BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #808589 przez Agusia83
To moze Ci wyslac? :laugh: :laugh: a jakis sok z kiwi jest?

juz wiem jakie bedzie kolejne ciacho na swieta, shrek :laugh: narazie shrek i tamten piernik...

ale moje dzieci juz dlugo spia :laugh: 2h jak nic :laugh:

ja wyslalam tego piernika na poczte..

kurcze, na polu juz ciemno jak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #808596 przez Hania84
Hehe nie dzięki Agusia :kiss: no właśnie nie ma soku z kiwi też tutaj...żadnego zielonego soku nie spotkałam B)

współczuję ze tak ciemno juz u Was się szybko robi...my mamy jeszcze jasno i poświata zachodzącego słońca jeszcze jest na niebie :lol: my ciemno mamy dopiero chwile przed 17 :)

a oto dowód :) zdjęcie z przed sekundy :)
Załączniki:

11 lata 3 tygodni temu #808604 przez Agusia83
No Haniu, faktycznie macie jasno :laugh: ja juz musialam jakis czas temu wlaczyc lampe...

chyba Emi sie budzi bo slysze wlaczajaca sie ciuchcie :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu #808605 przez srenka_918
Witam Was ;)
Sophie ale się Zośce porobiło....
Gorączka to nic dobrego... Ale jak dla mnie gorszy jest katar taki jak mam teraz, nos całkowicie niedrożny i co jakiś czas oczy mi załzawią i coś ścieknie,ale ani wyczyścić, ani krople nic nie dają... Przez to oddycham buzią ciągle i mnie nawet gardło zaczęło boleć... Na szczęście mój synuś jest grzeczniutki ;) Gryzie swojego ogórka cały dzień z przerwami na jedzenie i spanie ;) Mężuś poszedł dziś na 16 do pracy bo chorobowe się skończyło i trochę mu współczuję, bo jeszcze nie czuł się za dobrze... Ja mam nadzieję że mi się zaraz choroba skończy bo denerwująca jest...

Choinki fajne ;)
Tort bombowy ;)
Dzieci Piękne ;)"
Ozdoby świąteczne super ;)
Klimat świąt jest na full ;)

miłego wieczorku

11 lata 3 tygodni temu #808606 przez Sophie25
Dziewczyny jestem mowiłam J zeby napisał w moim imieniu ale on we własnym napisał sle przynajmniej mnie posłuchał :P

Sytuacja opanowana,wyniki odebrałam pognalismy do lekarza i leukocyty złe :( Doktor zaproponowała lbo antybiotyk i nastepne badanie moczu w czwartek albo szpital a ze ja przestraszyłam sie strasznie wolałam szpital i zeby mi ja nawodnili to on mowił ze nie poleca szpitala i by sie tak nie spieszył bo tam leza rozne dzieci z zapaleniem pluc np i Zosia by mi sie jeszcze zaraziła ...

Takze zaczynamy podawać antybiotyk co 12 h przez 10 dni i zobaczymy noi badania moczu co pare dni :) mAM NADZIEJE ZE goraczka ustąpi i badania wyjda dobre za pare dni .
Tak sie boje :( nic nie jem, do kibla latam co chwile.....

Zosia jak narazie śpi jak wstanie podam jej lek ...

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #808607 przez Hania84
Wysłałam na naszą pocztę przepis na sernik rosa :)

Sophie a Zosia pije juz cokolwiek? Musisz jej wmuszac niestety bo bidulka się odwodni. A widziałaś co Agusia ci polecała do podania małej?

Agusia no to super że udało się sprzedać :) a jakieś inne ciuszki co wystawiałaś to poszły też?

Widze Karolkę zalogowaną :lol: czyli cało i szczęśliwie dojechali :)

11 lata 3 tygodni temu #808609 przez KaRoLkA
Czesc mamuski:)

Ja tak szybko i przepraszam ze tylko o sobie ale obiecuje w wolnej chwili Was poczytac i napisac cos więcej :)

Podroz mineła sprawnie i szybko bo wyjechalismy o 16 a o 6.30 bylismy na miejscu :) droga była extra a Gabi powinna medal dostac bo cała droge przespała z przerwami na jedzenie 2 razy . Nie boi sie nikogo do wszystkich sie smieje i wszyscy w Niej zakochani po uszy :) jedynie z nadmiaru wrazen nie mogła wczoraj usnac i była histeria i plan dnia szlak trafił bo wszystko sie rozregulowało :/ prezentow tyle dostała ze tira bede dvsiała zamowic he he i zrobiłysmy dzisiaj kolczyki :)

Pozdrawiamy i buziaki dla Wszystkich maluszkow :*

11 lata 3 tygodni temu #808613 przez Gochens
Agusia to fajnie że wychodne udane :lol:
Sophie trzymam za Was kciuki żeby szybko malutkiej przeszło :kiss:
Marta fajny patent na pakowanie :)
Widziałam na fb że Karolka juz w domu także może do nas zagladnie :)

Alan śpi ja po obiedzie i chyba zaraz do biedronki musze jechać bo srajtaśma wyszła hehe a jutro może po choinkę pojedziemy i po bombki no i w sobotę będzie porządek to w niedziele się ubierze i przyozdobi domek

11 lata 3 tygodni temu #808614 przez Hania84
Karolka super że wszystko okej i brawooooo dla Gabrysi że tak dzielnie zniosła dłuuugą podróż :) ooo juz zakolczykowana następna panna :) później pokaż nam Gabrysię :) spędzaj miło czas z rodzinką :)

Dziewczyny zobaczcie pomysł na taki sernik :)

smakowyraj.blogspot.de/2013/11/szachowni...-siostry-anieli.html

11 lata 3 tygodni temu #808617 przez Gochens
O wilku mowa o wilk tuż tuż hehe :)
Fajnie ze tak dobrze Wam się jechało ucaluj kruszynke i zaglądaj do nas koniecznie

11 lata 3 tygodni temu #808621 przez szósteczka
Wróciłam od lekarza szymek w miare dobrze czyli ok go kurowalam a pawelke w sumie tez ok tylko troszke piszczy i doktor przepisala wziewy z pulmikortu zeby mu sie nie rozwinoł zespół krupa, wiec zaczelismy ibchalacje ciezko nam ida bo pawel sie wkurza ale jakos to przetrwamy. Milego wieczorka.

a jeszcze mialam spytac jaka gre sobie kupiliście.

11 lata 3 tygodni temu #808624 przez szósteczka
super karolka ze szybko i bez problemu dojechaliscie

11 lata 3 tygodni temu #808652 przez Sophie25
No udało sie Zosia wypiłą jak narazie 80 ml soczku :)

Widziałam widziałam Agusia dzieki za rady :*

Hania super ten sernik :)

KaROlka dobrze ze dojechaliscie spokojnie i bravo dla Gabi :*

Moja Zosia dostała antybiotyk,goraczka spadła z 38 :( Ale juz jest dobrze bawi sie kruszynka :* :)

11 lata 3 tygodni temu #808669 przez Hania84
szósteczka no to fajnie, ze z dzieciaczkami okej :) a inhalacje na pewno przyniosą dobry efekt :)

Sophie super wieści :) fajnie że już jakas poprawa u Zosi :) oby tak dalej :) ładnie wypiła soczku :) podawaj jej jak najwięcej płynów. :)

A moja Lena siłuje sie właśnie z poduszką :) komicznie to wygląda :lol: i cały czas ją wyzywa :D

11 lata 3 tygodni temu #808703 przez szósteczka
Hej a to nasze pierniczkowe dzieła
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka