- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338352 przez Dorciaition
Faktycznie Kubuś pulpecik był
Fajne te nasze dzieciaczki
Moja ze skarpetami na rękach
Malina chudzizna z Ciebie.
Zrezygnowałyśmy z podróży bo Lenka zasnęła
Fajne te nasze dzieciaczki
Moja ze skarpetami na rękach
Malina chudzizna z Ciebie.
Zrezygnowałyśmy z podróży bo Lenka zasnęła
Temat został zablokowany.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #338389 przez Kredka
hej ja tylko na chwilkę bo zaraz będziemy bąbla kąpać. 3 dni nie mialam netu..masakra jakaś. Zupełnie jakbym była odcięta od świata!!! Wczoraj bylismy na szczepieniu, standardowe + rota wirusy. Biedaczek płakał ale jak zobaczył pozytywkę od razu zapomniał. W domku był marudny, widac było że go bolało. Zrobiłam mu okład z sodki oczyszczonej. Dzien szybko zleciał. Dzis skolei od 10ej rano mam gosci. Rano kolezanka z męzem i coreczka a potem tesciowa. Normalnie nie ma chwili oddechu hehe Zaraz po tesciowej mezus przyjechal z pracy. Zaraz bedziemy sie kąpać wiec pozniej Was nadrobie, chyba ze usnę razem z Mikusiem, co było wczoraj. Mamusia odleciala razem z syneczkiem...obudziłam sie o 00:30 w pełnym opakowaniu
Ja tez zapomniałam o rozmowach w toku...prosze o jakąs relację. Mozna gdzies obejrzec ten odcinek???
Buziole ogromne :* pozniej sie odezwe!!!bayyyyy!!!!!!!!!!
Ja tez zapomniałam o rozmowach w toku...prosze o jakąs relację. Mozna gdzies obejrzec ten odcinek???
Buziole ogromne :* pozniej sie odezwe!!!bayyyyy!!!!!!!!!!
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338390 przez luska
Emka Natka supersnie wyglada i pokazna kolekcja miśi.Olo ma może z 4 i dwa takie duuuże tyle ,ze ja nie lubie pluszaków w domu
no i tez obejrzałam te nasze maluszki , jej jak sie pozmieniały Ja dzis młode tez na golaska cykne fotke
no i tez obejrzałam te nasze maluszki , jej jak sie pozmieniały Ja dzis młode tez na golaska cykne fotke
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338416 przez Malina86
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia uwierz mi, ze zadna ze mnie chudzina.
W tabelce napisalas: "Michasia Michaliny" Jakies male to moje zdjecie.
luska wlacz sobie strone "Rozmow w toku" i tam bedziesz miala ten reportaz.
Potem Wam wkleje mojego pulpeta.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia uwierz mi, ze zadna ze mnie chudzina.
W tabelce napisalas: "Michasia Michaliny" Jakies male to moje zdjecie.
luska wlacz sobie strone "Rozmow w toku" i tam bedziesz miala ten reportaz.
Potem Wam wkleje mojego pulpeta.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338423 przez emkapl84
Malina ale super, ze M prace dostał!!!!!!!!
Własnie wróciłam z zakupów i kupiłam natalce cos takiego... www.tesco.com/groceries/Product/Details/?id=264626316
tylko moj jest w kolorze rózowym
Własnie wróciłam z zakupów i kupiłam natalce cos takiego... www.tesco.com/groceries/Product/Details/?id=264626316
tylko moj jest w kolorze rózowym
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338434 przez Dorciaition
Kredzia witaj
Luśka na stronie tvn player albo jeśli go masz to w tv.
Ha ha jutro poprawię na Malwinę A zdjecie nie wiem dlaczego takie małe. Pewnie takie dałaś
Emka fajny kubeczek
Aniaa dodała dziś też zdjęcia Wojtusia na nk. Ale on cudaśny.
Luśka na stronie tvn player albo jeśli go masz to w tv.
Ha ha jutro poprawię na Malwinę A zdjecie nie wiem dlaczego takie małe. Pewnie takie dałaś
Emka fajny kubeczek
Aniaa dodała dziś też zdjęcia Wojtusia na nk. Ale on cudaśny.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Dorciaition.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338466 przez luska
Malina gratki dla męża , wow 10tys miesięcznie no Malina to będziesz leżeć i pachnieć
Dziewczyny dzięki wielkie zaraz sobie załącze.
Ach miałam wam napisać co to a6w , wiec daje pierwszy lepszy link otwarto.pl/sport/a6w-efekty.html
zaraz się biorę
emka kubeczek fajniutki
Ja dziś troszkę buszowałam po lumpach i oj ile tego jest dla dziewczynek , po świętach chyba pojadę do mamuśki i zrobię maraton
Dziewczyny dzięki wielkie zaraz sobie załącze.
Ach miałam wam napisać co to a6w , wiec daje pierwszy lepszy link otwarto.pl/sport/a6w-efekty.html
zaraz się biorę
emka kubeczek fajniutki
Ja dziś troszkę buszowałam po lumpach i oj ile tego jest dla dziewczynek , po świętach chyba pojadę do mamuśki i zrobię maraton
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez luska.
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338559 przez Malina86
Witajcie z wieczora
Niestety o tych zarobkach to maz powiedzial tak w formie zartu, bo glupio pytaja ile by chcial zarabiac. Wiadomo, ze jak najwiecej
Dorcia ta moja fotka taka mala, bo z forum kopiowana, no, ale nie istotne to. A poprawic trzeba na Maline
lusia Aurelka jest slodka!
Wklejam pulpeta
Niestety o tych zarobkach to maz powiedzial tak w formie zartu, bo glupio pytaja ile by chcial zarabiac. Wiadomo, ze jak najwiecej
Dorcia ta moja fotka taka mala, bo z forum kopiowana, no, ale nie istotne to. A poprawic trzeba na Maline
lusia Aurelka jest slodka!
Wklejam pulpeta
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Malina86.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338594 przez luska
hehe Malina a juz myslalam , ze bedziesz nasza forumowa panią prezes #mam kciuki , zeby jednak wynagrodzenie małża nie było mniejsze.
Wlasnie obejrzałam te rozmowy Poplakłam się..........no i chyba mam zupełnie inne odczucia jak wy, bardziej jestem teraz skłonna uwierzyć w ich wersje wydarzeń
mykam spać do juterka laseczki
Wlasnie obejrzałam te rozmowy Poplakłam się..........no i chyba mam zupełnie inne odczucia jak wy, bardziej jestem teraz skłonna uwierzyć w ich wersje wydarzeń
mykam spać do juterka laseczki
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338616 przez Kredka
Przepraszam, że tylko na chwilkę - znów no ale przed chwilą zalogowałam sie na str rozmów w toku i po zainstalowaniu wtyczki jakiejs tam..obejrzałam dzisiejszy odcinek. Normalnie włos sie jezy na głowie. Ta Kaska i Bartek mówią że zaczynają od nowa,że starają sie skupic na "głupotkach"...nosz ręce opadają - po tym co zrobiła to szkoda ze w tym wiezieniu nie pozwolili jej samej spr zalatwic.. sory ale dla mnie to nie do przyjecia. No i ten ironiczny usmieszek...
Ta druga kobieta co siedzi w wiezieniu...aż mi sie cos robi. jej syn tak samo miał na imie... Co sie dzieje?? Matki rzucają niemowlakami o podłogę, rodzice morduja dzieci, dzieci rodzicow ćwiartują... świat stoi na głowie!!!
Zdołowałam sie po tym reportazu, wkurzyłam, bo mimo depresji poporodowej nie miesci mi sie w głowie że mozna tak walnąc swoim malenstwem co sie pod serduchem nosiło, ot tak o ziemie. A potem zakopac jak psa...
Jak mysle o MAdzi serce mi pęka. Tulę mocno swoje dziecko i na samą mysl że mogłoby sie cos mu stac to az serce zamiera!
Ta druga kobieta co siedzi w wiezieniu...aż mi sie cos robi. jej syn tak samo miał na imie... Co sie dzieje?? Matki rzucają niemowlakami o podłogę, rodzice morduja dzieci, dzieci rodzicow ćwiartują... świat stoi na głowie!!!
Zdołowałam sie po tym reportazu, wkurzyłam, bo mimo depresji poporodowej nie miesci mi sie w głowie że mozna tak walnąc swoim malenstwem co sie pod serduchem nosiło, ot tak o ziemie. A potem zakopac jak psa...
Jak mysle o MAdzi serce mi pęka. Tulę mocno swoje dziecko i na samą mysl że mogłoby sie cos mu stac to az serce zamiera!
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338618 przez kima
Kredzia ja tak samo myślę.. nie można tłumaczyć morderstwa szokiem poporodowym to już przegięcie
tvp.info/informacje/swiat/portugalia-wyc...i-dla-dzieci/6815593 przeczytajcie sobie. My na pneumokoki na szczęście szczepiliśmy Synflorixem, a na rota wcale.
Miłej nocki babeczki
tvp.info/informacje/swiat/portugalia-wyc...i-dla-dzieci/6815593 przeczytajcie sobie. My na pneumokoki na szczęście szczepiliśmy Synflorixem, a na rota wcale.
Miłej nocki babeczki
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona