BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786894 przez malutkamilka
Agusia ja kleik dodaje juz praktycznie do kazdego karmienia bo jak nie dam to po dwoch godz w dzien sie domaga jedzenia, a najlepeij jej idzie z lyzeczki. No coz moze jakis skok rozwojowy...? Juz sie zastanawiam czy czasem jutro nie posadzic dupy za kolkiem i nie smignac do biedry po jakies inne mleko- moze te zaczelo dzialac na nia jakos inaczej...

Ona spi tylko w pewnym momencie zaczyna sie wyginac przewracac z boku na bok, czasem piernie czasem nie. jak spokojnie spi to slysze jak baczki udezaja o pieluszke. nawet dzis nic oprocz mleka jej nie dalam tylko jabluszko pieczone i to samo co wczoraj co dostawala obiadek.

Nasze obraczki takie zwykle bo lubimy prostote- wolelismy zainwestowac w wage ich niz w wytwornosc no i zareczynowy nie chcialam drogiego i nie wiadomo jak wymyslnego i mezus trafil ale zareczynowy jutro bo dzis juz padam i ide spac
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #786904 przez Agusia83
Artuś zasnął bez problemów :laugh: tej nocy obudził się o 2:50 i wstał o 7:20....dziewczyny, nie chcę zapeszać, ale chyba w końcu mu się unormowało...przez ponad 4 miesiące w nocy wstawałam o 3-5 razy w nocy...i w końcu coś się zmieniło.

Wszystkie pierścionki i obrączki mi się podobają. Ja akurat lubię skromne pierścionki...może jutro Wam wkleję zdjęcie...

dziewczny ja uwielbiam horrory, właśnie sobie spojrzałam na zwiastun "mama" bo tego nie znałam...Haniu, nie wiedziałam, że paranormale to na autentycznych faktach...ale boję się na nich jak cholera.

Szósteczka, dręczy Cię niedoczynność? To witaj w grupie, bo mnie też...niedoczynność z Hashimoto.Waga też mi się waha...

Jestem okropnie głodna, marze o słodyczach, ale nie mogę już nic wziąść do ust...dziś rozpoczęłam dietę...Haniu w kupie raźniej :laugh:

Marta, zobaczysz, że dasz radę...ja trochę też się bałam zostawić Emisię...ale uwierz mi, że mama też musi wyjść z domu...zrobi Ci to dobrze, a takie tęsknoty do dziecka są zdrowe...przyjdzie czas gdy Bartuś będzie większy,czasem niegrzeczny i wówczas będziesz miała ochotę odpocząć...praca jest niesamowita odskocznią...

Aleksia jak się czujesz?

11 lata 1 miesiąc temu #786943 przez Kasiasia
Haniu :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: to był zart :woohoo:
kiedys pisałas że coś tam Kasia i jej długie posty :)

My tez mamy obrączki z bialego i żółtego złota. A że nie nosze pierścionków to dostałam zarenczynową maszynę. Moze to kiedys opisze jak bedzie interesowało kogoś ;) narzie lece wymienic meza bo mały ciagle sie budzi, strasznie kopie i kreci sie w lozeczku.

haniu jeszcze raz :kiss: :kiss: :kiss: :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #786963 przez aleksiaa88
Agusia dziękuję a już lepiej kości nie bolą ale uważam jeszcze z jedzeniem w razie czego jakby co to żebym nie miała się za dużo męczyć zwracając ;)

Idziemy spać bo już kwiczy i oczy trze baju baj

11 lata 1 miesiąc temu #786970 przez violcia00
Oskarek mówi dobranoc wszystkim ciocią :blush:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #787001 przez KaRoLkA
Kasia opowiadaj co z ta maszyna bo ciekawa jestem :)

Co do filmow to ja lubie na faktach ale nie musza to hyc horrory :)
A do takich strasznych i obrzydliwych filmow to zaliczam "ludzka stonoga" niewiem jak to mogl ktos nakrecic, bestialstwo normalnie i to na ludziach :/

Oskarku buziaki od ciotki na dobranoc slodziaku :kiss: :kiss:

Dobrej nocy ;)

11 lata 1 miesiąc temu #787009 przez Sophie25
Oskarek jakie ma piekne oczy!!! :)

JA z filmow najbardziej lubię romansidła cudne są " I ze Cie nie opuszcze" oraz " Wciąż ją kocham" ale i katastroficzne uwielbiam : "Armagedon" Kocham ten film i piosenkę z filmu :)

11 lata 1 miesiąc temu #787022 przez Agusia83
Obejrzała ta "mamę" straszny i bardzo smutny film. Ta młodsza dziewczynka tak bardzo kochala tytułową mamę.

Oskarku,caluski dla Ciebie.

Pokłócił sie z D.wyszedł godz.temu i nadal go nie ma...było ostro :(

11 lata 1 miesiąc temu #787101 przez kakaszka
czesc dziewczyny :)

wczoraj wieczorem mala zrobila protest i nie chciala mi zasypiac. a tatus polozyl sie juz przed 21 i mi sie tez tak bardzo chcialo. troszke powalczylam znia. myslalam, ze moze pospi dluzaj, a gdzie tam. 7,10 pobudka :)
teraz mialy byc noce dluzsze, a ja mam wrazenie, ze sie skrocily tak mi sie chce ciagle spac.

dzis mi sie snilo, ze eliza siadala sama i ze bylam na zebraniu w zlobku by ja oddac.

boze kiedy w koncy bedzie slonce, mam juz serdecznie dosc tej szarowy, no i dzis w nocy byl przymrozek, bo auta siwe.

ja tez lubie filmy na faktach, ale bron boze horrory. lubie takie na ktorych mozna poryczec, wtedy sie tak oczyszczam od srodka i nastepnego dnia mam super humor :)

pierscionki sliczne, moze sie kiedys doczekam tez :)

oj ja tez nie wyobrazam zostawic elize na caly dzien, ale trzeba bedzie. narazie staram sie tym nie myslec, przyjdzie na to czas.

wczoraj wcinalysmy gruszke i bardzo nam smakowala :) pol sloika poszlo w 2 minuty.

dzis moze pojdziemy do chlopaka elizy w odwiedziny :) jest pol roku starszy, a nozki ma chudsze od mojej laski :D
zobacze jak sie bede czula, bo cos drgi dzien mi napieprza w okolicach jajnikow taki tepy bol.

milego dnia kochane :)

11 lata 1 miesiąc temu #787103 przez Sophie25
Witam sie z rana :D Jako pierwsza udało mi sie :D

Zosia pieknie spała,wiec mamusia wypoczeta a i córunia szczesliwa :D

Agusia ja na sama mysl bym sie bała ogladac,podziwiam kobitko ze sie nie boisz :D Moja kuzynka tak samo jak była na maratonie horrorow to mowiła ze tylko na 1 sie bała "Obecność" film ja sie nie odwarze :D

Wplanach zapiekanka,pranie i kurze a i podciecie koncowek :D

11 lata 1 miesiąc temu #787136 przez violcia00
dzien dobry.

sophie nie udało Ci sie ,kakaszka Cie uprzedziła :lol:

"Obecnośc" to ez dobry film,ogladałam oczywiscie,mogłabym jeszcze wiele polecic bo juz chyba wszystko obejrzałam,teraz czekam na nowosci, :blush: tez lubie na faktach,dramaty i romanse oczywiscie,z romansów to najbardziej "Pamiętnik"za kazdym razem jak oglądam to rycze ;) ."Listy do Julii"tez fajny film(bardzo romantyczny) :blink: ,"Odrobina nieba"-ten film akurat nie konczy sie szczesliwie bo głowna bohaterka umiera na koncu ale warto obejrzec,duzo by tu jeszce pisac ale nie bede zanudzac :silly:

ja tez nie wyspana,Oskar jak zawsze budzi sie o 6stej i juz nie bedzie spal,na szczescie maz z wlasnej nie przymuszonej woli z nim siedzi :ohmy: a mnie wysyla do spania,mimo to i tak sie nie wysypiam,a w nocy jedna pobudka na jedzenie,dzisiaj o 2:00.

Kakaszka obawiam sie ze juz słonka za bardzo nie bedzie,u nas tez dzisiaj zmrozilo samochody :angry:

Ja uciekam zaraz na zakupy :blink:

Miłego dnia :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787173 przez Hania84
Witam i ja :)

Lena wczoraj pomyliła zasypianie nocne z drzemką i jak zasnęła to po pół godzinie sie obudziła B) a to dlatego że nie położyłam ja na krótką przedwieczorną drzemkę bo uznałam że pójdzie szybciej spac i doooopa...jednak cwana wie że jeszcze miała byc drzemka i ogólnie zasnęła przed 22...i słuchajcie teraz :ohmy: 2 razy budziła się dziś w nocy na mleko !!! szok !!! Pierwszy raz o 24 (a ja myślałam ze po prostu coś jej się śniło i wzięłam ja do sibie i lulałam, jak zasnęła to odłożyłam i po 5min. znów to samo...więc wziął ją mój i ta sama historia) więc stwierdziliśmy że pewnie głodna...i faktycznie wypiła flachę i zaraz usnęła...a kolejna pobudka na mleko o 5. I spała jeszcze do 8 :) Nie wiem co jej się uwidziało tym razem.

Agusia - czemu się pokłóciliście? Oj to musiało byc poważnie skoro aż wyszedł. Tulę kochana :kiss: ale pewnie przemyśli i przeprosi :) oni tacy są...że najpierw czyn a później myślenie :blink:

Ja lubie filmy akcji i komedie...dobre komedie :)

Kasiu - ja nie tylko o Tobie pisałam że masz długie posty...a i tez to pisałam przeciez w żartach :blink: moje tez są długaśne i malutkiejmilki tak samo :blink: Pisz kochana ile wlezie :)

Violcia - rzadko się zdarza by główny bohater umierał. Ja wczoraj tez oglądałam film gdzie główni bohaterowie zmarli. Był to film z Morganem Freemanem i Jackem Nicholsonem...o dwóch dziadkach którym zostaje chyba z pół roku życia i wykorzystują to na przyjemności. Nie pamiętam tytułu.
Ja kiedys oglądałam fajny film ( tez nie pamiętam tytułu :silly: ) gdzie wysłali jednostkę do zadań specjalnych na szkolenie na wyspe i tam ktoś ich po kolei zabijał (zostawiał wcześniej wskazówki jak zginie dana osoba) ginęli od tych rzeczy które lubili...np. jedna babka zginęła od papierosa bo gość polał go kwasem i ją wypaliło. Zarabisty film.

U nas dziś pochmurnie...i chłodno...

miłego dnia

A gdzie Klara, Ikunia i Gochens ??? Tak dawno juz tych dziewczyn nie było. Hej laski odezwac mi się tu bo za brak odzewu będzie karna żaba :blink:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787180 przez Gochens
Dzień dobry ;)

Nie było nas wczoraj bo rano byliśmy u koleżanki co ma córeczkę później obiadek a z racji że mieliśmy miesiecznice to wieczorkiem kolacyjka i winko. bylismy tez w Smyku i kupilismy mlodemu zabawki :lol: Mezus kupił mi piękne tulipanki więc się spisał ;)

Piękne wszystkie pierścionki i obrączki ja później wstawie bo telefon się ładuje.

Teraz Alek wytrabil 150 ml mm i chyba usypia bo cichutko się zrobiło. Ja muszę trochę ogarnąć i biorę się za "niezwykłego kurczaka "
Ja horrory bardzo lubię ale Paranormal był dla mnie w ogóle nie straszny. Przereklamowany. A ""mama" do pewnego momentu była ok ale jak później zaczęła latać to śmiać mi się chciało. :)

Rysa a dlaczego wy bez sexu ? Tyle czasu kochana? Nie masz chęci czy co ? Przecież ładna jesteś, zgrabna więc chyba nie o ciało chodzi ?
Hania ja lubuje ostre zupeczki no i trzymam kciuki żeby szybko zeszło to co ma zejść ;)
Sophie sliczny prezent od ukochanego !
Violcia udanych zakupów ;) a Oskarito sliczny chłopak !!!
Kasia pisz śmiało co masz chęć nie stresuj się.
No i naszym chorowitkom życzę żeby szybko wracały do zdrowka :blink:
W ogóle to zamówiłam Alkowi puzzle piankowe. Fajnie można je złożyć i wychodzi mata :side: niestety matka edukacyjna już jest za mała i rach ciach i ląduje na panelach więc boję się że jeszcze się uderzy czy cus :S

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #787185 przez KaRoLkA
Witam kochane :)

u Nas noc z 3 pobudkami ale za to od 5 do 8.30 spała ładnie ;)
ją mam obiad z wczoraj "garnek" zostal :) pogoda pod chmura więc i humor do bani trochę , muszę zadzwonić do gościa co nam montować ten pięć bo miał przyjść żeby pokazać jak to uruchomić a go niema a zimno jak diabli :/

Agusia wroci jak ochlonie nie martw się :kiss:

Violcia udanych zakupów :)

sophie dużo będziesz obcinac?? ją wczoraj sobie farbowalam i moje rozjasnianie poszło w las bo ciemny wyszedł :angry:

oj ją też lubię romansidla ale mój nie za bardzo , a film "wciąż ją kocham" boski , a ją za każdym razem życzę na "pearl harbor"
a z takich. innych to uwielbiam "bourlesqa" z christina augilera :)

miłego dnia :)

11 lata 1 miesiąc temu #787188 przez Hania84
No Gośka sie w końcu odezwałaś :blink:

Fajnie ze wczorajszy dzien udany był. Brawo dla męża :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka