się moim prezentem hahah
Wypuściłam się dziś na zawidowskie zakupy czytaj-biedronka, apteka, dino-i 400 poszło się...
No ale nakupiłam już napoje, mięcho, słodkości jakieś-no ale jeszcze chwile temu zapłaciłabym za to z 70 zł mniej!!!
...w ogole moja Neira dosała ciote!!!! Znowu na świeta-jak rok temu! Jak na jesień miała cieczke to miałam sado psów przed płotem, jeden cwaniak wskakiwał na skrzynke od prądu i przez płot do nas, a potem nocował na tarasie. Między sąsiadami jako płot mamy siatke-taki zwykły płot i jeden pies ją przegryzł!!! Wczesniej jeszcze była młoda i psy nie interesowały się-ale jesienia było przegięcie-ciekawe jak będzie teraz:/
Daro mój przez szpitaj się rozregulował i nie śpi w dzień jak dawniej no i nerwowy jest i nerwowo w buzi grzebie. Na 100% mu ząbki podchodzą-ciekawe tylko kiedy wyjdą, w buzi nic nie widać a on taki malutki. A dzisiaj hahaha leżał na leżaczku i popłakiwał bo już głodny był i stanełam nad nim, wyciągnęłam pierś żeby szybciej było-a on zobaczył ją i zaczął się tak głośno śmiać-cwaniaczek jeden:)
Ok dziewuszki, film sie kończy-drętwy nieco(STONE) zabieram męża i idziem do wyrka pomolestować się troszku
BRANOC!!!!
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339956 przez kima
Sarna Ty zboczuchu ale nie wiem co to za dzisiaj dzień rozpustny bo u mnie też było
I ja ogarnęłam mą chałupę, tzn zostały mi tylko grube roboty - okna, ale to jak mój P będzie w domu, tj czwartek i piątek i odsuwanie wersalek, itp. łazienka na błysk, kuchnia, pranie zrobione, ale nie wyprasowane, bo nie wyschło ahaaa i Xfactor oglądnięty
więc idę z moim oglądać filmik
dobrej nocki
I ja ogarnęłam mą chałupę, tzn zostały mi tylko grube roboty - okna, ale to jak mój P będzie w domu, tj czwartek i piątek i odsuwanie wersalek, itp. łazienka na błysk, kuchnia, pranie zrobione, ale nie wyprasowane, bo nie wyschło ahaaa i Xfactor oglądnięty
więc idę z moim oglądać filmik
dobrej nocki
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 9 miesiąc temu #339995 przez Dorciaition
Dzien Dobry
Jest 2:30, a moje dziecko od 40 min dyskusje sobie w lozeczku przeprowadz
Hanulka buziaczki od cioci i Lenki z okazji ukonczenia 4 miesiecy :* :* :*
Jest 2:30, a moje dziecko od 40 min dyskusje sobie w lozeczku przeprowadz
Hanulka buziaczki od cioci i Lenki z okazji ukonczenia 4 miesiecy :* :* :*
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340017 przez katka
Witajcie
Dorcia nie martw sie moja dziś wstała o 4,30 a jest teraz 9,30 i dopiero usnela.
U nas cała noc śnieg padał ale jest ciepło więc na dworze mega hlapa
Sarna współczuje że Daro sie rozregulował, bedziesz miała prace od nowa. Ja pamiętam że jak z Robciem wracałam ze szpitala to zawsze 2 tyg potem był nieznośny i taki jakby wystraszony.
Dobra na razie mykam sie ogarnąć
dla Hanulki
Dorcia nie martw sie moja dziś wstała o 4,30 a jest teraz 9,30 i dopiero usnela.
U nas cała noc śnieg padał ale jest ciepło więc na dworze mega hlapa
Sarna współczuje że Daro sie rozregulował, bedziesz miała prace od nowa. Ja pamiętam że jak z Robciem wracałam ze szpitala to zawsze 2 tyg potem był nieznośny i taki jakby wystraszony.
Dobra na razie mykam sie ogarnąć
dla Hanulki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez katka.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #340025 przez luska
hej laseczki
sarna dokładnie tak i była w siórmym niebie , poza tym jakies 2 dni temu odkryła ze ma nogi teraz tylko jak jest na golasa i je zobaczy to zaciesza
No dziewczyny ja juz to zrobiłam tydzień temu i co od poniedziałku jedziesz od nowa .Znaczy az taki hardcor nie będzie tylko meble i podłogi i łazienki No i pogotować wszytko ale to co da się zamrozić to już powoli od jutra będę robić
Sarna w domuk szybko Daro wróci do siebie.
Nie lubisz Danielska to sie podziel ze mna , bo ja uwielbiam
wczoraj tez miałam na zakupy jechać ale co moj sie ochlał piwska a sama nie mam zamiaru dźwigać tego wszystkiego i jutro będzie musiał ze mną jechać.Jutro juz chce częśc ciast popiec
a to moja koza z dziś
sarna dokładnie tak i była w siórmym niebie , poza tym jakies 2 dni temu odkryła ze ma nogi teraz tylko jak jest na golasa i je zobaczy to zaciesza
No dziewczyny ja juz to zrobiłam tydzień temu i co od poniedziałku jedziesz od nowa .Znaczy az taki hardcor nie będzie tylko meble i podłogi i łazienki No i pogotować wszytko ale to co da się zamrozić to już powoli od jutra będę robić
Sarna w domuk szybko Daro wróci do siebie.
Nie lubisz Danielska to sie podziel ze mna , bo ja uwielbiam
wczoraj tez miałam na zakupy jechać ale co moj sie ochlał piwska a sama nie mam zamiaru dźwigać tego wszystkiego i jutro będzie musiał ze mną jechać.Jutro juz chce częśc ciast popiec
a to moja koza z dziś
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340068 przez [email protected]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez [email protected].
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona