- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
labelo moja mała jest dokarmiana, ale jak je cyca to czasami też się krzywi ( to zalezy co zjadłyśmy, bo mleko zmienia smak). Jeżeli chodzi o stękanie to moja stęka podczas snu i najczęściej w nocy, ale wydaje mi się, że jej się coś śni, a ja staję na równe nogi oczywiście:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
misia gratulacje zdanego egzaminu
dziewczyna fajno, że już do nas wróciłaś szybciutko
ciekawe co u akciak jakoś ostatnio nie pisze...
mój Miśko dziś jak się przebudził o 1 w nocy na jedzenie to do 4 grandził, nie płakał, ale też i nie spał, a my razem z nim... także mykam spać bo mało dziś snu było.
Mieliśmy gości, Bartuś dostał nowe ciuszki i fajną karuzelę nad łóżeczko od Dziadków, która też może być lampeczką odpadł dziś też kikut i na szczęście pępuszek ładnie wygląda no nic mykam Kochane, do jutra i dobranocki
- ruzyczka18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
- katiuszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Nasze Słoneczko:*
Dziewczyna Jagielo doczekałyśmy się i to wszystkie w zblizonym czasie. Jeszcze raz przepraszam ze jako ostatnia na liscie nie dopełniłam dyżuru do końca:)
Kami trzeba te pamiętne daty umowy kupna-sprzedaży odnotować w pamiątkowych księgach rodzinnych. A z malutką też śpie jak TY i Aga bo moje słoneczko potrafi zjeść 7 piersi po rząd a za godzinke ponownie i tak całą noc. Pierwsze spanie jest w kołysce, zresztą tak jak i za dnia ale jak się obudzi w nocy to mąż mi ją podaje i śpimy do rana razem. Mamy duże łóżko a ja spie jak zając pod miedzą więc nie zrobie małej krzywdy. Nie pale, nie pije, spie z Nią bez poduszki. Malutka pod ścianą bo mężowi już tak nie ufam, żeby spała między nami:)
Misia gratuluję zdanego egzaminu ja mam w sobotę
Ewel gratuluję odpadniętego kikutka pępowinki!!! my walczymy narazie patyczkami hihienicznymi i octeniseptem, słabo mi za każdym razem jak muszę tam grzebać wkoło:(
Dziewczyna super, że nie byłaś nacinana! Ja też nie ale odrobinkę pękłam w środku. Położną która odbierała mi poród prosiłam o ochronę krocza i robiła naprawdę co mogła. Dzięki temu rekonwalescencja jest o niebo łatwiejsza. Ja też dużo ćwiczyłam.
Piszę ten post juz od godziny:) Malutka zasnęła lece pod prysznic i na jakies szybkie sniadanko. Buzki:*
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
Moja Lila zasnęła o 22 i obudziła się o 4. Od kilku dni tak ma. W dzień jest bardziej aktywna. Leży na leżaczku, rozgląda się, a od wczoraj uśmiecha się już do nas świadomie. Mój skarbek kochany, jak szybko się rozwija. Lubi też noszenie w pionie pleckami do mnie, bo wtedy wszystko ładnie widzi. Wtedy oczy wielkie robi i rozgląda się po mieszkaniu. No i uwielbia spać podczas spacerów. Tylko włożę ją do wózka i już spanko
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katiuszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Nasze Słoneczko:*
Ale mam nadzieje, że tak jak pisałaś na ten spacerek wybierzemy się za jakieś 2 tygodnie:)
I serdecznie gratuluję tak ładnej rocznicy! Wszystkiego najpiękniejszego dla Was:*
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Katiuszka a też cie Sonia kopie w czasie snu / Max często jak śpi to na rowerku jedzie
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
beadka może faktycznie przydałaby się konsultacja z pediatrą i jakieś leki jak w przypadku agi... Ty musisz coś jeść żeby karmić, mieć siłę i energię... wyobrażam sobie jak jest Ci ciężko, mój Misiek miał taki jeden dzień i nie wiem czy zmęczenie psychiczne nie było większe niż fizyczne, a co dopiero u Ciebie jak taka sytuacja ma miejsce tak często...
U nas w miarę spokojnie dziś, Miśko zasnął jakieś pół godzinki temu i póki co śpiocha... miałam iść z nim na spacer, ale pogoda niepewna i zrezygnowałam. Zbierają się jakieś ciemne chmury i pewno albo deszcz albo jakaś burza przyjdzie.
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
u nas Misiek coraz więcej śpi jupi dziś byliśmy znowu u chirurga na kontroli z pępusiem... a że niedaleko to przy okazji wpakowaliśmy małego w gondolkę a nie fotelik i auto tak więc pierwszy poważny spacer za nami wczoraj z kolei szalony dzionek byliśmy z Jakubkiem na sesji noworodkowej udało nam się trafić na dziewczynę (też mamusię 6 miesięczniaka i drugie już w drodze ) która właśnie robi portfolio i sesja trafiła nam się za free... za jakiś czas pokaże co z tego wyszło... może lepiej będzie z tymi zdjęciami niż z sesją ciążową... po chwilowej odwilży nadal nikły kontakt z fotografem wrrrrrrrrr....
Beadka musisz być silna!!!!! dasz radę!!!! jak nie Ty to kto?????
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewel7
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.