BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 2 miesiąc temu #784458 przez Hania84
Violcia to dobrze, ze mąż wraca. A tacy ludzie jak tamten powinni miec ręce poobcinane za takie coś.

Właśnie skończyłam prasować Lence rzeczy...a miałam tego "trochę" B) zabierałam się od tygodnia za to :P

Teraz dam kukusiowi mleka i spać...bo juz marudzi.

miłego wieczoru i nocy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #784466 przez KaRoLkA
Violcia to przykre ze takie cos Was spotkalo, ale moze jeszcze sie wyjasni :) ja na miejscu tego goscia to bym sie bala Twojego meza :)

Malutka ta szwagierka to chyba pepkiem swiata chce byc :/ ale nie ma sie co denerwowac tylko trzeba wspolczuc takim ludziom bo sie nigdy nie zmienia . A jak tam Wikusia ? Uszka ja nie bola ? I jakie kolczyki jej dawalas , zlote? Srebrne? Czy stal chirurgiczna? Czekam na fotke Wikusi z kolczykami :)

Gabi juz spi, i musze isc z nia jutro na konsultacje bo ma coraz gorsza buzke :/ nie dosc ze krostki to jeszcze policzki czerwone i krostki pod uszkami na szyi i nie wiem od czego to :( a skaza bialkowa jak wyglada albo enzema ?? Kurde az sie martwie :/
U nas dzisiaj jakis kataklizm pada deszcz ze sniegiem i tak wieje ze masakra moj juz 3 razy antene poprawial bo przekrzywilo a jest na metalowej rurce :/
Teraz kapiel i jakis film takze milego wieczorku :)

11 lata 2 miesiąc temu #784493 przez Marta1985
Dobry wieczór :-)

Tak na szybko ... Zakupy udane jeszcze tylko na zimę popotrzebuje czapa i szal :-)

Ludzi w Hipermarkecie masakrycznie dużo :-(

Seans udany :-) byliśmy na filmie Thor - mroczny świat - u nas to maz zawsze wybiera film:-)

Teraz chcieliśmy w domu obejrzeć serial z netu bo mamy 5 zaległych odcinków e obejrzeliśmy 2 bo ja chyba okres dostanę i so šie czuje :-(

Violcia :-*

Haniu tak myślałam - może kup inna lyzeczke?

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #784497 przez Hania84
Karolka - tu masz o egzemie parenting.pl/portal/egzema-u-niemowlat
ale wątpie by to miała Gabrysia bo to swędzące jest.
skaza białkowa = parenting.pl/portal/skaza-bialkowa-u-dzieci

Marta - mówisz że jakbym zmieniła łyżeczkę to lepiej by jadła? Słyszałam, że silikonowe są dobre...może faktycznie trzeba by spróbować...nosz już nie wiem jak mam ją zachęcić.
Fajnie że seans udany :) i zakupy też :)

mówią, że ludzie nie mają pieniedzy...a markety pełne :P heh

11 lata 2 miesiąc temu #784507 przez Marta1985
Haniu możesz spróbować - to akurat maly wydatek a może zadziała :-)

Co do sklepów to ja rozumie ze są ludzie którzy naprawdę jadą na zakupy ale większość jedzie tam na spacer :-(

Dobranoc :-*

11 lata 2 miesiąc temu #784508 przez Agusia83
Ja tak na chwilkę, postaram się odezwać we wtorek....non stop, albo mamy gości, albo sami nimi jesteśmy...a jutro mąż mnie zabiera do kina :laugh: a dzieciaczki idą do babć.

Aleksia, w tej rozpisce urodzin maluszków ciągle zapominasz mnie podać...
sobota 22.06 10:45

11 lata 2 miesiąc temu #784513 przez Gochens
Skaza to chyba też na rączki i nóżki wędruje... Lepiej iść do lekarza niech się wypowie specjalista ;-)

Hania spróbuj może tą łyżeczkę inną, a nóż to pomoże.

Agusia udanego wyjścia z mezusiem! I do wtorku!

Martuś my lubimy z mężem pochodzić po markecie :lol:

Dobranoc!

11 lata 1 miesiąc temu #784567 przez Marta1985
Dzień dobry :-)

Bartuś zaczyna šie kręcić więc zaraz wstanie :-) ale cudne są te przespane noce :-)

Gochens jak lubicie to chodźcie :-) dla ciebie wyjątek zrobię i ńie będę šie złościć ;-) ale wczoraj to odgroma było ludzi ;-)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #784581 przez aleksiaa88
aleksia poniedziałek 14:40
karolka wtorek 17:51
malutka środa 12:45
sophie środa 13:30
kasia środa 16:15
klara środa 17:15
hania środa 23:56
cordis czwartek 10:04
rysa piatek 2:20
marta piątek 3:25
ikunia piatek 3:55
kakaszka piątek 14:00
violcia sobota 1:00
szósteczka sobota 8:20
agusia sobota 10:45

Agusia dodana

Dzień dobry dziękujemy za pamięć

Dzisiejszemu solenizantowi Alanku sto lat :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #784594 przez Sophie25
Alanek 100 latek :D :) całuski od ciotki :*

KaRolka oby to nie byłom nic z tych rzeczy... 3mam kciuki z Zosia za Gabi :* :)

My wstalysmy,flaga wywieszona.Dzisia jade odwiedzic babcie w szpitalu,a pogoda deszzowa i nici ze spacerku :(

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #784605 przez kakaszka
dzien dobry kochane :)

u nas wczoraj tata w domu to prawie snu nie bylo. no i stwierdzam, ze to jest corcia tatusia. caly czas go zaczepia jak widzi, a jak nie widzi a slyszy to nie usiedzi, nawet butle rzuca tylko by go zobaczyc. no i ogolnie porywa wszystkich znajomych facetow co czasami wpadaja, odrazu usmiech od ucha do ucha, a na moje kolezanki to prawie placz :)

a dzis nawet pospalysmy do 7,30, ale z checia bym jeszcze chrapala.

dzis sie szykuje caly dzien deszcz, wiec impreza lozkowa :)

alan caluski od cioci i od elizki :-*

karolka tez mialam ostatnio podejrzenia o skaze ale lekarka powiedziala, ze wszystko ok. a teraz znowu ma cale czerwone policzki, wiec jestem ciekawa co ci powie pediatra.

milego dnia

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #784611 przez malutkamilka
Ojej dzis kolejny pieciomiesieczniak- 100 latek Alanku i zdrowy i duzy duzy rosnij mamie i tacie :*

Dziewczyny jak przyzadzacie jablko maluszkom? gotujecie cale jablko zy pieczecie?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Karolka kolczyki to chyba ze stali chirurgicznej albo zlote bo to malutkie z jasna cyrkonia z przebiciem zaplacilam 30zl no i dostala dyplom. zdjecie ciezko zrobic bo zawsze zasloni czyms a z daleka ich nie widac :/ moze jak zasnie to sprobuje uchwycic

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #784626 przez KaRoLkA
Dzień dobry :)

Alanku sto lat :kiss: :kiss:

u Nas w nocy 2 pobudki wiec katastrofy nie było :) no i zupełnie zgłupiałam bo po nocy czerwone policzki zniknęły zostało tylko kilka krostek koło buźki więc to może faktycznie przez ślinę ;/ dla pewności nie będe podawać nic oprócz mleka przez kilka dni i zobaczę czy znikną całkiem :) z jedzeniem nic się nie zmieniło czyli płacz i wiercenie się to daje smoka a jak przysypia to daje cyca ale dużo nie poje bo usina ;/

Malutka takie to najgorsze są , nie dość ze nic nie robią to jeszcze wymagają i oczekują nie wiadomo co ;/ a przy tym jeszcze labożenie jak to im nie jest żle a tak na prawdę to wszystko mają pod nos podstawiane;/
a z tymi kolczykami to tak właśnie pytam bo chce zrobić Gabi w grudniu, nie boli ja przy spaniu jak kreci główka??

Haniu my mamy silikonową łyżeczkę i dobrze się spisuje :) a próbowałaś jej może dać łyżeczkę do rączki podczas jedzenia?? może by ją zaciekawiło a Ty w tym czasie byś ją karmiła:)

Marta
zazdroszczę wypadu do kina:) ja to ostatni raz byłam na "och karol" heh więc bardzo dawno niestety

u Nas słoneczko dzisiaj świeci także wybierzemy się po południu i zapytam co z tą jej buźką będe przynajmniej spokojniejsza :) obiad mam z wczoraj także mogę na spokojnie napić sie kawusi :)

Miłego dnia :)

11 lata 1 miesiąc temu #784631 przez Sophie25
No malutka spróbuj uchwycic bom ciekawa hah :D :D Zoska ma kolczyki ale czy mamuska sie odwazy jej przekluć o to jest pytanie :D Moze jak sama powie ze chce to wtedy :D :) ale chce Wikusie zobaczyc jak to wyglada :*

11 lata 1 miesiąc temu #784655 przez kakaszka
ja wlasnie zostalam obsrana przez corcie. cos przez pare dni meczyla sie z kupa wiec zaladowalam jej czopa i po chwili wystrzelila armata we mnie :) cala koszluka i dresy obsrane :D ale przynajmniej twardziel wyszedl z dziurki. a pozniej placz niesamowity bo juz dawno powinna byla miec drzemke, wiec troche noszenia bylo, ale w koncu padla, ja chyba tez ide sie poloze, bo nie potrafie utrzymac powiek.

malutka nie trawie takich bab jak ta twoja. ja mge zrozumiec rozpieszczanie i takie tam. bo w sumie ja jestem najmlodsza i tyle co rodzice dla mnie zrobili finansowo to sie nigdy nie wyplace, ale ja zdaje z tego sobie sprawie i bede do konca zycia im wdzieczna za wszystko, no rzecz jasna nigdy nie zadam tylko czsami pytam czy mogliby pomoc, ale z tym sie pozniej czuje okropnie, bo wiem ze nie przyjma nigdy jakbym chciala im oddac chociaz grosz.

a ja uwielbiam dzieciaczki z kolczykami, cudnie to wyglada. a malutka wiki ma kolczyki okragle czy takie z zapinka z tylu uszka?

no tez bym do kina z checia poszla, ale z moim od 4 lat bylam tylko raz, bo u nas w miescia jeszcze nie ma, ale sie buduje w koncu, a ja uwielbiam chodzic do kina, nawet na byle co. kiedys mialam takie faceta co chodzil do kina co 2 dzien, nakorzystalam sie :D

karolka zapytaj jak masz mozliwosc, ale pewnie to nic takiego :)
moja dostala czerwonych policzkow po wizycie tesciowej, mam nadzieje, ze nic jej nie dawala, bo jak sie dowiem to zabije.

wczoraj mala jadla dynie i bardzo jej posmakowala, ale w koncu musiala sie nauczyc pluc ( czym byla zafascynowana), wiec mamusia byla w dyni :D
ale lobuz mi rosnie.

lece polozyc glowe na chwile, bo pewnie dlugo nie pospi wredota moja.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka