- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
MartiO u nas to jest gdzie łazić pełno tego wkoło my mamy jeszcze działeczkę koło zajezdni Pogodno
KAMI no trochę z was wielkoludki
ha ha no tak
po cichu Wam się przyznam, że cieszę się że chłopiec także z powodu naszego wzrostu. Pamiętam moje problemy z dostaniem spodni lub kurtki z długimi rękawami. Chłopcu w takim przypadku łatwiej, a moze rośnie nam kolejny polski zawodnik NBA ???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marzenieeee
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
marzenieeee fajnie macie... teściowie mieszkają na granicy praktycznie Pogodno/Zawadzkiego... ale działkę to mają moi rodzice... dopiero w Stargardzie
- marzenieeee
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
- Dotka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alicja ur.6.05.2012 58cm 3830g.
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
jeśli chodzi o cukry, na czczo mam zazwyczaj w porządku, choć często zdarza się poniżej 60:( .
Przekroczenia (co zdarza się 2-3 razy w tygodniu) są zazwyczaj po śniadaniu lub po obiedzie. Natomiast po kolacji zawsze jest ok:)
misia, w szpitalu dają dobrze jeść,ile posiłków jesz dziennie?masz te późne kolacje?
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
labelo, a jadasz cos przed snem? jesli masz takie niskie cukry na czczo to zjedz sobie kanapke z razowcem przed snem i sprawdz cukier o 3 w nocy.
wiesz, w szpitalu szalu nie ma, jesli chodzi o jakosc jedzenia. jest sniadanie, 2 sniadanie, obiad, podwieczorek i kolacja. z powodu tego, ze perwszej nocy mialam cukier ok 70 to wczoraj dostalam druga koacje i zjadlam ja ok 21. dzisiaj pewnie tez tak bedzie. na sniadanie zazwyczaj sa 2-3 komki chleba razowego , wedlina chuda i troche masla, dzisiaj nawet lisc salaty byl ;p na drugie sniadanie byla kroma razowca i kawlek bialego sera. na obiad zupa pomidorowa z rozgotowanym makaronem (akaronu nie jadlam, bo a pewno by cukier skoczyl, tylko troszke), a a drugie udko z kurczaka, ziemniaki, surowka z bialej kapusty, arhewki i jablka plus taka marchewka rozgotowana. na podwieczorek byla kromka razowca i jajko na twardo, a na kolacje zazwyczaj to samo co na sniadanie. ewentualnie jablko dorzuca. dla mnie to jedzenie to zaprzeczenie tego co mowila dietettk, no ale coz...
- marzenieeee
- Wylogowany
- budujemy zdania
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
no nie jest źle chyba z tym jedzeniem w tym szpitalu...ale ja się nie znam. Ciekawe jak z jego naturalnością, czy np. do zupy nie dodają glutaminianu sodu?
a do domu rodzinnego nad jeziorem do Olsztyna (z wawy) mamy 3 h więc jak się wybierzemy gdzieś w czerwcu (jak ogarniemy pierw w wawie maluszka) to na jakieś 2 tygi myślę.
Ale się rozmarzyłam
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
misia to jutro wracasz do domku?
- katiuszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Nasze Słoneczko:*
Kami człowiek nie docenia jak to jest gdy zdrowie dopisuje i przejmuje się tak naprawdę bzdurami. Podziwiam Cię bardzo.
Misia ja ogólnie zawsze lubiłam szpitalne jedzenie ale te kanapeczki Twoje to faktycznie skromne:( najważniejsze, że masz swiadomość dla kogo to robisz i trzymasz się diety.
Marzenieee ja też chciałam ten wózeczek co Ty ale znajomi powiedzieli, że mają na zbyciu głęboki i jak chcemy to nam dadzą. W zwiazku z tym, że z kasą nie najlepiej teraz to stwierdziłam że wezmę z przyjemnością. Ale powiem szczerze, że nawet nie wiem co to za wózek i w jakim stanie. Ma około 3 lat i chyba nie był długo używany. No zobaczymy pod koniec ciąży:)
Ja z wyprawki nie mam narazie za wiele ale najważniejsze czyli ciuszki już są, i to nawet wyprane:)
- katiuszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Nasze Słoneczko:*