BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 11 miesiąc temu #359901 przez kima
Kredeczka, kiedyś mnie prosiłaś o przepis na ten torcik, zapomniałam, ale teraz wklejam !
wino-i-oliwki.blogspot.com/2011/12/tort-...z-masa-kokosowa.html
pyszny i szybciutko się go robi, z tym, że ja tylko raz przełożyłam, nie przecinałam dwa razy, ale to już wiadomo, wg uznania :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #359904 przez vestusia
Kima jak chcesz z tym filmikiem. Ja go obejrzałam, ale po prostu nie mogłam nie ryczeć.

Najgorsze, że jest tak dużo takich ludzi, którzy tak krzywdzą swoje dzieci. A inni, którzy bardzo by chcieli mieć dzieci - to albo nie mogą ich mieć lub je stracili. Ech bardzo mi się smutno zrobiło. :(

Ta pieluszka Zuzi nie była aż taka obsikana, bo zmieniałam jej po 4 na pampka, bo zasnęła wczoraj po 17. No ale widać wolała świeżą, aby się do niej zwalić he, he, he :D

Wklejam fotki tych kiełbasek i kilka Zuzi z dzisiejszego poranka.
w Lidlu są właśnie produkty z tej serii "Linessa", mam nawet taki ala serek w plasterkach topiony, bo ja nie trzymam się aż tak bardzo tej diety. No i na razie 5kg w dół poszło w jakieś niecałe 2 tygodnie więc myślę, że i tak nieźle.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #359908 przez kima
ooo jaki zaspany Zuzolek na tej pierwszej fotce :laugh: wycałuj jej te pytusie ode mnie :kiss:

dzięki za te fotki :) podjadę dzisiaj na spacerku po te kiełbaski :)

widzisz, a tak się martwiłaś, że pytek nie łapie :) niepotrzebnie!
12 lata 11 miesiąc temu #359909 przez vestusia
Witaj Iva!!

Mam nadzieję, że uporacie się z przeprowadzką. A co się stało, że się przeprowadzacie??

No i Nadzia daje Ci popalić, kurka ja to już nie pamiętam co to nieprzespane noce :D Odpukać w niemalowane, bo zapeszę :D
12 lata 11 miesiąc temu #359910 przez kima
aaa i proszę zmienić suwaczek, bo już o 1 kg mniej masz do zrzucenia!
no i gratuluję, jak widać, nie trzeba być na Dukanie, żeby "schuść" jak to mówi moja koleżanka :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #359911 przez kima
Iva myślę, że to normalnie z tym okresem, ja dostałam do tej pory tylko raz, ale też dalej jesteśmy na cycu, więc wydaje mi się, że to dopuszczalne :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #359912 przez Dorciaition
Masakra! Obejrzałam tylko 30 sekund, więcej nie mogę! MAm nadzieję, że dostała za swoje.

Alanek[*] :(
12 lata 11 miesiąc temu #359914 przez vestusia
Kima no właśnie zmieniłam już suwaczek, ale widać jeszcze zaspany internet. Pewnie później pojawi się ta zmiana, bo ostatnio tak samo było. Zmieniłam a tam dalej przez pół dnia, że ważę dalej 60kg he, he, he :D

Te produkty z Lidla bardzo mi smakują. Mnie bardziej smakuje ten serek wiejski lekki 2,5% z Lidla niż z Biedry. Te w Biedrze z Mlekowity są ok, ale jakby takie... no kwaśnawe. A te Lidlowskie smakują mi bardzo :)

Jest troszkę produktów z tej serii Linessa w Lidlu. I szynki są, te kiełbaski. Naprawdę oki są :)

A Zuzia faktycznie łapie już dawno te giry ale jeszcze do buzi nie wsadziła ani razu :)

Kubunio za to ma fryzurkę niesamowitą :D Gdyby był dziewczynką, śmiało mogłabyś mu robić kucyka na głowie he, he, he :D
12 lata 11 miesiąc temu #359916 przez kima
Mi ostatnio tak awatarek 2 dni zatrybiało :laugh:

Szalone kobiety, zamiast sprzątać, to ja klikam jak opętana :laugh:

ale co ja poradzę, że jestem od Was uzależniona :laugh:

jak to Kredzia ostatnio pisała "nie palę, nie piję, to na zakupy chodzę"
to ja zmienię!
Nie palę, nie piję, to na forum posiedzę :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #359923 przez vestusia
Ha, ha Kima dobre!

To ja też tak będę to sobie tłumaczyła.

Ty przynajmniej wylazłaś z piżamy, a ja dalej w niej siedzę he, he, he :D

Dorcia już w pracy, więc lepiej się nie przyznaję :D

Ale lubię takie poranki. Zuzia jeszcze śpi, Piotrek w sklepie, to mam chwilę dla siebie. Potem ogarniemy mieszkanie - Piotrek będzie musiał wyszorować łazienkę, zgodnie z podziałem obowiązków, ja kurze, naczynia i zrobię obiad :)

Zapowiada się dzień w domu, bo deszczowo dziś. Ale to nic.

