- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #215416 przez vestusia
Anakol, ja mam 2 pary rajstopek na rozm. 62-68 i 3 pary na rozmiar 68-74 
Aniaa_ mam ten sam problem. Dlatego w razie czego będę zimować w domu jak niedźwiadek nigdzie stąd nie wychodząc. Też mam taki płaszczyk zapinany na guziczki, krótki w sumie i z paskiem i byłam pewna, że chociaż jeden górny guzik (ten pod biustem) uda mi się zapiąć, ale się pomyliłam. Też go przymierzałam i niestety nie zapnę się. Będę siedzieć w domu jak nagle przyjdzie mróz

Aniaa_ mam ten sam problem. Dlatego w razie czego będę zimować w domu jak niedźwiadek nigdzie stąd nie wychodząc. Też mam taki płaszczyk zapinany na guziczki, krótki w sumie i z paskiem i byłam pewna, że chociaż jeden górny guzik (ten pod biustem) uda mi się zapiąć, ale się pomyliłam. Też go przymierzałam i niestety nie zapnę się. Będę siedzieć w domu jak nagle przyjdzie mróz

Temat został zablokowany.
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #215421 przez vestusia
Anakol, dlatego też licytuję sukienusie - 2 już wygrałam właśnie z tą myślą, że jak już będzie wiosna i będzie świeciło słoneczko, to założę rajstopki i sukieneczkę, do tego jakieś kapcioszki i będzie Lala z tej mojej Zuzi
W Biedronce wczoraj widziałam fajne rajstopki, nawet takie grubsze, ale chyba były dość drogie (zabijcie mnie, nie pamiętam nawet ile). Jedne były z żyrafką. Ale Piotrek patrzył na mnie krzywo i nawet nie było mowy o tym, abym je mogła kupić

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu #215440 przez madziaska
Dzien dobry mamusie i dzidziusie 
Vestusia ja tez juz zle sie czuje, czasami jak stara baba, choc brzuch nie jest duzy. Sa dni kiedy ciagle mnie cos boli... A ostatnio to caly czas spac mi sie chce i ucinam sobie popoludniowe drzemki
W nocy spac nie moge, ehhh pewnie jak WY 
Rajstopek mam sporo, juz ok 15 par do rozm 86cm, sama juz nie pamietam. Wiem jednak, ze sa przydatne, wiosna pod spodenki jak znalazl, a starsza dzidzia to przeciez juz w pajacyku w domu raczej tylko bedzie spala, a w dzien to np bodziaki z dł rekawem i rakstoki i bedzie jej wygodnie. Moja siostra tak ubierala malego po donmu, wygodnie mu bylo nawet raczkowac
Vestusia w bierdonce byly, bardzo fajne, takie z frota od sposu
Za 6,99, kupilam czerwone z krowka
Jak bede miala aparat to WAm wkleje jakie mam 
U nas slonko pieknie swieci
Milego dnia

Vestusia ja tez juz zle sie czuje, czasami jak stara baba, choc brzuch nie jest duzy. Sa dni kiedy ciagle mnie cos boli... A ostatnio to caly czas spac mi sie chce i ucinam sobie popoludniowe drzemki

Rajstopek mam sporo, juz ok 15 par do rozm 86cm, sama juz nie pamietam. Wiem jednak, ze sa przydatne, wiosna pod spodenki jak znalazl, a starsza dzidzia to przeciez juz w pajacyku w domu raczej tylko bedzie spala, a w dzien to np bodziaki z dł rekawem i rakstoki i bedzie jej wygodnie. Moja siostra tak ubierala malego po donmu, wygodnie mu bylo nawet raczkowac

U nas slonko pieknie swieci

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #215448 przez vestusia
A dawno kupowałaś w tej biedronce te rajstopki?? Czekamy na foto 
Jak na moje oko to gatunkowo wczoraj wydawały mi się fajne i takie cieplutkie. Ale nie jestem pewna czy nie kosztowały 8,99 albo więcej, dlatego się zawahałam. Te z żyrafką były bardziej dla chłopca, ale myślę, że Zuzia zrozumiałaby mojego bzika na tym punkcie...
Masz rację, że po domku to potem przecież dzidzia nie będzie śmigać w pajacyku, jak już będzie sobie siadać czy coś. A w rajtuzkach to zawsze cieplutko. I pod spodenki, i pod sukienkę. Oj już się nie mogę doczekać...
Ja jak się mam w nocy przewrócić na drugi bok, to mi często strzela coś w kości ogonowej. Dziwne to uczucie... no ale jeszcze mi du** nie urwało he, he, he

Jak na moje oko to gatunkowo wczoraj wydawały mi się fajne i takie cieplutkie. Ale nie jestem pewna czy nie kosztowały 8,99 albo więcej, dlatego się zawahałam. Te z żyrafką były bardziej dla chłopca, ale myślę, że Zuzia zrozumiałaby mojego bzika na tym punkcie...
Masz rację, że po domku to potem przecież dzidzia nie będzie śmigać w pajacyku, jak już będzie sobie siadać czy coś. A w rajtuzkach to zawsze cieplutko. I pod spodenki, i pod sukienkę. Oj już się nie mogę doczekać...
Ja jak się mam w nocy przewrócić na drugi bok, to mi często strzela coś w kości ogonowej. Dziwne to uczucie... no ale jeszcze mi du** nie urwało he, he, he

- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #215449 przez anyanka
Hejka! Ale Wy ranne ptaszki jesteście 
Vestusia blisko miałam ale wszystko jedno. Wkurzyłam się No ale chociaż lepsze badanie będzie w niedzielę, mam taką nadzieję
Anakol ja mam rajstopki, ale nie zamierzam takiemu maluszkowi zakładać raczej jak ciut podrośnie
Dla chłopca rajstop w gruncie rzeczy nie trzeba
ale ja mam bo mi sie podobały

Vestusia blisko miałam ale wszystko jedno. Wkurzyłam się No ale chociaż lepsze badanie będzie w niedzielę, mam taką nadzieję

Anakol ja mam rajstopki, ale nie zamierzam takiemu maluszkowi zakładać raczej jak ciut podrośnie

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #215455 przez vestusia
gazetka.biedronka.pl/g21,modny_sezon.html
Znalazłam. Rajstopy niemowlęce frotte - 7,99zł, a rajstopy dziecięce 8,99zł
Takie kupiłaś Madziaska??? (tzn. któreś z tych?)
Znalazłam. Rajstopy niemowlęce frotte - 7,99zł, a rajstopy dziecięce 8,99zł

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #215458 przez vestusia
anyanka napisał:
Nio a pod spodnie? Albo po domu jak będzie raczkować a będzie jeszcze zimno na tyle, żeby chodził np. w samym bodziaku? Wiem, że mogą być też spodenki i skarpetki, ale wydaje mi się, że to jest dla dziecka wygodne ubranko
Hejka! Ale Wy ranne ptaszki jesteście
Anakol ja mam rajstopki, ale nie zamierzam takiemu maluszkowi zakładać raczej jak ciut podrośnieDla chłopca rajstop w gruncie rzeczy nie trzeba
ale ja mam bo mi sie podobały
Nio a pod spodnie? Albo po domu jak będzie raczkować a będzie jeszcze zimno na tyle, żeby chodził np. w samym bodziaku? Wiem, że mogą być też spodenki i skarpetki, ale wydaje mi się, że to jest dla dziecka wygodne ubranko

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #215471 przez Suari
joanna- no wiedziałam, że nie jestem sama z tą nietolerancją, ale skleroza nie dała mi sobie przypomnieć kto jeszcze 
doti- dzidzia to chyba naciska ci na przeponę, a nie na aortę
zresztą jak leżę to czasami też mi ciężko złapać oddech, a twardnienie brzucha zdarza mi się ostatnio dość często.
co do rajstopek- to kupiłam ostatnio dwie pary takie małe na 56-62- tak na wszelki wypadek mogą sobie leżeć, w smyku były po 10 zł.

doti- dzidzia to chyba naciska ci na przeponę, a nie na aortę

co do rajstopek- to kupiłam ostatnio dwie pary takie małe na 56-62- tak na wszelki wypadek mogą sobie leżeć, w smyku były po 10 zł.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #215492 przez Dorciaition
Cześć Kobietki.
Byłam już ranko u Was, ale tylko poczytałam.
Madziaska w takim razie trzymam kciuki żeby Hanulka do 40 tc posiedziała sobie w brzuszku
Vestusia też mam nadzieję, że nie będę musiała czekać na Lenkę do 42 tc. O nie!
Oj Joanna moze jednak uda się coś zrobić z tym monitorem i zostaniesz z nami.
TyszAnka nam znowu uciekła, no i Anacondy już też długo nie ma
Ha ha Vestusia wersja dla Blondi. Nie przesadzaj
Fajnie, że jesteś zadowolona z podgrzewacza 
Rajstopek mam na razie 3 pary. Też myślę, że w domku się przydadzą. Dzidziom musi być wygodnie.
Odpukać, ale ja na razie w nocy śpię jak suseł. Tylko wieczorem nie mogę się przekrecić z boku na bok bo tak kość ogonowa mnie napitala.
Jestem juz po wizycie. Z małą wszystko ok, choc gin twierdzi, że jest mega chuda, ale nie będzie się sprzeczał ze szpitalem. Powiedział, że "będzie najchudszy w klasie". Dopiero po wyjściu zorientowałam się, że powiedział najchudszy! No kurka chyba nie chłopak!
Waży 2250 g. Szyjka 38 mm. Zrobił mi zastrzyk, wiec na dziś mam z głowy.
Aa, Vestusia Krzysiu powiedział, że średnie chrusciki
A jak powiedziałam mu, że ja je robiłam to stwierdził, że pyszne. 
Wiedziałam, że do końca nie będa mu smakować, bo są bez cukru.
Ale do pracy wziął. Kolegów bedzie częstował, wiec chyba nie jest tak źle
Byłam już ranko u Was, ale tylko poczytałam.
Madziaska w takim razie trzymam kciuki żeby Hanulka do 40 tc posiedziała sobie w brzuszku

Vestusia też mam nadzieję, że nie będę musiała czekać na Lenkę do 42 tc. O nie!
Oj Joanna moze jednak uda się coś zrobić z tym monitorem i zostaniesz z nami.
TyszAnka nam znowu uciekła, no i Anacondy już też długo nie ma

Ha ha Vestusia wersja dla Blondi. Nie przesadzaj

Rajstopek mam na razie 3 pary. Też myślę, że w domku się przydadzą. Dzidziom musi być wygodnie.
Odpukać, ale ja na razie w nocy śpię jak suseł. Tylko wieczorem nie mogę się przekrecić z boku na bok bo tak kość ogonowa mnie napitala.
Jestem juz po wizycie. Z małą wszystko ok, choc gin twierdzi, że jest mega chuda, ale nie będzie się sprzeczał ze szpitalem. Powiedział, że "będzie najchudszy w klasie". Dopiero po wyjściu zorientowałam się, że powiedział najchudszy! No kurka chyba nie chłopak!

Waży 2250 g. Szyjka 38 mm. Zrobił mi zastrzyk, wiec na dziś mam z głowy.

Aa, Vestusia Krzysiu powiedział, że średnie chrusciki

Wiedziałam, że do końca nie będa mu smakować, bo są bez cukru.

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #215511 przez anyanka
Vestusia ale ja nie powiedziałam że nie będę zakładać
bo zamierzam ale nie noworodkowi. Potem tak zeby małemu było cieplej i wygodniej, bo w domu ogólnie mamy chłodno ale też może biegać też w samych rajstopkach bez spodni
Właśnie w domu u siebie się dziwie bo mi wszyscy mówią że chłopcom się nie zakłada rajstop pod spodnie bo to dziewczęcy ubiór
Pamiętam w przedszkolu nawet jak chłopcy biegali w rajstopach więc nie wiem skąd te gadanie że to tylko dla dziewczynek... Jacyś zacofani są i tyle

- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona