- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- lunaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
- lunaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
No ale już się nie pręży... no mam nadzieje,że nie zapeszę za to krzyczy nadal i gryzie rękę. No i zęby prawdopodobnie. Wtedy mogło być wszystko na raz i dlatego tak krzyczał. Eh nie wiem
Luna jeżeli na plecach leży na jednej stronie to też nieprawidłowo. Musisz mu coś podłożyć żeby nie mógł na tą kłaść głowy na tą stronę co lubi. Mi tak kazano i powiem Ci,że po tyg widziałam rezultaty. Oczywiście najpierw był krzyk,że mu się to nie podoba. To samo było na brzuchu. Lubił odkręcać głowę na jedną stronę. Troszkę z nim "powalczyłam" i jest ok. A co do brzucha to może kładziesz go na miękkim?? Kiedyś nam tu chyba Yummy poleciła żeby kłaść dziecko na udach ( nogi zgięte pod kolanami mają mieć 90 stopni- tak na oko heheh ) Kładziesz go bokiem do siebie, tak żeby głowa wystawała za nogi i żeby jego nogi mogły swobodnie się poruszać z drugiej strony. W ten sposób dziecko nie "dziubie" o podłogę Mojemu to pomogło. A teraz kładę go na kocyku na podłogę i już nawet mu się podoba jak widzi zabawki .
Przepraszam,że tak chaotycznie.
Aaaa kurczę muszę się pochwalić. Bo nie wiem jak to zrobiłam, ale udało mi się zaliczyć egzaminy. Normalnie aż człowiekowi lepiej
Hmmm mam pytanko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
po Oliwii też mam takie ala nosidełko , ale za cholere nie wiem gdzie to wpierdzieliłam ostatnio szukałam na strychu w kartonach i doopa
a ja wczoraj miałam zatruty ząb. Łoooo matko co za ból, łyknelam kilka apapów i po 3 godzinach zaczeło przechodzić
echh i Majka wstała to se popisałam.........................
- lunaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Basia jeszcze nie dostałam. Już się trochę denerwuję bo zamówiłam tydzień temu a kuriera ni widu ni słychu Zastanawiam się czy tam nie przedzwonić. Dodatkowo zamówiłam kosmetyki Revlonu i też ich nie dostałam a adres na pewno dobry wpisałam
Kaska ja chcę sobie kupić nosidło zamiast chusty. Ale funduszu na razie brak Może poproszę na imieniny od rodziców zawsze pytają co sobie życzę na imieniny
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Zuzu to moje to nosidelko typu chusta jest wiele pozychi noszenia dziecka. fajna sprawa polecam. W nosidelku chyba nie ma takiej mozliwosci co?
Luna i dobrze dobrze lodkladaj. ja podkladalam kocyk. jak spal to mu przelrecalam glowe w ta jego mniej lubiana strone tak sami walczylam z lezeniem na brzuchu. powodzenia ! pisz jak Ci idzie
Gorla zebaecz a nie znieczulasz tabletkami. brrr wspolczuje
Zuzu jak dojdzie to tez jestem ciekawa opinii. a revlonu to fajny jest podklad. Co zamawialas???
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
pozdrawiam :*
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Z Revlonu zamówiłam podkład i cienie i lakier do paznokci. I co...? Jutro bd dzwonić po sklepach gdzie moje zakupy
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Kaska ty to szczupla jestes ja moge spokojnie pocwiczyc, bo Pola grzecznie lezy sama na lozku Nakarmie ją i zabieram sie za cwiczenia. A ona lezy i patrzy co ja wyprawiam
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Zuzu tego mojego sie nie wiaze. jest zapinane myslisz ze mi by sie chcialo wiazac wkladasz dzieciaka i idziesz. Jeszcze mam problem z wkladaniem ale dojde do wprawy ;p
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
kaska no właśnie wczoraj chciałam go wyrwać, ale lekarka powiedziala , ze nie da rady ewentualnie leczenie kanałowe brrrrrrrrrrr zatruła mi go i za 2 tyg. mam sie zastanowic co chce czy leczyc czy wyrwac
Dziewczyny to ja tu chyba jestem największy zdechlaczek 45 kg obecnie
Ja tez czekam na paczkę ciuchy dla mnie paczka przyjdzie do mamy , zeby męża nie stresować, w końcu koniec miesiąca
Ale mnie dzisiaj mój M. wnerwił odwieczna gadka o szkole na wiosce, bo ja Oliwke zapisze do miasta tam gdzie chodzi do przedszkola. Tym bardziej że zamierzam isc do pracy jak tylko Majka pójdzie do przedszkola
zuzu no własnie ja też wole nosidło bo nie trza wiążać Oliwii w nm za dużo nie ponosiłam, bo taki sam ze mnie wtedy zdechlak był i jakos mi cięzka była hehe zwykle wkładam Majke do wózka i woze po domu jak cos robie