- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
czyli większość facetów umie robić tylko jajecznice he he
Gabryska nauczyła się robić brrr buzka tyle że jej język pomiędzy wargi wchodzi i tak to śmiesznie wygląda
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ją też muszę coś pomyśleć nad takim wdziankiem bo mój to już strasznie zaniedbany. powinnam już dawno na karną żabę iść he he
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Karolka - ja mam te kasztany już ugotowane ale są zawakowane. Pisze że tylko je podgrzać w piekarniku lub mikrofali. Więc tak zrobię a dajesz na to jakieś przyprawy? czy tak naturalne jesz?
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Popieram Karolke,kasztany bardzo dobre,mysmy je raz smarzyli na patelni i wyszły dobre,nie wiem jak jeszcze sie je przyrzadza bo sie nie interesowałam
Malutka masz racje ze zmiana opon od tamtego roku juz byla obowiazkowa od 1 list.,pamietam jak po WSZ.SW.wracalismy do FR na letnich jeszcze,a w DE stała policja,jechala za nami i myslelismy ze nas zatrzymaja ale na szczescie wyprezdzili nas i inne auto skontrolowali ,mielismy szczescie.
Ech ta Wiśnia
Oskarek pospal 30 min,krociotko bardzo,obudzil sie z placzem i ciagle plakal,pomagalo tylko noszenie,ale chyba byl glodny,dostal cyca i troche sie uspokoił.
To ja chyba nie bede narzekac na meza,moj cos tam potrafi ugotowac,rosół ugotuje,czy jakies potrawy z miesa,jajecznice,omleta,czasem jakas sałatke wiec z głodu nie umrze
Bartus zuch chłopak ze dobrze zniósł szczepienie
Dziewczyny wyslałyscie juz list do MIKOŁAJA?
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Ja wyslalam slownie list ostatnim przyjazdem mojego meza;) chcialam kupic sobie tel bo ten jest juz dosc sfatygowany i sie zawiesza bez powodu a moj potrzebuje jakis stary tel do pracy i tak rozwazalam kupic sobie nowy a mojemu dac ten co mam teraz, ale nie znalazlam odpowiedniego dla mnie i maz powiedzial ze teraz jak przyjedzie to pojedziemy na szczecin bo tam wiecej sklepow i wiekszy wybor i tam mi kupi tel pod choinke i na urodziny. wiec od tego mikolaja chcem tel i "dorodnego tulipana". a jesli zjawi sie inny mikolaj to wystarcza blaszki do ciast rozne rodzaje takie czarne z otwieranymi sciankami
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Kurczak w piekarze a mnie coś brzuch boli jak na ciotex może przyjdzie?!
Mój mąż też czasem gotuje, jara się wtedy strasznie i każe mi wyjść z kuchni. Oczywiście według przepisu. Kiedyś zrobił nawet placki nan. Także jak chce to potrafi
Violcia jeszcze listu nie pisałam ale pewnie niedługo się za to wezmę.
Ja stawiam na strój nr 2
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Ja jak zwykle mam problem co mojemu zakupic a ze zerwal mu sie lancuszek i mi popsul pierscionek i zostalo nam troche zlota z obraczek to chyba wezme to zloto pojde do gosia u ktorego robilismy obraczki i za doplata zrobie mu naszyjnik zloty co prawda nie taki gruby jka chcial ale jak do tej pory nosil taki sredniawy to i teraz bedzie mogl- chlopak przezucil mi sie na zloto po slubie to musialam na urodziny kupic mu sygnet.
Ja spie w normalnej zwyklej koszuli lub koszulce na ramiaczkach ale to ze wzgledu na brzuszek i etraz na niezbyt ladne ksztalty ale ze powoli wracam do poprzedniej figury wiec wyciagnelam z szafy te lsniace pizamki i jak moj jest to spie w nich a jak go nie ma to zdarza sie ze w jego starej koszulce
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
kurde az mi sie zachciało wskoczyć w taki hahha Ojjj bedzie sie działoooooo Wiktorka musi grzecznie spać zeby rodzice mogli nadrobić nieobecnosci :D heh
A ja niegdy kasztanow nie jadłam ;/
KaROLKA ja spie w koszuli mojej ulubionej wyciagnietej haha Ale moj J mowi mi zawsze " PO co ja to ubieram " najlepiej chyba jakbym nago spałaaa haha
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja spie w spodniach od pizamy i koszulce,lubie wygode
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Ah mialam wam pwoiedziec, dzis mialam spotkanie w sklepie... pamietacie jak wam pisalam o tym chlopaku? stal przede mna w kolejce z zona i synkiem. jegoz onka jak zobaczyla jego wzrok na mnie i jak uslyszala czesc z jego strony jako pierwszzego to myslalam ze mnie wzrokiem zje. ale suma sumarum tak sie kobita zestresowala ze zapomniala reszty i kasjerka za nia krzykla to nie uslyszala dopiero jak ja ja zawolalam po imieniu to sie odwrocila i powiedziala czesc i dziieki.