BezpiecznaCiaza112023

MAMY LISTOPADOWE :-)

11 lata 4 miesiąc temu #712220 przez Zuzu19
a więc w końcu zrobiła fotkę :P Na zdjęciu nie wygląda tak fajnie jak na mnie :woohoo: Ale sukienusie na chrzest bratanka jak znalazł :D Tylko jakie buty do tego? Chodzi o kolor? Myślałam o takim a la kość słoniowa bo czarne chyba za bardzo bd kontrastowały ;)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #712525 przez kaska
Basia no pralka fajna ale szukam czegos malego o najmniejszej glebokosci. taka 42gora 45 bo mamy mala klitke. A tak z ciekawosci to znasz kogos kto ma cos z tej firmy?

Zuzu no podoba mo sie :) kroj super bo fajnie biodra podkresla :) tez takie lubie.A co do butow to ja bym chyba czarne jakies skromne niezbyt wysokie ubrala. wydaje mi sie ze w takich jasnych to za bardzo cukierkowo. A w co ubierasz malego kawalera? :)))

11 lata 4 miesiąc temu #712756 przez Baasiuniaa
Ksienka nie znam nikogo kto ma ta firme..będę pierwsza heeheh:))
Zuzia- a ja bym właśnie jasne ecru, albo beige ubrała i to na wysokieeej szpilce :P kandydata na męża może akurat trafisz hihii :***

ja dzisiaj znowu plaża cały dzień z młodymi, Klarsona nie mogę z wody wyciągnąć :P

11 lata 4 miesiąc temu #712793 przez Zuzu19
łeee u mnie szpila odpada :silly: Miałam zerwane ścięgna w stopie i szpilka by mnie zabiła a wtedy bym na pewno już męża nie znalazła z kwaszoną miną :woohoo:

No to ciemne czy jasne buty, bo ja już nie wiem. :woohoo:

Idą upały. Już widzę dni wyjca. :blink:
Fajnie Basia masz z tą wodą. Maciek musi się nacieszyć basenikiem ale całkiem sporym :woohoo:

11 lata 4 miesiąc temu #712803 przez Baasiuniaa
ja bym jasne ubrała, latem wolę jasne lub kolorowe butki niż czarne, no chyba ze to wieczorowa impreza to czarne tez bym ubrala :)

11 lata 4 miesiąc temu #712986 przez ewelka1505
Zuzu mysle ze i jasne i czarne buciki by pasowały :) Ale jeżeli mialabym juz wybierac to zdecydowalabym sie chyba na jasne :)

Dziewczyny jestem z siebie dumna bo juz 5 tygodni nie tknęłam nic slodkiego czy tez chipsow albo fast foodow B) Kurde wczesniej nie moglam wytrzymac 3 dni bez slodyczy i niestety 3 kg mi doszły przez to ;/ a tu teraz sie wzielam ostro za siebie i cwicze :) jeszcze 1kg i bedzie cel osiągniety :)

11 lata 4 miesiąc temu #713181 przez Baasiuniaa
super Ewelcia!!
ja do słodkiego nigdy nie miałam ciagatek, ale kurcze obijam się z ćwiczeniami ostanio..;/

11 lata 4 miesiąc temu #713221 przez kaska
Zuzu no ja i tak stawiam na czarne. Oczywiscie ze jasne super by wygladaly tylko na chrzest jak dla z jasnymi zbyt cukirkowo. dodatkowo masz jasne wlosy. Gdyby to Basia miala w niej isc to bym ja w jasne buty ubrala :p hehev

Ewelka gratki :*
Wy chyba z Zuzu sie tu kiedys o to zakladalyscie:D

ja to mam odwrotny problem bo chcialabym przytyc...

11 lata 4 miesiąc temu #713322 przez ewelka1505
Ja w sumie nawet w ciazy nie jadlam slodkiego za bardzo a przy karmieniu piersią cos mi sie poprzestawialo :p Najpierw waga ladnie spadla po porodzie do 48kg, potem jak laktacja sie ustabilizowala i załączylo mi sie "wpierdalanko" to podskoczyla o 3 kg :p Wiec wkoncu sie wzielam za siebie i juz jest 46 :lol: Jeszcze 1kg i bedzie ok. Przy moim wzroscie to waga w sam raz, nie wygladam za chudo - tak w sam raz :)

Kaska no kiedys z Zuzu sie zakladalysmy :p tylko mi wtedy cos nie poszło :p

11 lata 4 miesiąc temu #713339 przez Zuzu19
No kiedyś był zakład, ale ja zawsze byłam pulchna i chyba tak mi zostanie, ale może z deczka schudne jeszcze, jeszcze kilka kilo i bd zadowolona :blush:

KasKa jak to określiła Ewela, zacznij wpierdalanko :P

A ja się Wam po raz 168976542 chyba muszę wyżalić :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #713349 przez bronchilda85
Hej! Chciałabym Was prosić o głosy! Będę naprawdę wdzięczna! www.miastokobiet.pl/konkurs-szpilki-na-g...id=8363&ngg-pid=8363

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52337 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=49866 [/url]

11 lata 4 miesiąc temu #713400 przez kaska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

myslicie ze ja nie wpierniczam? ciagle cos jem. niestety mam taka przemiane i taka budowe. Kurcze wiecie jakie ja mialam kompleksy z tego powodu. no ale to bylo jeszcze w gimnazjum. pozniej mi przeszlo hehe :p

Ewelka Ty mi przypomnij ile Ty masz tego wzrostu. te 45 to jakos malo mi sie wydaje :p

11 lata 4 miesiąc temu #713411 przez ewelka1505
Zuzu nie no ten Twoj byly to poprostu idiota, wogole nie dojrzały człowiek ;/ szkoda ze tacy na tym swiecie zyją... Ale musisz byc silna i lej na to co on wygaduje. Wiem, latwo powiedziec "nie przejmuj sie" ale dasz rade :) Trzymam kciuki zeby wszystko Ci sie ułozylo po Twojej mysli i zeby tamten przestal Ci przysparzac problemow :kiss:

Łoj Kaska jak ja bym chciala miec taką przemiane :p niestety ja musze sie pilnowac :( a moj wzrost to całe 153 cm :( heh krasnoludek :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #713760 przez kaska
Zuzu jeszcze Ci chcialam napisac ze to siedzisko do kapania sie u nas sprawdzilo. Wprawdzie Kacper juz staje i jak juz mu sie zaczelo nudzic to wstawal alet ak to rewelacja. mamy takie bez otwierania i nie okreca sie na boki. Takze polecam :)

Ewelka ja mam chyba z 161 a waze 46 i wygladam jak wieszak. przed ciaza tak 49-50 wazylam

11 lata 4 miesiąc temu #713815 przez ewelka1505
No Kaska to chudzinka jestes :p ja przy moim wzroscie wygladam tak akurat, ale Ty wyzsza ode mnie jestes :p Widac mały wysysa z Ciebie wszystko, moze jak zakonczysz karmienie to waga troche podskoczy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka