BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #786596 przez kakaszka
agusia oczywiscie przeszly mi ciarki po twojej opowiesci, ale i tak nie wierze. moim zdanem to wszystko sa sztuczki naszego umyslu, ktory nie pracuje w 100% i nie jest na 100% odkryty. ale oczywiscie to tylko moje zdanie. moze kiedys sie zmieni, oby nie :)

aleksia ja mam mieszkanie zamkniete zawsze :D no i wieczorem jak musze wyjsc do sklepu tez tak mam. ale to od kiedy mam elize, bo wczesniej moglam cala noc paradowac z klubu do klubu sama :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #786659 przez kakaszka
co tu dzis tak cicho???????

11 lata 1 miesiąc temu #786660 przez Sophie25
Jestem ! :D Wrociłam z miasta,byłam odebrać komorkę z naprawy to już 2 naprawa, dobrze ze jest gwarancja ale jak sie wkurze to zmienie tel a bardzo mi potrzebny, szczegolnie jak wroce do pracy :)

Dostałam od meza bizuterię dzisiaj :D :)

Az sie posikałam ze smiechu z zelaznych majtek moj tez tak poweidział kiedys haha :D :D

Hania oczywiscie kochana kciuki 3mam od wczoraj! :D

Dziekuje Wam za komplementy az mi sie chce pisac :D Kurcze chciałabym zasiasc i romansidło zaczać nowe , tak odpłynąć na 2 h chociaz ale narazie sie nie da moze jak Zoska bedzie wieksza :D I baje dl Niej pisze ale narazie idzie pomału ;/

11 lata 1 miesiąc temu #786667 przez aleksiaa88
Sophie pokaż prezent od męża

Ja dostałam na początku naszej znajomości na walentynki pierścionek srebrny potem jeszcze zaręczynowy ale to już złoty ;) i w ogóle go z obrączką nie ściągam

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786675 przez Hania84
Ja też jestem :D

Robiłam tą zupę i o 16 jadłam...ale wyszła mi tak ostra że aż czkawkę dostałam haha :D teraz już wiem czemu dietetyczna się nazywa :lol: bo więcej jak mały talerz nie zjesz z tej ostrości :D wypaliło mi wszystkie bakterie w jamie ustnej, przełyku i żołądku :D na duży gar musi być 3/4 łyżeczki pieprzu a nie dwie tak jak pisało w przepisie. Ale powiem wam że dobra jest :) bez kostek rosołowych bez mięsa, kości itp. Jak dla mnie super :) i z pomidorami :) uwielbiam zupy w których są pomidorki :side:

A z biżuterii to ja dostałam w zeszłym roku od mojego pierścionek zaręczynowy :) i naszyjnik na gwiazdkę. :)
Sophie pokaż prezent :lol: a to z jakiejś okazji? czy tak bez okazji? :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786677 przez Sophie25
Dobra to pokaże :D

Dzien w ktorym sie poznaliśmy i Moj J romantyk celebruje świeto :D

Dziewczyny mam pomysła pokażmy sobie swoje pierscionki albo obraczkę ślubną, uwielbiam patrzec na Biżu! :D
A zresztą chyba kazda kobitka lubi błyskotki no nie ? :D :)
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #786688 przez rysa
Haniu z mojej strony to nie bylo to ze uwazam ze glodowka jest zla tylko poprostu ja jak probowalam cos takiego to nigdy nie wyszlo bo konczylo sie obzarstwem.Dlatego jak cos to stosuje tez MŻ jak dziewczyny.A jak tobie juz wczesniej sie udawalo to trzymam kciuki :)

U mnie z seksem po porodzie to masakra.Zresztą juz pare razy pisalam....od porodu zero seksu,zreszta w ciąży też .Zaniedlugo minie rok bez seksu :/

Ja tez mam niska samoocene,zawsze miałam .a jak R mnie dotyka to juz wogole.Nie wiem jak u Was ale u mnie moje piersi po karmieniu moje piersi wyglądają tragicznie :(

Filip tez tak czesto patrzy w dal.Naoglądałam sie Paranormal Activity tam w drogiej czesci wlasnie dziecko widziolo jakiegos ducha i czesto sie schizuje :D
Zauwazylyscie ze we wszystkich strasznych filmach to dzieci graja te straszne role ?

11 lata 1 miesiąc temu #786698 przez Hania84
Rysa co Ty masz za kompleksy...przecież widziałam Cię na zdjęciach to super laska z Ciebie :) a na piersi masaż najlepszy :)

Sophie - bardzo ładny naszyjnik :)

a to mój zaręczynowy :silly:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #786707 przez szósteczka
Hej ja tez jestem, szyje mam nadal sztywna do tego kaszle i zaczeła mi sie @.
Sophie sliczny naszysjnik jesli to jakas rocznica to wszystkiego naj a jesli bez okazji to super gratulacje.
Ikunia podobna ta twoja cora podobna.
Haniu wsród moich znajomych popularna jest dieta zwana opatem Daniela to przez okres wielkiego postu max 5 tygodni je sie same warzywa i owoce i pije wodę na obiad najlepiej zupę warzywna bo organizmowi potrzebny jest ciepły posiłek i podobno dziala cuda mozna jesc tyle zeby sie najjesc tyleze bez ulepszaćzy i bez soli bo wiadomo ze zatrzymuje wodę w organizmie. Tez swego czasu stosowałam ale wytrwalam 3 tygodnie i zeczywiscie wtedy schudlam moze teraz w ramach adwentu ja zastosuje i podobno najlepiej w jakiejs poważnej intencji wtedy sie udaje. W
Odnosnie duchów to rozmawialam swego czasu nawet z ksiedzem bo moja faucia miala okres ze co noc budziła sie około północy z strasznym krzykiem i nie mozna bylo jej przez pare minut uspokoić ale darka sie jakby ja zarzunali i miala wtedy od 1 roku do 2lat wreszcie ksiądz zalecił egzorcyzmy bo po ziemi krążą tylko dusze ktore sa w czyśccau i czasem dzieci moga sie ich bac nasi znajomi tez mieli tak ze swoja corcia zreszta ona to i w dzien widziała duchy i ksiądz temu nie zaprzeczył mowil ze niektóre dzieci sa tak bardzo wrażliwe ze widza zmarłe dusze, moj pawełek jak mial 3 miesiace to czesto patrzyl i uśmiechal sie do krzyża w naszym pokoju i ja wierze ze widzial Pana Jezusa i sie do niego uśmiechał.
Agusia super z tym sylwesterm fajnie ze sie wytwórców niestety i nas ciezko zostawic dzieci i dziadkow zwlaszcza ja mam wyzuty bo wiem ze moje bible potrafia dac sie we znaki wiec my raczej wybierzemy sie gdzies z dziećmi lub zaprosimy do siebie znajomych z dziećmi i zrobimy kinder dorosły bal.
Ja zawsze sex uwielbiałam i uwielbiam z moim w ciąży to do ostatniej chwili sie kochalismy teraz ciut zadziwj bo cykl mi sie narazie normuje wiec czasem musimy sie wstrzymać.
Fajny pomysl z tymi pierścionkami ale ja nie na mojej rece bo mi sie nie miesci mimo iż juz pare razy powiększałam jak mi sie uda to zrobie zdjecie mojej słynnej force i zobaczycie dlaczego.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786709 przez aleksiaa88
Sophie bardzo ładna biżuteria mąż ma oko.

Sophie i Hania bardzo ładne zaręczynowe w moim stylu czyli drobne kamyczki.
Również mam drobne kiedyś się zniechęciłam do samego dużego oczka raz mi wyleciało ale znalazłam i taki pierścionek trzeba ściągać a z drobnymi w ogóle nie ściągam bo nie boję się, że mi coś wyleci z niego.

Obrączkę mamy zwykłą tylko w środku napis zawsze podobała mi się taka czysta i zaokrąglone brzegi

11 lata 1 miesiąc temu #786716 przez Sophie25
Hania sliczny :) Mezus sie postarał :D

Aleksia ładniutko na palcu lezy i z obraczka sie pieknie komponuje :D

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786728 przez szósteczka
A to moje
i jeszcze ślub
ne sie nie chwaliłam:-)
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #786731 przez szósteczka
Troszke sie zmieniłam no nie kolezanki ktore mnie znaly przed ślubem i potem zanikł nam kontakt to mnie nie poznają :-) ale co ta w końcu trzeba sie akceptować byleby zdrowie bylo moj kochany mi nie nazeka tylko czasem sie o mnie martwi wiec się lecze na ta piekielna tarczyce koszmar w sumie ze dopiero teraz lekarze wpadli na pomysl ze to od tego tak tyje ale to w klinice leczenia otyłości dlatego pewnie tacy madrzy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #786736 przez Sophie25
szósteczka pieknie wygladaliscie :) Rozumiem Cie kochana kuzynka tez choruje na tarczyce ma kompleks oczywiscie ale ZDROWIE jest najwazniejsze powiem Ci ze swietnie sie trzymasz :D :) I przeciez urodziłas kochana dziecii jeszcze choroba :*

A i pierscionek super taki ciekawy z zielenia no nie ? :) :)

11 lata 1 miesiąc temu #786745 przez szósteczka
Tak pierścionek z cyrkoniami i szmaragdami moj kochany dostal go od babci i nawet przed zareczynami go nie widzialam choc jako pierwsza przyszła synowa moglam sobie wybrac miedzy tym co mój wybrał a tym co wziol jego brat i zaufalam mojemu i wiezcie mi odrazu wtedy pasował.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka