BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338630 przez Suari
I jak tu nie kochać pulpecików ;) ciąg dalszy :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #338637 przez Malina86
Haha Suari, ale Igorek paluchy u nóg rozciapirza :) Boski jest!
12 lata 9 miesiąc temu #338639 przez Suari
Malinka- on te paluchy ma po mnie :) ja też tak potrafię ;)
12 lata 9 miesiąc temu #338648 przez emkapl84
suari no i jakiemuskuły normalnie lepszy biceps od mojego M :blink: :blink: :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #338649 przez Malina86
Suari zdolniachy z Was :)

Zegnam się , dobranoc :)
12 lata 9 miesiąc temu #338655 przez Kredka
Nie dam rady wszystkiego nadrobic. Czytałam tyle str i nie pamietam :(
Za to zdjecia maluszków świetne :) rosną nam kluseczki

Vertusia Twoja to wazy tyle co mój MIki :) Ładnie podskoczyła :) tyle żemój Mikus jak miesiac temu go mierzylismy miał 70 cm, wiec troszke wiekszy

Sarna jak tam Daro???? Buziaki dla Was

Suari ja nie umiem tak paluchow u nog roztapirzac.. KUbus jaki muskuły hehe mały mocarz

MAlina gratki dla meza - nowa praca, nowe perspektywy. A mnie sie tez wydaje ze w ciemniejszych Ci włoskach lepiej, no ale najwazniejsze jak Ty sie czujesz najlepiej.

Dorcia :kiss: jak po chrzinach, jakos nie doczytałam. Zdjecia są?

U nas w nocy karmienie jest o 23 i potem ok 3-4 rano.Aa cos mie przypomniało... Suari sie chyba pytała o to jakie posiłki dają mamy co lecą na cycuchach.. mnie powiedziala pediatra że juz mogę po 1-2 łyzeczce podawac marchewke gotowaną, po paru dniach marchewka z ziemniakami + odrobinke wody. Po 5 miesiacu kazała surowe rzeczy tj jabłko, po łyzeczce soków...bardzo małe ilosci i spr czy nie ma uczulenia. Zaczynamy od jutra. JAk otwieracie słoiczek to ile mozna go w lodówce trzymac 24h? czy dłuzej?

Padam juz. Ide spać. Dobranoc .paaaaaaaaaaaaa

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 9 miesiąc temu #338666 przez luska
hej laseczki

Miśia jak zwykle pieknośc :laugh:

Hhehe a Igorek i te paluszki :lol:

My nocka jak zwykle wypas , tylko mloda wastała o 5.20 B) Teraz chrapie w najlepsze.....
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338671 przez vestusia
Hello Mamuśki!!

Emcia – Natalka superowa w tych misiach :D My takich fajnych nie mamy 
Co do rozmów w szoku to też tylko się zdenerwowałam. Ciągle miałam wrażenie, że ona ma uśmiech na twarzy i aż paznokcie obgryzałam, bo tak mnie ona wkurzała. Jak kuźwa nawet cofnęła się po pampersy, to przecież Madzia była opatulona, tak? Była zima, więc miała kombinezon, czapę, szaliki, no opatulona po uszy. To jak ona pieprzy, że jej wypadła i kuźwa umarła. No i te teksty, że oni nie mogą patrzeć na inne dzieci, że ciągle chcą robić butlę. No szlag mnie trafia. Nie mogłam nerwowo wytrzymać wczoraj.

Kredka, witaj wśród żywych :D Dobrze, że szczepienie macie za sobą, dzionek zleciał no i macie to z głowy. No i pełno gości, fajnie He, He, He :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Luska, jaka Aurelcia cudaśna :D Golasek kochany :laugh:

Malina – Misia też fajny pampersiak :D

Mojej Zuzi później zrobię fotę, bo będzie szła na drzemkę jeszcze w piżamce, a potem ją obrabiam 

Suari ale super fota i ta gwiazdka pośrodku ha, ha, ha to mnie rozbawiłaś :D No i jakie fajne paluszki u nóżek :D

Ja wczoraj dziewczyny pojechałam na te urodziny. Nie pytajcie jak się nachlałam. Piłyśmy najpierw jedno Martini, a potem coś dziwnego, nie wiedziałyśmy co to, ale wypiłyśmy. Okazało się, że to chyba była jakaś nalewka. Ledwo na oczy widziałam i ledwo do domu dojechałam He, He, He. Kumpela odprowadziła mnie na autobus a po wyjściu z autobusu zadzwoniłam do Piotrka bo bałam się iść do domu więc było mi raźniej rozmawiając z nim przez telefon. Miałam bańkę niesamowitą. Przyszłam, helikopter w głowie, ale zasnęłam. Obyło się bez miski He, He, He :D A potem budziłam się i Zuzia też się budziła, łaziłam do niej co chwila podawać smoka, nie wiem czemu spania nie miała. Rano jak się okazało miała kupę w pieluszce, więc może przez to? Nie wiem kiedy ją wycisnęła, ale w nocy nie byłam w stanie trzeźwo myśleć. To już chyba patologia.

Zuzia ogląda bajki, zaraz pójdzie się zdrzemnąć. Ja wypiłam kawkę i czekam na Zuzę, bo razem z nią walnę się jeszcze spać. Później zrobię te fotki i Wam wrzucę.
Nie chce mi się dziś nigdzie wychodzić, pogoda brzydka, ale chyba coś na obiad muszę wymyślić. Tylko co?? No i okropnie nie chce mi się z domu wychodzić, a będę musiała….

Już więcej nie będę piła, obiecuję :D

Napiszę coś później, bo teraz jakoś nie jestem w stanie normalnie funkcjonować ;-)

ps. Luska przeczytałam ten link odnośnie tych ćwiczeń, ale nadal nie wiem na czym one polegają. Uchyl rąbka tajemnicy he, he, he :D
12 lata 9 miesiąc temu #338684 przez emkapl84
Pokażę wam fotki mojego zdolnego dzieciaka!!!!normalnie duma mnie rozpiera, ze juz sama moze pić herbatki :lol: :lol: :lol:
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #338686 przez emkapl84
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338708 przez Dorciaition
Hello :)

Piękna Misia Pulpecik :)

Igorek też superowy. Fałdeczki u dzieciaczków są extra :D

Aurelka jak nóżki wyprostowała. Chciała pokazać jaka długa jest :) Luśka co to jest w tej wanience co ją tak ładnie trzyma?

Kredka nie uciekaj nam już na tak długo. Tak, my po chrzcinach. Foty są wcześniej.

Vestusia nie, no to juz prawdziwa patologia ;) ha ha no i dobrze, że sobie wypiłaś. Czasami trzeba. Tylko najgorzej rano.
Też miałam wczoraj bombe. Wypiłam 3 lampki wina i tak mnie ścieło, że szok.

Natalcia pięknie popija z kubeczka. Jak ktoś to tutaj kiedyś ujął- nasze dzieci dojrzewają :) No i bardzo ślicznie wygląda w tej sukieniusi.

Lencia też. Kilka dni temu jadłam obiad, ona marudziła, wiec wsadziłam ją do bujaczka i dałam butelkę do zabawy,gdzie była z 60 ml herbatki. Później patrzę, a tam pusto. Myslałam, że gdzieś rozlała, a ona to wszystko wypiła sama :)

Cały czas oglądam te rowerki i się zastanawiam czy kupić ten drewniany czy normalny?

allegro.pl/hudora-ratzfratz-3-0-pirat-ro...4-h-i2217357441.html

czy

allegro.pl/rower-rowerek-biegowy-drewnia...ska-i2177784007.html

Mnie się chyba bardziej ten ze sklejki podoba, ale jest napisane, że od 3 lat.

Albo ten i wtedy coś jeszcze z tej ciuchci Thomas, co młody ją uwielbia

allegro.pl/rowerek-biegowy-odpychacz-do-...zdy-i2226557370.html + np to allegro.pl/tomek-w-kamieniolomie-pociag-...ele-i2212738023.html

Prosze doradzcie, bo ten mój małż to masakra! Nic go nie interesuje, a jak już kupie to będzie komentował.

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #338748 przez vestusia
O jak Natalka ładnie trzyma buteleczkę :)

Dorcia - Lencia wypiła sama, dzieciaczki dosłownie - dojrzewają :) Zuzia nawet jak jej spadnie smok to potrafi go podnieść i wsadzić do buzi. Butelkę ładnie trzyma, kiedyś wklejałam fotki.

No a co do rowerków, to mnie się podoba ten drugi - drewniany. Ale to moje zdanie, nie wiem jak dziewczyny. Ja bym Zuzi po prostu taki kupiła.

Zrobiłam fotki Zuzi wkleję za jakiś czas, bo muszę Zuzię obrobić i nakarmić. Spałyśmy troszkę :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338831 przez vestusia

12 lata 9 miesiąc temu #338845 przez Dorciaition
Vestusia czyś Ty oszalała!?? Toć Zuzia to śliczna chudzinka.

Coś ta waga chyba kręci ;)

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #338855 przez vestusia
No właśnie nie wiem dlaczego aż 7400kg, ale widziałam na własne oczy he, he, he. Bez pampersa, więc może przed zrobieniem jakiejś mega kupy? I po jedzeniu? Ha, ha, ha :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia