- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Abra kochanie, ja ci tylko mówię jak ja to odbieram. Ja osobiscie nigdy nie wybaczylabym gdyby moja mama kiedys kazala mi mówić do obcego gościa tato mimo ze ojciec moj to kawał chuja. Tylko co prawda moi rodzice sie rozstali jak mialam 7lat a P. z mlodzikiem jest prawie od porodu. Nie wiem sama. Rozumiem ze nie chcesz znac D. zreszta nie zasluguje na to ale czy masz prawo do decydowania za dziecko. Przemyśl to na spokojnie:* a przeciez masz jeszcze sporo czasu zanim Kuba zakuma kim dla niego jest Piotrek.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Agusia mój też czasem jak u dziadków zje mm to po godzinie chce cyca. Myślę że te nasze chłopaki to cycolubne są po prostu
Noooo w końcu się dowiedzieli, że Tati wyszła za mąż, ciekawe czy to ustawiane było?!
Abra zgadzam się z dziewczynami lepiej powiedz jak najwcześniej no i jeśli Kubuś będzie chciał mieć kontakt z ojcem nie powinnaś mu zabraniać. Tak myślę.
Marta świetny pomysł też go muszę wypróbować.
Alan spał godzinę teraz sobie lezymy i gadamy.
Sophie głowa do góry
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Kara smierci jest tematem tabu u nas w Polsce...osobiscie nie wiem czy wymierzylabym taka kare komus, pewnie tak jesli ktos chcialby skrzywdzic moje dziecko...ale poza tym uwazam, ze nie powinnismy sie znizac do poziomu takich osob, kiedys Bog ich osadzi na sadzie ostatecznym...jednak kare powinn ponosic codziennie...wiezienie, ciezkie roboty, za ktore na pewno nikt nie bedzie im placil, zadnych ksiazek, zadnych szkol, kursow...cela 2mx2m, albo i sporo mniejsza...i siedzenie w ciemnosciach, bez zadnego swiatla...i nie wiem co jeszcze
Sophie, ja wczoraj sie z moim poklocilam.
Abra, j
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oczywiscie powinnas powiedziec Kubusiowi, ze P.nie jest biologicznym tatom, ale jesli bedziecie z nim szczesliwi, nie uwierze, ze Kuba mialby do Ciebie jakiekolwiek pretensje w przyszlosci. Jezeli biologiczny tata bedzie chcial z ni utrzymywac kontakt, to pewnie pozwol...chociaz jak piszesz, to nie odezwal sie od baaardzo dawna...gowniarz i tyle...a Kuba wszystko zrozumie, a m bedzie starszy tym lepiej bedzie pojmowac wasza sytuacje.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Gochens ponoć Gortat pochwalił się na tweeterze i dziękował za świetną uroczystość.
Ikunia wiesz Ty byłaś już dużą dziewczynką jak Twoi się rozstali i jak mama poznała kogoś innego to byłaś już na tyle mądra ze wiedziałaś że to nie tata...a Kubus jest od samego początku praktycznie z P. to jak ma mu mówić? Tylko tato, bo dla niego to nie będzie nikt inny skoro jest z jego mamą i się nim opiekuje. U niego to będzie inna sytuacja niż u Ciebie Moja ciotka adoptowała też dwójkę dzieci i one mówiły im tato i mamo mimo że nie są ich biologicznymi rodzicami i nie mieli do nich żalu jak powiedzieli im prawdę a oni już jakiś czas im tak mówili. To też wszystko zależy jak się to dziecku przedstawi, jaki kontakt będzie miał Kuba z P. i mamą. Ja myślę, ze będzie dobrze i nikt do nikogo o nic nie będzie miał żalu. A zabraniać z biologicznym ojcem spotkań oczywiście że nie...ale czy biologiczny ojciec będzie chciał kontaktu z synem?
matko...ale się znów rozpisałam.
Sophie - kłótnia oczyszcza atmosfere i od czasu do czasu jest potrzebna w związku każdy sie czasem kłóci mój jeszcze nie wrócił z pracy...ale kto wie może jak wróci to też bedę zaliczać sie do szcześliwych pokłóconych haha
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Potem mama miała dwóch poważnych facetów z czego sama do jednego zaczęłam mówić "tato
' bo taką miałam potrzebę i poprostu go pokochałam.
Ale z biologicznym ojcem do dzisiaj mam dobry kontakt.
Jak już Kubuś będzie rozumny to uważam że trzeba mu powiedzieć prawde a jeśli będziecie szczęśliwą rodzinką to napewno nigdy nie przyjdzie mu na myśl żeby nawet poszukiwać biologicznego ojca(no chyba że jak będzie miał buntowniczy wiek bo wiadomo jak to wtedy jest).
Kurde właśnie zjadłam 30 dag michałków
właśnie mi się zepsół laptop, normalnie ekran mi opadł
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
I również sie z Ikunią nie zgadzam.. Nikt nikomu nie każe mowic "TATO" ale ja wiem,że dla malucha, to wlasnie bedzie TATO, bo kocha mnie, kocha jego, robi dla niego tak wiele..i jest z nami od samego początku
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Wiem tylko od kuzynki że ma rodzinę i 5 dzieci....
Ale nigdy nie chciałabym go widziec....
Abrakadabra swietnie rozumiem Twoje obawy...
Czasem lepiej jest nie poznawać osoby ktora porzuca dziecko....
Bo świadomość odtracenia bardzo boli....
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Jakaś cisza dziś znowu się zrobiła.
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Jaki pomysł świetnyyyyyy
Kurde dzisiaj garść włosów mi wypadła....
Dobrze że mam gęste
Mam nadzieje że to niedługo się skończy bo wszedzie swoje włosy znajduje
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Wróciliśmy własnie z dwugodzinnego spaceru połączonego z wyprawą do marketu i po okulary do mojego bo musi nosić (ma minus 0,5 dioptrii czy jak to tam sie pisze) sprawił sobie na imieniny markowe Pumki ale się dzisiaj cieszył hehe
Lena spała dziś w południe ładnie bo aż 3,5h. Nie jest marudna po szczepionce i jak na razie nie gorączkuje
miłego wieczoru