BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

13 lata 3 tygodni temu #334443 przez akciak84
misia
podziwiam cię. Ciężko jest trzymać dietę chyba. Ja mam taki apetyt, że ciągle chce mi się jeść. Godzinę temu jadłam obiad i już się kręce co tu by zjeść.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 tygodni temu #334626 przez misia88
akciak, jak sie nie ma innego wyjscia i sie mysli o dziecku to sie trzyma diete. ja mam motywacje, bo zalezy mi na ustabilizowaniu tych cukrow.
jednak mak kolezanke, ktora w tez miala cukryce ciazowa i miesiac trzymala diete, a pozniej odpuscila. dla mnie to nie o pomyslenia. pozniej ne daj boze cos z dzieckiem to ma sie pretensje do siebie. jej synek na szczesie urodzil sie zdrowy, ale ona przytyla 20kg.

13 lata 3 tygodni temu #334636 przez akciak84
no tak dzidzia najważniejsza :) też bym tak podchodziła.Ale to już naprawdę niedługo...my na razie przytyliśmy prawie 10 kilo
jeszcze jakieś 3-4 kilo myślę.
a tak się w pewnym momencie martwiłam, ze nie tyję ;) a tu się 15 zrobi hi

nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja teraz tyję najwięcej.

13 lata 3 tygodni temu #334642 przez misia88
a ja przytylam tylko 6...

13 lata 3 tygodni temu #334651 przez ewel7
ja dziś się ważyłam i mam 10,5 na plusie, w tym trzecim trymestrze tak dużo nie przybywam, ale to pewno jeszcze się zmieni ;)

misia u Ciebie faktycznie malutko, ale najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy.

13 lata 3 tygodni temu #334660 przez Dotka
oooo.. co do tycia to ja juz chyba z 14 kilo mam na plusie :P i 40 cm wiecej w brzuchu niz miałam ;)
misia będzie dobrze :) zrobią Ci badania i wszystko bedzie ok inaczej nie może byc :) trzymam kciuki za Ciebie i dzidzie :kiss:

13 lata 3 tygodni temu #334672 przez misia88
no na szczescie Lili prawidlowo sie rozwija ;) moze dobije do tych 10kg jak zmienia mi diete albo wlacza insuline. zapewne przed porodem jeszcze mnie poloza, o ile Lilka nie zechce wyjsc wczesniej ;)

13 lata 3 tygodni temu #334745 przez beadka7
U mnie 14 kg więcej w dupce :P I też zauważyłam że coś teraz jakoś szybciej mi się przybiera... daję sobie jeszcze 6 kg max !! :)

Misia 3 mam kciuki, żeby było wszystko ok z Waszym zdrówkiem :)

13 lata 3 tygodni temu #334756 przez misia88
beadka, dzieki :* teraz nasze dzieciaczki przybieraja najwiecej. poza tym zapewne niedlugo zacznie sie woda zbierac w organizmie...
dzisiaj waga pokazala znowu kilogram mniej, czyli wychodzi, ze przytylam 5kg, a w tym szpitalu tak karmia,ze pozal sie Boze... zrobili mi tez EKG i serducho moje jak dzwon uff :) jeszcze nigdy nie mialam tylu badan co w ciagu tego miesiaca...

13 lata 3 tygodni temu #334797 przez Martita
Misia wszystko będzie dobrze,zobaczysz..ja też nie znoszę szpitali, mam ich serdecznie dość..no ale musisz przeczekać..
Kami ja też bardzo Was podziwiam..naprawdę jesteście silni..a dzidziuś to nagroda :)

Dziewczyny..ja mam dziś imprezę taneczną..i zamierzam tańczyć :) Chyba z nóżki na nóżkę to wolno, prawda? I pojem sobie z małym dobrych rzeczy..:)

Mój malec ważył w 29 tyg 1500 g..ciekawe ile teraz..w poniedziałek idę do lekarza, ale tu u mnie państwowo..więc zobaczę czy się czegoś dowiem, bo różnie to może być..:)

13 lata 3 tygodni temu #334798 przez Martita
Aha..i ja już przytyłam 13kg..według mojego warszawskiego lekarza to dużo..jak to stwierdził- będzie płacz przed lustrem..:/

13 lata 3 tygodni temu #334804 przez Dotka
no to ja tez pewnie sie załamie przed lustrem bo juz te 14 kilo jest a moja mała w 30tc ważyła około 1700g

13 lata 3 tygodni temu #334812 przez misia88
dziewczyny, spokojnie. moja znajoma przytyla 20kg w ciazy,a po ciazy wszystko zrzucila :)

13 lata 3 tygodni temu #334813 przez beadka7
Z tą wagą to nie ma reguły, tak samo z gubieniem kilogramów. Ja wiem, ze będę miała problem ze schudnięciem, bo całe życie mam problemy z wagą, napewno będzie ciężko, ale już mężowi powiedziałam, że jak urodze i już będę mogła to ma mi pomóc zrzucić zbędne kg. Sam powiedział, że będzie pilnował synka jeśli będę chciała wyjść na siłownie czy na fitnes, także jestem dobrej myśli :)

Ja też mam we wtorek wizytę, już nie mogę się doczekać :)

pozdrawiam :)

13 lata 3 tygodni temu #334839 przez misia88
trzymam kciuki za wizyty ;) ja mam teraz gina 29.03. ciekawa jestem czy bedzie robil czesciej usg przy mojej chorobie...
jesli chodzi o wage to ja tez wczesniej balam sie, ze utyje, bo ja tez od zawsze mialam problemy z waga i bylam wiecznie na diecie. jednak teraz wiele bym dala za prawidlowa wage w ciazy...
moj maz za to przechodzi na diete, bo stwierdzil, ze sie w mundur juz nie dopina :p chociaz dla mnie on zawsze dobrze wyglada, przynajmniej jak facet ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka