- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Sophie moja też ma często mniejszy apetyt...po 4h nie jedzenie czasem potrafi tylko 70ml zjeść...ale po kolejnych 2-3h zjada 130ml znów
Oto moje łowy
Bluzki i body były pakowane po dwie...dlatego pod tą bluzka ze słoniem jest jeszcze jedna różowa szczepiona dresu na razie nie wyciągałam. Wszystko na rozmiar 68-80 już
FIRMA LUPILU ROBI FAJNE CIUCHY DLA DZIECI. JESTEM ZADOWOLONA. MOŻE NIEDŁUGO I W PL BĘDĄ TE CIUCHY BO CZESTO TAK JEST ZE NAJPIERW W DE A PÓŹNIEJ W PL
ale mamy fajnych tatusiów Gochens a przy tym drugim zdjęciu padłam haha
Sophie boski ten Twój misiaczek malutki widzę, ze sporo dzieci ma u nas Maskotki Kubusie moja też ma bardzo podobnego Puchatka
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Hania84 - Pocieszyłaś mnie z tym jedzonkiem! :) Jutro sie wazymy,wiec moje obawy sie chyba zmniejszą!
A ciuszki sa super!
Te sukieneczkę bym Ci zabrała hah Jest czadowa!
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Hania superowskie te ciuszki!! Te dżinsowe rewelka i body też świetne i w ogóle te rzeczy dla maluchów są takie słodkie
Moja maruda usnela w bujawce z muzyczką w tle ehh już myślałam, że kawuli się nie napiję.
Właśnie przeglądam stare zdjęcia heh ale człowiek się zmienił od tego czasu, fajnie tak wrócić do tamtych lat.
Co serwujecie na obiados? Ja chyba piers ze szpinakiem i kaszą gryczaną a dla mojego głodomora znudzonego fotami jakieś ziemniaki pieczone zaserwuje
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Gochens my dzisiaj osłodzimy sobie życie w ten pochmurny deszczowy dzień robie naleśinki Kochana, proponuje pościagac ci z Chomika dzwieki pozytywki Ja wczoraj ściagnełam łącznie 13 min i Kuba mi odpłynąl po jakiś 5min
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens ja mam piersiątko w papirusie i do tego sałata z pomidorkami koktajlowymi i fetą.
Kurka na moją nie działają żadne kołysanki i dźwięki pozytywki...ona przy tym albo mi się rozbudza i nie chce spać albo się drze ona lubi jedynie jak ją lulam i robię ciiiii. To wszystko.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Gochens Alanek śliczniutki
Sophie Misia kochaniutka, Gabi też ma takiego misia i My jutro też idziemy się szczepić na rotawirusy i pneumokoki to zobaczymy ile Pączuś już waży.
U Nas na obiad sałatka makaronowa z tuńczykiem
Mezulek znowu poszedł do pracy a my wybieramy się na spacerek jak Gabi wstanie
Miłego popołudnia
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ostatnio ryczałam jak mała 1 raz sie usmiechnęła.....ryczałam ze wzruszenia jak bóbr...
A jak powie "mama" to wtedy bede dopiero ryczeć!!!
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Wczoraj mielismy mieć impreze, ale odwołalismy, a ja jednak niektórzy goscie przyszli od tak nas odwiedzić
Malutkamilka, mam dla Ciebie informacyje do tabelki. Artus w 3 miesiącu waży 7100g i ma 65cm
Wszystkim ciociom za życzonka bardzo dziękujemy.
Witam kolejna nową mamusię czerwcową.
Karolka, masz śliczną dziewczynkę..
Sophie,jaki czadowy misiu...oczywiście ten ruszający się pieknie wygląda córcia
Haniu, świetne ubranka...i wiesz, że ta firma jest u nas? Przeważnie można ją kupić w biedronie lub w lidlu...Emi miała kilka par bucików i bodziaków z niej..
Sesje dzidziusiów z tatusiami, bombowe Też uwielbiam takie widoki i szczerze, to musimy cyknąć D. zdjęcie z Artkiem, bo chyba jeszcze nie ma
Elizka spiąca boska widać, że zdrowa jak kuń, bo rączki na boki odciągnięte przy spaniu...
Wikusia też cudna kruszynka i moje ulubione zdjęcie, to to z mama a mama to piekna lasencja
Srenka, ranysci kochana, co to sie Tobie stało? Mam nadzieję, że mięśnie i ścięgna szybko się zregeneruja...uwazaj na siebie kochana.
Dziewczyny, nie wiem o co cho....ale moje dziecko jedząc nawet mm na noc śpi od kilku dni krócej...kiedyś to było 6h a później pobudka po 4.....a teraz mamy pobudkę po 3-4h, a później budzi się co 2h...więc chodzę jak na rzęsach...choć są dni, że mi to nie przeszkadza...
Nie chcę zapeszać, ale od 3 dni Emisia przesypia całą noc...oby to tak juz zostało.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam stres jak tam idę i Zosia też A doktorka jeszcze gorsza,dlatego jak cos się dzieje wolę iść do znajomego prywatnie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia wiem, że w lidlu w PL też jest ta firma mama raz mi też kupowała tam body dlatego pisałam, że może niedługo i w PL takie ubranka bedą. Dla chłopców też były superaśne dresiki, bluzki, body i ogrodniczki
Mykam na obiad
Agusia a może Arturek już potrzebuje więcej tego zagęszczacza?
Fajnie, że Emi przesypia już całą noc...oby tak dalej..więc ciiii
ale mamy piękną pogodę...jak się obudzi to wsadzam ją w nosidło i idziemy na spacer.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i znow jestem do tylu,przeczytalam tylko ostatnia strone...widze ze chyba mamy nowa kolezanke???Witaj Karolka
Agfusia u mnie to samo-Oskar budzi sie co 3 godziny w nocy ostatnio i wdzien jest podobnie,nie wiem moze potrzebuje wiec ej i sam cyc mu nie wystarcza,czasem tez podaje mm ale i po nim tak sie budzi
Ja dzisiaj wybralam sie w koncu d lekarza,mam zapalenie ucha zewnetrznego,boli jak cholera i mam zatkane,dostalam antybiotyk ikrople to moze pomoze...wogole to fajny myk zrobila moja tesciowa,bo nie mam w PL ubezpieczenia i chcialam isc prywatnie,a ze tesciowa pracuje w szpitalu(teraz jest na chorobowym)to wcisnela mnie na wizyte do szpitala,na dodatek podala inne dane,swojej siostrzenicy,na szczescie potrzebny byl tylko pesel,ktory znala to sie udalo i 70 zl w kieszeni.
Plecy mnie znow strasznie bola...jakos schorowana jestem ostatnio.
W ten weekend bylismy na weselu i wczoraj poprawiny tez z orkiestra,bylo zarabiscie choc wypilam tylko jedno piwo...malutki zostal z moimi rodzicami i byl grzeczniutki wiec nie potrzebnie sie martwilam.za duzo zdjec nie mam bo fotograf byl i robil wszystkim gosciom zdj jak tanczyli czy siedzieli przy stoliku,ale cos tam cyknelam swoim aparatem wiec postaram sie wstawic,ale nie teraz bo nie mam tu swojego laptopa,a tak sie przemieszczamy,raz u moich rodzicow,raz u tesciow,tyle ze oni maja mieszkanie w innym miescie i dom w innym,tak ze tak sobie podrozujemy
milego popoludnia zycze
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Tyle tego było że już nic nie pamiętam No może jakieś wyrywki
Z moim tyłkiem już jest prawie ok, siniak boli jak to siniak przy ucisku, czyli siadaniu, synuś za to znów katarek dostaje... Wykichał jakąś żabkę... Mam nadzieję że to jednorazowo...
Co do musu jabłkowego to ja dałam jakiś tydz. temu i też było wszystko ok, ale sama gotowałam z jabłek zerwanych z drzewa, które nie wie co to opryski Ale mały tylko ciamkał i gęste wypluwał więc na razie nie próbuję dalej, w końcu nawet 3 miesięcy nie mamy
Wszystkie zdjęcia piękniutkie i dzieci i tatusiów i ubranek
Ten mój małż też nie ma zdjęcia z synkiem, zawsze ucieka jakby się bał... Będę go musiała zmusić
Karolka witaj bo Ciebie chyba jeszcze nie witałam, ale lepiej późno niź wcale
Kurcze takie forum to świetne wsparcie Chociaż ktoś się o mnie martwi i mnie pociesza, bo moi w domu to najpierw tylko krzyczeli że nie uważam a teraz to im już się śmieszne wydaje i się śmieją że mi się ruchomych schodów zachciało... ech... Na szczęście wykopki się skończyły...
Aha! Słuchajcie, Pawełek ma w przyszłym tyg w pon drugie szczepienie i nie wiem czy jak pierwsze wzięłam to standardowe trzy kłucia to czy mogę teraz kupić to skojarzone żeby go tylko raz ukłuli? Tak mi go szkoda było... Pożyczę kasę od babci a kupię żeby maluszek się nie męczył...
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15