- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Rysa zdrowka życzę
Ikunia Zosiek pięknie trzyma gloweczke
Dziewczyny walczycie z rozstepami ?? Bo mój tyłek jest w cętki i strasznie mnie to wpedza w kompleksy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Moja tez jest na MM i herbatek nie lubi Podaje jej samą przegotowaną wode to jeszcze wypije jak ma dobry humor
Ta metoda a ktorej Reni opowiada bardzo fajna, tylko to sprzątanie. Jak małej pojawią się jakieś zęby to ją wprowadzimy
Narazie kupiłam ten Bebilon nutrion, zobaczymy jak się spisze, ale narazie nie podaje bo dzisiaj nie ulewa.
Roztępuw nie mam ale podobno ten Bio oil jest dobry do tego dieta i cwiczenia . Mi został jeszcze brzuch, zamówiłam sobie na Pleja MelB zobaczymy jak mi pójdzie.
Jutro wybieramy się na wesele, Jula zostanie pierwszy raz na tak długo bez nas. O nią się tak nie martwie bo będzie w dobrych rękach bardziej o siebie.
No to dziewczynki życze udanego weekendu bo pewnie jak zawsze znikne. Do Poniedziałku
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Smaruje kremami i ćwicze ale narazie efektów 0
Ogromny brzuch miałam w ciązy....i ponoć to dzedziczne jest te rozstepy holerne!
Hania udało mi sie,dosłodziłam i wypiła jak narazie 50 ml ale to juz jest sukces
Miałaś kochana racje!Dziex :*
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
posladki uda i piersi katastrofa :/
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Filip tez dzisiaj zrobił kupe o konsystencji plasteliny
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Rozstępy ostatnio miałam ciekawą sytuację mieliśmy odwiedziny i szwagierka pyta się mnie co robię z rozstępami i czym smaruję
mówię do niej: nie mam
ona: jasne a czym smarowałaś, że nie masz
tak smarowałam się jak sobie przypomniałam czyli raz na tydzień lub rzadziej
ona: chrzanisz pokaż brzuch
pokazuję
a ona: no naprawdę nie masz
Na brzuchu na szczęście nie mam ani jednego, ani udach i tyłku, ale za to na jednej piersi zrobiły mi się kilka jak byłam w szpitalu przy nawale najpierw myślałam, że to żyły tak widać dopiero później po oglądnięciu ujrzałam iż to rozstęp. Nie przejmuje się nimi i nic nie robię mam ich chyba z 5 króciutkie może z 1cm długości mają i już zrobiły się białe i prawie ich nie widać dopiero jak naciągnę skórę.
A tak to jestem czysta, myślę że mam to w genach po prostu moja matka też ani jednego nie miała.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tak na szybko bo zaraz wracamy do domu a tam nie ma neta
Ja na szczescie rozstepow nie mam,no moze troche na udach ale to tak minimalnie,no ale z w aga nadal musze walczyc ale odkad jestem w Polsce to tylko jem jakies ciastka czy inne slodycze bo ciagla jakies imprezy,a jutro mamy 30stke mezulka
Ja tez jestem przeziebiona,zapalenie ucha mni przeszlo choc jeszcze jest zatkane ale juz tak nie boli to znow sie chorobsko przyplatalo
Nie wiem co zrobic z moim dzieckiem jak bedziemy na weselu u mojej siostry,mielismy go wziac ze soba ale nie wiem czy to dobry pomysl,halas,glosna muzyka no i nie wiem czy cos bym sie pobawila,chcielismy poprosic zeby sie zajela ciocia mojego B,ale ona mieszka 30 km od nas no i boje sie troche z nia zostawic malego
Dzis z kolezankami umowilysmy sie na pogaduchy,tego mi bylo trzeba.3 h mnie nie bylo
Cudowne te Wasze dzieci,mamusie i tatusiowie
A i ja zaczelam juz dawac kaszki do mleczka bo co chwile byl glodny,a wczoraj przespal mi 8 h,dzis znow sprobuje,no i zamierzam niedlugo podawac mu deserki po troszku
milego wieczorku a od razu zycze milego weekendu bo nie bede miala neta.buziaki
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Rysa a podejrzewasz od czego taka plastelinowa kupka? Nie za dużo gęstego czasem dostaje a mniej rzadkiego?
Violcia no pewnie, że Cię pamiętamy Ty to teraz imprezowiczka jesteś hihi z imprezy na imprezę Pewnie baw się ile wlezie póki jestes w PL violcia tylko dawaj małemu też herbatki lub wode do picia jak dajesz gęste , jestem teraz przewrażliwiona na tym punkcie bo wczoraj moja płakała z bólu brzuszka bo 1,5 tyg. tylko mleko piła.
Dziś Lenka super je i fajny humor ma Zjadła sporo (wypiła też łącznie 150ml herbatki) i dałam jej dziś po raz pierwszy marchewkę ze słoiczka zjadła az 6 łyżeczek, w szoku byłam. Smakowało jej bardzo, tak ciamkała że aż oczami mrugała szybciej. później dałam jej mleko i takie miny przy nim robiła bo marchewka zmieniła smak jej w ustach ale po chwili już było okej
Jak na razie nic jej nie jest po marchewce
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
bo ja to bez was juz dawno bym sie zalamala :-*
rozstepy ja mam na brzuchu, udach cyckach dupie boczkach, plus obrzydliwa blizna na caly brzuch ( jeszcze nie dokonca zagojona ) po operacji tej drugiej, ale powiem wam ze jakos mnie to nie rusza. wczesniej tak to przezywalam, ale teraz... mam to gdzies, mojemu facetowi to nie przeszkadza, a gola po miescie nie laze
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Ovczywiście wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczków
Artuś też śpi w pajacach i przykrywam go kołderką.
W niedzielę robimy urodziny Emilce, więc kupe roboty przede mną...a osób będzie 16 lub 17
Jeśli maluszki piją tylko mm, to musicie podawać im wode czy herbatki...bo mleczkiem mamy można sobie popić, takim początkowym...ale mm nie...
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi zmeczona padła po kąpieli i cycu
Mnie drażnia te rozstępy na udach ale musze do nich przywyknąć,
Violcia korzystaj i baw się ile wlezie
Dziewczyny jak myslicie bedzie się bała 6 miesięczna Gabi innych osób jak na codzien jest ze mną ?
Bo jedziemy na Boże Narodzenie do PL i obawiam sie że Mała z nikim nie zostanie :/
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena mi jeszcze nie śpi...coś ma cięzko ze zasnięciem dziś
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Karolka, no może się bać Gabrysia...wszystko zależy też od jej charakterku...bo Emilka mimo iz byłam z nią non stop, to jak szłysmy na spacerki, potrafiła podejść do obcej osoby, wziąść ją za rekę i póść kilka metrów...zreszta Emi to cygańskie dziecko
A jeśli chodzi o filmik, to ja na pewno nie będę tak uczyć dziecka jesc od samego początku...
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Agusia ale masz super z tymi ciuszkami
Filip juz spi,R.ogląda mecz na inernecie a ja pije piwko i oglądam Rodzinke.pl