- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Fajnie że urodzinki się udały no i nocka też
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Jak już przy urodzinkach to 100 latek dla Ernesta
Karolka witamy sie z tobą i my. Moj R. też pracuje po 10,12 godz., niestety tak to juz jest z tymi naszymi facetami
R. właśnie poszedł z Filipem na spacer a potem będzie robił obiad
Agusia synuś przekochany
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Hej dziewczyny
TAK TO MOJE ZDJECIE ZACHWALACIE, ŻE NORMALNIE AŻ MIŁO HEH
Hania Powiem tak, wieczór cudowny, gorset sie przydał Myśle, ze braciszka nie bedzie No i niesamowicie boli mnie głowa Czyli 22 urodziny udane Mój synuś też cieszy sie niesamowicie jak mu pieluche zmieniam, a jak piszczy mi wtedy i sie śmieje O maatko I to samo jak mu przy jajkach smaruje
Kubuś wcina 150ml mleka modyfikowanego w ciągu dnia, a na noc 170ml No i do tego oczywiście herbaka, powiem wam że tą wode z miodem uwielbia, a jakie kloce po niej robi Huuu pielucha 3 sie wtedy za mała robi
Jeśli chodzi o smoczek, to Kuba nie jest jakimś jego zwolennikiem, nie domaga sie go w ogóle, także dla mnie to plus, bo potem nie bedzie problemu z odzwyczajaniem.
Karolka Z tego co widze to Twój mąż pracuje albo 6 albo 5 godzin, kochana, mój pracuje po 12 praktycznie co dzień, wiec nie ma sie co stresowac
No i w sumie, to zastanawia mnie skąd sie te mamuśki nowe tu wzieły Bez urazy oczywiście
BTW. WŁAŚNIE ZAUWAŻYŁAM JAK STRASZNMIE DUŻO TYCH MINEK UŻYŁAM HEHE ALE MICHA MI SIE CIESZY OD RANA WIEC SORY
Dlaczego Cie zastanawia skąd się wziełyśmy?
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Gabi już pewnie ponad 7 kg waży ale pediatra powiedziała że jeśli je tylko cyca to może tyle przybierać
a wracając do tej histeri to zaczeła sie po wizycie u pediatry jak jej bioderka sprawdzała wydaje mi się że za mocno to robiła po prostu, bo jak byliśmy na usg to lekarz stwierdził żę wszystko jest w normie .
a Tu Gabisia wita wszystkie dzieciaczki
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj wypiłam za Wasze zdrówko również
Rysa Ah ci faceci
Sophie Ubranko bardzo ładne, ale szczerze mówiąc? Nigdy w życiu bym 400zł nie wydała na ubranko, które kompletnie nigdzie sie nie przyda, jedynie na chrzest, ewnentualnie na jakieś przyjecie, i to też które jest w niezbyt odległym czasie, bo maluszek szybko rośnie
My dostaliśmy taki biały garniturek dla Kuby od dobrej znajomej Piotrka, akurat na nasz ślub bedzie dla niego idealny i myśle, że moze go na świeta ochrzcimy, bo pierwotnie w planie byla dopiero wiosna..
Ja czekam,aż moje love wróci z Bolesławca, potem pakuje Kube w kombinezon, do wózka i na spacer,może jakieś foteczki porobimy
Karolka No to zmienia postac rzeczy, musialam zle doczytac
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Zacznę od sophie bo weszlam w linka, strasznie drogi ten komplet kochana, jak dla mnie za drogi... byłam w tym sklepie bo jest naprzeciw mej pracy i ceny mają z kosmosu. Czasem warto poszukać coś ładnego w zwykłym sklepie bo te do chrztu straszne ceny mają
Witaj Karolka ja niestety też nie kojarze z czerwcowek no ale miło, że nas przybywa
Ikunia weź Ty się lecz kochana bardziej a nie !! Zosia śliczna dziewczyneczka. A k ombinezon kupiłam na chojnach rzecz jasna
Haniu graliśmy w grę planszowa heh do wstępnej niestety nie dotrwalam coś ostatnio senna jestem, no i jakoś tak ochota na sex niby jest ale nie chce mi się nic działać w tym kierunku...nie wiem co się że mną porobilo bo zawsze miałam chetke i co dwa dni napastowalam swego a teraz dwa tygodnie bez sexu a ja nic nie działam
I mam prośbę NIE KUŚ a tak poważnie to zjadlabym taka parzygebe czy parzymorde czy coś takiego co parzy
Aguska wracaj też do zdrowia i co mają się znaczyć te nawroty choroby ?! Czosnek duuuzo czosnku. Artek przystojniacha !
Marta udanego wyjazdu
ERNESCIK NAJLEPSZOSCI
Rysa ja mam na 6M rozmiar tego kombinu tylko takie są rozmiarowki niestety
W sensie że nie opisują 68, 74 tylko w miesiącach podają
Abra fajnie, że wieczor udany !
Ja spijam kaweczke z mleczkiem psa wypedzilam na dzialere z mamą, mój M śpi a Alan ogląda baje zaraz biorę się za prasowanie rzeczy z lumpka bo niektóre już wyschly.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Bartus genialne ogrodniczki, super wygladasz chlopaku. Pij za nasze zdrowie tylko, żeby matula się nie dowiedziała.
Gabi śliczna dziewczyna i wcale nie wygląda nz 7 kg !
Co do smoczka my w ogóle nie używamy kiedyś dostał że dwa razy teraz nie amceptuje w ogóle ale ja się cieszę w sumie nie będę musiała oduczac później
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Wczoraj byłam na urodzinach u tatuśka, za rok będzie wielka impra bo okrąglutkie urodzinki
Wczoraj tez przyjechala ostatnia dostawa materiału na budowe, matko ile tego już tam stoi, ale i tak na ten rok zrobimy tylko strop na domu i może uda się więźbę na garażu, może...
Mozna powiedziec ze tydzien bez meza wytrzymalam i nie bylo tak zle jak sie na poczatku wydawalo... najgorsze bedzie za dwa tygodnie bo zazwyczaj wtedy zaczyna sie ogromna juz tesknota- na razie codziennie rozmawiamy na skype, we troje
Jest przed 12 a ja juz mam mieszkanko posprzatane, obiadek ugotowany, pranie poprasowany i oczywiscie kawke z ciasteczkiem zaliczone z dwoma karmieniami Wikuli i jedna wielka tzw.:"kac kupą" nazwaną tak przez mojego A. bo wyplywa kazda mozliwa strona pampersa
Witam nowe Furomowiczki, oczywiscie wpisalam was do tabelki ale przed aktualizacja na forum bardzo bym prosila o podanie danych potrzebnych do uzupelnienia naszej tabelki by nie bylo dziur
Sophie duza ta Twoja Zosienka, juz 80 wow.
Dziewczyny dajcie wiecej zdjec swoich pociech, pochwalcie sie nimi, soba tez mozecie
Jeju jaka moja przez ten tydzien sie ciezka zrobila. jak nosze ja do odbicia to mi reka odpada. w pon idziemy pokazac wyniki pediatrze wiec bede wiedziec dokladnie ile wazy, bo wg mojej wagi to od poprzedniej niedzieli przybrala w sumie niecale 200g nie duzo ale na reku czuc i to ostro.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sophie Ponieważ obie jesteście z czerwca, a żadnej z was nie kojarze z poprzedniego wątku no i ten też został założony przez same czrwcówki, własnie dlatego
Zapisałam sie tam niedawno ale moderator przezucił mnie tutaj...
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
No Abra to super że urodzinki w pełni udane i nocka też
Marta - Ale Bartuś ma superaśne ogrodniczki
U nas w Lidlu w poniedziałek też będą ogrodniczki dla chłopca i dziewczynki plus dla dziewczynek sukienka dżinsowa...oczywiście planuje kupić
Haha Gochens to o taką grę chodziło hihi
Gabi jest śliczna
Sophie faktycznie ten komplecik drogi jest jak na chrzest. Widziałam że niektóre dziewczyny kupują ładną sukienkę (niekoniecznie białą) na chrzest i można to wykorzystac nawet na niedzielne dni Ja chrzczę dopiero w maju i moja Lenka będzie miała najprawdopodobniej biało-granatową sukienke (białe tło , granatowe grochy) z czerwoną kokardką na przodzie
Malutkamilka czyli praca pójdzie znów pełną parą do przodu
Nowe mamusie - Malutkamilka właśnie , ma pod swoimi suwaczkami naszą tabelkę..."Zdjęcia" ...zapoznajcie się z naszymi dzieciaczkami
Abra - fajny ten Twój tygrysek wrrrr...
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ABRA Kubuś sliczny chłopczyk
Gochens, Rysa, Malutkamilka witam jeszcze raz
My dzisiaj po poludniu same bo tatuś został po godzinach zaliczymy pewnie jakiś spacerek bo pogoda piękna słoneczko świeci :)ale najpierw praca bo znajomy przyjdzie włosy obciąć.
to My mieszkamy w szwajcari, planowana data porodu 21 czerwca Imię Gabriella urodzona 25 czerwca waga 3540 kg i 51 cm poród naturalny i karmimy piersią
a na Czerwcówkach pisałam z pytaniem o morfologie .
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
My smoka mamy do spania, ale nie zawsze...w nocy praktycznie nie potrzebuje.
Erneścik, wszystkiego najlepszego
Witam nowe forumowiczki super, że nas znalazłyście
Choć odwołalismy imprezę nie mogłam się oprzeć by upiec szarlotkę studzi się, mam nadzieję, że za chwilkę spróbuję.
Dziewczyny, jeśli któraś bedzie teraz chrzcić dziewczynkę a nie macie jeszcze ubranka, to moze chciałybyście kupić ode mnie? Mam bardzo ładną sukienkę z płaszczykiem...do tego jeszcze takie jakby rjtuzko-spodenki na nóżki...jakby któraś chciała foty, proszę o info na priv.
Mnie gardło cholernie boli, a zapomniałam dziś kupić czegoś w aptece...
Ikunia, Zosia cudna księżniczka, a Kubus Abry przystojniaczek malutki wasze dzieciaki mają wasze oczy