- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do promocji to my wczoraj kupiliśmy za 79 zł w realu 132 sztuki już 4 bo w zasadzie są już dobre a te 3 jakieś coraz ciasniejsze a mamy jeszcze 1,5 paczki więc 4 się przydadza
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
u mnie nocka troszke dupna, co 3.5 godiny pobudka na jedzenie, jakby eliza w dupce miala zegar no ale koncowy czas to do 8, wiec nie jest tak zle. teraz proboje sie dobudzic kawusia, a mala oglada dziendobry tvn.
no marta zes poleciala z tekstem
zoska duzo zdrowka zycze piekna. a zmniejszylas sophie zdjecie?
dziewczyny w czym spia wasze dzieciaki i jak je nakrywacie? moja spi w bodu dlugi rekaw i rajtuzy, czyli polspiochy, lub pajacyk i przykrywam ja dosc cienkim kocykiem, a w nocy jak ja bior ejesc eliza ma caly kark mokry. w domu wcale nie jest tak goraco, zebym zakladala jej krotki rekaw, no i tak troche dziwnie nie przykrywac ja niczym.
wiktoria 100lat, sloneczko :-*
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Teraz lezy na macie i gada do swoich zabawek wiec ja uciekam poprasowac troche.
Zosia duza i zdrowa rosnij :*
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Jest 9.20 i Lena jeszcze śpi Wieczorem wypiła mleko o 21-ej i poszła spac...później w nocy obudziła się o 1 i ssała ręce i cos tam gaduliła, mój poszedł zrobic mleko ale nie chciała i za jakąś chwile sama zasnęła (ma tak od jakichś 2-3 dni) i później prawidłowo jak zawsze obudziła się na mleko o 5.
Ale Wikusia fajnie wyszła na tym zdjęciu super Malutkamilka - nie chce mi otworzyć twojej tabelki bo mam już końcówkę internetu i dziadostwo mi wolno chodzi...dodałaś dane mojej Lenki czy czekasz na 20 tydzień? bo wczoraj już o to pytałam. A może wpiszesz orientacyjnie z 18 tyg. wagę Leny bo ona wciaż tak samo przybiera a mianowicie 200g na tydzien.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH SOLENIZANTEK ZOSI I WIKTORII
...i teraz tak: z racji tego że jest nas sporo i ciotka Hania ma lekką demencję to SKŁADAM ŻYCZENIA WSZYSTKIM NASZYM DZIECIACZKOM, SAMYCH NAJLEPSZOŚCI I ZDRÓWKA Z OKAZJI 4-MIESIĘCZNICY, 5-CIO, 6, 7, 8, 9, 10 i 11 a na roczek będę składała znów każdemu z osobna buziaki od ciotki
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
wszystkiego naj dzisiejszym solenizantkom
ja po rannym karmienniu, juz sie nie klade spac bo musze ogarnac mieszkanie. W tym tyg sami goscie u nas. Wczoraj biegalismy za nosidełkiem ale w koncu nic nie kupilismy, a moglam sie za sprzatanie zabrac No i nic dobrego nie przygotowałam :9 mamy obok super ciastkarnie ale sa do niej schody i z wozkiem nie wiem czy dam rade.
Nie odpisałyscie mi kochane Kupiłam czapkę zimowa Tomkowi i teraz jest taka na styk. Myslicie ze do zimy moze byc za mała?? Dodam ze nie bardzo sie rozciąga...
Co do nosidełka to Haniu i Srenko łatwo wam sie wkłada do nich dzieci?? Bo z wczorajszych moich doswiadczeń to do tych wygodniejszych dla dorosłego cięzko mi sie wkładało małego, a tam gdzie łatwo wlozyc dziecko to były takie wiszące tylko na ramionach.
Ja jak zwykle nie umiem sie zdecydować.
W pracy wszytsko załatwiłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jak czytam,że wasze pociechy leża na tych matach i macie chwile dla siebie to pragne takiej maty no ale jak to ja od 2 tyg ogladam wszystkie w necie i nie moge sie zdecydować. Polecicie coś? Myslałam o tej zakupy.linkbaby.pl/do/item/K4562/Mata-ed...as-Tropikalny,-K4562
No i ten post napisałam ponad 3 h temu ale sie mały obudził i plakał ciagle ulewajac. potem nie chciał jesc (nie nie zjadł) i własnie go uspałam. Ciekawe na jak dlugo. Jestem juz wykonczona i przyznam sie ze sie poryczałam z bezsilnosci, a bylo juz tkak dobrze...
Miłego dnia
- abrakadabra
- Wylogowany
- budujemy zdania
Piekne hieroglify
Aleksia W sklepie plastycznym takie są
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Gochens chyba nam sie dzieciaki na randke zgadali tylko jak to na chłopaka przystało-zaspał
Zosia, Wikunia zdrowka i duzo duzo miłości:*
Malutka kolejne śliczne zdjęcie;) chyba masz dobry aparat bo jakosc widzę pierwsza klasa
A czy niunia podobna do taty to nie wiem musiałbyś wkleić fotke z tatusiem jeszcze raz dla porównania;)
Marta ja to bym poprosila jeszcze raz ten poscik bo to chyba w Bartusiowym języku hihi
Dałam Zośce poraz pierwszy herbatki rumiankowej wypila 80ml;) ale na poczatku zdziwko co ta mama daje.
Muszę cos wymyślić z ta jej kupa, zjem jablko i popije maślanka chyba
Aleksia takie farbki do twarzy sa w kazdym markecie okolo 10 zl chyba kosztują z tego co kiedys patrzyłam;)
Kakaszka moja gnida śpi w pajacu, traktuje to jako pizamke nie lubię polspiochow bo te gumki sie odciskuja na brzuchu
No i jak ma tego pajaca to przykrywam ja kocykiem z bawelnianej włóczki i na to kołderka bo sama kołderka nie przylega jeszcze do cialka malo wytarmoszona jeszcze i sztywna dosc jest i moja się nie poci.
dziewczyny czy nie powinno sie mówić jubilaci a nie solenizanci bo jubilat to od urodzin chyba a solenizant to imieniny, bo zawsze mi sie to mylilo:p
Kasiu spokojnie nie denerwuj sie :* mata bombowa. Ale i cena bombowa. Ja Zośce maty nie kupuje nie mam z nia problemow grzeczna jest nie potrzebna mi jest. A co do czapeczki to moze byc mala mojej od urodzenia w obwodzie główka urosła o 5cm. To calkiem sporo a do grudnia kolejne trzy miesiące więc chyba ci nie wystarczy. Mi prababcia zrobila komplecik na drutach dla zosi pozniej wam sie pochwale foto;)
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
co do czapeczki mi sie wydaje, ze glowka urosnie do zimy, a jak bedzie przyciasna to nie fajnie. ale narazie nie dokupuj, zobaczysz jak bedzie i na biezaca jak cos kupisz
wiktoria super spojrzenie, widze, ze ty brwi do gory, a moja mala caly czas na dol o mamie nie wspomne, laska jak nic
hania a na 3 miesiace jeszcze dostaniey zyczenia?
moj dupek idzie dzis na rozmowe kwalifikacyjna, boze zeby go przyjeli
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia ja moją wkładam szybko, bez problemu mam nosidło ze zapinką wzmacniającą w pasie też i z tyłu szerokie pasy mam na ramionach (coś takiego jak od tornistrów dla dzieci, takie miękkie) wkładam ją od góry, ustawiam we wloty obie nogi i wskakuje do środka kilka sekund i Lena zapakowana
...a z tą czapką myślę że może być na zimę za mała bo przecież wciąż głowki naszym dzieciom rosną
Co do pampersów (bo wczoraj był temat o tym) to moja używa pampers dry i jestem z nich bardzo zadowolona bo są chłonne i nie zostawiają mokrej pupci nawet po 8h snu.
Moja Lencia śpi w bodach z długim rekawem i do tego ma rajstopki lub spodnie z luźnym pasem (tak jakby mają podniesiony stan, bez gumki ona są) i skarpetki i przykrywam ją kocem złożonym na dwa razy i starcza. A jak jest chłodniej to na te body zakładam jeszcze kaftanik, bo w sypialni nie grzeję by się lepiej spało.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas noc w miarę dobra , ją małej na noc zakładam body i pajacyka a śpi pod kolderka a i tak czasami ma rączki zimne ,
Zosienka i Wikunia dużo zdrowka i uśmiechu na buziach
Wikusia śliczna dziewczynka zresztą tu u Nas same slicznotki i przystojniaki
Gabi też czasami śmierdzi szyjka jak jej się uleje a że ma drugi podbrudek to ciężko jej to umyć poza tym ona nie lubi jak jej się coś koło buzi robi :/ powiedzcie mi wasze dzieciątka też nie lubią się ubierać ? Czy tylko moja takie fochy stroi
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia mata super...ale cena też
Kakaszka oczywiście że Elizce ciocia jeszcze na trójeczkę złoży życzonka
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Tak sie ostatnio chwalilam ze nie choruje a tymczasem cos mnie bierze.Gardlo boli od paru dni,wczoraj doszedl katar a dzisiaj kaszel i ogolnie zle sie czuje.
Ikunia co bralas jak bylas chora?Bo nie wiem czy leciec do lekarza czy sama cos kupic w aptece?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Lena bardziej lubi się rozbierac niż ubierać, przy ubieraniu też ma fochy i płakuli a szczególnie jak jej długi rękaw zakładam mimo że robię to powoli i delikatnie. a szyjke ładnie ma zawsze umytą bo mój jak Lenę kąpie to trzyma rękę chwile na karku i główka sama się odgina do tyłu
a szczerze to nie wąchałam jej ani uszu ani szyi haha musze chyba zobaczyć
Przy buzi nie ma problemu z Leną jak jej się robi, myje czy z noska wyciąga kozy...nie lubi jedynie jak jej czyszczę w uszach