- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
U mnie na obiad pomidorowa na rosołku i ziemniaczki plus udko z kuraka i salatka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Lena teraz leży koło mnie i kopie matulę
Ikunia nie jest powiedziane że przytyjesz po pigułkach ja miałam w PL dobrze dobrane i nie przytyłam
A tu w DE wydaje mi się że nie są one najlepsze dla mnie bo wczoraj się warzyłam i 2 kg mam więcej mimo że ćwiczę, nie jem słodkiego i kolacji...więc stawiam na piguły a innych mi nie może zapisac bo się uparła że dla mnie tylko te bo inne podnoszą ciśnienie a ona ze miałam wysokie w ciaży to boi się mi dać inne. A wkładki nie chcę...bo jakoś nie jestem przekonana do ciał obcych w sobie. Więc ogólnie załamać się idzie. Chyba odstawię te piguły...a szkoda bo kupiłam na pół roku i wydałam na nie 40 euro. Muszę pogadac z moim jeszcze na ten temat.
Sophie bardzo ładnie wyglądałaś w grzywce...co ten Twój gada.
U mnie na obiad to co w niedzielę czyli "niezwykły kurczak" bo zostało.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
tak jak hania pisze dobrze dobrane tabletki nie zmieniaja za bardzo nic. ja dalej jeszcze nie kupilam, a mialam taki zamiar.
ikunia powodzenia znowu w ogarnianiu pozdrow od nas abre, niech kombinuje neta i wraca do nas
marta a co kombinujesz z wlosami zrobic?
sophie ja daje kleiku pol miarki na 150ml i dobrze idzie na 1 smoczku, ale juz cala lyzeczka kleiku, to meka dla elizy. takze zalezy ile dasz, ale lepiej wziasc 2 smoczek.
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Marta to dobrze ze dziala hihi chyba takiej recenzji potrzebowałam:)
Udanego fryzowania i fotunie daj odrazu:)
Haniu fajnie ze masz slonko i ptaszorki:p ja gdyby nie mala i mój B. Z angielskim humorem ktorego nie zawsze czaje bym juz depreche złapała bo ciagle chmury:(
A co do pigul to ja bede inna i poprosze o takie po ktorych przytyje hihi bedzie gin mial zdziwko
I Lenusia nie kopaj mamusi cioteczka prosi
Kakaszka ogarniete juz wczoraj bylo przycisnelam tatuśka dzis juz tylko kosmetyka kurze podloga metr na metr więc zle nie jest haha
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Co do tabletek ja nie biorę raz w życiu brałam i wyglądałam jak pączek w maśle więc dupa. Od tamtej pory stosuje przerywany i jest git.
Co do odkładania pieniędzy jestem za ale do skarpetki bo z tymi kontami i bankami nic nie wiadomo.
Haniu ja osobiście uważam że jeśli masz chęć to pewnie idź na ten aero tylko przede wszystkim zmiana sposobu odżywiania bo samymi ćwiczeniami to chyba ciężko.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu to może faktycznie po tych pigulach, dlatego ją jakoś nie mogę się przekonać i nie biorę tylko tak jak gochens albo przerywany albo durex hihi
co do kasiorki to będę odkladala
popijam kawke i idziemy na spacerek
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Fajnie że Wam się podobała "kołysanka"
Tomeczku wszystkiego naj
Alanku, wybaczysz mi że wczoraj zapomniałam o Tobie? Już siedzę na karnej żabie
Fajny pomysł z tym odkładaniem pieniążków dla dzieciaczków Jak w końcu uda nam się pójść na swoje to też będę odkładać, mam nadzieję że za niedługo Dziś już kupiliśmy wannę Pozostała hydraulika do zrobienia i ogólnie cała kuchnia i łazienka... Mi się wydaje że stoimy ciągle w miejscu... A kasa topiona jest tam regularnie... Co mamy większą kwotę to kupujemy potrzebny materiał... Podliczyłam wszystko i po najmniejszej linii jeśli na wszystkim będziemy oszczędzać brakuje nam 12tys... Jeszcze miesiąc temu było 22, więc jakoś idzie Mężulek się stara i ile może po pracy tyle porobi... A widzę że się spieszy Chce mi prezent na urodzinki zrobić, ciekawe czy zdąży Niecałe 2 miesiące zostały
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Ja jak narazie mojej odkladam na rachunek oszczednosciowy zalozony jako podkonto do mojego konta z codziennnym naliczaniem odsetek- nie wielkie ale zawsze cos niz maja lezec w szufladzie no i od listopada liczac co miesiac oprocz tych 10zl jezeli do kolejnej wyplaty zostanie mi powyzej 100zl to dodatkowo bedzie ladowac tam 50zl.
Taki system obralam od wrzesnia gdy sobie obliczylam ze zadne becikowe mi sie nie bedzie nalezalo to postanowilam wlasnie zalozyc to podkonto i systematycznie z kazdej wyplaty poczawszy od wyplaty we wrzesniu wplacac tam po 150-200 zl i takim sposobem moglam kupic malej wyrawke jaka chcialam zbytnio nie odczuwajac tego po kieszeni.
Moja wlasnie wciagnela 180 ml mleka i poszla spac wiec ja sie zabieram za zlecenie zrobienia klipu.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Odkładanie pieniążków to fajna sprawa...my odkładamy dla Lenki po 20 euro miesięcznie do tzw. skarpety bo tutaj nie ma czegoś takiego jak ksiązeczka oszczędnościowa. Czyli w skali roku na PL wyjdzie ok. 1000zł
Przyszła dla Lenki niespodzianka od siory mojego A. ponoć jakies ciuszki kupiła...zaraz zobaczę bo mój poszedł odebrać paczkę.
Dzis właśnie zrobiłam przegląd w szafce małej i znów cała reklamówka powędrowała do kartonu. Jeny jak ona szybko wyrasta z tych ciuszków. Gdybym wiedziała to bym tylu śpiochów nie kupowała bo i tak ich nie nosi. Tylko body, bluzka i rajstopki. A śpi w takiej małej piżamce
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Co do antykoncepcji to mi pigułki odpowiadają trochę nie ogarniam okresów ale jest ok. To są pierwsze które biorę :)i Nie przytyłam Mąż mi się na początku jedynie denerwował ;p Ale jak skończę karmić to sobie daruje będzie gumka i przerywany i się może bez stresu przydarzy tak gdzieś za 1,5 roku kolejne maleństwo i koniec :)tylko to już muszę zastosować naturalne metody co by dziewczynka wyszła
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Moja Zoska dzis pierwszy raz jadła jabluszko i wogole jestem w szoku ze tak szybko załapała jedzenie z łyzeczki Jak jadłam obiad to patrzyła na Mnie i buzkę otwierała Zdolniacha mała J chciał jej nawet dać bo mu szkoda sie jej zrobiło haha
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja do skarpetki to nie mam zaufania bo jak się ma kasę pod ręką to się bierze jak jest potrzebna więc wolę konto albo taki rachunek oszczędnościowy ale to w polsce założę jak będę i stały przelew co miesiąc i niech tam się jej składa:)
Sophie brawo dla Zosi za ładne jedzenie łyżeczką
Hania jak Lence idzie jedzonko dzisiaj??
My właśnie wróciłyśmy i było milutko tylko zimno troszkę
a Tu moja śpiąca spacerowiczka
a i patrzcie ile u Nas śniegu na górach
lecę robić małej jabłuszko z banankiem
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lena dziś dostanie na obiadek ziemniak ze szpinakiem. Ciekawe jak jej z tym pójdzie. Muszę ją obudzić bo jeszcze śpi...mały śpioszek
hehe Karolka..pisałyśmy w tym samym czasie...no właśnie zaraz zobaczę jak dzis pójdzie jej jedzenie.
Gabrysia świetnie wygląda w tej czapeczce a w górach faktycznie już trochę śniegu jest
Obie z Violcią macie świetne widoki