BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #785979 przez malutkamilka
Oj bedzie sie dzialo, bedzie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #786017 przez Agusia83
hejka...jestem, jestem, jestem :laugh:
Ostatnio mieliśmy zamieszania mnóstwo, albo ktoś do nas przychodził i musiałam cosik upichcić, ogarnąć mieszkanie, albo my szlismy i nie było nas pół dnia...
Wczoraj w końcu poszliśmy sami do kina na "Grawitację"...naprawdę polecam film...po nim stwierdziłam, że w życiu nie mogłabym zostać austronautką...cykor na całego.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Malutka, bardzo dobrze Cie rozumiem :laugh: taka sytuacja na dodatek bardzo podbudowuje psychike...ze nadal jestes atrakcyjna...co z tego, ze wydalas na swiat dziecko i zostalo Ci kilka kg, czy brzuszek sie zmienil...on na to nawet nie zrocil uwagi, ..nadal kipi od Ciebie babski seksapil :laugh: :laugh: :laugh:

Rysa, kochana, trzymam kciuki w sobote,....musi sie udac :laugh:

Haniu, super, ze Lenitka w koncu zaczela jesc z lyzeczki :laugh: robi postepy :laugh: i jak juz pieknie siedzi :laugh:

Wikusia y tzmi kolcyzkami jestem cudna :woohoo:
A Bartus to istny przystojniak.

Aleksia, dobrze, ze juz wiecie co jest Albercikowi...francowate chorobska wirusowe..

Sophie z Zosia...modelki na 102 :woohoo:

Ale mamy piekne mamy i cudne dzieciaczki.

Musze, choc nie wiem czy powinnam ...sie pochwalic...ale od 4 nocy Artus budzi sie raz na mleczko...przewaznie to 2, 2:30...raz nawet o 3:40 :woohoo: a pozniej mamy pobudke o 7,8 :woohoo:

haniu, po przeczytaniou Twego posta o diecie tez sie zawzielam...nie wiem czy to przez tablety czy nie, ale prawie 3kg mi przybylo :angry: ...od dzis nie jem kolacji, brzuszki wrocily do lask....ograniczam slodycze na maxa...musze schudnac...
Bo 30.12 wyjezdzamy do Szczawy a wracamy 2.01 :laugh: musze sie pieknie zmiescic w kiece i ladnie sie prezentowac :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786018 przez rysa
Malutkamilka wiem że trudno takim osobom których druga połówka jest daleko ale ja czasami bym chciała zeby R gdzies wyjechał,żebym mogła za nim potęsknić .Chociaż nie wiem czy bym wytrzymała na dłuższą mete,podziwiam Cie :)

Jeśli chodzi o tego faceta co wsiadłam z nim do auta to widziałam że jest młodszy ode mnie i wcześniej go troche poobserwowałam bo coś załatwiał w WORDzie jak się zapisywałam na egzamin.Swego czasu dużo podróżowałam stopem więc się nie bałam :)

A no i znowu się wcześniej pomyliłam :) Filip urodził sie w sobote :)zakręciłam się :)

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków, przydadzą się :)

Ja też sie pochwale ze Filip od jakiegos czasu budzi sie kolo 2,potem koli 6 i potem śpi czasem nawet do 9.Także juz dawno nie byłam tak wyspana,no poza wczorajszym incydentem

Kurcze wszystkie na jakiś dietach jesteście,albo ćwiczycie.Ja jakoś sie za diete nie moge wziąść i stwierdziłam ze jak zdam prawko to zapisuje sie na fitnes bo juz tam chyba o mnie zapomnieli

11 lata 1 miesiąc temu #786020 przez Marta1985
Odezwe się jutro bo skończylam prasowac a za chwilę umówiona jestem z mezulkiem ;-)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786028 przez Agusia83
Marta, milej randki :laugh:

No i oczywiscie skladam wszystkim maluszkom czerwcowym zyczonka z okazji magicznej 5 :laugh: nie wymieniam po imieniu, bo jeszcze kogos zapomne :silly:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786094 przez Ikunia1910
Witam wieczorowa porą

Na pierwszy strzał idzie Hania :angry: najgorsze co moze byc to monodieta. Pij lepiej codziennie 4 litry wody a blagam nie zabieraj sobie zdrowia :kiss: poczytaj Słonko o skutkach monodietowych:( masz córkę piękną małą bezbronna kruszynke i masz byc dla niej przedewszystkim zdrowa :kiss: prosze Haniu przemysl to jeszcze.

Rysa trzymam kciuki za examin ;)

Gabi jakie ma pulicki :)

Agusia super ze jedziecie sylwestrowac:)
A z dzieciami zostaje tesciowa ze taka niezadowolona z tego waszego wyjazdu?

Zoska dostala pajaca Gustawa :)

A tu ja jak mialam 9 mcy w porownaniu z zoska jak miala 3mce. Chyba bedzie troche do mamuni podobna:p

W tym tyg jeszcze poszukam w fotkach B. I zestawie nasza trojke bo zoska czasem jak zrobi mine to bardziej do taty podobna.

Czekam ze schabowym na mojego pracusia :)
Pobudka jutro o 5:30 i bede czatowac na siki zoskowe pozniej poradnia i pobieranie krwi a potem zakupy odwiedzinki u mojej mamci i fru do domciu. Takze pol dnia bede miala zajete :p

Dobrej nocki dziewczynki :*

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786102 przez Agusia83
haha...a jaki pajac przylgniety do Zosi :laugh:

Ikunia, moja mama zostaje z Emi a Artus z T.....

zobaczcie jak wyglada Artus w krzeselku do karmienia...tata go w niedziele na chwile wsadzil :laugh:

Ikunia, troche?
Przecie ja od razu mowilam, ze Zosia to cala mama...oj nie wyparlabys sie corki...przede wszystkim twoje oczy.... :laugh:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #786118 przez Ikunia1910
To czego tesciowka jeczy :p przeciez to rarytas taki Artuś ;) tymbardziej ze sam bez Emi to da rade a marudzi hihi :)
a jaka masz kreacje Agusia?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786122 przez Agusia83
Wlasnie nie wiem o co jej chodzi...Artus to takie grzeczne dziecko...

Ikunia mam sukienke bez rekawow, taka czerwona, typu mala czarna, tyle, ze moja mala czerwona z czarnym paskiem pod biustem...bylam w niej na komuni mojej chrzesnicy, bardzo ja lubie :laugh: do tego czarne szpilki :laugh:

We czwartek ide do kosmetyczki...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #786130 przez Ikunia1910
Artus to jeszcze pływa w tym krzesełku:) musisz wiecej jesc maluszku :*
Agusia wyobrazam sobie kiecke super nie mala czarna a krwawa mery hihi:)
Ło matko na plastry beda cie brac ? :huh: trzymam kciuki ała :P
A jesli chodzi o duchy to ja czasem tez mam wrazenie ze mala.kogos widzi bo czasrm sie wyglupiamy a ona nagle ni stad ni zoeod powaznieje i patrzy gdzies w dal dziwne to dosc ale ja sie nie boje bo wmawiam sobie ze to moj dziadzius przyszedl nas odwiedzic albo Wiktor i jakos zawsze razniej mi :) ale wierze ze musialas miec stracha z ta roletą.

Uciekam lulu dobranoc

11 lata 1 miesiąc temu #786177 przez malutkamilka
Witam sie chociaz raz pierwsza ;) nie spimy od 3:25!zjadl wtedy mleko i przysypiala gdy zaczelo jej bulgotac w brzuszku wiec ja wzielam do odbicia bekla poteznie ale o spaniu zapomniala... wzielam ja w koncu na ramie i jakos przysnela na pol godz... specjalnie sie polozylam predzej by sie wyspac a tu jeszcze gorzej!

tak piszecie ze zaczynacie noce odsypiac a u mnie na odwrot. a najsmieszniejsze jest to bedzie zaraz chciala spac a ja bede musiala przygotowac sobie obiad bo w porze obiadowej to niestety ale nie da mi bo kurat wtedy chce jesc i spac... w dzien tez dupowato spala, po 40 miinut a jak w drzemce obiadowej ja po tych 40 minutach lulalam to trwalo to z 15 minut i tylko kolejne 40 minut spala a tak liczylam na dwie godz snu...

najbardziej mnie wkurza ten smoczek. kweka ze chce a ja go dam to wpycha ;palucha miedzy smoczek a buzie i go wypyycha i kweka ze go nie ma albo lapie za plastik i go wyciaga...

jestem juz bezradna w jej spaniu. jestem juz tak zmeczona tak mi sie spac chce ze jek zbliza sie wieczor toaz sie boje zasypiac bo czuje ze gowno z tego bedzie a nie sen...

11 lata 1 miesiąc temu #786195 przez kakaszka
dzien doberek :)

dzien sie zaczal, a u as ciemno jak w dupie na dworze w sensie :)

u nas juz standart jedna pobudka gdzies w okolicach 3, ale pobudka o 7 musi byc ( co mnie najbardziej wkurza). przynajmniej jeden dzien moglaby dluzej polezakowac.
a teraz juz piszczy ze chce spac.

co do duchow to ja nie wierze, ale okrutnie sie boje nawet rozmow o tym :D moj facet sie ze mnie smieje, bo ja jak male dziecko :) zawsze prubuje wytrlumaczyc wszystko logicznie :)

haniu ja trzymam za ciebie kciuki, ja jestem za glodowkami, organizm sie poczysci troche.
ja to na diecie nie jestem, ale wychodzi ze jestem, ale finansowej i nie raz zjem dwie kanapki dziennie i jakos chudne :) a teraz zoladek mi sie juz zmniejszyl i glodu nie czuje juz wcale.

agusia lubie czerwone sukienki, sa mega sexy :)
a z ta depilacja to ci nie zazdroszcze :P zawsze chcialam siebie cala porywywac, ale zabraklo mi odwagi :D
arturek jest slodziutki, no i fakt krzeselko ciut za duze :P

maluka tak mi przykro ze masz problem ze snem malej. ze smoczkiem eliza tez tak robi, ale najgorzej jest wieczorem jak juz do spania nocnego, zabawa smoczek wtedy jest najwazniejsza.
kladz sie w dzien jak tylko bedziesz miala okazje i odpoczywaj, bo musisz nazbierac sily przed przyjazdem meza :D

lena no to mame ucieszylas z tym jedzeniem, ciotke rowniez :) oby tak dalej, a nawet jeszcze lepiej zeby szlo :-*

a u mnie pewnie kolejny sylwester bedzie do dupy, w sensie prawie na trzezwo i z wczesnym snem :)
no chyba ze wyjedziemy do tego momentu na bialorus, a jak nie to napewno nie zostawie na sylwka mala, bo tesciowka napewno sie skusi na szampana i to nie na jednego :-/

o mala zasnela poki ja tu pisalam, ide s niadanie zrobie sobie :)

milego dnia.

11 lata 1 miesiąc temu #786228 przez Marta1985
Witam šie i ja :-)

Cos w powietrzu wsi bo bartek dziś o 4:30 raZem z tata wstal i dyskutowal trochę zasnął ale ńie wyspAlam się :-(

Zosia sliczna jak Mamusia :-)

Arturek przystojniak :-)

Czerwona sukienka ekstra :-) no i depilacja... Szaleństwo Agusia :-)

Powiem wam ze seksik po porodzie lepiej smakuje ;-)

No nic ide šie ogarnac :-)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786241 przez malutkamilka
Klasc to sie klade za kazdym razem ale nim zasne to raptem zostaje 20 minut drzemki bo wiktoria to po 40 minut spi i wtedy jestem jeszcze gorzej zmeczona i ociemniala niz zanim zasnelam. Przysnelysmy dopiero kolo 5:30 na jakies pol godziny i tak mi sie przysnilo ze jak tatus wrocit o mama powedruje spac do salou a tattus bedzie dogladal przez cala noc niuni czy mu sie to bedzie podobac czy nie- ale z doswiadczenia wiem ze wtedy jak on wraca to wiktoria do rany przyloz i na pewno ladnie mu noc przespi.

Kakaszka ty sie za mlodu tyle juz przeszlas.

A i widze ze u Marty noc owocna ;) w 100 % popiera ze seks po porodzie jest duzo lepszy niz przed.

Ikunia super ze niunia podobna do mamy bo mama super laska, moj jak zobaczyl ze wiktoria tak mocno podobna do mnie to powiedzial no ni 3 klon (bo ja do taty mocno ponoc podobna nawet w sposobie chodzenia) ale Zosia to pobila nawet moja Wiktorie w podobienstwie do mamusi. Super czy zawsze coreczki musza byc podobne do tatusiow ?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786259 przez KaRoLkA
Dzień dobry :)

nocka u nas ok 2 pobudki o 2 i o 5 :) i muszę się pochwalić, nabyłam umiejętność zmieniania pampersa jedna ręką hehe zmieniałam małej pampersa podczas karmienia cycem żeby mi się całkiem nie rozbudziła i udało się :D Gabryska nauczyła się tak ze pomimo tego ze o 5 je to po 6 zaczyna kwękać żebym ja wzięła (jak zwykle) do siebie , kłade ja na łóżko łapie za rączke i tak śpimy jeszcze do 8.30 :)

Agusia czerwona sukienka extra i będziesz pięknie wyglądać bo Ty czarno włosa :) a depilacji z jednej strony zazdroszczę a z drugiej współczuję : Artuś cudny chłopczyk a jak ładnie siedzi sobie:)

Ikunia Zosia wypisz wymaluj Ty :) a ten pajac prze fajowy :) i powodzenia w łapaniu siuskow :)

Malutka współczuje tej nie przespanej nocy ;/ a może małej za gorąco albo lampka właczona ?? u mnie przez lampkę nie chciała swego czasu spać także przestawiłam łóżeczko i jak zasypia to wyłączam i wietrze sypialnie w południe :)

Martus
co do seksiku to ja mam odwrotnie :P

Zazdroszczę Wam tego podobieństwa córek do Was bo moja panna to wypisz wymaluj tatuś ale pocieszam się że może synuś będzie do Mnie podobny :blink:

co do duchów to ja tez się boje, raz jak mała była z Nami w salonie a miałam nianie włączona to normalnie zaczęła piszczeć (niania oczywiście) i tak się wystraszyłam ze później ciężko mi było mała sama zostawiać w sypialni ;/

Ja chciałam żeby Mnie mąż wziął gdzieś na sylwka potańczyć ale znajomi się wykruszyli a sami nie pójdziemy więc pewnie zostaniemy w domu ;/ Teściowie nawet się zgodzili z Mała zostać żebyśmy tylko poszli gdzieś we dwoje ale zobaczymy jak to będzie :)

popijam kawke i lece cos pichcic na obiad :)

miłego dnia

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka