- Otrzymane podziękowania: 22
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
Pytałam czy taki wzor ładny,płasczyk
Mam pytanko do mam karmiących mlekiem modyfikowanym, czym dopajacie swoje maluchy?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
kubus cudowny, a jaki ma fajny pajacyk
agusia kurowac sie szybciutko z dzieciaczkami, niech zaraza idzie precz
ja wlasnie wrocilam ze sklepu. u nas jakas plaga jest na sza mleczko co pijemy, we wszystkich nablizszych sklepach brak. musi nam jakos tarczyc do jutra, a jutro biore wozek i ide w trase. grr
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Co taka cisza? My już po kąpieli teraz cyc i lulu. Mój na piłce ćwiczy kondycję. Jutro jedziemy z Alasiem zobaczyć jak tatuś gra
Była moja siostra posiedzialysmy, pogadalysmy i właśnie pojechała.
Kakaszka u nas też pustki heh w dwóch biedronkach brak pieluch 3 !! Zostało nam kilka sztuk jutro trzeba coś kupić
Gdzie Wyyyyyy???
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Aż mi się nie chciało Was nadrabiać (12stron, kiedy Wyście to napisały!!! ) Przepraszam Was że nie jestem w aktualnym temacie... Musiałam się Wam zwierzyć bo bym pękła chyba... Mąż jeszcze w pracy... Nie mam się komu wyżalić... Aż z tego wszystkiego zapomniałam że chciałam jeść... I jak mam mieć ładny pokarm... Na szczęście jutro niedziela to odpocznę i nabiorę sił... I mam nadzieję że pokarmu też... Dobranoc... Migrena mnie łapie to się już położę...
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
My sie wlasnie karmimy, dopiero teraz bo polozylam po kapieli Wikule na moje lozko i poszlam zrobic mleko, wracam a ona spi...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Srenka to dobrze ze malemu nic sie nie stalo a i ty szybko dojdziesz do siebie. Ja tez sie dzis potknelam o kabel jak szlam z Wika i dobrze ze zlapalam rownowage bo bym na nia runela alebo w locie bym sie odwracala na bok albo plecy by mala pierwsza na podlodze nie wylondowala. Kurcze nie wiem co bym zrobila az strach myslec a co dopiero przezyc
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
srenka biedactwo, ale dzieki bogu ze sie skonczylo bolem nabardziej miekkiej czesci ciala. ja sama jak znosze mala z 4 pietra na spacer mam stracha, dlatego zawsze ro bardzo dlugo trwa.
ja ze sprobowaniem soczku czekam az eliza skonczy 3 miesiace, ale jakies przeciery to dopiero po skonczeniu 4 miesiecy. no i planuje sama robic jedzonko malej, bo jednak to o wiele taniej wyjdzie. zobaczymy jak mi bedzie wychodzic, bo dostalam od mamy ksiazke z dokladnymi opisami jak robic nawet soczek i kiedy, tam pisze ze soczek z zielonych jablek mozna dac na sprobowanie w 3 miesiacu, wiec bedziemy dzialac.
ja poklocona ze swoim, wiec atmosfera do dupy, ale wszystko mi rekompensuje robaczek, ktory lezy obok
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Agusia nic się nie martw, jak Emi pójdzie później spać to później wstanie
Jeny srenka szczęscie w nieszczęściu. Dobrze, że małemu nic nie jest bo wiadomo taka kruszyna to mogło być coś poważnego. A Ty dochodź do siebie. Silna babka jesteś to się szybko wykurujesz. Dobrze, ze na niego nie spadłaś. Zdrowia życzę i szybkiego dojścia do siebie. Sporo też pracy masz...i pewnie przez ten pospiech tak sie stało...może poproś by ktoś inny jednak gotował
Gochens ja dałam tylko na razie 3 razy soczek marchwiowy ale mała nie chciała za bardzo. Od 29 września planuję dać małej do spróbowania troszkę marchewki ze słoiczka. A z kaszkami się wstrzymuję do 5 a nawet może i 6 miesiąca bo tak jak Ikunia pisała dzieci karmione MM powinny je jeść około 6 miesiąca. Więc najpierw zacznę wprowadzac warzywka. A na cycu to nawet dobrze jak poczekasz z nowościami do 6 miesiąca
Ja postanowiłam kupować słoiczki dla małej. Nie będę gotować bo nie mam swoich warzyw...a w tych sklepowych nie wiem ile chemii jest, a pewnie "trochę" bo jak jem marchew gotowana to czuć że coś z nią nie tak i nie ma takiego smaku jak ta z własnego ogrodu. Słoiczki pewnie też cos tam maja ale na pewno mniej niż warzywa niewiadomego pochodzenia...w końcu te słoiki jakąś tam normę muszą spełniać.
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Gochens chcesz zeby Ci papunie sparzyło to chilly;) i na sexik ochota wróci
A i nie kieruj sie nikim przy rozszerzaniu diety Alankowi. Wiekszosc dziewczyn karmi mm to i szybciej zaczna podawać maluchom inne jedzonko. Ja Zosi dam kaszki manny zmieszanej z moim pokarmem jak skonczy 4. mc, ale to dodatkowo nie zamiast cyca tylko pomiedzy karmieniami i tak samo z marcheweczka zrobie ale tez dopiero w 5. Ty jestes mama i Ty decydujesz co dla Malego bedzie dobre:*
Witam Karolcia Ciebie i Gabi. Bardzo ładna dziewczynka.
Haniu to u prababci Zosiek siedzi
Agunia zdroweczka.
Bartus ty wez pilnuj te matule swoja bo jak sie ochla to kto Ci mlika zrobi
Malutka śliczne jestescie.
Kakaszka dawno nie widzialam Eli, dawaj niuňke tu szybciutko :*
Erni 100lat.
Kubuniu piekniutki.
Srenka kochana ciary mam na plecach jak sobie zobrazuje Wasz upadek:/ niech mezus dupinke wymasuje i całe szczescie ze tak to sie skonczylo, buziak ogromny dla Ciebie:*
Mnie juz duzo lepiej. ODDYCHAM
Zosia przy przewijaniu ucieka z pampera podpiera sie kulosami i przesowa miednice.
Bedzie mnie teraz mniej bo wróciła z dzialki moja babciunia i troche sie za nia stesknilam.
A jutro jedziemy z B. do rodzicow.
A i mam dwie prośby. Sophie nie kopjuj calych postow tylko pisz nik dziewczyn do ktorych sie odnosisz, szkoda miejsca
I postarajcie sie nasze nowe mamuski nadrobic nas troche wstecz zeby nie pisac niepotrzebnie o tym samym
Oczywiscie nie da sie wszystkiego spamietac i wtedy pytajcie ale jak wam sie uda troche nadrobic to moze tez lepiej nas poznacie
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Srenka całe szczęście że to się tylko tak skończyło i nić wam się nie stało
Malutkamilka Wikunia śliczna kruszynka i jak ładnie butelkę trzyma, zasypia przy odbijaniu tak jak moja mała a i tabelka super
Ikunia staram się czytać żeby nie powtarzać ale strasznie ciężko wszystko przeczytać ale mam nadzieję że się wkońcu doczytam , Zosieńka ma boskie oczka
dobrej nocki
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
ARTUŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANIE!
U nas noc ładnie ja właśnie wstałam.idę szykować śniadanie
Ikunia idę za Twoją radą
Karolka nie wiem do kiedy ale jeśli odstają to zakładaj czapkę lub opaskę moja znajoma tak robiła i było ok
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena wstała o 8
Mojej też się odginają uszka ale nic jej nie zakładam. Ma jedno uszko lekko odstające od urodzenia ( po tatusiu bo mój A. ma odstające, ale do twarzy mu z tym ) i nie rzuca się to w oczy w ogóle. Dziewczynkom w razie "w" włoski zakryją. Ale na pewno przy odginaniu jak to teraz ma miejsce nie odkształcą się aż tak by były odstające.
hehe Gochens uprzedziłaś mnie ty małpo ARTURKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI MAGICZNEJ TRÓJECZKI !!!
Ikunia dobrze że już lepiej z tym katarem
Agusia jak Twoje chorowitki? i jak Ty się czujesz?
U nas dziś piękna pogoda słoneczko i niebo bezchmurne ale na razie chłodno bo 12 stopni.
Miłej niedzieli