BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #754482 przez KaRoLkA
Jaka Lenuśka cudna :D

Gochens ja mam podobnie także po jedno cieszę się że mieszkamy daleko od Nich i tesciow a z drogiej strony się tęskni :)
Ale za to jak jedziemy 2 razy do roku to jakos tak mniej to przeszkadza :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #754484 przez kakaszka
kto wie co tej durnej wlascicielce po glowie chodzi. ja sie w to nie wtracam, niech sie tatus wykaze talentem negocjacji, ja mam to gdzies, nie mam zamiaru sie stresowac, bo i tak juz pol glowy siwa :)

hania a ile dziennie dajesz do picia lence? chodzi mi nie leczniczo tylko ile plynow dzieciaczek na mm musi wypijac?
wczoraj elizie caly dzien dawalam potroche koperku, to pierdzi jak wariat :D i nie wiem czy nie za duzo, bo moj glodomorek wszystko wciaga jak odkurzacz :)

11 lata 3 miesiąc temu #754489 przez KaRoLkA
Jaki śliczny golasek z Zosieńki :)

Gabryska jak jej się chce to z brzuszka na plecki się obraca ale to musi dobry humor mieć leniuch :P

Kakaszka masz racje niech się facet wykarze :)

11 lata 3 miesiąc temu #754490 przez Hania84
Kakaszka ja jej koperku daję tak łyżeczkę, półtorej na 110 ml :) i czasem wypije całość a czasem połowę a czasem 30ml tylko. Ale staram sie tak dwie herbatki na dzien jej dawać a ile wypije to już od jej pragnienia zalezy :)
No bo koperek ma takie własciwości właśnie na pierdzenie :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #754502 przez kakaszka
dziewczyny dostala okres !!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

11 lata 3 miesiąc temu #754506 przez Sophie25
Mi sie naszczeście skończyła a długo była...;/

A co do cherbatek to ja małej kupiłam cherbatkę rumiankową z Bobovity i jak narazie nawet jej smakuje,a ciezko było bo nie chciała na początku nic pić...;/

Dziekuje za komplementy, Zosia przy kapieli jest najszczęśliwsza :D:D:D

11 lata 3 miesiąc temu #754519 przez kakaszka
chcecie kawal jakiego smsa dostalismy od wlascicielki?????
" do 1 pazdziernika macie sie wyprowadzic"

jakim trzeba byc czlowiek do kurwy!!!!!!!!!!!

zaraz bedziemy do niej dzwonic i z kurwa gadac. jakos nagle zapomniala, ze jest miesiac wypowiedzenia i ze ma nasza kaucje.

11 lata 3 miesiąc temu #754523 przez Sophie25
O kurde co za baba!!!
JAk mozna byc tak bezdusznym człowiekiem...

:(
Kakaszka 3maj się i obyście przemowili tej babie!!!

11 lata 3 miesiąc temu #754526 przez Hania84
Kakaszka gratuluję okresu :D
...i zarazem współczuję tej baby !!! Co za babsztyl !!! No bez jaj nie robi się tak !!! Nienormalna jakaś, jak można dac komuś JEDEN dzień na wyprowadzkę !!! i to jeszcze smsm !!! Jakaś niepoważna !!! Tylko nie mówcie nic złego przez tel. bo jeszcze wykorzysta to przeciwko Wam! Masz rację kakaszka jeśli macie w umowie miesiąc na wypowiedzenie to nie ma takiej opcji żebyście wcześniej się wyprowadzili !!! a te 180zł to jest śmieszna kwota i niech nie wydziwia !!! Jacy bezduszni ludzie jeszcze na tym świecie są no w głowie mi się nie mieści jak można tak traktowac ludzi i to jeszcze z małym dzieckiem !!! Kakaszka powiedzcie tej babie jak powiedziała Abra "urząd kontroli podatkowej" jak nic innego do niej nie dotrze !!! Co za wiedźma no !!! Wkurzyłam się..trzęsie mnie w środku bo z takimi ludźmi to jak krótko rozmawiam i dosadnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 lata 3 miesiąc temu #754528 przez Hania84
Daj znać kakaszka co z nią uzgodniliście. Nie zazdroszczę Ci tych problemów. Denerwująca ta sprawa...tym bardziej, że macie małe dziecko i też sporo zrobiliście w tym mieszkaniu.

Lenka zasnęła mi dzis późno bo przed 14-ą ale tak to jest jak tatuś w domu (zamiast usypiac dziecko to ją rozbawia :P ) i w końcu ja musiałam ją uśpić. Ale na szczęście jeszcze śpi.
My już po obiedzie i jak Lenka się obudzi to pójdziemy na spacerek bo ładnie się zrobiło :)

11 lata 3 miesiąc temu #754548 przez malutkamilka
Ja pierdziu Kakaszka co za bestia bez serca z tej wlascicielki, postrasz faktycznie urzedem tylko to wam zostalo.trzymam kciuki kochana ;*

Lenka gwiazdeczko sto lat i duzo zdrowka bys duza rosla :*

Moja to strach zostawiac bo potrafi w lezaczku sie przekrecac i wyginac a na lozku to potrafi w ta i spowrotem sie obkrecac. raz ja polozylam na macie na pleckach, poszlam do kuchni zalac herbate wracam a ta nie dosc ze na brzuchu to jeszcze glowa tam gdzie miala nogi jak wychodzilam i gada sobie w najlepsze, a po podaniu jej palcow to tak je zaciska i podnosi sie do siedzenia.

11 lata 3 miesiąc temu #754572 przez kakaszka
zdaje relacje :)

panika opanowana. moj chlopak zadzwonil do niej pogadal i mozemy sobie mieszkac miesiac smialo. ona sie poczula zlekcewarzona i ze ja olewamy. mamy uregulowac co jest i w przyszlym miesiacu sie wywiazac z oplat bez afery i mozemy sobie mieszkac. tylko ze ja zaczynam sie rozgladac za ofertami na wszelki wielki, a moze znajde cos lepszego. z jednej strony szkoda tego pokoiku co remontowalismy, ale tez w tym mieszkaniu jest milion minusow, a pierwszy z nich to 4 pietro, brak przekretla w grzejnikach itd

zato moj facet dostal kopa w dupe i odrazu inaczej gada :) jutro ta rozmowa, mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ale w razie w robimy elizie paszport i nawyzej on pojedzie dorobic gdies za granice, a ja w tym czasie posiedze u rodzicow ( ale to narazie opcja ostateczna)

aha, dziewczyny dzieki wam za wsparcie, bez was bym juz zwariowala :-* jestescie kochane

malutkamilka ale masz wiercipietke :) super ze jest taka ruchliwa, ale napewno trzeba pilnowac.

11 lata 3 miesiąc temu #754574 przez Sophie25
ufff to dobrze ze wszystko sie ułożyło :)
A nóż Wam sie poszczesci i znajdziecie cos nowego,a i lepszego! Zycze Ci tego :) I bd 3mac kciukasy :D

Moja Zosia cos dzisiaj ma niezwykle duzy apetyt... I czesciej domaga sie posiłków...

11 lata 3 miesiąc temu #754589 przez Hania84
Kakaszka to super że wszystko się pozytywnie zakończyło :) dobre opcje macie :)

Byliśmy na spacerze i wiecie co nam się zrobiło? Lenka była u taty na rękach bo ciekawa wszystkiego jest, przechodziliśmy koło kasztanowca i zachciało nam się zbierać kasztanów , no więc zaczęliśmy zbierać...nagle patrzę a wózek nam odjeżdża na ulice bo z górki było a ja zapomniałam zablokować hamulcem :ohmy: całe szczeście że Lenka u taty na rękach...ale miałam stres...na szczęście nic nie jechało...a mój się głupio śmiał ze mnie jak leciałam po ten wózek B)

Moja Lena jeszcze nie jest wiercipępkiem...jeszcze się nie przekręca ani nie próbuje z niczego wyskoczyć :P

11 lata 3 miesiąc temu #754603 przez Ikunia1910
Cześć Kochane.

Kakaszka skarbie ale żeś mi stracha napędziła z ta babą, a raczej tym że z niunią wylądujecie na lodzie. Szukaj kochana lepiej czegoś innego bo rzeczywiście ta jędza jakas dziwna, nie wiadomo co jej odwali.

Lenita magiczna 4:) buziaki przyjmij od cioci iki i zochy :kiss:

Ja dziś na obiad robilam Śluski Kląskie :silly: hihi
po obiadku spacerek z tatusiem i kakałko w domku. Tatus dalej chory....bidulek B)
posiedział z nami godzine i poooooooszeeeedł.

Haniu dobrze że małej w wózku nie było :ohmy:

Wiecie co chyba dopada mnie jakaś jesienna chandra. Marzę o wieczorach we dwoje przed tv z kubkiem grzanego wina. Mam już dość tej zawiechy.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka