- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
aleksia ja mam mieszkanie zamkniete zawsze no i wieczorem jak musze wyjsc do sklepu tez tak mam. ale to od kiedy mam elize, bo wczesniej moglam cala noc paradowac z klubu do klubu sama
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Dostałam od meza bizuterię dzisiaj
Az sie posikałam ze smiechu z zelaznych majtek moj tez tak poweidział kiedys haha
Hania oczywiscie kochana kciuki 3mam od wczoraj!
Dziekuje Wam za komplementy az mi sie chce pisac Kurcze chciałabym zasiasc i romansidło zaczać nowe , tak odpłynąć na 2 h chociaz ale narazie sie nie da moze jak Zoska bedzie wieksza I baje dl Niej pisze ale narazie idzie pomału ;/
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Ja dostałam na początku naszej znajomości na walentynki pierścionek srebrny potem jeszcze zaręczynowy ale to już złoty i w ogóle go z obrączką nie ściągam
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Robiłam tą zupę i o 16 jadłam...ale wyszła mi tak ostra że aż czkawkę dostałam haha teraz już wiem czemu dietetyczna się nazywa bo więcej jak mały talerz nie zjesz z tej ostrości wypaliło mi wszystkie bakterie w jamie ustnej, przełyku i żołądku na duży gar musi być 3/4 łyżeczki pieprzu a nie dwie tak jak pisało w przepisie. Ale powiem wam że dobra jest bez kostek rosołowych bez mięsa, kości itp. Jak dla mnie super i z pomidorami uwielbiam zupy w których są pomidorki
A z biżuterii to ja dostałam w zeszłym roku od mojego pierścionek zaręczynowy i naszyjnik na gwiazdkę.
Sophie pokaż prezent a to z jakiejś okazji? czy tak bez okazji?
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie z seksem po porodzie to masakra.Zresztą juz pare razy pisalam....od porodu zero seksu,zreszta w ciąży też .Zaniedlugo minie rok bez seksu :/
Ja tez mam niska samoocene,zawsze miałam .a jak R mnie dotyka to juz wogole.Nie wiem jak u Was ale u mnie moje piersi po karmieniu moje piersi wyglądają tragicznie
Filip tez tak czesto patrzy w dal.Naoglądałam sie Paranormal Activity tam w drogiej czesci wlasnie dziecko widziolo jakiegos ducha i czesto sie schizuje
Zauwazylyscie ze we wszystkich strasznych filmach to dzieci graja te straszne role ?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Sophie sliczny naszysjnik jesli to jakas rocznica to wszystkiego naj a jesli bez okazji to super gratulacje.
Ikunia podobna ta twoja cora podobna.
Haniu wsród moich znajomych popularna jest dieta zwana opatem Daniela to przez okres wielkiego postu max 5 tygodni je sie same warzywa i owoce i pije wodę na obiad najlepiej zupę warzywna bo organizmowi potrzebny jest ciepły posiłek i podobno dziala cuda mozna jesc tyle zeby sie najjesc tyleze bez ulepszaćzy i bez soli bo wiadomo ze zatrzymuje wodę w organizmie. Tez swego czasu stosowałam ale wytrwalam 3 tygodnie i zeczywiscie wtedy schudlam moze teraz w ramach adwentu ja zastosuje i podobno najlepiej w jakiejs poważnej intencji wtedy sie udaje. W
Odnosnie duchów to rozmawialam swego czasu nawet z ksiedzem bo moja faucia miala okres ze co noc budziła sie około północy z strasznym krzykiem i nie mozna bylo jej przez pare minut uspokoić ale darka sie jakby ja zarzunali i miala wtedy od 1 roku do 2lat wreszcie ksiądz zalecił egzorcyzmy bo po ziemi krążą tylko dusze ktore sa w czyśccau i czasem dzieci moga sie ich bac nasi znajomi tez mieli tak ze swoja corcia zreszta ona to i w dzien widziała duchy i ksiądz temu nie zaprzeczył mowil ze niektóre dzieci sa tak bardzo wrażliwe ze widza zmarłe dusze, moj pawełek jak mial 3 miesiace to czesto patrzyl i uśmiechal sie do krzyża w naszym pokoju i ja wierze ze widzial Pana Jezusa i sie do niego uśmiechał.
Agusia super z tym sylwesterm fajnie ze sie wytwórców niestety i nas ciezko zostawic dzieci i dziadkow zwlaszcza ja mam wyzuty bo wiem ze moje bible potrafia dac sie we znaki wiec my raczej wybierzemy sie gdzies z dziećmi lub zaprosimy do siebie znajomych z dziećmi i zrobimy kinder dorosły bal.
Ja zawsze sex uwielbiałam i uwielbiam z moim w ciąży to do ostatniej chwili sie kochalismy teraz ciut zadziwj bo cykl mi sie narazie normuje wiec czasem musimy sie wstrzymać.
Fajny pomysl z tymi pierścionkami ale ja nie na mojej rece bo mi sie nie miesci mimo iż juz pare razy powiększałam jak mi sie uda to zrobie zdjecie mojej słynnej force i zobaczycie dlaczego.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Sophie i Hania bardzo ładne zaręczynowe w moim stylu czyli drobne kamyczki.
Również mam drobne kiedyś się zniechęciłam do samego dużego oczka raz mi wyleciało ale znalazłam i taki pierścionek trzeba ściągać a z drobnymi w ogóle nie ściągam bo nie boję się, że mi coś wyleci z niego.
Obrączkę mamy zwykłą tylko w środku napis zawsze podobała mi się taka czysta i zaokrąglone brzegi
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i pierscionek super taki ciekawy z zielenia no nie ?
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.