BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #749836 przez Ikunia1910
Jak ja nie lubię poniedziałków :P Witam wszystkie mamuśki :*

Dzieciaczki pikne, a najbardziej podobują mi się zdjątka z tatuśkami:) ja myślę że mogłyby panie zrobic tu taki pokazik wszystkich dzieci z tatami :woohoo: Faceci wtedy tak Męsko wyglądają przy takich maluchach hihi.

My wczoraj byłyśmy u dziadków ale same bo tatuś ciężko chory :S
Zosia wariowała z dziadkiem tak że jak wróciłyśmy do domku to padła jak nieżywa.

Abra ale masz kręciołka ;) Już niedługo Was wysciskam :lol:

Hania odrazu pokazywuj co złowiłyście:)

Srenka nie chcę sobie wyobrażać już nic podobnego. Wracaj kochana jak najszybciej do sprawności i już nam tu nie spadaj z nikąd :kiss:

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #749852 przez Hania84
Ikunia jak coś złowię to na pewno pokażę :blink: ...a tym czasem Lena przed chwila wstała :ohmy: szok...jak nigdy :lol: i czekamy za karmieniem...a później kierunek Lidl :silly:

no to ja też się pochwalę Lenką z tatusiem w takim razie :silly:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #749862 przez kakaszka
witam mamuski :)

tez nie cierpie poniedzialkow, bo juz mam sie szykowac i biec do gina po zaswiadczenie do mopsu. poznej do banku, pozniej do mops. a pozniej pranie, sprzatanie itd. juz nie wspomne ze nasz tatus ma dzis urodziny, ale on juz sobie poswietowal w weekend, wiec sie obejdzie. prezent w tym roku juz mu zrobilam, a na wiecej nie zasluzyl.

wczoraj stwierdzilam, ze musze jakos przestawic elizie plan dnia, bo kapanie o 23 nie jest fajne. tylko, ze wole ja po kapieli odrazu nakarmic wtedy dluzej spi, a jedzenie nam nigdy nie wypada o 20 godzinie. musze cos pokombinowac.

eliza ma schy kaszel, a ja juz czuje, ze mnie tez zaczyna cos brac. balam sie, ze w nocy bedzie kaszlec i przez to nie spac, ale nie, jak spi to jest cisza, wiec narazie do lekarza nie ide, bede ja obserwowac.

srenka dobrze, ze juz ci lepiej :)

milego poniedzialku

11 lata 3 miesiąc temu #749896 przez malutkamilka
Srenka to nie za ciekawie, wazne ze juz jest lepiej.

Kakaszka niekoniecznie od razu na 20 mprzestawiaj, ja robilam to stopniowo. Jezeli karmienie wypada ci na 21 to najpierw wykomp o 20:30 a pozniej nakarm. i tak rob codziennie i sie Elizka nauczy nowego rytmu bylebys ty byla systematyczna.

Hania widze ze tatus sie edukuje przy Lence bajkami, ah ci tatusiowie- slodko wygladaja prz tych naszych kruszynkach ;D

Ja tym czasem uciekam wywiesic pranie, przygotowac obiad i zrobic ciasto bo mam pelno brzoswinek i nie chcem by sie zepsuly, a pozniej do pediatry.

11 lata 3 miesiąc temu #749904 przez abrakadabra
Hania, on sie nie przewraca z przucha na plecy i odwrotnie, tylko probuje pełzac juz :) na rączkach sie przeciąga po lozeczku ;)

11 lata 3 miesiąc temu #749907 przez KaRoLkA
Dzień dobry wszystkim Mamusiom :)

My wyspane mieszkanko prawie ogarnięte został tylko obiad :)
U nas słoneczko pięknie świeci także przesyłam trochę i dla Was :laugh:

ABRA gratulacje dla Kubusia silny chłopczyk z Niego :)

SRENKA wracaj do zdrowia :blink:

Ja też lubię widok faceta z małym brzdącem ,
Mojego to nigdy nie widziałam takiego czułego i delikatnego jak przy Małej :laugh:

Wszystkie dzieciątka śliczne i słodziutkie do wycałowania :kiss:

Dziewczyny też macie problemy z cerą i włosami ?? bo Ja to niedługo zostanę chyba łysa bo włosy mi garściami wypadają a witaminy biorę i nic nie dają :angry:

To i My dodajemy zdjęcie z Tatuśkiem :)

11 lata 3 miesiąc temu #749914 przez abrakadabra
Karolcia Mi od jakis dwóch tygodni włosy lecą garściami, ale zaczełam łykac skrzypowite i biotyne mam nadzieje ze cos pomoże bo za miesiąc ślub a nie chce byc łysa :D

11 lata 3 miesiąc temu #749948 przez KaRoLkA
O to pewnie przygotowania pełną parą :laugh: Fajny czas ja miło wspominam a to już półtora roku po ślubie :) też bym chciała zacząć coś łykać oprócz witamin ale niewiem co można jak się karmi piersią ;)

11 lata 3 miesiąc temu #749950 przez abrakadabra
Nie mam pojecia, bo ja w ogole nie karmie piersią :( Od samego początku, a przygotowania.. hmm :D Szczerze? Nie wiem od czego mam zacząc :D Kompletnie sie do takich rzeczy nie nadaje, ale na szczesie mam Ikunie, która jest moim mózgiem w tej sytuacji :D

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #749956 przez Ikunia1910
Galeria tatów z dzidziami super:) dawać dawać jeszcze :D
Lena czyta Pana Tadka:P
A Gabi ma niezłe trzewiki :blink:

Karola ja biore spirulinę i bardzo sobie chwalę, na wszelkie zdrowotno-urodowe "ubytki" hihi

Abra to bierz coś na pamięć żeby ten Twój mozg też nie zapomniał o niczym :P

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 3 miesiąc temu #749965 przez KaRoLkA
Dobrze jest mieć kogoś takiego :) bo faktycznie jest tyle tego do załatwienia że czasami się można pogubić ale za to wynagrodzeniem jest Najszczęśliwszy dzień w życiu :laugh: także życzę żebyś ogarnęła wszystko :laugh:

Mała ucina drzemkę na kanapie a Mi brak pomysłu na obiad :huh:

Zazdroszczę Wam lumpków bo tu niestety niema czegoś takiego a ubranka drogie jak fiks ;/ na szczęście jest C&A i tam w miarę ceny mają :) ale wybieramy się do Polski na święta to mam nadzieje że na kupie jej coś w polsce ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #749995 przez Hania84
Wróciłam :) i się obłowiłam :) wybór był super :) pełne kosze o 10 :) kupiłam Lence tak : spodnie ogrodniczki, sukienkę, dresik czerwony, 4 body z dł. rękawem, 2 pary spodni dresowych i dwie bluzki z dł. rękawem :) teraz nam jesień i zima nie straszna :lol:
później cyknę jakieś fotki i wstawię :blink:

No fajna ta galeria z tatusiami :)

Abra to super że Kuba już taki popis dał :) chłopacy zawsze szybciej chodzą...za to dziewczynki mówią... :P moja dziś paplała cały czas w sklepie aż się ludzie oglądali i śmiali :lol:

...ale za to teraz ma histerie...uciekam...do miłego

hah...histeria wynikała z wieeeelkiego głoda...a jak miała jeść przed wyjazdem to wypluwała mleko i musiałam wylać :dry: dzieci :silly:

a na zdjęciu tatuś edukuje siebie i Lenkę w niemieckim z książki obrazkowej dla dzieci od 7-10 lat hahaha :lol: :silly:

...zaraz idziemy sie usypiac ;)

11 lata 3 miesiąc temu #750033 przez Gochens
Dzień doberr ♥

Noo pięknie sie prezentują przystojniaki ze szkrabkami ;) taki widok jest mega :)

Nie wiem co ze mną ostatnio ale wstaje koło 8-9 i jestem nietomna normalnie, masakra jakaś. Dziś już ogarnelam trochę chalupine, teraz mam chęć na kawę tylko mój synus coś marude dostał więc nie wiem czy mi da zrobić.

Hania takie zakupy to ja lubuje :lol: czekam na foty
Srenka wracaj do zdrowia, odpoczywaj w miarę możliwości.
Abra to masz małego akrobate ;)
Kakaszka swietuj że swoim w , łóżku pewnie takie prezenty lubi najbardziej :lol:
Ikunia zarazilas B to teraz masz , czosnek i wygrzej go dobrze, albo raczej wypoc hehe

11 lata 3 miesiąc temu #750046 przez Sophie25
Witam sie i ja! Dawno mnie nie było gdyż mała cos strasznie marudna ostatnio,ślini się i wpycha nerwowo rączki coraz częściej,może dziąsełka ja swędzą... Jutro szczepienie i juz sie boje....wrrr.... :(
U mnie deszczowo i pochmurnie.
Fajne fotki z tatusiami,moj męzus za rzadne skarby nie da sobie zdjecia zrobić!Kiedys ukradkiem probowałam jak spał z małą i nic,przebudził się :lol: :lol:

Karolka śliczny ten Twoj szkrab! Jaka ona duża moja to się kruszynka przy Twojej wydaje :D:)
Duża i śliczna! :laugh:

Moja cos ostatnio ma apetyt mniejszy :( :( <martwie>

11 lata 3 miesiąc temu #750052 przez Sophie25
Misio :*
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka