- Otrzymane podziękowania: 22
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do gotujących mężów, to mojego będę kiedyś tam uczyć gotować, bo jak na razie to zrobi kawę i ugotuje jajko
Mój małż nie zarzuca na mnie rąk ani nóg, jak już to się przylepia żeby się grzać, to go odpycham nogami Ale on ma taki twardy sen że o niczym nie wie No i ma trochę wstydliwy "problem" Jak miał roczek to się poparzył strasznie, twarz, szyja, ramię i klatka piersiowa (na pewno widziałyście blizny na zdj, jak wstawiałam) No i spędził 3 miesiące w szpitalu (kiedyś rodzice nie mogli przebywać z dziećmi) nabawił się czegoś co wygląda jak choroba sieroca... Jak wpada w twardy sen to się buja... Czasem tylko obraca głowę z prawej do lewej, czasem kula się cały... Szczególnie jak ma jakiś problem... Nie pamięta tego... Jak go wtedy przytulę to przestaje... Jak spędzaliśmy ze sobą pierwsze noce to strasznie się tego wstydził i nie spał nocami... Nastawiał budziki co pół godz, rozbudzał się często żeby nie zaczął się bujać... A przez blizny często był wyśmiewany i olewany... Jak go poznałam był strasznie zakompleksiony... Czasem sama się zastanawiam jak mogłam związać się z kimś takim... Ale jest mi z nim dobrze A on dzięki mnie zaakceptował siebie No może nie całkiem NIe lubi swojej rudej brody A włosy ma prawie czarne
Mój synek jest "nadzwyczajny" tak jak Wiśni Mówi "giry" tylko R wymawia jak Tusk Jak go gilgam to mówię mu "gili gili" a on "giry" No i oczywiście zgadzam się że wszystko co na razie mówią nasze dzieci to jest nieświadome, po prostu tak im wychodzi...
Synkowi się trochę poprawiło, przestał marudzić, leży sobie obok mnie i podpatruje co robię Tu jest dużo kolorów i małemu to odpowiada
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Srenka kocha sie za to jakim człowiekiem jest a nie za to jak wyglada
Aleksia to Masz extra o tym swoim kucharzykiem
My po kapieli i się karmimy ale mała musze pobudzac bo przysypia
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
K. Dzwonil ze wraca do domu a jutro jedzie do poznania.
Spokojnej nocy.
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Aleksia niezła zawodniczka z Ciebie Jak ja bym tak mojemu zrobiła to w siodmym niebie by był Ja ostatnio sie wykrecam jak mogę bo mi sie nie chce Dawniej naszym miejscem do ... była garderoba
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Sophie ale świetnie Zosia śpi z Bożenką a Lenka zawsze rano maltretuje Zuzię bo ma ja w rogu łóżeczka i jak się budzi to przeciąga koło siebie koleżankę ciągnie ją za włosy i gryzie po rękach haha
Zaraz Lenita bedzie kapana...mleko już niestety wypiła przed kapielą bo juz doczekac nie mogła
Leży teraz koło mnie i wietrzymy sobie pupkę
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Ja już po kolacji, po ćwiczeniach teraz czas na odpoczynek. Alan śpi od 2 godzin zobaczymy ile wytrzyma.
Dziewczyny która z Was jest dobra z angielskiego pisanego? Potrzebuje naskrobać maila po angielsku a wolałabym, żeby to było dobrze napisane a nie na translatorze
Srenka fajnie, że Twój się przed Tobą otworzył i pozbył się kompleksów. Kochaj go mocno
Aleksia takie pierogi to bym wpitoliła dobre. i widzę że też wczoraj mieliście kolejną miesięcznicę
Hania Ty uważaj na tą pupkę, żeby tam nic nie puściła heh
Szósteczka daj znać jak reakcja na "nową" zabawkę. Ja czekam z utęsknieniem na mate z puzzli
Karolka niby wnętrze najważniejsze ale w sumie najpierw ja patrzę na urodę jak mi przypasuje to podbijam znaczy podbijałam w ogóle to męski tyłek mnie bardzo kręci i nie umówiłabym się z gościem co ma dupsko brzydkie heh nie wiem jakoś tak mam dziwnie
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malutka, jak zobaczyłam zdjęcie nr 1..pomyślałam...ale Ty masz piękną pupę ...naprawde myslałam, że wstawiłaś swoje zdjęcie...też jestem za wdziankiem nr 2...ale nr 1 też bardzo seksi...majteczek juz nie trzeba
Kakaszka...ale się uśmiałam z Twojego posta o spaniu bez majtek w szpitalu ...ta starsza baba, to chyba zboczona jakaś
Mój mąż umie ugotować wodę, ziemniaki, zrobić jajecznicę i chyba tyle..nie powiem bo jak mu napiszę co ma po kolei zrobić to ugotuje, ale jest to dla niego dość ciężkie zadanie.
Zosia, ale lala i Jakie długie włoski
Eskimosek taki kochany, że chciałabym go wycałować w te pysie
Srenka, a ja dziś ważyłam Artka, tyle,że w ciuszkach...i między nami było całe 9kg różnicy..więc myślę, że 8,5; 8,6 już ma Trzymam kciuki za szmery, oby szybko zniknęły...
Ja mam 2 takie seksi wdzianka, ale rzadko je zakładam, a przyznam się, że śpię w spodniach od piżamy i powyciaganych podkoszulkach...uwielbiam luz a do tego muszę coś mieć między nogami ale jak już zakładam te seksapile, to mąż wie o co mi chodzi ...
Gochens ja tez lubię męskie tyłki... no i zawsze patrzyłam na dłonie, nigdy nie umawiałam się z facetami, którzy mieli je brzydkie, obgryzione paznokcie lub nie daj Boże brud za nimi...feeee
Srenka, nie widziałam blizn u Twego męża...chyba jak nikt o nich nie wie, to jednak nie zwraca na to uwagi...ale wiesz, dobrze, że ma Ciebie
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Heh ja tez lubie meskie dupcie...ja kiedys bylam z chlopakiem,a raczej facetem ktory byl 8 lat starszy ode mnie wiec nie tylko wyglad sie liczy,choc on byl przystojny ale troche roznice bylo widac
Oskar tez spi juz 2h,tez po cwiczeniach,dzisiaj delikatnie skalpel
Aleksia taki maz to skarb.
A ja prawdopodobnie zostane ciocią,chyba bardziej sie ciesze od siostry
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiasia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja jestem wkurzona na maksa i gotowa na wojne!!!
Zamówilam te krzesełko co Marta. No i dzis przyszło. Zaraz je sobie złożyłam. Siadłam i tak patrze ze coś mi nie pasuje... patrze na zamowienia a to inny model tzn kolor. Dzwonie do faceta a on mi mowi ze wymieniłby jakbym go nie złozyła. A tak to teraz może mi rekkompensate w zł wysłać albo jakis pokrowiec. Powiedziałam ze nie ze chce ten model co wybrałam. A on mi ze jak zlożyłam to nie. A on mi ze mam sobie wszystko przemysleci napisac do niego maila. Tylko ja nie wiem po co? a wiecie jaka rekompensata? 10 zł
Napisałam do niego maila. Jutro czekam na odpowiedz a jak nie bedzie chciał wymienić to zadzwonie do jakies organizacji konsumenckiej niech mi powiedza co mam robic. Bo poskarżyc sie allegro moge dopiero po 7 dniach
Ja horrorów się boje. Nawet programy typu 997, czy inne dziwne zjawiska - kiedys był taki program o paranormalnych rzeczach wyłaczam bo bym się potem do wc bała iść.
Haniu współczuje z ta dzisiejszą nocą. Mój tez zasnąło 19 a o 21:30 juz wyspany do zabawy no i po godzinnej zabawie zaczelam go usypiać... no i cierpliwość mi sie o 23 skonczyła. Wziełam go do łózka i tam juz potem nie wiem kiedy usneliśmy. Potem w nocy przy karminiu o 2 go do łozeczka włozyłam. Potem karmienie o 5 i o 7:20 juz koniec spania. Dopiero o 10 w placzu usnął. Jak ja zazdroszcze Marcie
Co do mowienia to ja jeszcze nie słyszałam nic co przypomniałoby jakies słowo. Jak miał kolkę to płakał "LA LA LA LA'" etraz często płacze "NIA NIA NIA". W buzi ciągle tylko wierci jezykiem jakby ssał jakąś landrynkę (wiec po śląsku mu mowie - "wypluj tego bombona"). A przecież cały rok chodził na studia z logopedii to powinien pierwszy tu zacząc mówić
Gochens pierścionki cudne.
Zosia slodka
Szósteczka nieżle wcina ten twój Pewełeczek
Haniu a ten szpinak mrozisz? ja ostatnio probowałam kasztanów ale mi nie podeszły robiłam je w piekarniku... trzeba by spróbowac tych z placu Pigalle
Dziewczyny moj w ogole sam przestal sie bawić wasze szkraby same leżą??
Srenka z serduszkiem bedzie wszystko dobrze. A co do waszego małżeństwa to jesteś wspaniała Tak jak z pierscionkiem to ja tak miałam przed ciąża z obraczką. Musiałam sie bardzo pilnowac zwłaszcza zimą zby jej nie zgubic gdzies. A teraz po ciązy ledwo wpycham ja na palec
Kakaszka ja tez teraz kupiłam kombinezon i przez lenistwo mojego meza go nie przymierzylam i jakiś przydługawy jest
Ale temat ja lubie spać w czymś co ma długie rekawy bo mi zawsze zimno w ręce
Dobrej nocy
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Kasia masz rację pisz ! Przecież nie musiałaś od razu zauważyć, że to nie ten model ?! Postrasz trochę gościa
Violcia fajnie, że będziesz ciocią... ja niestety już chyba nie będę a bardzo bym chciała mieć siostrzeńca albo siostrzenicę. Gratulacje. Pogadaj z mężem jak się zgodzi to napiszę Ci tekst a jak nie to napiszę to w translatorze
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu, a teraz nie da sie tego krzesełka rozłożyć, że gość takie ultimatum postawił? nie rozumiem...