BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 11 miesiąc temu #360353 przez vestusia
O Malina szkoda dnia na spanie, więc popieram tak wczesną pobudkę. Ja nie śpię standardowo od 6 :)

Teście mają być dopiero około 12 godz. więc mam jeszcze chwilkę :)

Trzymam kciuki, abyście Wy przeżyli swoją wizytę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #360354 przez vestusia
Malina86 napisał:

Aaaaaaa tak chodzę w rozkroku :laugh:

Ha, ha, ha wiedziałam!!!! Ja troszkę też he, he, he :D Ale Redds'a wczoraj nie piłam, uwierzycie??? Wzięłam tylko ze 4 łyki a cały czteropak Piotrek wypił!
12 lata 11 miesiąc temu #360355 przez Malina86
Aaaa to dzisiaj Vestusiowe teście przychodzą! Porypalo mi się cus :)

katka Kochana wszystkiego co najlepsze. Przesyłamy z Misia buziaki!
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #360356 przez Malina86
Vestusia nie uwierzyłam jakoś z tym Redsem :silly: Ja wczoraj jednego wciagnelam :)

Moje dziecko się chyba w końcu budzi. Toż to 9:00 godzina zaraz! To Ci spioch!
12 lata 11 miesiąc temu #360362 przez mia1082
Witam moje Drogie
nareszcie znalazlam sposob jak tu do Was wejsc i sie udalo :laugh: nie staram sie nawet nadrobic bo strasznie tego duuuuuuzo :huh:
teraz juz mam nadzieje zadnych niespodzianek nie bedzie i bede na biezaco...

U nas wszysko ok Kacperek rosnie jak na drozdzach no i wczoraj wyszedl mu trzeci zabek po tygodniu marudzenia. Teraz czeka nas jeszcze jakies dwa tygodnie zanim czwarty zabek sie pokaze :laugh: Tak przynajmniej bylo ostanim razem z zabkami na dole. Pozniej postaram sie cofnac choc o kilka stron i naskrobac cos wiecej. Buzaki i milej niedzielki zycze :laugh:

TAK SIE CIESZE ZE ZNOW JESTEM Z WAMI !!!!!!

Katka wszystkiego naj... naj.... naj... sto lat :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #360371 przez vestusia
Malina powaga!!! Kilka łyków, możesz zapytać Boba. A on kupił te Redds'y, żebym była łatwiejsza ha, ha, ha :P I sam je wypił :P

Mia witamy po dłuższej przerwie :)

Nadrobić nas będzie ciężko, ja czasami z kilku dni nie daję rady, a co dopiero z takiej nieobecności :)

A co to się stało, że tak zniknęłaś?

Gratuluję ząbków u Kacperka. Kurka u Zuzi jeszcze nic nie wyłazi ;-)

Malina z Misi to rzeczywiście śpioch. Zuzia wstała o 6, poszła spać chwilę po 8 i kurka śpi już dobre 1,5h! Ja zmyłam kilka naczyń i chcę iść do łazienki no ale czekam na moją Księżniczkę aż się obudzi, bo znając moje szczęście - ja będę moczyć dupsko a ona zacznie się drzeć, że wstała. Śpi na brzuchu, więc tym bardziej będzie stękać, bo nie obraca się na plecy.

Bob w sklepie. Ja muszę tylko obiad zrobić, w zasadzie rybkę będzie panierował Piotrek, więc ewentualnie obiorę ziemniaki dla gości i zrobię sałatę ;-)
12 lata 11 miesiąc temu #360386 przez Batmanik
hejka
kima moj jest starszy o 11lat
a co do dzieci to zostaje moja mama i jego matka ale jest tak zlosliwa ze przegiecie az szkoda slow- wredota cholerna
no ja juz bo poszlam do innej pracy na call center pracuje po 6 godz na umowe o dzielo i do pracy mam rzut kamieniem takze spoko jak narazie-
Dokladnie nadrobic Was to moje drugie marzenie zaraz po wygranej w lotka hehe
a na Wasze cudasne dzieciaczki nie moge sie napatrzec :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
KATKA 100 LAT!!!!! :kiss:
ja juz mam obiadek gotowy tylko do drugiego ugotowac ziemniaki i trzeba smigac na dwor- zreszta ja po pracy do wieczora siedze na dworze- dzis troche zimno ale coz....
mam nadzieje ze wkoncu ogarne wszystko i bede z Wami na bierzaco bo nawet jeden dzien Was ciezko nadrobic :angry:
milego dnia! buzka :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #360444 przez kima
Hejka :)

Batmanik zaspokoiłaś moją ciekawość :laugh: a z tą pracą, to super, że masz tak blisko, a ta czarownica to normalnie by mogła już odpuścić, musisz wymyśleć na nią jakiś sposób :laugh:

Mia wrzuć jakieś fotki Kacperka, napewno już podrósł i fajnie, że w końcu jesteś :)

Sarnuszka, gdzie Ty, gdzie?

i Dorcia?

i Madziaska?

i Kredzia?

i cała reszta nieobecnych :ohmy:

Vestusia, wg mnie to powinno wyjść od nich. Nawet czytałam o tym, jak sama wychodziłam za mąż :laugh: i rzeczywiście teściówka powiedziała mi, że miło by jej było, gdybym mówiła jej mamo i teść też sypnął jakiś tekst w tym stylu. Ale ja tak jak Malina, zwracam się bezosobowo, no chyba, że już nie mam jak, to wtedy pada "mamo", choć i tak za takową jej nie uważam :P

Karpatka siedzi w piekarniku, jak się upiecze to będziemy się zbierać do rodziców na obiadek i małą imprezkę :)

Malina i Tobie życzę miłego imprezowania w zamku czarownicy :laugh:

miłej niedzieli LAseczki :side:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #360455 przez mia1082
Vestusiu no wszystko przez tego wirusa zablokowalo mi cala stronke ale jak widzisz znalazlam sposob :laugh: super ze z dietka Ci sie udaje :) gratuluje wytrwalosci i trzymam kciuki

Katka zyczej udanej imprezki :laugh:

I wlepiam obiecane zdjecia :laugh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wybaczcie ze tak duzo ale nie moglam wybrac a tyle czasu nas tu nie bylo :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #360476 przez madziaska
Katka STO LAT KOCHANA!!!!!

DZIEN DOBRY :)

Vestusia, Hania od kilku dni zasypia wieczorem na brzuchu. Na poczatku ja przewracalam, ale po jakims 20 razie odpuscilam i tak zasnela ;)

Ivaaaaa, no witaj :) Posiesze Cie, ze nie tylko TY wstajesz w nocy. U nas zawsze 1 i 4 karmienie!!! Jak w zegarku ;) No, ale tak na cycuchach chyba juz jest ;) Ja @ dostalam kilka dni temu, pierwszy raz po porodzie.

Kima, Kubasek jak zawsze cidasny :) Filmu nie zdolalam obejrzec do konca :(

Dobra, juz nic nie pamietam co naskrobalyscie ;)
Milej niedzieli Kochane :)

Aaaaa Mia, gratuluje kolejnego zabka. Kacperek sliczny :)
12 lata 11 miesiąc temu #360492 przez luska
hej laseczki

Katka stolatke dla ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Iva fajnie , ze teraz będziecie więcej mieć miejsca:) i pewnie dalej od teściów
Hmm moje plany na dziś .Znowu bez małża bo gdzieś pojechał z kuzynem , ale napisał do żony kuzyna i jak bąble wstaną to pojedziemy do niej , a co będę sama siedziała B)

Emka no ale ze swoim juz się pogodziła jeden kryzys zażegnany , to na pewno w domu rodzinnym też szybciutko wszystko wróci do normy , 3 mam za was kciuki i głowa do góry kochana.

Malina dokładnie szkoda dnia , o 7.30 to my juz po śniadaniu byliśmy a ja brałam poranny prysznic.

Mia fanie , że u dało ci sie wrócic do nas o i gratki dla młodego , o ja ale ma już uzębienie :silly:

Wiecie co ja to chyba nie mogła bym mówić "mamo" do innej kobiety jak moja mauska , no ale szczeście mam bo nie mam problemu a do teścia tak mowie na luzie tato teraz ale na początku było mi cholernie ciężko!!!Normalnie sie wtydziochałam hehehe

Mia synek przesłodki a jak marchewke wcina!!!!
12 lata 11 miesiąc temu #360493 przez luska
Dziewczyny ratunku.....blondi sie pytaj jak sie płaci z PAYu???
12 lata 11 miesiąc temu #360522 przez katka
Dziekuje kochaniutkie za życzonka.
Pochwale sie od mezusia dostałam kwiaty i supeeeerasny depilatorek. my dzis mamy czyste lenistwo. Na dworku paskudnie wiec siedzimy w domku i leniuchujemy.

Mia ale Kacperek cudny i gratulujemy ząbka

Malinka ale M nie pomyslał ze byłas na lewiznie. :silly:

Vestusia trzymam kciukasy za wizytacje a nie wiem ale wydaje mi sie ze ja wam juz pisałam ja do teściowej po prostu mówie babcia i powiem wam ze to fajne rozwiązanie bo nie ma formy bezosobowej która jest troszke sztuczna
12 lata 11 miesiąc temu #360589 przez Dorciaition
Helloł z wieczora!
U nas miał być dziś dzień bez kompa, ale nie wytrzymałam ;)

Vestusiu ja własnie nie mam żadnej mani, jak Ty i Kima ;) Choć mam swoje rzeczy, które lubię u małych dzieci, a których nie. Przede wszystkim uwielbiam u dziewczynek takie obcisłe spodnie, ala legginsy :)

Malinka ładnie już schudłaś. Nie zgrzeszyłas w weekend? Oj, nie zazdroszczę bólu przy goleniu :/

Serka wiejskiego nie lubię, jak dla mnie to jest za metły.
Ale dziś upiekłam bułeczki. Nawet ok, Krzysiu stwierdził, że bez smaku, ale lepszy rydz niż nic ;)

Luśka co to za kotleciki ala gołąbki? Jeju kobieta Ty się zapracujesz. Powinnaś gdzies wyjechać, np. do spa :lol:

Iva Tobie dieta nie potrzebna. Ja ostatnio 2 razy biegałam ,ale z psem to masakra :/

KAtka zazdroszczę tych ciuszków. Uwielbiam gdy Lenka coś dostaje. No i życzonka dla Ciebie. STO LAT! Ty byczek jak ja :)

Vestusia i co, dostałaś fajne ciuszki? Jak wizyta teściów?

Malina co za farba? Jaki kolorek? No i jak było u Szwagierki?

Vestusia
myślę, że jeśli Tobie nie zaproponowali, że masz mówić „mamo’, ‘tato” to chyba powinno zostać tak jak jest. A planujecie się pobrać?

No pięknie, że nie wypiłaś Reddsika. Ja to mam jednak słabą wolę i winko dziś popijałam.

No witaj Mia, dobrze, że już jesteś. Gratuluję trzeciego ząbka u Kacpra :)

Fotek nigdy nie za wiele. Kacperek jest boski. Ale rośnie Tobie przystojniak. Widze, że żyrafkę lubi bardzo. Mnie ona już powoli denerwuje, bo Lenia nią piszczy za dużo ;)

Luśka, a co, nie masz teściowej?

Mnie to ciężko przychodzi i tak jak Malina unikam tego. Do teścia jeszcze nigdy nie powiedziałam ‘tato”

Katka
fajny prezent od mężusia.

Luśka
to samo Ciebie chyba przekierowuje.

U nas dzionek ok. O 7 pobudka, do kościółka :), spacerek i zakupy. Stwierdziłam dziś, że będę dla Lenki gotować, więc kupiłam miseczki do zamrażania jedzonka i garnek :)

Rozwalił mnie dziś chłopczyk w windzie- ok 4 lat (sąsiad). Jedziemy on z mamą i mówi: "a mój tata jest młodszy od mojej mamy”. Kobiecie się chyba głupio zrobiło, ja nie mogłam. Ciekawe co te nasze będę mówić ;)

Alanek[*] :(
12 lata 11 miesiąc temu #360602 przez Kredka
Heloł :) witam :) my juz po komuni. Postaram sie jutro Was nadrobic bo dzisiaj padam. Jak Wam minął weekend?

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia