- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Gochens ja mam podobnie także po jedno cieszę się że mieszkamy daleko od Nich i tesciow a z drogiej strony się tęskni
Ale za to jak jedziemy 2 razy do roku to jakos tak mniej to przeszkadza
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
hania a ile dziennie dajesz do picia lence? chodzi mi nie leczniczo tylko ile plynow dzieciaczek na mm musi wypijac?
wczoraj elizie caly dzien dawalam potroche koperku, to pierdzi jak wariat i nie wiem czy nie za duzo, bo moj glodomorek wszystko wciaga jak odkurzacz
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Gabryska jak jej się chce to z brzuszka na plecki się obraca ale to musi dobry humor mieć leniuch
Kakaszka masz racje niech się facet wykarze
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
No bo koperek ma takie własciwości właśnie na pierdzenie
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
A co do cherbatek to ja małej kupiłam cherbatkę rumiankową z Bobovity i jak narazie nawet jej smakuje,a ciezko było bo nie chciała na początku nic pić...;/
Dziekuje za komplementy, Zosia przy kapieli jest najszczęśliwsza :D:D
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
" do 1 pazdziernika macie sie wyprowadzic"
jakim trzeba byc czlowiek do kurwy!!!!!!!!!!!
zaraz bedziemy do niej dzwonic i z kurwa gadac. jakos nagle zapomniala, ze jest miesiac wypowiedzenia i ze ma nasza kaucje.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
JAk mozna byc tak bezdusznym człowiekiem...
Kakaszka 3maj się i obyście przemowili tej babie!!!
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...i zarazem współczuję tej baby !!! Co za babsztyl !!! No bez jaj nie robi się tak !!! Nienormalna jakaś, jak można dac komuś JEDEN dzień na wyprowadzkę !!! i to jeszcze smsm !!! Jakaś niepoważna !!! Tylko nie mówcie nic złego przez tel. bo jeszcze wykorzysta to przeciwko Wam! Masz rację kakaszka jeśli macie w umowie miesiąc na wypowiedzenie to nie ma takiej opcji żebyście wcześniej się wyprowadzili !!! a te 180zł to jest śmieszna kwota i niech nie wydziwia !!! Jacy bezduszni ludzie jeszcze na tym świecie są no w głowie mi się nie mieści jak można tak traktowac ludzi i to jeszcze z małym dzieckiem !!! Kakaszka powiedzcie tej babie jak powiedziała Abra "urząd kontroli podatkowej" jak nic innego do niej nie dotrze !!! Co za wiedźma no !!! Wkurzyłam się..trzęsie mnie w środku bo z takimi ludźmi to jak krótko rozmawiam i dosadnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lenka zasnęła mi dzis późno bo przed 14-ą ale tak to jest jak tatuś w domu (zamiast usypiac dziecko to ją rozbawia ) i w końcu ja musiałam ją uśpić. Ale na szczęście jeszcze śpi.
My już po obiedzie i jak Lenka się obudzi to pójdziemy na spacerek bo ładnie się zrobiło
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Lenka gwiazdeczko sto lat i duzo zdrowka bys duza rosla :*
Moja to strach zostawiac bo potrafi w lezaczku sie przekrecac i wyginac a na lozku to potrafi w ta i spowrotem sie obkrecac. raz ja polozylam na macie na pleckach, poszlam do kuchni zalac herbate wracam a ta nie dosc ze na brzuchu to jeszcze glowa tam gdzie miala nogi jak wychodzilam i gada sobie w najlepsze, a po podaniu jej palcow to tak je zaciska i podnosi sie do siedzenia.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
panika opanowana. moj chlopak zadzwonil do niej pogadal i mozemy sobie mieszkac miesiac smialo. ona sie poczula zlekcewarzona i ze ja olewamy. mamy uregulowac co jest i w przyszlym miesiacu sie wywiazac z oplat bez afery i mozemy sobie mieszkac. tylko ze ja zaczynam sie rozgladac za ofertami na wszelki wielki, a moze znajde cos lepszego. z jednej strony szkoda tego pokoiku co remontowalismy, ale tez w tym mieszkaniu jest milion minusow, a pierwszy z nich to 4 pietro, brak przekretla w grzejnikach itd
zato moj facet dostal kopa w dupe i odrazu inaczej gada jutro ta rozmowa, mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ale w razie w robimy elizie paszport i nawyzej on pojedzie dorobic gdies za granice, a ja w tym czasie posiedze u rodzicow ( ale to narazie opcja ostateczna)
aha, dziewczyny dzieki wam za wsparcie, bez was bym juz zwariowala :-* jestescie kochane
malutkamilka ale masz wiercipietke super ze jest taka ruchliwa, ale napewno trzeba pilnowac.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A nóż Wam sie poszczesci i znajdziecie cos nowego,a i lepszego! Zycze Ci tego I bd 3mac kciukasy
Moja Zosia cos dzisiaj ma niezwykle duzy apetyt... I czesciej domaga sie posiłków...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byliśmy na spacerze i wiecie co nam się zrobiło? Lenka była u taty na rękach bo ciekawa wszystkiego jest, przechodziliśmy koło kasztanowca i zachciało nam się zbierać kasztanów , no więc zaczęliśmy zbierać...nagle patrzę a wózek nam odjeżdża na ulice bo z górki było a ja zapomniałam zablokować hamulcem całe szczeście że Lenka u taty na rękach...ale miałam stres...na szczęście nic nie jechało...a mój się głupio śmiał ze mnie jak leciałam po ten wózek
Moja Lena jeszcze nie jest wiercipępkiem...jeszcze się nie przekręca ani nie próbuje z niczego wyskoczyć
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Kakaszka skarbie ale żeś mi stracha napędziła z ta babą, a raczej tym że z niunią wylądujecie na lodzie. Szukaj kochana lepiej czegoś innego bo rzeczywiście ta jędza jakas dziwna, nie wiadomo co jej odwali.
Lenita magiczna 4:) buziaki przyjmij od cioci iki i zochy
Ja dziś na obiad robilam Śluski Kląskie hihi
po obiadku spacerek z tatusiem i kakałko w domku. Tatus dalej chory....bidulek
posiedział z nami godzine i poooooooszeeeedł.
Haniu dobrze że małej w wózku nie było
Wiecie co chyba dopada mnie jakaś jesienna chandra. Marzę o wieczorach we dwoje przed tv z kubkiem grzanego wina. Mam już dość tej zawiechy.