- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #359901 przez kima
Kredeczka, kiedyś mnie prosiłaś o przepis na ten torcik, zapomniałam, ale teraz wklejam !
wino-i-oliwki.blogspot.com/2011/12/tort-...z-masa-kokosowa.html
pyszny i szybciutko się go robi, z tym, że ja tylko raz przełożyłam, nie przecinałam dwa razy, ale to już wiadomo, wg uznania
wino-i-oliwki.blogspot.com/2011/12/tort-...z-masa-kokosowa.html
pyszny i szybciutko się go robi, z tym, że ja tylko raz przełożyłam, nie przecinałam dwa razy, ale to już wiadomo, wg uznania

Temat został zablokowany.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #359904 przez vestusia
Kima jak chcesz z tym filmikiem. Ja go obejrzałam, ale po prostu nie mogłam nie ryczeć.
Najgorsze, że jest tak dużo takich ludzi, którzy tak krzywdzą swoje dzieci. A inni, którzy bardzo by chcieli mieć dzieci - to albo nie mogą ich mieć lub je stracili. Ech bardzo mi się smutno zrobiło.
Ta pieluszka Zuzi nie była aż taka obsikana, bo zmieniałam jej po 4 na pampka, bo zasnęła wczoraj po 17. No ale widać wolała świeżą, aby się do niej zwalić he, he, he
Wklejam fotki tych kiełbasek i kilka Zuzi z dzisiejszego poranka.
w Lidlu są właśnie produkty z tej serii "Linessa", mam nawet taki ala serek w plasterkach topiony, bo ja nie trzymam się aż tak bardzo tej diety. No i na razie 5kg w dół poszło w jakieś niecałe 2 tygodnie więc myślę, że i tak nieźle.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Najgorsze, że jest tak dużo takich ludzi, którzy tak krzywdzą swoje dzieci. A inni, którzy bardzo by chcieli mieć dzieci - to albo nie mogą ich mieć lub je stracili. Ech bardzo mi się smutno zrobiło.

Ta pieluszka Zuzi nie była aż taka obsikana, bo zmieniałam jej po 4 na pampka, bo zasnęła wczoraj po 17. No ale widać wolała świeżą, aby się do niej zwalić he, he, he

Wklejam fotki tych kiełbasek i kilka Zuzi z dzisiejszego poranka.
w Lidlu są właśnie produkty z tej serii "Linessa", mam nawet taki ala serek w plasterkach topiony, bo ja nie trzymam się aż tak bardzo tej diety. No i na razie 5kg w dół poszło w jakieś niecałe 2 tygodnie więc myślę, że i tak nieźle.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez vestusia.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #359914 przez vestusia
Kima no właśnie zmieniłam już suwaczek, ale widać jeszcze zaspany internet. Pewnie później pojawi się ta zmiana, bo ostatnio tak samo było. Zmieniłam a tam dalej przez pół dnia, że ważę dalej 60kg he, he, he 
Te produkty z Lidla bardzo mi smakują. Mnie bardziej smakuje ten serek wiejski lekki 2,5% z Lidla niż z Biedry. Te w Biedrze z Mlekowity są ok, ale jakby takie... no kwaśnawe. A te Lidlowskie smakują mi bardzo
Jest troszkę produktów z tej serii Linessa w Lidlu. I szynki są, te kiełbaski. Naprawdę oki są
A Zuzia faktycznie łapie już dawno te giry ale jeszcze do buzi nie wsadziła ani razu
Kubunio za to ma fryzurkę niesamowitą
Gdyby był dziewczynką, śmiało mogłabyś mu robić kucyka na głowie he, he, he

Te produkty z Lidla bardzo mi smakują. Mnie bardziej smakuje ten serek wiejski lekki 2,5% z Lidla niż z Biedry. Te w Biedrze z Mlekowity są ok, ale jakby takie... no kwaśnawe. A te Lidlowskie smakują mi bardzo

Jest troszkę produktów z tej serii Linessa w Lidlu. I szynki są, te kiełbaski. Naprawdę oki są

A Zuzia faktycznie łapie już dawno te giry ale jeszcze do buzi nie wsadziła ani razu

Kubunio za to ma fryzurkę niesamowitą

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #359916 przez kima
Mi ostatnio tak awatarek 2 dni zatrybiało 
Szalone kobiety, zamiast sprzątać, to ja klikam jak opętana
ale co ja poradzę, że jestem od Was uzależniona
jak to Kredzia ostatnio pisała "nie palę, nie piję, to na zakupy chodzę"
to ja zmienię!
Nie palę, nie piję, to na forum posiedzę

Szalone kobiety, zamiast sprzątać, to ja klikam jak opętana

ale co ja poradzę, że jestem od Was uzależniona

jak to Kredzia ostatnio pisała "nie palę, nie piję, to na zakupy chodzę"
to ja zmienię!
Nie palę, nie piję, to na forum posiedzę

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #359923 przez vestusia
Ha, ha Kima dobre!
To ja też tak będę to sobie tłumaczyła.
Ty przynajmniej wylazłaś z piżamy, a ja dalej w niej siedzę he, he, he
Dorcia już w pracy, więc lepiej się nie przyznaję
Ale lubię takie poranki. Zuzia jeszcze śpi, Piotrek w sklepie, to mam chwilę dla siebie. Potem ogarniemy mieszkanie - Piotrek będzie musiał wyszorować łazienkę, zgodnie z podziałem obowiązków, ja kurze, naczynia i zrobię obiad
Zapowiada się dzień w domu, bo deszczowo dziś. Ale to nic.
Poczytamy baje z Zuzią
No i drugim okiem patrzę na Allegro, czasami siedzę i wpiszę hasło "żyrafa" i patrzę co tam jest dla dzieci cudnego
Pomarzyć można he, he, he
Po wypłacie kupię Zuzi tę żyrafkę Sophie
A co 
allegro.pl/oryginalna-zyrafa-sophie-vull...zek-i2334764380.html
tutaj z breloczkiem
Zuzia miałaby dużą żyrafkę, a ja małą
To ja też tak będę to sobie tłumaczyła.
Ty przynajmniej wylazłaś z piżamy, a ja dalej w niej siedzę he, he, he

Dorcia już w pracy, więc lepiej się nie przyznaję

Ale lubię takie poranki. Zuzia jeszcze śpi, Piotrek w sklepie, to mam chwilę dla siebie. Potem ogarniemy mieszkanie - Piotrek będzie musiał wyszorować łazienkę, zgodnie z podziałem obowiązków, ja kurze, naczynia i zrobię obiad

Zapowiada się dzień w domu, bo deszczowo dziś. Ale to nic.
Poczytamy baje z Zuzią

No i drugim okiem patrzę na Allegro, czasami siedzę i wpiszę hasło "żyrafa" i patrzę co tam jest dla dzieci cudnego

allegro.pl/oryginalna-zyrafa-sophie-vull...zek-i2334764380.html
tutaj z breloczkiem

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #359930 przez Dorciaition
No wasnie, a ja tu zamarzam 
Piekna Zuzia, a jaka zaspana- slodko wyglada
NO i ladnie pytki lapie. Lencia juz tez. Widze, ze one ta podobnie "ida" 
Te kielbaski to takie parowki tak?
Ja to chyba dzis buleczki zrobie.
Podwojny prezent na Dzien Dziecka- dla mamy i malenstwa
Zyrafka coraz tansza- fajnie.
Kima musisz sie wylogowac i zalogowac zeby bylo widac avatar albo najlepiej w explorerze go robic.

Piekna Zuzia, a jaka zaspana- slodko wyglada

Te kielbaski to takie parowki tak?
Ja to chyba dzis buleczki zrobie.
Podwojny prezent na Dzien Dziecka- dla mamy i malenstwa

Kima musisz sie wylogowac i zalogowac zeby bylo widac avatar albo najlepiej w explorerze go robic.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #359936 przez vestusia
Dorcia te kiełbaski to z szynki więc takie lepsiejsze. Nie sama taka parówa - takie chude są i mają dużo białka 
No ten prezent to sobie raczej zrobię. Ale to na wypłatę, bo teraz nie da rady.
Dlaczego Dorcia zamarzasz?
Te bułeczki Dukana? Dla mnie to skomplikowane he, he, he
No ale możesz mi jedną podesłać, podam maila 
Niom podobnie nasze Dziewczynki idą, w końcu podobnie urodzone
A jak byłam z tą koleżanką, co wklejałam Wam fotki ze spaceru, to ona twierdzi, że jej Tymon raczkuje (chyba już miesiąc temu to mówiła). Coś mi się wierzyć nie chce, choć fakt - ten jej synek to nie usiedzi na dupsku np. na kolanach, wierzga się, no wierci okropniaście. Zuzia to jednak bardzo grzeczna i spokojna w porównaniu do niego.
o, Bob wrócił. Chipsów nie kupił, ale przytargał czteropak małych Reddsów. Kurka. Może jak jednego wypiję, a potem to spalimy, to nic mi nie będzie? He, he, he
Kima aparatko
Dobrze wiedzieć, że masz Kubusiową manię
Pewnie stąd imię Kubuś się wzięło 
O Zuzia się przebudziła, puściła bąka, obróciła na drugi bok i dalej śpi he, he, he
No a ja powoli zmykam do łazienki, dość obijania się. Pewnie na weekend będzie cisza

No ten prezent to sobie raczej zrobię. Ale to na wypłatę, bo teraz nie da rady.
Dlaczego Dorcia zamarzasz?
Te bułeczki Dukana? Dla mnie to skomplikowane he, he, he

Niom podobnie nasze Dziewczynki idą, w końcu podobnie urodzone

A jak byłam z tą koleżanką, co wklejałam Wam fotki ze spaceru, to ona twierdzi, że jej Tymon raczkuje (chyba już miesiąc temu to mówiła). Coś mi się wierzyć nie chce, choć fakt - ten jej synek to nie usiedzi na dupsku np. na kolanach, wierzga się, no wierci okropniaście. Zuzia to jednak bardzo grzeczna i spokojna w porównaniu do niego.
o, Bob wrócił. Chipsów nie kupił, ale przytargał czteropak małych Reddsów. Kurka. Może jak jednego wypiję, a potem to spalimy, to nic mi nie będzie? He, he, he

Kima aparatko

O Zuzia się przebudziła, puściła bąka, obróciła na drugi bok i dalej śpi he, he, he

No a ja powoli zmykam do łazienki, dość obijania się. Pewnie na weekend będzie cisza

Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez vestusia.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #359954 przez Dorciaition
MArzne bo już nie grzeją :/ Podgrzewam się farelką. Ogólnie mam problem z ciepłem- zimnem, bo za nic nie jestem gorącą kobietą w przeciwieństwie do Lenki. Ona ciepłe łąpki ma, wszystko, a ja cała skostniała, a jestem grubiej od niej ubrana 
Aa, takie te kiełbaski. To może też zainwestuje
No tak, podobnie urodzone i z tego samego terminu
Ale byłam zła jak urodziłaś ha ha 
Znalazłam bardzo łatwy przepis na te bułeczki, choć z moimi zdolnościami to pewnie nie wyjdą. JAk cudem będą jadalne to podeśle Tobie.
A Reddsika spokojnie możesz wypić. Spalicie
A ile ten Tymon ma miesięcy?
Ha ha szalony Wy. Ja nic nie wpisuję, a szkoda, bo widzę, że fajna taka mania
Vestusia idąc do Ciebie nie ma problemu z prezentem
Coś z żyrafką i jesteś zadowloniona 
LEnia zasnęła własnie, pies na mnie szczeka, bo chce do domu. Ale Krzysiu pracuje, choć jak ja to widzę to nie mogę. PRzyjechali wszyscy o 8. Do 9 pili kawę, od 10 do 11 śniadanie. I wtedy się dziwią, że się nie wyrabiają albo pracują do nocy.

Aa, takie te kiełbaski. To może też zainwestuje

No tak, podobnie urodzone i z tego samego terminu

Znalazłam bardzo łatwy przepis na te bułeczki, choć z moimi zdolnościami to pewnie nie wyjdą. JAk cudem będą jadalne to podeśle Tobie.
A Reddsika spokojnie możesz wypić. Spalicie

A ile ten Tymon ma miesięcy?
Ha ha szalony Wy. Ja nic nie wpisuję, a szkoda, bo widzę, że fajna taka mania

Vestusia idąc do Ciebie nie ma problemu z prezentem

LEnia zasnęła własnie, pies na mnie szczeka, bo chce do domu. Ale Krzysiu pracuje, choć jak ja to widzę to nie mogę. PRzyjechali wszyscy o 8. Do 9 pili kawę, od 10 do 11 śniadanie. I wtedy się dziwią, że się nie wyrabiają albo pracują do nocy.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #359963 przez Suari
Kima- ogladnełam kawałek i poddałam się, chyba bym tą babę za cycki albo najlepiej łech.... powiesiła na słupie wysokiego napięcia!!!!!!!!!!!!
Mu już po pobraniu krwi, siuśki udało mi się złapać, ale ..... oczywiście obsikał się przy okazji wszędzie gdzie to możliwe, więc ja po miskę do łazienki, żeby go umyć, bo musieliśmy szybko wychodzić, zaczęłam robić swoje, odwróciłam się po coś, a tam na podkładzie meeeega kupa leży, wiedział w którym momencie strzelić
Mu już po pobraniu krwi, siuśki udało mi się złapać, ale ..... oczywiście obsikał się przy okazji wszędzie gdzie to możliwe, więc ja po miskę do łazienki, żeby go umyć, bo musieliśmy szybko wychodzić, zaczęłam robić swoje, odwróciłam się po coś, a tam na podkładzie meeeega kupa leży, wiedział w którym momencie strzelić

Moderatorzy: ilona