BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 5 miesiąc temu #161031 przez madziaska
Ojj ja tez karteczki zbieralam, teraz dzieckjai tez zbieraja ;) Wiec to chyba taki etap w zyciu. Tylko, ze jak ja zbieralam to nie bylo takich z Leo, Leo sie pojawil jak juz trozhe starsza bylam, wiec Kima pewnie jestes ode mnie mlodsza ;)
Vestusia ciekawe co z tymi sasiadami.... Tylko nie denerwuj sie z abardzo....
Kurcze ide sobie frytki zrobic, ukopie troche ziemniakow z ogrodka, takie sa najlepsze ;) Ale mi smaka zrobilyscie, ktora chetna, zapraszam ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #161034 przez kima
Właśnie, bo w sumie to chyba Wam nawet nie pisałam :unsure: a to takie niegrzeczne :silly:

Mam 24 lata i jestem w okolic Rzeszowa, Madzia, więc Ty pewnie jesteś ze 2-3 lata starsza :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #161040 przez vestusia
Madzia ja mam chyba niedaleko do Ciebie więc nie zapraszaj, bo wpadnę he, he :D

Ale się wkurzyłam, kurdę.

Zadzwonił facet z gazowni i spisywał u mnie licznik. Trzymałam psa, bo ten jak oszalały chciał na gościa skakać. I w tym czasie do drzwi zapukała sąsiadka i zapytała czy kurier coś dla niej zostawił. Ja pierdziu. Dałam jej tę przesyłkę i nie miałam nawet jak poruszyć tematu śmieci, bo ten z gazowni stał u mnie w przedpokoju. Kuźwa, jak pech, to pech. Cóż. Jak się sytuacja ze śmieciami powtórzy, to trzeba będzie po prostu zainterweniować. He, he :D
13 lata 5 miesiąc temu #161044 przez Dorciaition
Oo, TyszAnka jak dobrze, że się odezwałaś :)
Co do płci to tabelka :) U nas to tak jak Vestusia mówi. No i ciągle coś :)

Mam nadzieję, że już nam nie uciekniesz na tak długo.

Vestusia w mojej grzywce nie ma się co układać, bo taka opitolona jest :silly:

Leo- noooo :laugh: Kiedyś, bo teraz nie bardzo.

Karteczki to też był szał :) A wcześniej były jeszcze takie karteluszki małe. Trzymaliśmy je w tych pudełkach po kiwi czy nektarynkach. Handel na podwórku był jak dziś na allegro :blink:

Co do Mc Donalda to nie bardzo lubię, ale za to KFC tak :)

A najbardziej właśnie takie fryty zrobione w domu z ketchupem Włocławek ze słoiczka koniecznie :lol:

Alanek[*] :(
13 lata 5 miesiąc temu #161058 przez vestusia
Dorcia teraz tak patrzę na Twoją tabelkę i nasuwa mi się nowa teoria spiskowa :D A mianowicie po dwie dziewczyny na forum mają określoną płeć, jest naprzemiennie. Czyli teraz wypadałoby, żebyśmy ja i Kima miały chłopaków, to porządek będzie zachowany. Powiem Wam, że nawet się cieszę na myśl o chłopaczku. Na pewno będzie fajny Łobuz no i następna w kolejce będzie córcia, Nie ma, że boli, chcę córcię też i tyle. W sumie to przecież jak już nam nie wychodziło z dzidzią to miałam czarne myśli i uważałam, że "niech będzie już obojętnie co, że nie będziemy trafiać w dziewczynkę, żeby po prostu się udało". Więc się udało. Jak będzie sisiorek to też będzie cudnie, a te różowe ciuszki jeszcze w przyszłości wykorzystam :)
13 lata 5 miesiąc temu #161061 przez Aleksandra
vestusia napisał:

Aniaa_ z tymi śmieciami to tak, jak mówisz. Najgorsze, że mój teść stwierdził, że nie warto się kłócić z głupkami, że lepiej wyrzucić. Na co ja nie wytrzymałam i powiedziałam, że w takim razie ja schodząc z samej góry będę po drodze zabierała wszystkim śmieci, bo nie tylko sąsiedzi z mojego piętra tak zostawiają śmieci po kilka godzin i śmierdzą, no i że będę robiła po prostu przysługę innym. Ciekawe kto się nade mną zlituje, że idę z brzuchem itd. Ech.

Ola, a powiedz na jakim etapie masz ostry dyżur na tvn7? He, he :D Jestem ciekawa, czy są one równolegle puszczane, czy któraś ma opóźnienie w odcinkach (jeśli tak, to która?) :D

Dr. Green został ojcem, ta ruda lekarka (nie pamiętam jak się nazywa- szefowa izby przyjęc) przyznała się to tego, że jest lesbijką, zmarł dziadek dr. Cartera. To tak w wielkim skrócie :)

Dopiero teraz włączyli mi neta :dry:

Ja też zbierałam karteczki !!!!
13 lata 5 miesiąc temu #161063 przez vestusia
O kurdę Ola, to ja mam chyba u siebie kolejny sezon. Dr Cartera już nie ma, ta, co jest lesbijką i kuleje już chyba nawet nie pracuje w szpitalu. Jest inna ekipa. Dr Lasgota, nowa szefowa Izby Przyjęć - taka czarnulka, która kiedyś nie uratowała swojego dzieciaka, miał białaczkę, a ona tego nie wiedziała. No i dr Rey stracił nogi, bo był pijany i potrąciło go auto, teraz ma sztuczne. Czyli na pewno mam inny sezon, jakiś kolejny he, he :D To jesteśmy daleko w lesie od siebie he, he :D
13 lata 5 miesiąc temu #161064 przez Aleksandra
Co do ciuszków to mam już prawie całe duże kartonowe pudełko (takie z przykrywką). Częśc jest kupiona przeze mnie, częśc dostałam. Mąż stwierdził, żebym przystopowała, bo mam już bardzo dużo ubranek - według niego. Ja uważam, że jeszcze sporo mi brakuje, więc do wypłaty się wstrzymam :)

Znowu mam zgagę. Czego nie zjem - zaraz zgaga. Kiedyś to jak raz na rok miałam to było świat i ludzie a teraz codziennie. Dobrze, że mogę przyjmowac Renie :)
13 lata 5 miesiąc temu #161073 przez Aleksandra
Vestusia wiem który sezon oglądasz :) Parę razy udało mi się to obejrzeć, jak byłam w ciągu dnia w domu :) Tak trochę dziwnie bez starej obsady, ale też mi się podobało :)
13 lata 5 miesiąc temu #161075 przez madziaska
Vestusia zawsze mozesz do mnie wpasc, zapraszam :) Ale frytki juz zjadlam ;)
Tyszania tak myslalam, ze koszami sie zajelas ;)
Dorcia grzywka opitolona, szybko odrosnie :)
Ola to masz przekichane z ta zgaga,a Renie mozna brac??? Myslaam, ze nie...
Kima no troche wiecej, 28 za miesiac i jeden dzien ;)
13 lata 5 miesiąc temu #161080 przez Aleksandra
Na ulotce jest napisane, że nie ma przeciwwskazań do stosowania u kobiet w ciąży. Poza tym też za każdym razem nie biorę, bo czasami mnie złapie i po 10 min przechodzi. Dopiero jak trzyma mnie dłużej, ok pół godziny to biorę (czyli w ciągu dnie biorę góra 2 tabletki). Moja siostra też miała zgagę w drugim trymestrze i lekarka jej powiedziała o Renie.
13 lata 5 miesiąc temu #161081 przez madziaska
Ola, dobrze wiedziec :)
13 lata 5 miesiąc temu #161084 przez aniaa_
wiecie, że ja nigdy nie miałam zgagi ;) nawet nie wiem jak to jest ;) , ale tez słyszałam, że można brać reni
13 lata 5 miesiąc temu #161085 przez Aleksandra
Ania zazdroszczę ci i obyś nie miała. To na prawdę nic przyjemnego :dry:
13 lata 5 miesiąc temu #161095 przez madziaska
Ja tez nigdy nie mialam, mam nadzieje, ze tak pozostanie ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia