- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Kakaszka dogadajcie się! Chyba ze ona ma już kogos na wasze miejsce.
Ja dziś z synkiem podróżowałam pierwszy raz autobusem.No i babcia z nami podróżowała bo chyba z nerwów ze nie damy rady przyjechała rano do nas i odbyla z nami podróż Byłam u kolezanki a potem (bo niedaleko) pojechalismy wozkiem do prababci w szpitalu na koniec tatuś przyjechał po synka, kurde bez fotelika
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
musze sie pochwalic swoim dzieciem zasnela sama po kapieli po 20 i obudzilysmy sie na jedzonko kolo 4 w nocy, a pozniej ostatecznie o 7.30 teraz lezy w bujaczku, ja poszlam zrobic sobie kawusie przychodza a rybka sama zasypia
znowu rozdrapala sobie nos, biedny nie nadaza sie zagoic, caly czas ranka, to ona robi prawa, ale lewa wczoraj rozdrapala sobie glowe ( jeszcze pozostalosci ciemieniuchy) razem z wyrywaniem wlosow. jak sie denerwuje, to rece jej wariuja. obcinam co drugi dzien pazurki a i tak jakims cudem sie drapie.
humor lipny, ale trzeba sie trzymac. co raz czesciej rozwazam opcje wyjazdu, napewno dla mnie to byloby mega trudne, ale jest eliza i przedewszystkim musze myslec o niej. co prawda daje jeszcze szanse swojemu jak teraz pojdzie do tej pracy i jak sie bedzie zachowywal, ale w glebi duszy wiem, ze on sie nigdy na 100% sie nie zmieni.
musze sie teraz zajac dokumentami dla malej, czyli paszportem. dziewczyny moze ktoras wie, przy skladaniu dokumentow dziecko musi byc w urzedzie ze mna, czy moge to zalatwic sama? no i jak takim maluszkom robia zdjecia na dokumenty?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena zasnęła wczoraj po 21 i obudziła się na mleko przed 2 a później obudziła siebie i nas na dobre o 7.30...my wstaliśmy a mała łobuziara zasnęła i spi a co, rodzice nie mogą spać ona musi mieć łoże dla siebie
Kasia pogódź się z mężem...nie obrażajcie się na siebie bo to najgorsze dla związku on olał to ja też. Rozmowa jest podstawą i czasem ten mądrzejszy ( tudzież kobieta ) musi wyciągnąć ręke do zgody mimo oporów drugiej osoby też tak czasem mam ale siadam na kolana mu, głaszczę za uchem daję buziaka i jest si
Kakaszka - prawidłowo!!! Musisz myśleć o Elizie...wiem, że nie chcesz pozbawiać dziecku ojca ale jeśli nic się nie uda to co wtedy? Oby dostał tą pracę i oby ta baba zmądrzała i poszła na ugodę. Niech ten Twój się stara na rozmowie ze wszystkich sił bo jesteście trochę w kropce teraz. I przekonajcie tę babę. A z paszportem nie pomogę bo nie wiem. U nas kartę zdrowotną ma się ze zdjęciem...ale Lenka jak na razie ma bez...tyle tylko że to nie paszport
Gochens jak tam grzybobranie?
Agusia zdaj relację później z urodzin Emi
Miłej niedzieli
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Na poczatek wszystkiego najlepszego dla Lenusi rośnij zdrowo serduszko
My w miarę miałyśmy nocke pobudka po 1 i po 5
Ja popijam kawunie , mała w bujaczku wcina rączki a mąż jeszcze w łożku
Kakaszka trzymam kciuki i ja też mam ten problem bo muszę małej fotke zrobic do paszportu :/
Miłej niedzieli
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Wczoraj byliśmy na urodzinach u siostry R., wypiłam dwa Redssy i jakoś się dzisiaj niewyraźnie czuje
Chyba z nadmiaru atrakcji Filip nie chciał nam wczoraj zasnąć, w rezultacie ululałam go dopiero koło 22.30, potem już o 1.30 obudził się na butle, o 6 dostał cyca i pospalaiśmy jeszcze do 8.30
U nas dziś piękna pogoda więc właśnie obmyślamy plan spacerku
Kakaszka a Twój facet wie jakie masz plany z tym wyjazdem do rodziny, może jakoś się zbierze w sobie jak się dowie że chcesz wyjechać.
A przy wyrabianiu paszportu musi być dziecko i obydwoje rodziców
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
sliczna jest!
Witam,nocka super !!!Jejku jak ja uwielbiam dzieciaczki w rajtuskach
Jak mojej je ubieram,to nie mogę się napatrzyć na jej nóżki,tak słodko wygladają!!
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Lenusia duuuuzo zdroweczka od cioteczki
Kakaszka cholera coś tu śmierdzi, a może ta baba ma kogoś na Wasze miejsce za np większą kasę albo może chce sprzedać mieszkanie no bo wątpię że za takie małe pieniądze chce Was wyrzucić z mieszkania. Może to rzeczywiście tylko pretekst
My po grzybobraniu znaleźliśmy UWAGA jeden grzyb hahah za to odwiedziliśmy pradziadków na wsi
Po powrocie od razu zawiozlam mezula na mecz i zakończenie poprzedniego sezonu z piłkę, zawiozlam Alka do mojej mamy i pojechałam do koleżanki. U niej posiedzialam w sumie niezbyt długo i koło 23 byłam w domu. No i j ak to ja nie k ubiaca sama siedzieć postanowiłam pojechać do mamy i syncia. A że wypilam 4 lampki wina to czułam się jak najbardziej ok.
Ehh kocham moja mamę, ale już nie mogłabym z nią mieszkać. a to Alan za cienko ubrany, a to pewnie płacze bo mu po winie cycka dałam, a to trzeba wozić, a to to a to tamto, czasem mam wrażenie że jestem jakąś małolatą wychowująca dziecko
Czekam aż księciu wstanie i przyjedzie do nas na obiad i wrócimy do domu, wtedy sobie odpoczne
Lencia ślicznie wygladasz. W ogóle tak patrzę na te nasze dzieciaki jakie one już są duuuuuze... a jakie śliczne
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
no powiem tez, ze dzieciazki rosna jak na drozdzach, dopiero zesmy z brzuszkami chodzily, a tu juz niedlugo do szkoly
wlasnie po jedzeniu pierwszy raz dalam elize do jej pokoju do lozeczka, bo przesypiala, a sama sziedze w drugim pokoju i czekam na reakcje narazie jest cisza dalam ja tam, bo przewietrzam pokoj, ale jak jej sie tam spodoba i nie bedzie problemu to fajnie. nie sie przyzwyczaja spac sama co prawda tam na rozkladanym fotelu spi tatus, ale ona go i tak nie widzi.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Gochens ja mam podobnie także po jedno cieszę się że mieszkamy daleko od Nich i tesciow a z drogiej strony się tęskni
Ale za to jak jedziemy 2 razy do roku to jakos tak mniej to przeszkadza
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
no gochens duzo grzybow ze braliscie na zupe bedzie
ale zoska modelka sliczna dziewczynka.
chyba kazdemu jest ciezko na dluzsza mete z rodzicami czy tez tesciami, jednak na odleglosc zawsze jest super. czlowiek sie odzwyczaaja od ciaglych rad itd
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zosia też jest śliczną dziewczynką Zdjęcie boskie
haha Gochens ale zawsze coś ten jeden grzyb a rodzicami się nie przejmuj...moi jak u mnie byli to też że nie mogę małej przeziębiać, muszę jej skarpetki na nogi ubierać itp. ale ja to wiem wszystko po prostu już tacy są nasi rodzice że nie chcą by ich ukochane wnuki i wnuczki były chore
Też chyba coś mi podlatuje że u kakaszki to raczej problem w tej babie jest bo ma może kogoś na ich miejsce. Kakaszka nie dajcie się tej babie !!!
Lena nie przekręca się jeszcze z brzuszka na plecy i odwrotnie...wciąż to z nią ćwiczę...sama ją obracam by widziała jakie to fajne i wiedziała jak to robić...ale 5 min. i już jej sie nudzi i marudzi...hehe mały leniuszek
zapomniałam wczoraj wyciągnąc mięso ze zamrażalki i wyciągnęłam dopiero rano i jeszcze sie odmraża...obiad chyba o 17-ej bedę mieć