Poczytamy baje z Zuzią :)

No i drugim okiem patrzę na Allegro, czasami siedzę i wpiszę hasło "żyrafa" i patrzę co tam jest dla dzieci cudnego :D Pomarzyć można he, he, he :D Po wypłacie kupię Zuzi tę żyrafkę Sophie :D A co :D

allegro.pl/oryginalna-zyrafa-sophie-vull...zek-i2334764380.html

tutaj z breloczkiem :D Zuzia miałaby dużą żyrafkę, a ja małą :D
12 lata 11 miesiąc temu #359927 przez kima
długie nogi, żeby żuć całymi dziąsłami :laugh: tak tam piszę :laugh: :laugh: :laugh:

no pewnie, kup, a co tam, raz się żyje :laugh:

p.s. jak tak wpisuję "kubuś puchatek" :laugh:

i też lookam na allegro właśnie :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #359930 przez Dorciaition
No wasnie, a ja tu zamarzam :(

Piekna Zuzia, a jaka zaspana- slodko wyglada :) NO i ladnie pytki lapie. Lencia juz tez. Widze, ze one ta podobnie "ida" ;)

Te kielbaski to takie parowki tak?

Ja to chyba dzis buleczki zrobie.

Podwojny prezent na Dzien Dziecka- dla mamy i malenstwa :) Zyrafka coraz tansza- fajnie.

Kima musisz sie wylogowac i zalogowac zeby bylo widac avatar albo najlepiej w explorerze go robic.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #359936 przez vestusia
Dorcia te kiełbaski to z szynki więc takie lepsiejsze. Nie sama taka parówa - takie chude są i mają dużo białka :)

No ten prezent to sobie raczej zrobię. Ale to na wypłatę, bo teraz nie da rady.

Dlaczego Dorcia zamarzasz?

Te bułeczki Dukana? Dla mnie to skomplikowane he, he, he :D No ale możesz mi jedną podesłać, podam maila :P

Niom podobnie nasze Dziewczynki idą, w końcu podobnie urodzone :D

A jak byłam z tą koleżanką, co wklejałam Wam fotki ze spaceru, to ona twierdzi, że jej Tymon raczkuje (chyba już miesiąc temu to mówiła). Coś mi się wierzyć nie chce, choć fakt - ten jej synek to nie usiedzi na dupsku np. na kolanach, wierzga się, no wierci okropniaście. Zuzia to jednak bardzo grzeczna i spokojna w porównaniu do niego.

o, Bob wrócił. Chipsów nie kupił, ale przytargał czteropak małych Reddsów. Kurka. Może jak jednego wypiję, a potem to spalimy, to nic mi nie będzie? He, he, he :D

Kima aparatko :D Dobrze wiedzieć, że masz Kubusiową manię :D Pewnie stąd imię Kubuś się wzięło :P

O Zuzia się przebudziła, puściła bąka, obróciła na drugi bok i dalej śpi he, he, he :D

No a ja powoli zmykam do łazienki, dość obijania się. Pewnie na weekend będzie cisza :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #359954 przez Dorciaition
MArzne bo już nie grzeją :/ Podgrzewam się farelką. Ogólnie mam problem z ciepłem- zimnem, bo za nic nie jestem gorącą kobietą w przeciwieństwie do Lenki. Ona ciepłe łąpki ma, wszystko, a ja cała skostniała, a jestem grubiej od niej ubrana :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aa, takie te kiełbaski. To może też zainwestuje :)

No tak, podobnie urodzone i z tego samego terminu :) Ale byłam zła jak urodziłaś ha ha ;)

Znalazłam bardzo łatwy przepis na te bułeczki, choć z moimi zdolnościami to pewnie nie wyjdą. JAk cudem będą jadalne to podeśle Tobie.

A Reddsika spokojnie możesz wypić. Spalicie ;)

A ile ten Tymon ma miesięcy?

Ha ha szalony Wy. Ja nic nie wpisuję, a szkoda, bo widzę, że fajna taka mania ;)
Vestusia idąc do Ciebie nie ma problemu z prezentem ;) Coś z żyrafką i jesteś zadowloniona :silly:

LEnia zasnęła własnie, pies na mnie szczeka, bo chce do domu. Ale Krzysiu pracuje, choć jak ja to widzę to nie mogę. PRzyjechali wszyscy o 8. Do 9 pili kawę, od 10 do 11 śniadanie. I wtedy się dziwią, że się nie wyrabiają albo pracują do nocy.

12 lata 11 miesiąc temu #359963 przez Suari
Kima- ogladnełam kawałek i poddałam się, chyba bym tą babę za cycki albo najlepiej łech.... powiesiła na słupie wysokiego napięcia!!!!!!!!!!!!

Mu już po pobraniu krwi, siuśki udało mi się złapać, ale ..... oczywiście obsikał się przy okazji wszędzie gdzie to możliwe, więc ja po miskę do łazienki, żeby go umyć, bo musieliśmy szybko wychodzić, zaczęłam robić swoje, odwróciłam się po coś, a tam na podkładzie meeeega kupa leży, wiedział w którym momencie strzelić :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia