- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Kurcze w sumie gdyby nie forum to bym nie słyszała o tych sukinkotach i dziewczynce. Powinni się z nimi odpowiednio zabawić w więzieniu.
Śmiać mi się chce bo jak czasem patrzę na te patologiczne panny z brzuchami co stoją w bramach jaraja szlugi i niekiedy ledwo się trzymają na nogach to najchętniej bym podeszła i za-je-bała taką, wówczas nikt nie reaguje a jak babcia daje dobrze zjeść dziecku i ten ma lekką nadwage to już jej chcą zabrać dziecko bo jest upasione "jak świnia" ( wczorajsza Uwaga) ehh
Ikunia mój też nie zawsze wychodzi korzystnie więc dawaj mnie tu fote Dziwnie z ta kupka ale skoro się nie spina to chyba jej nie przeszkadza za bardzo. Może taki jej urok.
Kakaszka calusy dla Ciebie a dupkowi swemu kopniak
Jeśli chodzi o prasowanie to nigdy tego nie lubilam ale Alana rzeczy prasuje i nawet mi się to podoba, może za sprawa super zelaska heh. Piore raz w Białym Jeleniu a raz w płynie Jelp do kolorowych. Uwielbiam jego zapach kojarzy mi się z naszymi początkami w szpitalu
Lencia życzę dzielnosci dla Ciebie i mamuski
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Pawełek też już śpi wykąpany i najedzony, ale boję się iść sama kąpać, bo mężulek w pracy a mały coś niespokojnie śpi...
Ikunia u nas też już 4dni kupki nie było, ale mały trochę marudny jest... Nie wiem czy to dlatego czy jakieś przesilenie jesienne mu się dało we znaki, bo coś pokichuje...
Wiecie co? Mój tata jest genialnie boski po tym co mi powiedział dziś to boję się z nim zostawić Pawełka na dłużej Pochwaliłam się że mały 4 dni kupki nie robił a on mi na to że jak to możliwe skoro wynoszę tyle samo co zwykle pampiaków do śmieci??? To Ikunia powinnaś zaoszczędzić co najmniej 40pampiaków No ale staruszek nie wie że pampiak nie ma nieograniczonej pojemności tetrowa jak przecieka to się zmienia
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ikunia masz rację z tym że to przez Polski rząd...brak pracy, podwyżki itp. tylko z drugiej strony nic takiego zachowania nie tłumaczy. Jest też wiele rodzin biednych, bez pracy, żyjących ze zasiłków ale kochających się. Moim zdaniem są rodzice i "rodzice" którzy mają zrytą psychę i tyle.
Dzięki za trzymanie kciukasów za Lenitę przydadzą się
Jutro nie wiem czy dam radę wejść rano na neta więc:
KUBUSIU I GABRYSIU WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO Z OKAZJI MAGICZNEJ (jutrzejszej) TRÓJKI hehe
lecę nynać
dobranoc
P.S. Gochens teraz doczytałam (bo coś szybko posty poleciały ) fajnie że greckie klimaty się udały zorba też był?
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Gochens super ze wypadzik sie udal. Dobrze ze uskuteczniacie z mezulkiem takie randeczki sam na sam. W zwiazku gdy pojawia sie ten trzeci element jest bardzo wazne zeby nie stal sie on jedynym co łączy dwoje ludzi.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Gabi dziekuje za zyczonka i trzymamy kciuki za Lenusie zeby była dzielna
Ikunia u Nas tez jest kupa raz na tydz lub co 3 dni ale mała nic nie płacze tylko bąki smierdzace puszcza Gazownik mały
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Dziewczynki mega promocja www.promobaby.pl/promocja-15826.html ja mam zamiar wyruszyć na te łowy już o 7 !!!
Aaa zapomnialam Wam powiedzieć dzwoniła niedawno mama że przyszła decyzja w sprawie becikowego PRZYZNANO
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Dzieciobójstwo powinno być karane jak najwyzej....pewnie, że nasze państwo kompletnie nie pomaga młodym rodzicom ani wielodzietnym i wszystkie świadczenia są o dupę rozbić...ciekawa jestem czy gdyby plityk dostawał przysłowiowe 1200zł to czy wyżył by na odpowiedniej stopie, zapłacił rachunki, wykupił żywność i najpotrzebniejsze rzeczy dla dziecka? W życiu...ale żadnego zabójstwa nie mozna tłumaczyć, tacy ludzie nie są godni by żyć.
Gochens a uzywałaś kiedyś tych pieluszek? Sa inne niż zwykłe pampersy....cieńsze, a poza tym nie ciagną się po bokach...ja ich osobiście nie lubię...
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Ikunia nooo teraz widzę wcześniej myślałam że Zosia to Ty ale teraz widzę że do tatuska podobną sweeeet
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Gochens juz weszło;) i dzięki za linka spróbujemy te pieluchy bo narazie uzywalam dady i active baby pampersa. Kiedys w probkach ze szpitala dostalam jeszcze te biale pampersa tez kupie paczke jak beda w promocji bo z tych active baby wcale do konca zadowolona nie jestem. Jak siknie to dupa wilgotna:(
i szybko ta decyzja, super;) a ile maja dni na wypłacenie?
Zapomnialam napisac od kilku dni mam krwawy śluz... Ciekawe czy to zapowiedź okresu
Jutro z rana lece do UP sie wreszcie zarejestrowac i jak sie uda to umowie sie wreszcie do gina, bo juz chyba tylko ja zostałam bez kontroli od porodu
Dobranoc kruszynki :*
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
ikunia ja tez ciagle do gina dojsc nie moge. mam juz skrzywienie do wszystkich lekarzy, po miesiacu przebywania w szpitalu na roznych oddzialach i jak pomysle, ze mam do jakiegos isc to mam ciarki.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Wypłacają zawsze 30 dnia miesiąca.
Uciekam spać dobranoc
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Co do pamperow to my używamy activ fit pampersa i jestesmy zadowolone chociaz dry były ciut lepsze.
Tyle jest małżenstw co nie mogą mieć dzieci więc dlaczego jak ktos niechce dziecka od początku to go nie odda do takiej rodziny
Gdzie było by kochane szkoda dzieci co za ludzie bez serca tak katuja przebież ta mała miała zebra połamane ;/
Kolorowych snów
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziekuje za życzenia dla Kubusia z okazji trójeczki
Mieliśmy dziś noc przespaną, tzn Kuba i Piotrek
Ja nie bardzo, ponieważ z racji,że mój mążek przyszły był 12h w pracy jak padł na łóżko, to rozłożył sie na całym i dla mnie nie było miejsca, to bidna poszłam do Kubusia na dywanik, wziełam podusie i wielgachnego miśka wtuliłam sie i starałam spac No jakoś nie byłam w stanie go dobudzic,żeby wejsc do łóżka..
Bolą mnie wszystkie kości, ale to nic
No Ikunia, Bartłomiej (zapamietałam ) zapatrzony na Zoche na tym zdjeciu i oby tak zostało, bo go znajde i sprzatne pod dywan jak mu sie odmieni
Kubutek kupke zrobił, boże co to było za sprzątanie później, jednym słowem M A S A K R A
Kakaszka Ja dwójki z babydream używałam na począku i też nie narzekałam, fajne pieluchy, tylko w porównaniu do Dady jest ich o wiele mniej a za tą samą cene Nie wiem jak z trójeczkami z babydream
Kubuś już nakarmiony, siedzi w bujaczku i oczywiście gada do wszystkiego jak to on a ja może w końcu zjem śniadanie jakieś, bo głoodna jak wilk, co to spanie na podłodze robi z człowiekiem
Miłego dzionka
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
dzien dobry:).
Daje ostatnio rade tylko was podczytywać Mały sie zaczyna kręcic wiec nie wiem ile zdołam napisać... uroki macierzyństwa - przynajmniej u mnie - nad niczym juz nie mam władzy
Serenka współczuje bardzo kochana dobrze ze z synkiem wszystko ok a ty sie teraz oszczedzaj.
Ja niedawno kupiłam w camaie takie balerinki (przestrzegam przed nimi) tak się slizgaja ze szok. Zjezdzałam z wozkiem z podjazdu z mojego bloku i sie na nich poslizgnełam. Pierwszy odruch uwiesiłam sie na wozku ale zaraz szybko sie zorientowałam ze dziecko moze wypasc no i jakos złapałam rownowage że nic sie nie stało, ale przezywałam to kilka dni. Na szczescie balerinki juz sie rozleciały (po miesiącu) i zmuszona byłam do kupienia nowych butów.
Wszystkiego naj naj naj wszystkim byłym i obecnym solenizantom
Witam nowe mamusie Chyba zauważyłyscie juz ze tu jest tak fajnie..... i z mamuśkami tak lżej ..... i wsparcie jest zawsze i pilnujcie sie bo szefowa-Hania może was na karnego jeza posadzić jak cos przeskrobiecie
Co do tego zabitego dzieciątka to nie ma słów... Mój mąż wczoraj suchej nitki nie zostawil na tym patafianie ojczymie, az byłam w szoku. W wiezieniach wspołwiezniowie mszcza sie na takich mordercach dzieci.
Wg mnie powinni w ogole wiezniowie jakies ciezkie roboty wykonywać... a nie my jeszcze ze swoich podatków utrzymujemy ich miesiecznie za 2500zł. Żeby tak kazdy normalnie pracujacy człowiek dostawał tyle za prace (a oni dupy grzeją) i jeszcze opieke lekarską maja, i szkoły moga kończyc i zajęcia rózne mają zeby im sie nei nudziło... A potem jeszcze jeden z drugim wniosa skarge ze w jego celi brakowało 3 m kwadratowe powierzchni do godnych warunków zycia, albo ze musial jeść posiłki na łózku (ja mam małe mieszkanie i stołu żeby normalnie zjesc obiad też nie mam to co mam pisac o odszkodowanie?), albo ze musiał potrzeby fizjologiczne przy innych wspólwiezniach robić ( a jak leją pod murem albo pod drzewem przy ludziach to nie jest wstyd?) i polska płaci 3 tys euro takiemu. Cyrk na kółkach. A dla pracujacych i starajacych sie zyc uczciwie zawsze nie ma a wrecz im sie zabiera.... ach szkoda słów....
Z tego co czytałam i mówił mi lekarz Ikunia to na mleczku mamy dzieci tak moga rzadziej kupki robić. Mój po zmianie mleka robi codziennie jedną, ale kurcze malutko pierdka, chce ale nie umie i go boli to pierdkanie potem jak tak cisnie.
No ja myśle Marta ze poznamy tych naszych przystojniaczków. Bedą razem pieknie sie uczyć, a w wolnych chwilach odpedzać sie od dziewczyn
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gochens zazdroszcze wypadów. To takie wazne i scalajace zwiazek.
Co do pampków to ja pampersy. Dady jakoś mi sie wydaje ze szybko pecznieją. Kupilam kiedys takie tanie pieluchy w Rossmanie (nie pamietam nazwy) ale jakos moczem tak bardzo smierdziały po siusiu
Wiecie co jest taki duzy wybor rzeczy dla dzieci ale tylko w necie. A jak człowiek chciałaby tak w sklepie to poogladac pomacac to dupa. Chodzi mi o nosidełka i maty edukacyjne
Kupiłam wczoraj czapki Tomkowi, jesienną i zimową w tym samym rozmiarze i w tym samym sklepie H&M. Ta jesienna jest za duza a zimowa na styk. Myślicie ze do grudnia głowa mu urosnie ze może okazać sie za mała??
Ale sie napisałam... Dobra ide sie szykowac i lece do tej pracy.
Miłego dnia życze
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Bartuś dziękuję za życzenia
Ja wczoraj ogarnłelam prAsowańie ale tak jak Sophie lubię to i w zasadzie wszystko prasuje
Kubusiu i Gabrysiu wszystkiego najlepszego
Co do pampersow to mi aktiv baby najbardziej odpowiadaja te białe pampersy średnio a innych ńie próbowałam
Ide się ogarnac potem zjem śniadanie i muszę ciasto upiec maslano migdalowe dziś przyjezdza tesciowa na jeden dzień.
Miłego dnia dziewczyny i dzieciaczki :-*