BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 11 miesiąc temu #359965 przez vestusia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja też z tych zimnych. Zuzi gorąco a mi zawsze zimno :) Niech Krzyś Cię ogrzeje :D

Ten synek kumpeli urodził się 6 października więc o troszkę ponad miesiąc starszy.

A ja chciałam (miałam cichą nadzieję), że urodzimy jednego dnia. No ale prawie :D

Jak wyjdą Ci te bułeczki to napiszesz mi, z którego przepisu je robiłaś, to może i ja się skuszę.

Z prezentem to masz rację he, he, he. Wariatka ze mnie.

A co Ty lubisz?? Masz obsesję na jakimś punkcie??

Daisy też się znudziło jak widać :D No a z chłopami nieraz tak jest. Mój też, zabiera się za coś późno a potem marudzi, że tyle czasu coś musiał robić. Ale jakby zaczął od rana to drugą połowę dnia miałby wolną. No ale u niego to niemożliwe, bo on z tych leniwców pospolitych, którzy żyją w myśl zasady - czego nie zrobisz dziś zrób jutro pojutrze i będziesz miał dwa dni wolnego ha, ha, ha :D Czy jakoś tak :D

Piotrek polazł do piwnicy reperować rower, ale nie ominie go sprzątanie łazienki. Ja się ogarnęłam, Zuzia już gada w najlepsze, mam do zrobienia lekki obiad i potem kurze. Ale najpierw niech Bob się wykaże :) :D

To lecę, odezwę się pewnie wieczorem. Buziole :*
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #359970 przez Malina86
Czesc Mamusie!

Vestusia Misia nie bedzie miala braciszka, bo mamusia na tabsach, chociaz wypadki chodza po ludziach :)
Poranna Zuzanna przeslodka.
Kielbaski zakupie.

Ja schudlam poltora kilo i serek wiejski zaczyna mi stawac kolkiem w gardle.

Suari Igorek to Cie zawsze z ta kupa urzadzi :)

Co jest w tym filmiku? Bo ja napewno nie obejrze, powiedzcie mi, tylko bez szczegolow prosze.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

My na spacer pojdziemy, choc pizdzi niesamowicie.

Milego dnia!
12 lata 11 miesiąc temu #359974 przez vestusia
Malina no różnie z tymi tabsami jest, ale jak bierzesz regularnie to nie masz się o co martwić :)

1,5kg to super :D

Mi ten serek wiejski smakuje, ale urozmaicam sobie wszystko, żebym potem mogła patrzeć i na serek i na jajka.

Filmik jak dla mnie za mocny - w skrócie - dziewczyna bije malutkie dzieciątko :(

Zuza zjadła jabłuszko i stęka, bo potrzebuje towarzystwa. Idę do niej.
12 lata 11 miesiąc temu #360034 przez Malina86
My juz po spacerku. Po 16:00 jedziemy po malzonka :)

Vestusia tylko mi nie mow, ze Redsy sa znowu w promocji w Biedronce?! Ja dzisiaj napewno sie nazre czegos zakazanego to wiecej niz pewne :)

Misia od paru dni tez pluje, w zasadzie to ona tak pierdzi usteczkami i cala sie przy tym opluje. W dodatku tak sie skupia przy tym, cala czerwona sie robi no normalnie jaja. Od niedawna tez siada tylkiem na pietach, podpiera sie na rekach i sie gibie do przodu i tylu. Teraz znowy paluchy u nog zajada, w dodatku w skarpecie :)

W poniedzalek na szczepienie jedziemy, ciekawe ile Pyza wazy.

Ide lazienke posprzatac.

Pewnie juz tu dzisiaj nie zajrze wiec milego weekendu Laseczki!
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #360035 przez vestusia
Malina no są w tym małym czteropaku :D

Ja i tak nie wypiję, będę twarda. No na pewno łyczka wezmę, może malusią szklaneczkę, ale nie więcej :D

Idzie mi nieźle :D

Malina a Ty jedz, jedz i tak z Ciebie niesamowita laska. Zresztą, jak A. przyjedzie to spalicie :D

Nio ja też ciekawa ile ważą nasze dzieciaczki. Moja Zuzia to naprawdę kluseczka śląska. 8kg jak nic waży. Boziu a taka malusia była, nie umiem pojąć dlaczego jest taka wielka he, he, he :D
12 lata 11 miesiąc temu #360157 przez iva 20
Witam wieczorem:)

Vestusia twoja mala chyta te nozki i sie zachowuje jak moja mala :D a kielbaski smakowicie wygladaja '':) to sa kielbaski na odchudzanie czy co opowiedz no troche o tym twoim odchudzaniu bo mnie dlugo nie bylo i nic nie wiem :silly: Co do girkow to moja je wsadza do buzki i cmoka hehe :P

Kima ty bynajmniej dostalas raz , a ja ani razu i dlatego sie zastanawiam czy to normalne :unsure:

Malina no to sobie operacje zrobilas z pipka hahaha :lol: :lol: :lol: a do wazenia to witaj w klubie tez bede wiedziec w poniedzialek :silly:

Ja juz wolna dziecie zasnelo przy cycy i spi od 19 20 :D wiec moglam was podczytac troszke :) dzisiaj cos cicho bo weekend przeciez to kazdy ma jakies zajecie :P
Ktos sie pytal czemu sie przeprowadzam ,ale nie wiem kto hihi idziemy na 4 pokojowe mieszkanie bo nam sie trafilo i szybko dostalam i tam lepsze warunki patrzac ze bede miec polska telewizje bo tutaj co mieszkam mamy las i nie mam za grosz zasiegu :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu #360295 przez luska
Hej kochane ,

Sto lat dla MichaSi spóznione ale szczere :kiss: :kiss:

Vestusia slicznie wygladasz i ty i Zuzanka , no i postepy w doetce , kurcza az mi wstyd .Ja sie znou opycham jak szalona!!!

katka fajnie , ze malutkiej juz lepiej i oby jak naj szybciej jej przeszło

Emka no witaj w moj świecie , ale ty jaka waga!!!
No i koleżanka to lasecja i synka ma przeslicznego!!!

O i jest panna Michalina i jak zwykle przesłodka

Kima , jej twój Kubunio to laski bedzie wyrywał , mnie juz wyrwał:)

Aniu a nie wiem chyba cos ominełam , a czemu musiecie te mieśnie wzmacniac i robić ćwiczenia.Moja mała u nas na kolanach zawsze na pół siedzaco , ale sie rwie jak szalona do tego , zeby już siedzieć.

Suari to normalne , że myslami byłas z małym ale jak sama widzisz , kolejny dzień już wiekszy dystans:)

Vestusia jak czytam o Zuzance to jak bym widziała Aurelke i z tym przekręcanie na brzuszek a potem stekaniem i z zasypianiem .Taki nr robi nam też w nocy i budzi sie z płaczem

OO matko kima wdziałam tylko poczatek i dalej nie moge , bo mi sie snić bedzie .Cos strasznego!!!!!!!!!!!!!!!!!

zuzolek jest , kurcze na tych fotkach dopiero widze jak ona duża

12 lata 11 miesiąc temu #360303 przez luska
Udało mi sie was nadrobic lae ledw co .Przed chwila skończyłam 3bita i tak sie nażarłam kremu tofi i smietany , ze chyba czeka mnie romansik z kiblem!!!!

No i miałam poprasowac i włosy zrobic to siedze na forum, chyba sie nigdy nie wsypie, za chwile północ, jestem po 2 ciezkich nockach chyba po 2 h spałam.Przed wczoraj miałam okropny koszmar , ze Olo umrał i to przezemnie!!!!!Nie mogłam spac potem cała noc a i tak poszłm spac o 1 , bo z mym sie zgadalismy i potem ten koszmar, a rano szwagier do mnie przyleciał , ze mam uważac na Olusia , bo mu sie śniło , że sie utopił!!!!!!!.Wczoraj znowu szalałam jeszcze na allegro o 24 skonczyłam .Zdązyłm wleśc do wyra i co burza......wiec z powrotem na dół wszystko powyłączać , połozyłam sie , to zaczęło tak wiac , ze dzrzwi wejsciowe otworzylo, znowu na dół......połozyłam sie zaczeło tak walic , ze poszlam do Ola zaśnąć nie mogłam , bo przezywałm ta burze........i chyba znowu z 2 h spalam B) Chdze noramlnie jak zombi.

Dzis od rana zakupy w biedrze, załpałam sie na przedostania paczke bodziaków B) Ale mam róowe z królczkiem, potem na wariat obiad , zrobiłam pozniej jescze kotleciki ale gołabki , farszu to chyba z 2,5 kilo mi wyszło , nog nie czuje od stanie przy garach............nie ide do kibla bo zapaskudze laptopa , to moje łakomstwo mnie wykonczy i nie mam na nic siły , buzioki do juterka
12 lata 11 miesiąc temu #360329 przez iva 20
Witam z ranca :)

Luska ale mialas koszmar ja tez bym nie spala po takim snie :( a ty bidulko odpoczywaj ile mozesz a nie spisz po 2 godzinki !!! ;) Moja wstala 0 5 rano i poszla spac o 7 na 20 minutek i tak juz nie spie :D hehe siedzi ze swoimi zabawkami i gada :D

Co do diety to tez musze cos ustalic i jakis ciezkich rzeczy nie jesc narazie biegam dosc reguralnie:)
Dzisiaj w planach spacerek z Nadia i pewnie wsio .... haha jak to miec plany na niedziele :P
12 lata 11 miesiąc temu #360330 przez katka
Witajcie z rana
Kima ja tylko początek zobaczyłam i juz rycze :( :(

Iva fajnie ze juz jestes bo sie troszku o ciebie martwiłyśmy

ja mam dziś sprzatanie bo wczoraj mieliśmy gości. Jest sajgon niemiłosierny. No i oczywiscie znów dostałysmy 2 siaty ciuszków dla Olinki. Zaaraz musze to przejrzec

uciekam mamutki i miłej niedzieli wam zycze
12 lata 11 miesiąc temu #360335 przez vestusia
Witam, witam!

Iva, to ja pytałam o powody przeprowadzki. Super, że się tak trafiło, większe mieszkanko no i lepiej usytuowane.

Kurka ale Nadzia to nie daje Ci zbytnio pospać, jak Ty jeszcze funkcjonujesz kobieto he, he, he :D

Co do diety to ja faktycznie odchudzam się, na razie schudłam 5kg więc nieźle, stąd mój drugi suwaczek. Te kiełbaski to są z większą ilością białka i niewielką ilością węglowodanów i tłuszczów.
Generalnie posiłkuję się dietą Dukana - najwięcej jem rzeczy wysokobiałkowych, a najmniej węglowodanów (słodyczy w ogóle i nic nie słodzę) no i tłuszczów. Nie jem ziemniaków, chleba, ryżu, makaronu. Na razie postępy są, więc jestem z siebie dumna.

Luska kurka aż się przeraziłam tym snem. I jeszcze szwagrowi też to się śniło. Nie żebym była przesądna, ale faktycznie miej oko na Olo.
Ty i tak jesteś śliczna i widzę to po zdjęciach, więc nie martw się wagą. Ja to po prostu muszę jakoś wyglądać, żeby się prezentować w pracy.

Zuzia wczoraj towarzyszyła nam w porządkach, wieczorem kąpiel i nyny, łóżeczko ma już obniżone.
Teraz poszła spać, ja patrzę a ona znowu na brzuszku. Ale tak zasypia, więc niech jej będzie. He, he, he :D W sumie to dobrze i dla jej zdrowia :)

Dziś około 11 prawdopodobnie wpadnie koleżanka i przywiezie mi swoje ciuszki po córeczce na lato (ta kumpela od słynnych podkładów, ona sama ma termin porodu na 21 czerwca), a około 12 przyjadą teście!! Odwiedzą nas he, he, he :D

Piotrek musi lecieć do sklepu, posprzątane jest, kilka naczyń zostało do zmycia.
Wczoraj doprosiłam się w końcu o przywiercenie półki w łazience, tego czegoś na srajtaśmę i wieszak na ręcznik do rąk. Odkąd tu mieszkamy to leżały te akcesoria w łazience i nie znalazł się żaden dobry elf, który chciałby mi to zamontować.
A łóżeczko wczoraj to właściwie sama sobie obniżyłam :D Zdolna bestia ze mnie he, he, he :D

Popijam kawę i idę się ogarnąć. Trzeba jakiś obiad dobry zrobić, chociaż teściowa uprzedziła, że niby mam nic nie robić, bo oni przyjadą z "wałówką". Zaśmiałam się, bo przecież obiad i tak zrobię!

Lecę!

Ps. Malina chodzisz dziś w rozkroku? :P
12 lata 11 miesiąc temu #360339 przez vestusia
O Katka, to masz sprzątania. No ale w dniu dzisiejszym ktoś powinien to zrobić za Ciebie :D

Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin!!!

No i super, że ciuszki Olinka dostała!!! :D
12 lata 11 miesiąc temu #360340 przez emkapl84
Hejka!!!!!!
Malina ja tez uzywam depilatora i fakt po ciazy też juz cała sie raczej nie wydepiluje :dry: no i dołaczam się do pytania Vestusi :lol: :silly:
Vestusia tylko pogratulowac wytrwalosci!!!i jak ładnie ci te kilogramy leca!!!!A produkty linessa tez sa bardzo popularne w Anglii :)

Filmik obejrzałam na fb ale wytrzymałam tylko 5 pierwszych sekund i od razu wyłaczyłam bo wiedzialam, ze skonczy się placzem...
W domu miałam wczoraj totalny sajgon i do pólnocy bylam tak wsciekla na caly swiat i oczywiscie na M ale na szczescie sie pogodzilismy i chyba do 3 nie spałam a juz po 5 Natalka otworzyła oczka...
M ma ostatnio troche wiecej pracy...nie zapeszajac nie jest źle :lol: sytuacja w domu czasem mnie przytłacza ale jak sie powiedzialo A to trzeba powiedziec B i trzymać sie swoich postanowien...
w domu rodzinnym u mnie znowu problemy i chyba dlatego chodze taka przygnębiona...
12 lata 11 miesiąc temu #360346 przez vestusia
O Emcia, no to mam nadzieję, że te produkty Linessa są naprawdę oki, bo jak czytam te etykiety to widać, że są spoko. No a skoro waga leci, to coś też musi w tym być. Chociaż bardziej przypisuję to temu, że nie jem pieczywa ani ziemniaków :-)

Ja żałuję, że obejrzałam ten film, moja kuzynka też go udostępniła na FB, a mnie normalnie aż się ryczeć chce :(

Emcia - wiadomo że nigdy nie będzie idealnie, jak M. nie miał pracy to było gorzej, więc jakoś to przeżyjesz, no a będziesz wiedziała, że przynajmniej finansowo stoicie stabilnie. No i masz towarzystwo koleżanki więc masz co robić :)
Czasami tak jest, że jak jest więcej problemów (zawsze idą parami, nigdy pojedynczo), to potem same chodzimy złe jak osy. Będzie dobrze, chociaż rozumiem, że przeżywasz sytuację, bo w rodzinie jakieś kłopociki. Będzie oki.
12 lata 11 miesiąc temu #360348 przez Malina86
Witam Kochane!

Wstalismy o 7:30 w niedzielę! Co by dnia nie marnowac. Aktualnie siedzę z farbą na włosach. Misia oczywiście jeszcze spi.

Vestusia jak wizycie teściów?

My dzisiaj też idziemy, bo szwagierka ma urodziny :X

Miłego dnia Babeczki!

Aaaaaaa tak chodzę w rozkroku :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby