- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Właśnie skończyłam prasować Lence rzeczy...a miałam tego "trochę" zabierałam się od tygodnia za to
Teraz dam kukusiowi mleka i spać...bo juz marudzi.
miłego wieczoru i nocy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Malutka ta szwagierka to chyba pepkiem swiata chce byc :/ ale nie ma sie co denerwowac tylko trzeba wspolczuc takim ludziom bo sie nigdy nie zmienia . A jak tam Wikusia ? Uszka ja nie bola ? I jakie kolczyki jej dawalas , zlote? Srebrne? Czy stal chirurgiczna? Czekam na fotke Wikusi z kolczykami
Gabi juz spi, i musze isc z nia jutro na konsultacje bo ma coraz gorsza buzke :/ nie dosc ze krostki to jeszcze policzki czerwone i krostki pod uszkami na szyi i nie wiem od czego to a skaza bialkowa jak wyglada albo enzema ?? Kurde az sie martwie :/
U nas dzisiaj jakis kataklizm pada deszcz ze sniegiem i tak wieje ze masakra moj juz 3 razy antene poprawial bo przekrzywilo a jest na metalowej rurce :/
Teraz kapiel i jakis film takze milego wieczorku
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Tak na szybko ... Zakupy udane jeszcze tylko na zimę popotrzebuje czapa i szal
Ludzi w Hipermarkecie masakrycznie dużo
Seans udany byliśmy na filmie Thor - mroczny świat - u nas to maz zawsze wybiera film:-)
Teraz chcieliśmy w domu obejrzeć serial z netu bo mamy 5 zaległych odcinków e obejrzeliśmy 2 bo ja chyba okres dostanę i so šie czuje
Violcia :-*
Haniu tak myślałam - może kup inna lyzeczke?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
ale wątpie by to miała Gabrysia bo to swędzące jest.
skaza białkowa = parenting.pl/portal/skaza-bialkowa-u-dzieci
Marta - mówisz że jakbym zmieniła łyżeczkę to lepiej by jadła? Słyszałam, że silikonowe są dobre...może faktycznie trzeba by spróbować...nosz już nie wiem jak mam ją zachęcić.
Fajnie że seans udany i zakupy też
mówią, że ludzie nie mają pieniedzy...a markety pełne heh
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do sklepów to ja rozumie ze są ludzie którzy naprawdę jadą na zakupy ale większość jedzie tam na spacer
Dobranoc :-*
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Aleksia, w tej rozpisce urodzin maluszków ciągle zapominasz mnie podać...
sobota 22.06 10:45
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Hania spróbuj może tą łyżeczkę inną, a nóż to pomoże.
Agusia udanego wyjścia z mezusiem! I do wtorku!
Martuś my lubimy z mężem pochodzić po markecie
Dobranoc!
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bartuś zaczyna šie kręcić więc zaraz wstanie ale cudne są te przespane noce
Gochens jak lubicie to chodźcie dla ciebie wyjątek zrobię i ńie będę šie złościć ale wczoraj to odgroma było ludzi
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
karolka wtorek 17:51
malutka środa 12:45
sophie środa 13:30
kasia środa 16:15
klara środa 17:15
hania środa 23:56
cordis czwartek 10:04
rysa piatek 2:20
marta piątek 3:25
ikunia piatek 3:55
kakaszka piątek 14:00
violcia sobota 1:00
szósteczka sobota 8:20
agusia sobota 10:45
Agusia dodana
Dzień dobry dziękujemy za pamięć
Dzisiejszemu solenizantowi Alanku sto lat
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
KaRolka oby to nie byłom nic z tych rzeczy... 3mam kciuki z Zosia za Gabi :*
My wstalysmy,flaga wywieszona.Dzisia jade odwiedzic babcie w szpitalu,a pogoda deszzowa i nici ze spacerku
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
u nas wczoraj tata w domu to prawie snu nie bylo. no i stwierdzam, ze to jest corcia tatusia. caly czas go zaczepia jak widzi, a jak nie widzi a slyszy to nie usiedzi, nawet butle rzuca tylko by go zobaczyc. no i ogolnie porywa wszystkich znajomych facetow co czasami wpadaja, odrazu usmiech od ucha do ucha, a na moje kolezanki to prawie placz
a dzis nawet pospalysmy do 7,30, ale z checia bym jeszcze chrapala.
dzis sie szykuje caly dzien deszcz, wiec impreza lozkowa
alan caluski od cioci i od elizki :-*
karolka tez mialam ostatnio podejrzenia o skaze ale lekarka powiedziala, ze wszystko ok. a teraz znowu ma cale czerwone policzki, wiec jestem ciekawa co ci powie pediatra.
milego dnia
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Dziewczyny jak przyzadzacie jablko maluszkom? gotujecie cale jablko zy pieczecie?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Karolka kolczyki to chyba ze stali chirurgicznej albo zlote bo to malutkie z jasna cyrkonia z przebiciem zaplacilam 30zl no i dostala dyplom. zdjecie ciezko zrobic bo zawsze zasloni czyms a z daleka ich nie widac :/ moze jak zasnie to sprobuje uchwycic
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Alanku sto lat
u Nas w nocy 2 pobudki wiec katastrofy nie było no i zupełnie zgłupiałam bo po nocy czerwone policzki zniknęły zostało tylko kilka krostek koło buźki więc to może faktycznie przez ślinę ;/ dla pewności nie będe podawać nic oprócz mleka przez kilka dni i zobaczę czy znikną całkiem z jedzeniem nic się nie zmieniło czyli płacz i wiercenie się to daje smoka a jak przysypia to daje cyca ale dużo nie poje bo usina ;/
Malutka takie to najgorsze są , nie dość ze nic nie robią to jeszcze wymagają i oczekują nie wiadomo co ;/ a przy tym jeszcze labożenie jak to im nie jest żle a tak na prawdę to wszystko mają pod nos podstawiane;/
a z tymi kolczykami to tak właśnie pytam bo chce zrobić Gabi w grudniu, nie boli ja przy spaniu jak kreci główka??
Haniu my mamy silikonową łyżeczkę i dobrze się spisuje a próbowałaś jej może dać łyżeczkę do rączki podczas jedzenia?? może by ją zaciekawiło a Ty w tym czasie byś ją karmiła:)
Marta zazdroszczę wypadu do kina:) ja to ostatni raz byłam na "och karol" heh więc bardzo dawno niestety
u Nas słoneczko dzisiaj świeci także wybierzemy się po południu i zapytam co z tą jej buźką będe przynajmniej spokojniejsza obiad mam z wczoraj także mogę na spokojnie napić sie kawusi
Miłego dnia
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
malutka nie trawie takich bab jak ta twoja. ja mge zrozumiec rozpieszczanie i takie tam. bo w sumie ja jestem najmlodsza i tyle co rodzice dla mnie zrobili finansowo to sie nigdy nie wyplace, ale ja zdaje z tego sobie sprawie i bede do konca zycia im wdzieczna za wszystko, no rzecz jasna nigdy nie zadam tylko czsami pytam czy mogliby pomoc, ale z tym sie pozniej czuje okropnie, bo wiem ze nie przyjma nigdy jakbym chciala im oddac chociaz grosz.
a ja uwielbiam dzieciaczki z kolczykami, cudnie to wyglada. a malutka wiki ma kolczyki okragle czy takie z zapinka z tylu uszka?
no tez bym do kina z checia poszla, ale z moim od 4 lat bylam tylko raz, bo u nas w miescia jeszcze nie ma, ale sie buduje w koncu, a ja uwielbiam chodzic do kina, nawet na byle co. kiedys mialam takie faceta co chodzil do kina co 2 dzien, nakorzystalam sie
karolka zapytaj jak masz mozliwosc, ale pewnie to nic takiego
moja dostala czerwonych policzkow po wizycie tesciowej, mam nadzieje, ze nic jej nie dawala, bo jak sie dowiem to zabije.
wczoraj mala jadla dynie i bardzo jej posmakowala, ale w koncu musiala sie nauczyc pluc ( czym byla zafascynowana), wiec mamusia byla w dyni
ale lobuz mi rosnie.
lece polozyc glowe na chwile, bo pewnie dlugo nie pospi wredota moja.