BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787643 przez malutkamilka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787644 przez KaRoLkA
Haniu ją lubię surowe a moi znajomi piecza je w piekarniku i ponoć też są dobre :)

czyli większość facetów umie robić tylko jajecznice he he

Gabryska nauczyła się robić brrr buzka tyle że jej język pomiędzy wargi wchodzi i tak to śmiesznie wygląda

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ją też muszę coś pomyśleć nad takim wdziankiem bo mój to już strasznie zaniedbany. powinnam już dawno na karną żabę iść he he

11 lata 1 miesiąc temu #787647 przez Hania84
Malutka - to drugie zdecydowanie lepsze :lol: aż ja się podjarałam hahaha :D

Karolka - ja mam te kasztany już ugotowane ale są zawakowane. Pisze że tylko je podgrzać w piekarniku lub mikrofali. Więc tak zrobię :) a dajesz na to jakieś przyprawy? czy tak naturalne jesz?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787650 przez KaRoLkA
Haniu ja jadlam surowe jak orzechy i bardzo mi smakowalo :) ale zapytam znajomej jak to robią to Ci napiszę :)

11 lata 1 miesiąc temu #787651 przez violcia00
Dzieki Haniu za rade,podaje wit D,a mm nie wypija 500ml ,jakos 300 ml dziennie,laekarz kazała dalej podawac witamine mimo iz wie ze karmie tez mm,ale bede mu podawac wiecej wody,zobaczymy czy za dziala,soczku jabłkowego niestety nie ma,chyba ze jabłowo-brzoskwiniowy,czy z jakims innym owocem.

Popieram Karolke,kasztany bardzo dobre,mysmy je raz smarzyli na patelni i wyszły dobre,nie wiem jak jeszcze sie je przyrzadza bo sie nie interesowałam :P

Malutka masz racje ze zmiana opon od tamtego roku juz byla obowiazkowa od 1 list.,pamietam jak po WSZ.SW.wracalismy do FR na letnich jeszcze,a w DE stała policja,jechala za nami i myslelismy ze nas zatrzymaja ale na szczescie wyprezdzili nas i inne auto skontrolowali ;) ,mielismy szczescie.

Ech ta Wiśnia :laugh:

Oskarek pospal 30 min,krociotko bardzo,obudzil sie z placzem i ciagle plakal,pomagalo tylko noszenie,ale chyba byl glodny,dostal cyca i troche sie uspokoił.

To ja chyba nie bede narzekac na meza,moj cos tam potrafi ugotowac,rosół ugotuje,czy jakies potrawy z miesa,jajecznice,omleta,czasem jakas sałatke wiec z głodu nie umrze :lol:

Bartus zuch chłopak ze dobrze zniósł szczepienie :blink:

Dziewczyny wyslałyscie juz list do MIKOŁAJA? :P :lol:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787661 przez malutkamilka
Co do gotowania to nie narzekam na meza, niestety sytuacja go zmusila- wyjazdy za granice. co prawda z tesciowa przygotowujemy im miesko na obiady ale sniadania czy kolacje musza sami robic, a i w domu zawsze cos upichci- on lubi wynalazki. wiec czasami nawet nie wchodze do kuchni jak on gotuje, wchodze tylko posprzatac sterte garow ktore uzyl ;)

Ja wyslalam slownie list ostatnim przyjazdem mojego meza;) chcialam kupic sobie tel bo ten jest juz dosc sfatygowany i sie zawiesza bez powodu a moj potrzebuje jakis stary tel do pracy i tak rozwazalam kupic sobie nowy a mojemu dac ten co mam teraz, ale nie znalazlam odpowiedniego dla mnie i maz powiedzial ze teraz jak przyjedzie to pojedziemy na szczecin bo tam wiecej sklepow i wiekszy wybor i tam mi kupi tel pod choinke i na urodziny. wiec od tego mikolaja chcem tel i "dorodnego tulipana". a jesli zjawi sie inny mikolaj to wystarcza blaszki do ciast rozne rodzaje takie czarne z otwieranymi sciankami

11 lata 1 miesiąc temu #787662 przez Gochens
Kasztana też bym zjadła ciekawe jak smaczy :lol:

Kurczak w piekarze a mnie coś brzuch boli jak na ciotex może przyjdzie?!
Mój mąż też czasem gotuje, jara się wtedy strasznie i każe mi wyjść z kuchni. Oczywiście według przepisu. Kiedyś zrobił nawet placki nan. Także jak chce to potrafi :lol:

Violcia jeszcze listu nie pisałam ale pewnie niedługo się za to wezmę.

Ja stawiam na strój nr 2

11 lata 1 miesiąc temu #787663 przez KaRoLkA
Violcia ją mojemu mikolajowi oznajmilam co by mi się przydało to stwierdził że po co mi taka pizamka jak i tak śpisz w rozciagnietych spodniach i koszulce hehe a właśnie spicie w takich sex pizamkach czy bardziej wygodnych ? :P. a ją jego już tydzień podchodzę żeby coś się dowiedzieć co by chciał dostać i doopa :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787665 przez violcia00
Malutka to drugie super sexi :lol:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787667 przez malutkamilka
Mi tez lepiej przypada do gustu stroj nr dwa bo gorsety mnie kurzaja bo ciezko przybrac jakas pozycje przez te druty!

Ja jak zwykle mam problem co mojemu zakupic a ze zerwal mu sie lancuszek i mi popsul pierscionek i zostalo nam troche zlota z obraczek to chyba wezme to zloto pojde do gosia u ktorego robilismy obraczki i za doplata zrobie mu naszyjnik zloty co prawda nie taki gruby jka chcial ale jak do tej pory nosil taki sredniawy to i teraz bedzie mogl- chlopak przezucil mi sie na zloto po slubie to musialam na urodziny kupic mu sygnet.

Ja spie w normalnej zwyklej koszuli lub koszulce na ramiaczkach ale to ze wzgledu na brzuszek i etraz na niezbyt ladne ksztalty ale ze powoli wracam do poprzedniej figury wiec wyciagnelam z szafy te lsniace pizamki i jak moj jest to spie w nich a jak go nie ma to zdarza sie ze w jego starej koszulce

11 lata 1 miesiąc temu #787668 przez Sophie25
MAlutka nr 2 wygrywa!!!!!!!!!! Boski :D:D
kurde az mi sie zachciało wskoczyć w taki hahha :D Ojjj bedzie sie działoooooo :D Wiktorka musi grzecznie spać zeby rodzice mogli nadrobić nieobecnosci :D:D heh :D

A ja niegdy kasztanow nie jadłam ;/

KaROLKA ja spie w koszuli mojej ulubionej wyciagnietej haha :D Ale moj J mowi mi zawsze " PO co ja to ubieram " najlepiej chyba jakbym nago spałaaa haha :D :D

11 lata 1 miesiąc temu #787677 przez violcia00
Karolka to Ci powiedział :P ,ale mam nadzieje ze prezent bedzie mimo to.

Ja spie w spodniach od pizamy i koszulce,lubie wygode :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #787681 przez malutkamilka
Moj to sie mnie kiedys zapytal czy nie moge spac w samych majtkach tak jak on latwiej by mu bylo sie do mnei dobrac?! oszalal czy co? jak bez koszulki bez niczego to na zlosc mu na drugi dzien ubralam majtki, spodenki i koszulke, zdjal spodenki a tam majtki i wiecie co powiedzial? szkoda ze jeszcze golfu nie ubralas i rekawiczek

11 lata 1 miesiąc temu #787682 przez Gochens
Ja śpię na nagusa :lol: od zawsze tak śpię. U mnie w domu zawsze nagość była normalna poza tym 3 baby w domu to i nagus rzecz normalna. Piżamy mnie '' parzą '' mam kilka sexi ale kiedy już spełnia swoją '' rolę'' to lądują na podłodze.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787688 przez malutkamilka
Gochens ale Twoj mezus ma dobrze- za duzo wysilac sie nie musi dobierajac sie do ciebie- moze i ja bym spala na nagus tak jak moj lubi ale ja lubie spac z koldra miedzy nogami a cala reszta by byla na wierzchu i jeszcze to wstawanie w nocy do malej.

Ah mialam wam pwoiedziec, dzis mialam spotkanie w sklepie... pamietacie jak wam pisalam o tym chlopaku? stal przede mna w kolejce z zona i synkiem. jegoz onka jak zobaczyla jego wzrok na mnie i jak uslyszala czesc z jego strony jako pierwszzego to myslalam ze mnie wzrokiem zje. ale suma sumarum tak sie kobita zestresowala ze zapomniala reszty i kasjerka za nia krzykla to nie uslyszala dopiero jak ja ja zawolalam po imieniu to sie odwrocila i powiedziala czesc i dziieki.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka