- Otrzymane podziękowania: 22
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
Bartuś jaki ładny kawaler! Przystojniacha a jakie ubranko cudne!
JA już po wizytach,odwiedzilam babcie ale depresja ją dopadła straszna,spotkałam kuzynkę ktora jest na medycynie i chciała wybracna pediatrie ale sie zastanawia nad specjalizacją bo ostatnio dziecko przy badaniu ją pobiło i krzykneło "zaraz Ci jebne" jak to usłyszała stwierdziła ze to specjalizacja nie dla niej...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
malutka to się cieszę że Wiki ładnie to zniosła i nic jej się nie dzieje
coś tu cisza dzisiaj może przez święto a u Nas normalny dzień roboczy
niby słońce świeci ale już chłodno bo śnieg na górach spadł ;/
idę zrobić kawusię
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Mam otwarty słoik gruszkowego musu więc dam dziś Lence.
Kasiu ja mam też łyżeczki z rosmanna "baby love" małe i plastikowe...i nie chce jeśc i tak...więc dlatego zastanawiam sie nad sylikonowymi
haha Sophie - wierz mi, dorośli są gorsi...więc jednak może niech kuzynka wybierze pediatrię
Karolka w DE też normalny dzień ojej brrr śnieg juz w górach...to niedługo zima przyjdzie
Zastanawiam się nad wykupieniem karnetu na fitness...bo w domu ćwicze ale to takie jest o d.pę rozbić...bo robię od niechcenia i byle odwalić...a na fitness to jak bedę miała zapłacone to jakos mnie to może lepiej zmobilizuje...no i sprzęty fajne...a głównie chodzi mi o rowerek i bieżnię. Tylko mam dwa minusy z tym związane - 1) że nie ma z kim chodzić, a sama nie lubie nigdzie 2) mój zawsze różnie kończy (przeważnie jak juz ciemno jest) i musiałabym dopiero o 20 zaiwaniać 2km.
Chodziły któreś z Was na takie coś? Możecie powiedziec czy fajne czy nie i czy się opłaca?
Karolka to fajnie że poszłas do lekarki...wiesz w czym rzecz juz
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
ale ładne fotki wrzucacie Wasze i dzieciaczków:)
ale u mnie leniwy dzień dzisiaj dziecko też co chwilę śpi.
Karolka mojemu na buźce tez wychodzą krosty, ale on ładuje wszystko do buzi ostatnio startuje do paprotek nawet jak go noszę to jęzor wyciąga i foch że daleko są
wczoraj dorwał się do mojej komórki a zostawiłam przypadkiem na macie i w cale nie koło niego nie wiem jak się tam doturlikał, ale sprawdzał czy wodoszczelna chyba jest;-)
Hania u nas gruszki są beeee ale wszystko inne jak najbardziej. No i z tym mam problem bo on jak ma jeść mleko to wygina się pręży popłakuje itp. dopiero po kilku min przestaje, ale jak dostaje "normalne" jedzenie to buzia otwarta i czeka na łyżkę. Muszę go zabierać do innego pokoju zastawiać zasłony i dopiero mleko dawać
Gochenes ja mam tak średnio co 2 dni:))) a kończy się jak zwykle czyli du..a:)
aha Hania pytałaś o fitness, ja przed ciążą chodziłam na basen 2-3 razy w tygodniu po godzinie i były efekty + ulga dla mojego kręgosłupa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A we Francji tez dzisiaj swieto maja,ledwo udało mi sie znalesc jeden sklep czynny zeby kupic mleko dla malego bo nie wiem czym bym go karmiła,kupiłam tez desereki i takie mleko juz gotowe w kartonach z dodatkiem marchewki i drugie z dynia,Oskar wsuwał az sie uszy trzesły
A mezulek wzial syna na spacer,tylko strasznie wiało,w jeziorze takie falke ze wylewały az nba chodnik,zreszta mamy film to pozniej wam pokaze.
Sophie slicznie wygladacie z Zosią.
Bartuś elegancik jak zawsze,nie długo bedzie wyrywał dziewczyny
Wikuni slicznie wyglada w tych kolczykach.
Karolka dobrze ze poszłas z Gabi do lekarza teraz juz wiesz skad te krostki i zaczerwienienia...swoja droga to i Oskar ma takie zaczerwienienia ale tylko na policzkach,mamy juz masc ale nie mialam kiedy wykupic
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Violcia - no własnie jak sie zapłaci to większa mobilizacja a i we dwójkę raźniej...masz fajnie że masz z kim iść
Posłuchałam (bodajże Karolki) i przed karmieniem i w trakcie mała miała swoja łyżeczkę i jak sie karmiłyśmy to raz jadła z mojej a raz ze swojej i ładnie poszła ta gruszka...i nie wiem czy smakowała jej gruszka czy pomogła łyżeczka druga...ale pewnie to i to...i Lenka zjadła 12 łyżeczek musu gruszkowego jupiii ciekawe jak długo mi się tak uda...pewnie do znudzenia łyżeczką w trakcie karmienia
A teraz po tej gruszce bąki sadzi aż miło
Cordis u mnie basen odpada bo ja pływac nie umiem
A tu Lusia pozdrawia wszystkie cioteczki
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzieciaczki świetne dzieci tak super na zdjęciach wychodzą, bo nie udają przed obiektywem i sa takie naturalne
U nas jak to u nas... Pawełek mnie molestuje bo by tylko na rękach chciał być... od 2 dni próbuję dać mu kaszkę i jedną łyżeczkę zje a resztę wypluje dalej niż widzi i się przy tym śmieje
Byłam dziś popatrzeć jak moja kuzynka harcerka prezentuje się w swoim kubraczku i jej do twarzy Pochód był nudny gdyby nie to że Mały zapatrzył się w żołnierzy Najbardziej podobały mu się salwy Tylko że zakrywałam mu uszy rękami i chyba ta zabawa w uciekanie mi jemu się spodobała
Nie było mnie chwilę, bo jak Wam pisałam miałam mieć zaaplikowaną globulkę dopochwowo hormonalną i właściwie to miało mieć cel zmniejszenia mięśniaków, choć trochę... Dostałam bóli jak do porodu... Przez 4 godz mnie łapały co 4 min... Potem do wczoraj przy każdym karmieniu bolało jak cholera... Dziś już tylko mrowi... Za 2 tyg mam iść na kontrol zobaczyć czy to coś dało... No i miałam nie mieć przez 2 miesiące okresu a dostałam 2 dni temu znowu... Ciekawy jest ten mój organizm...
Jeejku ile fajnych przepisów jest na poczcie
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Heh Sophie chyba dlatrgo Was czasem mylą z Karolką ze dołączyłyscie pozniej...czyli mamy dwie Karoliny
Moje dziecko zasnęło o 17stej,wtedy tez zjadlo,ale po godzinie sie obudzilo,głodny nie był wiec go wzięłam do kapieli bo zawsze o 18:00 go kąpie,ale dzisiaj mielismy mu odpuscic jakby sie nie obudził,ale widacx byla jego pora,po kapieli odłozylam go do łóżeczka i chwila moment juz spi ,my zdazylismy obejrzec juz horror,teraz kolacja i do lozka
Zobaczcie co wiatr u nas dzisiaj wyprawiał
Srenka zdrówka życze,oby ta globulka cos pomogła
Dobrze ze wspomniałyscie o basenie bo ja karnet mam do konca roku wiec musze korzystac
A my dzisiaj jedlismy jabłuszko z morela,na poczatku Oskar sie troche krzywił,ale pozniej chetnie otwierał buzie,prawie cały słoiczek zjadł,a jutro próbujemy buraczki,wlasnej roboty rzecz jasna
Miłego wieczoru i spokojnej nocy
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Sophie gdzie masz grzywke ? na zdjęciu z chrzcin miałas i fajnie Ci z ta grzywa
Haniu cieszę się że moja rada choć trochę pomogła i Lenka zjadła troszkę więcej jak jej się znudzi to spróbuj jej coś innego dac może jak raz będzie działało u nas akurat gruszka jest blee jedynie jabluszko z bananem jest dobre z owockow a Lenusia jak zwykle gwiazdeczka śliczna.
srenka mam nadzieję że to pomoże na te miesniaki i trzymaj się kochana
violcia ale fajnie z ta siłownia, też bym się chętnie wybrała ale niestety nie mam z kim, a sama nie lubię podobnie jak Hania
Gabi już nyna od pół godziny , zjadła cyca i jeszcze 90 ml MM na spiaczku i zobaczymy o której się obudzi posmarowalam ta mascia i zobaczymy czy coś pomoże ja już po kąpieli i pewnie coś obejze sama bo mój już chrapie
miłego wieczoru
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Haniu juz mialam predzej to pisac ale cos mi sie wydaje ze mamy takie same kanapy tylko duze pooduchy w inny desen.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Tylko z góry przepraszam za złą jakośc nagrania... Miałam dwa, jedno nagrywane telefonem jedno dyktafonem i stwierdziłam ja głupia że dyktafon potrafi lepiej... Teraz słucham że to z telefonu jest lepsze... Może wrzucić?
Najpierw to chciałam żebyście zgadywały kto to Ale moja sugestia z pocztą nic nie dała i wiadziałam że jeszcze wiadomość nie została odczytana a tym samym nikt nie posłuchał...
Wrzuciłam to trochę lepszej jakości Zapraszam do słuchania
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa