- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160978 przez Dorciaition
Zaguś to cudownie, że z Julkiem wszystko ok. Ale z tym skierowaniem to dziwna sprawa. Ja to bym na Twoim miejscu chyba się tam wybrała. Pewnie zrobią Tobie badania i wypuszczą, ale dla świętego spokoju lepiej pójść. No i skierowanie w domu nie będzie Cię denerwowało
Kima Ricky to też przytojniacha
No i fakt- teraz nie ma nikogo takiego, kogo bym uwielbiała. Ewentualnie na Rihanne lubię popatrzeć
Wy to macie sny A myślała, że to ja mam dziwne
Haha smerfny
Vestusia faktycznie nie ciekawa sytuacja. Myślę, że dobrze zrobisz jak właśnie delikatnie, niby przy okazji zwrócisz im uwagę.
My też zostawiamy czasami śmieci przed drzwiami, ale w ten sam dzień wynosimy je do kosza. Kiedyś ktoś też nam wyrzucił Ale to chyba nasz kolega, który mieszkał obok nas. Mam nadzieję, że to nie żaden inny sąsiad.
Daj znać jak zareagowali
A ja wróciłam właśnie od fryca. Byłam sobie podciąć włoski. Ale grzywkę mi tak opitoliła, że jak włożyłam ją w prostownicę to sterczy jak nie wiem co Oby szybko odrosła
Kima Ricky to też przytojniacha
No i fakt- teraz nie ma nikogo takiego, kogo bym uwielbiała. Ewentualnie na Rihanne lubię popatrzeć
Wy to macie sny A myślała, że to ja mam dziwne
Haha smerfny
Vestusia faktycznie nie ciekawa sytuacja. Myślę, że dobrze zrobisz jak właśnie delikatnie, niby przy okazji zwrócisz im uwagę.
My też zostawiamy czasami śmieci przed drzwiami, ale w ten sam dzień wynosimy je do kosza. Kiedyś ktoś też nam wyrzucił Ale to chyba nasz kolega, który mieszkał obok nas. Mam nadzieję, że to nie żaden inny sąsiad.
Daj znać jak zareagowali
A ja wróciłam właśnie od fryca. Byłam sobie podciąć włoski. Ale grzywkę mi tak opitoliła, że jak włożyłam ją w prostownicę to sterczy jak nie wiem co Oby szybko odrosła
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #160979 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #160984 przez vestusia
Dobrze, że nasi mężowie tego nie czytają, bo by nam uszy wykręcili. Oglądałam jak szalona odcinki Skazanego Ciastka, dokuczałam Piotrkowi, że takiemu to oddałabym się bez namysłu. Zawsze krzyczał i się oburzał. A nie moja wina, że jemu do mojego Ciasteczka dużo brakuje ha, ha
Aniaa_ ale mi zrobiłaś smaka, też bym zjadła te zakręcone ziemniaczki z sosem majonezowym. Mniam. Jej, aż ślinka mi pociekła. W ogóle bym coś niezdrowego zjadła
Aniaa_ ale mi zrobiłaś smaka, też bym zjadła te zakręcone ziemniaczki z sosem majonezowym. Mniam. Jej, aż ślinka mi pociekła. W ogóle bym coś niezdrowego zjadła
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez vestusia.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #160985 przez aniaa_
N o niestety jakoś tak mnie ominęła fascynacja nimi
A z tymi śmieciami to kiepska sprawa, ale miałam kiedyś podobna sytuację jak wcześniej wynajmowaliśmy z mężem inne mieszkanie to też sąsiedzi trzymali smieci na klatce i żeby je wynieśli od razu to nie po trzy dni potrafiły stać, szkoda słów, tylko ja taka jestem, że nic nie powiedziałam ale jakby tutaj gdzie mieszkamy była taka sytuacja sie powtórzyła to na pewno grzecznie cos starałabym sie powiedzieć.
A z tymi śmieciami to kiepska sprawa, ale miałam kiedyś podobna sytuację jak wcześniej wynajmowaliśmy z mężem inne mieszkanie to też sąsiedzi trzymali smieci na klatce i żeby je wynieśli od razu to nie po trzy dni potrafiły stać, szkoda słów, tylko ja taka jestem, że nic nie powiedziałam ale jakby tutaj gdzie mieszkamy była taka sytuacja sie powtórzyła to na pewno grzecznie cos starałabym sie powiedzieć.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160986 przez Aleksandra
Ale u mnie szaleje burza !!! Ostry dyżur mi ucieka, bo antena nie łapie sygnału przez to burzysko i mam rozwalony harmonogram popołudnia (o ile antena nie ruszy). Mój harmonogram to:
1. 17.00 tvn7 "Ostry Dyżur"
2. 18.10 Foxlife "Chirurdzy"
3. 19.10 Foxlife "Zaklinacz dusz"
Wiem, że to zwariowane, ale te trzy seriale są moimi ulubionymi i zawsze je oglądam (mimo, że większośc to powtórki )
O właśnie jest sygnał
Dziś dostałam też resztę przesyłek. Dostałam 2 grube pajace, 8 bodziaków z krótkim rękawem, śpiochy, kaftanik z długim rękawem i rajstopki oraz malusią czapusię
1. 17.00 tvn7 "Ostry Dyżur"
2. 18.10 Foxlife "Chirurdzy"
3. 19.10 Foxlife "Zaklinacz dusz"
Wiem, że to zwariowane, ale te trzy seriale są moimi ulubionymi i zawsze je oglądam (mimo, że większośc to powtórki )
O właśnie jest sygnał
Dziś dostałam też resztę przesyłek. Dostałam 2 grube pajace, 8 bodziaków z krótkim rękawem, śpiochy, kaftanik z długim rękawem i rajstopki oraz malusią czapusię
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160988 przez Dorciaition
Vestusia to sobie zjedz, a co tam Tylko nie wiem jak Twoja zgaga. Żeby na mnie nie było
Ola przynajmniej lubisz coś oglądać, bo kurka dla mnie nic nie ma teraz w tv :/
Oo, troszkę zakupów doszło- fajnie
Ola przynajmniej lubisz coś oglądać, bo kurka dla mnie nic nie ma teraz w tv :/
Oo, troszkę zakupów doszło- fajnie
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160989 przez vestusia
Aniaa_ z tymi śmieciami to tak, jak mówisz. Najgorsze, że mój teść stwierdził, że nie warto się kłócić z głupkami, że lepiej wyrzucić. Na co ja nie wytrzymałam i powiedziałam, że w takim razie ja schodząc z samej góry będę po drodze zabierała wszystkim śmieci, bo nie tylko sąsiedzi z mojego piętra tak zostawiają śmieci po kilka godzin i śmierdzą, no i że będę robiła po prostu przysługę innym. Ciekawe kto się nade mną zlituje, że idę z brzuchem itd. Ech.
Ola, a powiedz na jakim etapie masz ostry dyżur na tvn7? He, he Jestem ciekawa, czy są one równolegle puszczane, czy któraś ma opóźnienie w odcinkach (jeśli tak, to która?)
Ola, a powiedz na jakim etapie masz ostry dyżur na tvn7? He, he Jestem ciekawa, czy są one równolegle puszczane, czy któraś ma opóźnienie w odcinkach (jeśli tak, to która?)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160990 przez vestusia
Dorcia ta zgaga to faktycznie coś okropnego. Nigdy przed ciążą nie miałam i nie byłam na początku pewna, czy to na pewno zgaga. No ale teraz generalnie faktycznie muszę unikać jakichś dziwnych potraw - żadnych kiełbasek z grilla (ostatnio mieliśmy podudzia i udka w sreberku i było ok), niczego smażonego, pieczonego. Faktycznie nie wiem, jak organizm zareaguje na fast fooda. Pewnie podobnie jak na pizzę he, he
Ja z McDonald's zjadłabym McChickena. Mój ulubiony hi, hi, hi
Ja z McDonald's zjadłabym McChickena. Mój ulubiony hi, hi, hi
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #160996 przez TyszAnka
Witam kochaniutkie
na wstępie wiTam nowe dziewczynki
nie było mnie ponad tydzień, nie przeczytałam zaległych 30-tu stron, nie ma szans....zawsze coś i nie dokończę...
Dorcia Gratuluję córci, jak ja Ci zazdroszczę, super że wszystko ok:)
Aleksandra gdzieś mi się omcknęło, że zaleczyłaś??? Gratukuję !!!
Jakby któraś z Was ogła mi w skrócie napisać takie newsy co sie działo jak mnie nie było, byłabym wdzięczna hi hi
Która się jeszcze dowiedziała o płci? lub coś się ciekawego działo to słucham....Aha, czy ta IVA się odezwała? to już przeszło chyba 2 tygodnie-nie??
Ja byłam zajęta koszami, ale bardziej pomagałam tworzyć filmiki znajomemu z wywiadów- startuje na posła, wiec mu pomagamy, ....
Pozdrawiam całuski
na wstępie wiTam nowe dziewczynki
nie było mnie ponad tydzień, nie przeczytałam zaległych 30-tu stron, nie ma szans....zawsze coś i nie dokończę...
Dorcia Gratuluję córci, jak ja Ci zazdroszczę, super że wszystko ok:)
Aleksandra gdzieś mi się omcknęło, że zaleczyłaś??? Gratukuję !!!
Jakby któraś z Was ogła mi w skrócie napisać takie newsy co sie działo jak mnie nie było, byłabym wdzięczna hi hi
Która się jeszcze dowiedziała o płci? lub coś się ciekawego działo to słucham....Aha, czy ta IVA się odezwała? to już przeszło chyba 2 tygodnie-nie??
Ja byłam zajęta koszami, ale bardziej pomagałam tworzyć filmiki znajomemu z wywiadów- startuje na posła, wiec mu pomagamy, ....
Pozdrawiam całuski
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161000 przez kima
Apropo Mc'Donalda, to pamiętam, jak kiedyś był taki fajny chłopaczek na kasie (była gdzieś w liceum) i chciałam zrobić furorę i powiedziałam "proszę kurczakczikenburgera"
Ja wychodzę z założenia, że czasem można zjeść coś niezdrowego, oczywiście niezbyt często, bo przecież takie fryty to zero wartości odżywczych dla Dzidziusia, ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić
A ja się kochałam jeszcze w Leo DiCaprio, matko, jak ja go kochałam, co wieczór śliniłam się do jego plakatu nad łóżkiem i miałam z nim wszystkie karteczki do segregatora też zbierałyście i wymieniałyście się karteczkami?
Zaguś, witam Cię również, a co do tego skierowania to trochę zdębiałam, dziwne, że lekarz sam nie decyduje, tylko Tobie pozostawia taką decyzję... w końcu to on jest lekarzem i ma większe kompetencje niż my - ciężarne
Ja wychodzę z założenia, że czasem można zjeść coś niezdrowego, oczywiście niezbyt często, bo przecież takie fryty to zero wartości odżywczych dla Dzidziusia, ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić
A ja się kochałam jeszcze w Leo DiCaprio, matko, jak ja go kochałam, co wieczór śliniłam się do jego plakatu nad łóżkiem i miałam z nim wszystkie karteczki do segregatora też zbierałyście i wymieniałyście się karteczkami?
Zaguś, witam Cię również, a co do tego skierowania to trochę zdębiałam, dziwne, że lekarz sam nie decyduje, tylko Tobie pozostawia taką decyzję... w końcu to on jest lekarzem i ma większe kompetencje niż my - ciężarne
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161005 przez vestusia
Kima ha, ha
Ale my walnięte jesteśmy
TyszAnia Iva się odezwała, nie ma neta i tylko chwilowo pożyczyła od teściowej (chyba?)
A z takich newsów... hmm.... na tabelkach widać kolory, więc wiadomo, która co będzie miała. Jutro trzymam kciuki za kimę, żeby się dowiedziała, a ja jako ostatnia jestem z niewiadomym Skarbem w brzuchu
No i jest szał zakupowy, brzuszkowy a teraz wspominamy naszych idoli z młodzieńczych lat he, he
Ale my walnięte jesteśmy
TyszAnia Iva się odezwała, nie ma neta i tylko chwilowo pożyczyła od teściowej (chyba?)
A z takich newsów... hmm.... na tabelkach widać kolory, więc wiadomo, która co będzie miała. Jutro trzymam kciuki za kimę, żeby się dowiedziała, a ja jako ostatnia jestem z niewiadomym Skarbem w brzuchu
No i jest szał zakupowy, brzuszkowy a teraz wspominamy naszych idoli z młodzieńczych lat he, he
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #161016 przez aniaa_
Aleksandra ja to uwielbiam chirurgów i tez na fox life ciągle oglądam a tam ciągle powtórki do tego jeszcze oglądałam prywatną praktykę i oczywiście gotowe na wszytko
Witaj ponownie TyszAniu nareszcie dałaś jakieś znaki
A karteczki do segregatora też zbierałam i sie wymieniałam z dziewczynami, heh śmiesznie było
Witaj ponownie TyszAniu nareszcie dałaś jakieś znaki
A karteczki do segregatora też zbierałam i sie wymieniałam z dziewczynami, heh śmiesznie było
Moderatorzy: ilona